Movie Center

فیلم watchmen رو دیدم چقدر طولانی بود :|
سوالی برام پیش اومد

آدریان چرا کمدین رو کشت؟ دلیلشو گفت تو فیلم؟ آخه متوجه نشدم

قضیه ماسک رورشاک چی بود؟ الکتریکی بود یا خودش یه کاری میکرد تغییر شکل بده؟ خیلی باحال بود

دکتر منهتن چقدر OP بود :|
نقطه ضعفی هم داشت؟ زیادی قوی بود، آینده رو که پیش بینی میکرد تو کهکشان هم راه میرفت، تلپورت میکرد، از هیچ میساخت و غیره :D
برای خودش خدایی بود، سوپر من و کل هیروها رو گذاشته بود جیب بغلش :D

کمدین متوجه نقشه شده بود دیگه. :دی اوضاح روحی روانی درستی هم نداشت و ممکن بود هر لحظه نقشه رو لو بده و کلهم همه چیز رو خراب کنه، برای همین کشته شد. مثل Rorschach که اون هم موافق همچین نقشه ای نبود و شهیدش کردن. :|
من کمیکش رو خونده بودم ولی هر چی فکر میکنم یادم نمیاد در مورد ماسک چی گفته بودن! الآن یه سرچی زدم، مثل اینکه از یه نوع پارچه و مواد مخصوص ساخته شده که مرکب های سفید و سیاه توش جریان داره و نسبت به حالات روحی Rorschach و تغییرات دما و ... تغییر شکل میده.
دکتر منهتن هم کلاً توی یه فاز دیگه ای هست! :دی سوپرمن رو که توی جیبش جا میده، ولی این طور که بعضی جاها خوندم یه سری از کاراکترهای کمیکی هستن که حتی از ایشون هم خفن تر هستن. ولی خب با چیزهایی که از دکتر منهتن دیدیم دیگه نمیدونم چطوری یکی میتونه از این هم قدرتمندتر باشه! کلاً قابلیت مرگ که براش تعریف نشده، در عرض یه ثانیه خودش رو تله پورت میکنه به یه سیاره دیگه، وسط مریخ میشینه و خیلی راحت یه سازه عظیم میسازه و حالش رو میبره، و از همه مهم تر اینکه قدرت خلق دنیاهای جدید رو هم داره! :|

آقا اگر کسی هست اینجا ک مث من عجیب با Miami Vice هم سو شده اعلام کنه تا احساس تنهایی نکنم :D

برای بار سوم دیدمش،و هر بار بیشتر و بیشتر به زیبایی‌های این فیلم پی میبرم،احساس میکنم برای بار چارم پنجم ششم هم جا دارم،از اون فیلما ک هر وقت بیکار شدم یه تیکه شو میبینم :D

چنان باهام هم سو شده ک میترسم بیاد تو Top 20 ـم مثلاً کلاً،دیگه کار از نقطه‌ی اوج مایکل مان و مقایسه‌ش با یه فیلم صرفاً خوبی مث Heat گذشته(با اون بازی مصنوعی آل پاچینو :D).عجیبه این ترسی ک من از Miami Vice دارم همون ترسیه ک از Killing Them Softly دارم و احساس میکنم خیلی شبیه به همن این دو،نه خود فیلم بل سرنوشتی ک نصیبشون شده(و خواهد شد).هر دو هم با یه نمره Imdb خوشگل :D
----------------
تو این هفته یه مروری بر فیلم‌های گنگستری مان داشتم و این ترتیبمه.

4.Heat
3.Thief اینو من اول فکر میکردم مزخرفه ولی الان نمره 8.5 9 رو بهش میدم :D
2.Collateral
1.Miami Vice

رتبه 2 و 3 شناوره تابع زمانه اما 1 و 4 ثابتن همیشه :D

Public Enemy رو ندیدم اما حال نکردن ملت باهاش از همون نوع حال نکردن با Miami Vice باشه احتمالاً چیز خوبی منتظرمه :D

این Collateral کم فیلمی نیستا :دی
استاد کلاس رمان انگلیسیمون که الان رفته آمریکا تو دانشگاه بعد از نمایش فیلم اومد نقد کرد ، به قدری symbolism و تم های مختلف تو ظاهر ساده ی فیلم پنهان شده که میگفت بعد از 20 بار دیدن هنوز مطالب زیادی میشه در موردش گفت. اینقدر که به کتاب ها و شعرهای معروف اشاره کرده باید البته سواد ادبی زیادی داشت. خلاصه اینکه به نظر من از 3تای دیگه خیلی بهتر هست.

