هر دو تریلر رو دیدم. DC خوب داری میری همین فرمون بورو از رنگ بندی های سیاه و تاریک و خسته سری فیلم ها شدیدا حمایت میشه. فقط این صحنه از واندر وومن خیلی زد تو ذوقم. چهر گل گدوت رو ببینید کاملا CG ـه اونم با کیفیت بد این صحنه رو خودتون ببینید بهتر لمس میکنید کیفیت بد چهره رو
بخدا میدونستم شاهد اینطور پست های مارول تیپیکال فن ها خواهیم بود (منظورم اون یاروئه)
من خودم زیاد اطلاعات از این دو شخصیت ندارم اما تا جایی که میدونم هر دوشون توی یه سال مشابه (1941) خلق شدن و شباهت های شدیدی به هم دیگه دارن (از نظر مدل پوشش) و اتفاقا هر دوشون هم توی جنگ جهانی دوم حضور داشتن. حالا اینکه مارول زودتر فیلم رو ساخته دلیلی بر این نیست که این فیلم از روی اون اسکی رفته.
من خودم بچه که بودم (و هنوز مارول و DC نمیدونستم چی هستن) همیشه فکر میکردم واندروومن ورژن مونث کاپیتان هستش. مثل ورژن مونث های اسپایدمن و سوپر من و ...
تریلر واندروومن و جاستس لیگ فوق العاده بود!باورم نمیشه پارسال داشتم بن افلکو مسخره میکردم این بشر زیرورو شده اصلا!
جالبیش این بود تریلر JL کلا فان بود!فقط امیدوارم فان کردن فیلماش مثل مارول نشه که از حد بگذرونن!اسکین کاراکترام بجز سایبورگ خوب بود ماسک بتمنم تغییر کرده خیلی بهتر شده.آکوامن ولی زیادی خشنه بنظرم حالا شاید تو این تریلر اینجوری بوده.
دوستانیم که میخوان انگ کپی برداری WW از کاپیتان امریکارو بزنن بهتره یه اشنایی با گذشته و کمیک این شخصیت داشته باشن بعد فیلمو مسخره کنن!
چیزی که مشخصه اینه تغییرات تو کادر فیلم سازیشون جواب داده و اینکه از الان تریلر JL رو دادن و WW یا احتمالا بتمن قبل از BVS داستانشون جریان داره کلا راهشون از مارول جداست و شیوه نوینیه و نمیتونه بد باشه قطعا!
بعنوان طرفدار DC عجب شب خوبی بود!کاری ندارم یه عده با اسم DC یا اسنایدر یا هرچی که به اینا مربوطه مشکل دارن حتی با اینکه دوتا فیلم قبلیم به اون بدی که کوبیده شد نبود مهم اینه یونیورس موردعلاقه خیلیا داره شکل میگیره و قطعا موفق میشه!
Tom Holland (In the Heart of the Sea), Michael Keaton (Batman, Birdman), Zendaya (K.C. Undercover), Donald Glover (The Martian, Community), Jacob Batalon (North Woods), Laura Harrier (One Life to Live), Tony Revolori (The Grand Budapest Hotel), Tyne Daly (Cagney and Lacey), Bokeem Woodbine (Fargo), with Marisa Tomei (My CousinVinny, The Wrestler), and Robert Downey Jr. (Iron Man, The Avengers).
Revolori فلش تامسون هست.
____
لوگو جدید Marvel Studios و بعضی از فیلم های مارول
____
Gladiator Hulk
Thor Ragnarok
در مورد سایبورگ چیزی ندیدم نظری بدم، اما فلش چه خوب بود! قبلا احساس خوبی بهش نداشتم اما همونجا که بروس میگه دارم یه تیم میسازم اونم در جا میگه آیم این عاشقش شدم توی بتمن/سوپرمن هم یه تیکهی خیلی فان داشت باز، کلا باحال میزنه.
خب تریلر جاستیس لیگ رو که دیدم اگر بخوام نظری بدم اینه که اصلا خوب نبود... از بخش زک اسنایدر که بگزریم بروس وین عین این بچه پیش آهنگا راه افتاده و ملت رو جمع میکنه (سر قضیه تاریک بودن هم میخوان بتمن رو خیلی خوشمزه نشون بدن!)، فلش هم داغون ترین کاستوم چند دهه اخیر رو داره ( و سعی میکنن جک های فیلم رو از طریق فلش افزایش بدن که به قیافه ی یارو تنها چیزی که نمیخوره همینه) سایبورگ نظری دربارش نمیدم آکوامن هم همین طور..
