Kurt117
کاربر سایت
Burj al-Avengersاون چیه تو عکس؟
Burj al-Avengersاون چیه تو عکس؟
برج آونجرزه دیگه .اون چیه تو عکس؟
فقط یه مشکلی با این جدیدی دارم اینه که روی 2تا پا راه میره
نمیدونستم خب
نزنید مارو
آخه اون لحظه آخر که از پایین میاد بالا و صورتش دیده میشه هم بیشتر شباهت به میمون میده تا گوریل یعنی از نظر آناتومی صورتی و بدنی من بیشتر یه میمون میبینم تا گوریل (قیافه-ش شبیه سزار توی سیاره میمون ها بود )البته اون قسمت تریلر فقط وایساده بود راه نمیرفت کلا و احتمالا هدفشون از اون صحنه نشون دادن اندازه و سایز کینگ کونگ جدید بود چون قبلا هم گفته بودن بزرگترین کونگ تاریخ میبینیم هرچند بازم نصف گودزیلا هم نیست هنوز انگار وگرنه بعید میدونم تغییری تو راه رفتنش ایجاد بشه قدش هم انگار حدودا 30 متره که باز جلو گودزیلا 108 متری مثل بچه میمونه
این کینگ کونگ جدید از اجداد ایشون هست:آخه اون لحظه آخر که از پایین میاد بالا و صورتش دیده میشه هم بیشتر شباهت به میمون میده تا گوریل یعنی از نظر آناتومی صورتی و بدنی من بیشتر یه میمون میبینم تا گوریل (قیافه-ش شبیه سزار توی سیاره میمون ها بود )
بعد اگر اشتباه نکنم گوریل ها پنجه رو هستن. من تا حالا ندیدم گوریل روی پاهاش راه بره البته اینجا به احتمال خیلی زیاد این کارو کردن تا با سایز گودزیلا یکیش کنن
دقیقا.در مورد کیلینگ جوک:
فقط به نظر من مقدمه داستان اصلی واقعا افتضاح بود؟ بگذریم از این که از نظر داستانی هیچ پیوستگی ای با خود کیلینگ جوک نداشت، من نمی دونم چرا شخصیت باربارا گوردون رو این قدر بد و کلیشه ای درآوردنش؟
در کل به نظر من واقعا کیلینگ جوک رو خراب کرد! شدید بد بود.