• Like
Reactions: REZA TAEL
اوه پسر چقدر حوصله دارید میشینید کالکشن جمع میکنید همراه با کاور؟ دمتون گرم
من فیلمه رو که دیدم روز بعدش شیفت دلیت شده رفته :D

فیلم watchmen رو دیدم چقدر طولانی بود :|
سوالی برام پیش اومد

آدریان چرا کمدین رو کشت؟ دلیلشو گفت تو فیلم؟ آخه متوجه نشدم

قضیه ماسک رورشاک چی بود؟ الکتریکی بود یا خودش یه کاری میکرد تغییر شکل بده؟ خیلی باحال بود

دکتر منهتن چقدر OP بود :|
نقطه ضعفی هم داشت؟ زیادی قوی بود، آینده رو که پیش بینی میکرد تو کهکشان هم راه میرفت، تلپورت میکرد، از هیچ میساخت و غیره :D
برای خودش خدایی بود، سوپر من و کل هیروها رو گذاشته بود جیب بغلش :D

با توجه به حرف خود آزی، نیکسون کمدین رو مامور کرده بود که همه‌ی این "سوپرهیرو" ها رو زیر نظر داشته باشه تا مشکلی ایجاد نکنن. کمدین هم از نقشه‌ی آزی باخبر شده بود. به خاطر همین هم به شدت شوکه شده بود و با حال خراب رفته بود پیش Moloch و اون حرفا رو بهش میزد. (اون سکانس رو که Moloch داره برا رورشک تعریف میکنه دوباره ببین، کمدین داره به شدت فاجعه‌ای که قراره آزی ایجاد کنه اشاره میکنه. منظورش از لیست هم همون لیست افرادیه که آزی با مواد رادیواکتیو آلوده کرده بود تا سرطان بگیرن.)
داکتر منهتن هم دقیقا خلق شده که "قادر مطلق" باشه. نقطه ضعف فیزیکی خاصی هم غیر از همون محدودیتش در دیدن زمان در صورت وجود تاکیونا نداره، به خاطر همین هم مقایسه کردنش با سوپرهیروهای دیگه خیلی کار درستی نیست.

قضیه‌ی ماسک رورشاک تو فیلم نشون داده نشد ولی تو کمیکش اینه:
WTCHMN006-012.jpg
دقت کن که علت این که رورشاک اونقدر تحت تاثیر اون پارچه قرار میگیه و اون رو زیبا میدونه اینه که "رنگای سیاه و سفیدش با هم مخلوط نمیشن، هیچ خاکستری ای توش نیست" یعنی همون دیدگاه رادیکال اخلاقی‌ای که رورشاک به دنیای اطرافش داره.

کلا پیشنهاد میکنم فیلمو دوباره ببینی، همه چی شفاف‌تر میشه. یا حتی اگه کمیکشو بخونی که چه بهتر :D

آقا یه کی میتونه بیاد پایان کمیک watchmen رو توضیح بده و بگه چه فرقی با پایان فیلم داره؟ممنون.
---------------------------------------------
این انیمیشن kiling joke هم دیدم.قشنگ بود و بزرگ سالانه.
دوستان چیز دیگه ای مثل این میتونین پیشنهاد بدین،منظورم اینکه بزرگسالانه باشه و داستان سطحی نداشته باشه.

• Like
Reactions: Red Ѵ
این انیمیشن kiling joke هم دیدم.قشنگ بود و بزرگ سالانه.
دوستان چیز دیگه ای مثل این میتونین پیشنهاد بدین،منظورم اینکه بزرگسالانه باشه و داستان سطحی نداشته باشه.

اگه Dark Knight Returns رو ندیدی انیمیشن این کمیک رو هم نگاه کن که عالیه. 2 تا پارت هست و همه جوره عالیه.

آقا یه کی میتونه بیاد پایان کمیک watchmen رو توضیح بده و بگه چه فرقی با پایان فیلم داره؟ممنون.
توی کمیک این طوری بود که آدرین یه موجود عظیم الجثه هشت پا مانند رو وارد شهر میکرد که اونجا رو به خاک و خون میکشید و کلی کشته به جا میذاشت. اوضاع جوری بود که دو کشور فکر کنن این یه موجود بیگانه و ناشناخته هست و مثلاً فضایی ها حمله کردن و برای همین جنگ رو ول کنن و با همدیگه متحد بشن که جلوی یه دشمن واحد بجنگن.