بخوام کلی بگم این انتخاب هیروها اصلا جالب نبود.. اینکه DC میخواد هر جور شده سریع JL رو ببره رو پرده تا جلوی Avengers قد علم کنه یه بحثه ولی اینکه اینم میشه یه BVS دیگه هم از الان معلومه..
پ.ن: البته اخرش بازم با بحث برادر ارزشی زک اسنایدر میخواد به کمیک وفادار باشه روبرو میشیم!
تریلر Suicide Squad خیلی فان بود.
یه تیکه جوکر و هارلی کوئین سوار بت موبیل بودند، حتی تصورش هم خیلی بامزه ست.
فقط یک سوال؟ مگه دِسروک (Deathstroke) عضو جوخه نیست؟ اصلاً توی تریلرها نمی بینمش. فکر کنم قرار بود اسکات ایست وود نقشش رو بازی کنه.
خب تریلر جاستیس لیگ رو که دیدم اگر بخوام نظری بدم اینه که اصلا خوب نبود... از بخش زک اسنایدر که بگزریم بروس وین عین این بچه پیش آهنگا راه افتاده و ملت رو جمع میکنه (سر قضیه تاریک بودن هم میخوان بتمن رو خیلی خوشمزه نشون بدن!)، فلش هم داغون ترین کاستوم چند دهه اخیر رو داره ( و سعی میکنن جک های فیلم رو از طریق فلش افزایش بدن که به قیافه ی یارو تنها چیزی که نمیخوره همینه) سایبورگ نظری دربارش نمیدم آکوامن هم همین طور..
بخوام کلی بگم این انتخاب هیروها اصلا جالب نبود.. اینکه DC میخواد هر جور شده سریع JL رو ببره رو پرده تا جلوی Avengers قد علم کنه یه بحثه ولی اینکه اینم میشه یه BVS دیگه هم از الان معلومه..
پ.ن: البته اخرش بازم با بحث برادر ارزشی زک اسنایدر میخواد به کمیک وفادار باشه روبرو میشیم!
خوب شروع شد باز قشنگ میکوبی بعد در مورد چیزایی که واقعا خوب بود میگی نظری ندارم
منظورت رو از اون قسمت که بلد کردم نفهمیدم دقیقا یعنی چی؟ مثل بزرگ پیش آهنگ ها میفتاد ملت جمع میکرد چطوری میشد؟ که اینجا مثل بچه پیش آهنگا جمع میکنه؟ رابرت داونی هم مثل پیرمرد پیش آهنگ ها افتاد رفت دنبال اسپایدر من که جمعش کنه؟
بعدشم الان مشکل این لباس چیه؟ داغون ترین لباس چند دهه اخیر؟ دیگه خواهشن همه چیز رو ترول نکنید. فقط نشستید یه چیزی از یونیورس DC نمایش بدن بساط ترولتون آماده بشه. هرچی باشه از اون لباس مسخره اسپایدر من توی کاپیتان خیلی خیلی خیلی بهتره!
آکوئا من هم خیلی خوب بود از نظر ابهت. فقط باید صحنه های بیشتری ازش ببینیم. سایبورک هم با اینکه فیلم هنوز تو مراحل ساخته و 2 سال مونده تقریبا خوب درآورده بودنش.
خلاصه توروخدا این یونیورس رو کم مسخره کنید واقعا دیگه تکراری شده این حمله های ناگهانی.
بَه بَه! باز هم Comic Con و کلی تریلر!
Wonder Woman خیلی خوب بود و حس و حال جالبی داشت. با اینکه اولین بار که این بازیگر رو برای این نقش معرفی کردن اصلاً حال نکردم، ولی کم کم داره ازش خوشم میاد و بعد از BVS و حالا هم این تریلر، به نظرم انتخاب بدی نبوده.
Justice League رو هم دوست داشتم هم مشکلاتی باهاش داشتم. به صورت کلی تریلر جالبی بود و از کاراکترها خیلی خوشم اومد، هم بازیگرهاشون و هم کلاً حس و حالی که توی تریلر داشتن. این ماجرای جمع کردن تیم هم باحاله و من رو یاد Mass Effect 2 میندازه. یه سری صحنه جالب هم توی تریلر بود و در مجموع به نظر میرسه کیفیت بدی نداشته باشه. ولی یه ذره دوز شاد و شنگول بودنش بالا بود! نمیدونم به خاطر نقدهای منفی در مورد تاریک بودن BVS بوده یا چیز دیگه، ولی به شخصه اون حال و هوای تاریک BVS رو دوست داشتم.
