فیلم watchmen رو دیدم چقدر طولانی بود
سوالی برام پیش اومد
آدریان چرا کمدین رو کشت؟ دلیلشو گفت تو فیلم؟ آخه متوجه نشدم
قضیه ماسک رورشاک چی بود؟ الکتریکی بود یا خودش یه کاری میکرد تغییر شکل بده؟ خیلی باحال بود
دکتر منهتن چقدر OP بود
نقطه ضعفی هم داشت؟ زیادی قوی بود، آینده رو که پیش بینی میکرد تو کهکشان هم راه میرفت، تلپورت میکرد، از هیچ میساخت و غیره
برای خودش خدایی بود، سوپر من و کل هیروها رو گذاشته بود جیب بغلش
آقا اگر کسی هست اینجا ک مث من عجیب با Miami Vice هم سو شده اعلام کنه تا احساس تنهایی نکنم
برای بار سوم دیدمش،و هر بار بیشتر و بیشتر به زیباییهای این فیلم پی میبرم،احساس میکنم برای بار چارم پنجم ششم هم جا دارم،از اون فیلما ک هر وقت بیکار شدم یه تیکه شو میبینم
چنان باهام هم سو شده ک میترسم بیاد تو Top 20 ـم مثلاً کلاً،دیگه کار از نقطهی اوج مایکل مان و مقایسهش با یه فیلم صرفاً خوبی مث Heat گذشته(با اون بازی مصنوعی آل پاچینو ).عجیبه این ترسی ک من از Miami Vice دارم همون ترسیه ک از Killing Them Softly دارم و احساس میکنم خیلی شبیه به همن این دو،نه خود فیلم بل سرنوشتی ک نصیبشون شده(و خواهد شد).هر دو هم با یه نمره Imdb خوشگل
----------------
تو این هفته یه مروری بر فیلمهای گنگستری مان داشتم و این ترتیبمه.
4.Heat
3.Thief اینو من اول فکر میکردم مزخرفه ولی الان نمره 8.5 9 رو بهش میدم
2.Collateral
1.Miami Vice
رتبه 2 و 3 شناوره تابع زمانه اما 1 و 4 ثابتن همیشه
Public Enemy رو ندیدم اما حال نکردن ملت باهاش از همون نوع حال نکردن با Miami Vice باشه احتمالاً چیز خوبی منتظرمه
اوه پسر چقدر حوصله دارید میشینید کالکشن جمع میکنید همراه با کاور؟ دمتون گرم
من فیلمه رو که دیدم روز بعدش شیفت دلیت شده رفته
فیلم watchmen رو دیدم چقدر طولانی بود
سوالی برام پیش اومد
آدریان چرا کمدین رو کشت؟ دلیلشو گفت تو فیلم؟ آخه متوجه نشدم
قضیه ماسک رورشاک چی بود؟ الکتریکی بود یا خودش یه کاری میکرد تغییر شکل بده؟ خیلی باحال بود
دکتر منهتن چقدر OP بود
نقطه ضعفی هم داشت؟ زیادی قوی بود، آینده رو که پیش بینی میکرد تو کهکشان هم راه میرفت، تلپورت میکرد، از هیچ میساخت و غیره
برای خودش خدایی بود، سوپر من و کل هیروها رو گذاشته بود جیب بغلش
این انیمیشن kiling joke هم دیدم.قشنگ بود و بزرگ سالانه.
دوستان چیز دیگه ای مثل این میتونین پیشنهاد بدین،منظورم اینکه بزرگسالانه باشه و داستان سطحی نداشته باشه.
آقا یه کی میتونه بیاد پایان کمیک watchmen رو توضیح بده و بگه چه فرقی با پایان فیلم داره؟ممنون.
گرین لنترن نیست انگار هیچی نیست از نظر رنگی هم کمبود رنگ سبز تو چشم میزنه فکر کنم درگیر انتخاب بازیگرش هستن البته یه شایعاتی بود که قراره بازیگر سیاه پوست انتخاب بشه که با توجه به اریجین بودن داستان سری فیلم نمیخوره بهش، ترجیحا بهتره همون هال جردن باشه.
توی کمیک این طوری بود که آدرین یه موجود عظیم الجثه هشت پا مانند رو وارد شهر میکرد که اونجا رو به خاک و خون میکشید و کلی کشته به جا میذاشت. اوضاع جوری بود که دو کشور فکر کنن این یه موجود بیگانه و ناشناخته هست و مثلاً فضایی ها حمله کردن و برای همین جنگ رو ول کنن و با همدیگه متحد بشن که جلوی یه دشمن واحد بجنگن.
ولی توی فیلم آدرین یه کاری میکرد که دکتر منهتن گناهکار معرفی بشه و به نظر برسه ایشون هست که قتل عام راه انداخته.
در مجموع پایان کمیک خیلی بهتر و منطقی تر بود. چون اگه یه دشمن خارجی به زمین حمله کنه، میشه انتظار داشت دولت های مختلف با همدیگه متحد بشن و باهاش مقابله کنن. ولی اینکه دکتر منهتن خون و خونریزی راه بندازه یه کم خنده داره! دکتر منهتن نماد آمریکا بوده و حالا اینکه این نماد بیاد دنیا رو تهدید کنه و شوروی به این دلیل جنگ با دشمن خودش رو کنار بذاره یه کم مسخره هست.
من هم از کمیک Watchmen خیلی خوشم میاد و هم فیلمش رو دوست دارم. ولی پایان فیلم یکی از معدود مواردی هست که به نظرم جالب نبود، در کنار بازیگر آدرین که اصلاً باهاش حال نکردم.
فیلم و کمیک تفاوت های ریز و درشت دیگه ای هم دارن که الآن زیاد یادم نیست و یه سرچی بکنی مطالبش پیدا میشه. ولی مثلاً یه مورد صحنه مرگ Rorschach هست که توی کمیک خیلی مظلومانه تر بود. اونجا برعکس فیلم که Nite Owl هم توی صحنه حضور داشت، Rorschach تک و تنها توسط دکتر منهتن پودر میشد و کسی شاهد مرگش نبود.