ولی توی فیلم آدرین یه کاری میکرد که دکتر منهتن گناهکار معرفی بشه و به نظر برسه ایشون هست که قتل عام راه انداخته.
در مجموع پایان کمیک خیلی بهتر و منطقی تر بود. چون اگه یه دشمن خارجی به زمین حمله کنه، میشه انتظار داشت دولت های مختلف با همدیگه متحد بشن و باهاش مقابله کنن. ولی اینکه دکتر منهتن خون و خونریزی راه بندازه یه کم خنده داره! دکتر منهتن نماد آمریکا بوده و حالا اینکه این نماد بیاد دنیا رو تهدید کنه و شوروی به این دلیل جنگ با دشمن خودش رو کنار بذاره یه کم مسخره هست. :D
من هم از کمیک Watchmen خیلی خوشم میاد و هم فیلمش رو دوست دارم. ولی پایان فیلم یکی از معدود مواردی هست که به نظرم جالب نبود، در کنار بازیگر آدرین که اصلاً باهاش حال نکردم.
فیلم و کمیک تفاوت های ریز و درشت دیگه ای هم دارن که الآن زیاد یادم نیست و یه سرچی بکنی مطالبش پیدا میشه. ولی مثلاً یه مورد صحنه مرگ Rorschach هست که توی کمیک خیلی مظلومانه تر بود. اونجا برعکس فیلم که Nite Owl هم توی صحنه حضور داشت، Rorschach تک و تنها توسط دکتر منهتن پودر میشد و کسی شاهد مرگش نبود. :(

hqdefault.jpg

Wonder Woman Official Comic-Con Trailer (2017) - Gal Gadot Movie
دانلود

تریلر Wonder Woman
watch?v=5lGoQhFb4NM
-----
Justice League
گرین لنترن نیست انگار هیچی نیست :D از نظر رنگی هم کمبود رنگ سبز تو چشم میزنه :D فکر کنم درگیر انتخاب بازیگرش هستن :D البته یه شایعاتی بود که قراره بازیگر سیاه پوست انتخاب بشه که با توجه به اریجین بودن داستان سری فیلم نمیخوره بهش، ترجیحا بهتره همون هال جردن باشه.

تریلر رو هم دیدم :D جالبه :D شده 11 یار اوشن استایل :D بتمن داره تیم جمع میکنه، فقط آخرش بجای Save The World میگفت Robbing the most Secure Bank جنسمون جور میشد :D

ولی بدون شوخی، تریلر بدی نبود ( خوب هم نبود ولی حوصله توضیح دادن ندارم :D) همینکه دوز فیلتر سیاه و دارک رو کم کردن نعمته :D

• Like
Reactions: i am dead
تریلر ها رو دیدم... WW خوشم اومد :) فکر کنم از نظر اکشن صحنه های جالبی داشته باشه! تریلر خوبی بود.
تریلر Justice League هم جالب بود. هرچند امید وار بودم سر این فیلم (و واندر وومن... و کلا ادامه این یونیورس) نیان از یک سالو نیم قبل تریلر بدن :| که دادن! خوب بود! (آکوامن ِ جیسون موموا یکم زیادی خشن به نظر میرسه :-/)

پ.ن. سر تریلر دو سال قبل انتشار BVS بیشتر هایپ شدم :)
راستی خبری از محدودیت نقد های Suicide Squad نیست؟ دو هفته دیگه اکران میشه. لطفا این یکی کوبیده نشه!

توی کمیک این طوری بود که آدرین یه موجود عظیم الجثه هشت پا مانند رو وارد شهر میکرد که اونجا رو به خاک و خون میکشید و کلی کشته به جا میذاشت. اوضاع جوری بود که دو کشور فکر کنن این یه موجود بیگانه و ناشناخته هست و مثلاً فضایی ها حمله کردن و برای همین جنگ رو ول کنن و با همدیگه متحد بشن که جلوی یه دشمن واحد بجنگن.