Kong: Skull Island عالی بود و مطمئنم کلی باهاش حال میکنم! همون طور که از King Kong پیتر جکسون هم با وجود همه نقدهای منفی که در موردش وجود داشت خیلی خوشم اومد. به نظر میرسه ابعاد کینگ کونگ هم بزرگتر از قبل شده و دارن آماده ـش میکنن برای مبارزه با گودزیلا!
Lego Batman فوق العاده بود!!! Lego Movie واقعاً انیمیشن محشری بود و بهترین کاراکترش هم بتمن بود که حالا انداختنش وسط یه فیلم مخصوص خودش! تریلر صحنه های خیلی جالبی داشت، مخصوصاً جاهای که رابین توشون بود و اون قضیه شلوار و کمربند ماشین و ...
King Arthur: Legend of the Sword هم به نظرم میتونه چیز جالبی باشه. البته به قیافه ـش میخوره نقدهایی هم بهش بشه، ولی من کلاً با کارهای گای ریچی خیلی حال میکنم و الآن هم داستان کینگ آرتور به روایت منحصربفرد ایشون میتونه یکی از جالب ترین فیلم های سال بعد باشه. بروبچ Game of Thrones هم که توش حضور دارن:
تریلر جدید Doctor Strange واقعاً زیبا بود و پتانسیل تبدیل شدن به یکی از بهترین فیلم های مارول رو داره. هم بازیگرهای خیلی خوبی داره، هم کیفیت فیلم حداقل توی تریلر مناسبه. با اون صحنه های Inceptionمانندش هم کلی حال کردم و یه چیزی هم داشت که به درد طرفداران Uncharted میخوره!
Suicide Squad بعیده فیلم بی کیفیتی باشه، ولی زیاد با سلیقه من جور نیست. بعضی فیلم ها هستن که ذاتاً فان و باحال هستن، ولی نمیدونم چرا حس میکنم سازنده های Suicide Squad دارن فقط زور میزنن که این طوری باشن. یعنی یه جور تلاش بیش از اندازه برای باحال نشون دادن فیلم دارن. گذشته از فضای فیلم که به من نمیسازه، از کاراکترهاش هم خوشم نمیاد. از جوکر و هارلی کوئین تا بقیه.
Fantastic Beasts هم تریلر بدی نداشت و کلی جک جونور نشون داد. فقط یه ذره میزان جلوه های ویژه زیاد هست و بد نبود یه بخشی از اینا رو با استفاده از امکانات غیر کامپیوتری میساختن. ولی در مجموع برای طرفدارهای هری پاتر میتونه فیلم سرگرم کننده و جالبی باشه و منتظرش هستم.
یه نیمچه کلیپ هم از سیزن سوم Rick & Morty اومد که محشر بود! با اینکه چیز زیادی نشون نمیده و اصلاً ویدئوی نهایی هم نیست و فقط یه چیز خام هست، ولی همون حال و هوای دیوانه وار قبلی رو میشه دید و لذت برد!
اینا به کنار، موقعی که قرار بود تری گیلیام فیلمو کارگردانی کنه یه پایان دیگه برا فیلم مد نظر داشت که عملا فاجعه س:
اینا رو جوئل سیلور تهیهکنندهی فیلم واچمن تری گیلیام گفته:
Instead of that Manhattan holocaust, whether giant squid or energy-wave inspired, Gilliam planned to have the iconic blue-perhero retcon himself – and his Watchmen colleagues – right out of the story.
“[Gilliam] felt that that character really altered the way reality had been,” Silver continues. “He had the Ozymandias character convince, essentially, the Doctor Manhattan character to go back and stop himself from being created, so there never would be a Doctor Manhattan character. He was the only character with real supernatural powers, he went back and prevented himself from being turned into Doctor Manhattan, and in the vortex that was created after that occurred these characters from Watchmen only became characters in a comic book.”
“So the three characters, I think it was Rorschach and Nite Owl and Silk Spectre, they're all of the sudden in Times Square and there's a kid reading a comic book. They become like the people in Times Square dressing up like characters as opposed to really being those characters. There's a kid reading the comic book and he's like, "Hey, you're just like in my comic book."
الله اکبر! یعنی اگه همچین چیزی میساختن دیگه طرفدارهای متعصب Watchmen زنده ـشون نمیذاشتن! همین الآن هم خیلی هاشون به شدت از فیلم شاکی هستن چه برسه به این تغییرات!!