ولی توی فیلم آدرین یه کاری میکرد که دکتر منهتن گناهکار معرفی بشه و به نظر برسه ایشون هست که قتل عام راه انداخته.
در مجموع پایان کمیک خیلی بهتر و منطقی تر بود. چون اگه یه دشمن خارجی به زمین حمله کنه، میشه انتظار داشت دولت های مختلف با همدیگه متحد بشن و باهاش مقابله کنن. ولی اینکه دکتر منهتن خون و خونریزی راه بندازه یه کم خنده داره! دکتر منهتن نماد آمریکا بوده و حالا اینکه این نماد بیاد دنیا رو تهدید کنه و شوروی به این دلیل جنگ با دشمن خودش رو کنار بذاره یه کم مسخره هست. :D
من هم از کمیک Watchmen خیلی خوشم میاد و هم فیلمش رو دوست دارم. ولی پایان فیلم یکی از معدود مواردی هست که به نظرم جالب نبود، در کنار بازیگر آدرین که اصلاً باهاش حال نکردم.
فیلم و کمیک تفاوت های ریز و درشت دیگه ای هم دارن که الآن زیاد یادم نیست و یه سرچی بکنی مطالبش پیدا میشه. ولی مثلاً یه مورد صحنه مرگ Rorschach هست که توی کمیک خیلی مظلومانه تر بود. اونجا برعکس فیلم که Nite Owl هم توی صحنه حضور داشت، Rorschach تک و تنها توسط دکتر منهتن پودر میشد و کسی شاهد مرگش نبود. :(

البته پایان فیلم هم اونقدر مسخره نیستا :D

دقیقا این که سلاح اصلی آمریکا شروع به تهدید جهانی بکنه یعنی این که دیگه شوروی لازم نیست مثل قبل از آمریکا بترسه چون آمریکا دیگه اون سلاح قدرتمندشو از دست داده و منهتن الان همونقدر برا آمریکا خطرناکه که قبلا برا شوروی بود.
ولی خب قطعا پایان کمیک بهتره و بار کنایی زیادی هم پشتش هست (این که یه سری از دانشمندا و هنرمندا و ... جمع شدن تا بدترین تصوراتشونو کنار هم بذارن و عملا بدترین چیزی که از تخیل آدمی بیرون میاد رو بسازن ولی همچین چیزی برای نجات بشر استفاده بشه خیلی irony داره :D)
ولی خب واقعا اون پایان برا مدیوم فیلم زیادی عجیب غریبه و انصافا برا فیلم درنمیاد.
بیننده هایی که با کمیک آشنایی ندارن و همینجوریش هم به اندازه کافی گیج شده بودن با دیدن فیلم، فرض کن اگه پایانش هم همین می‌بود دیگه رسما فیلم براشون تبدیل به یک اثر کاملا گیج کننده و نامفهوم میشد.
اینا به کنار، موقعی که قرار بود تری گیلیام فیلمو کارگردانی کنه یه پایان دیگه برا فیلم مد نظر داشت که عملا فاجعه س:D:
اینا رو جوئل سیلور تهیه‌کننده‌ی فیلم واچمن تری گیلیام گفته:
Instead of that Manhattan holocaust, whether giant squid or energy-wave inspired, Gilliam planned to have the iconic blue-perhero retcon himself – and his Watchmen colleagues – right out of the story.

“[Gilliam] felt that that character really altered the way reality had been,” Silver continues. “He had the Ozymandias character convince, essentially, the Doctor Manhattan character to go back and stop himself from being created, so there never would be a Doctor Manhattan character. He was the only character with real supernatural powers, he went back and prevented himself from being turned into Doctor Manhattan, and in the vortex that was created after that occurred these characters from Watchmen only became characters in a comic book.”

“So the three characters, I think it was Rorschach and Nite Owl and Silk Spectre, they're all of the sudden in Times Square and there's a kid reading a comic book. They become like the people in Times Square dressing up like characters as opposed to really being those characters. There's a kid reading the comic book and he's like, "Hey, you're just like in my comic book."
خدا رو شکر که اون فیلم ساخته نشد:D

شخصیت دکتر منهتن رو همیشه تا قبل از اینکه این فیلمو ببینم تو ذهنم مرور میکردم میگفتم چی میشد همچین شخصی وجود داشت وقتی دیدمش خوشحال شدم به خاطر اینکه شخصیتی که تو ذهنم بود رو یه نفر به نمایش گذاشت. ( دقیقا همون تلپورت و چند تا شدن و خیلی قوی بودن :) )
کلی حال داد سوپرایز شدم
حیف حس کمیک رو ندارم و این فیلم رو دیر دیدم ولی خیلی خوب بود راضیم ازش :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or