Movie Center

ول کنین این بتمن متمن رو:D
شاید به خوبی قبلی ها نباشه ولی خب...
The Bada*s is Back^:)^
View attachment 62972
شاید به خوبی قبلی ها نباشه چیه قشنگ با اختلاف ضعیف ترین قسمته
همه به باد انتقاد گرفتنش و تنها نکته مثبتش اکشنشه.از گرین گراس بعید بود همچین فیلم متوسطی
کاش هیچوقت ساخته نمیشد ادامه ۳گانه ای که تو اوج تموم شد...

استراگ های هاردکور هنری فوق‌العادن! فقط اول شخص بودنش نیست که شبیه گیمش میکنه، یه سری رفرنس‌ها و استراگ مرتبط به گیم داره که واقعا عالین. یکیشون:
اون دو تا تیکه‌ی اسنایپر مربوط به مرحله اسنایپر مدرن وارفر رو خیلی حال کردم! مخصوصا ویت فور ایت...

اون اوایلش هم یه حسی مشابه half life 2 بهم داد! :دی کلا شبیه fps های داستانی بود شروعش.

• Like
Reactions: bayern_vahid
شاید به خوبی قبلی ها نباشه چیه قشنگ با اختلاف ضعیف ترین قسمته
همه به باد انتقاد گرفتنش و تنها نکته مثبتش اکشنشه.از گرین گراس بعید بود همچین فیلم متوسطی
کاش هیچوقت ساخته نمیشد ادامه ۳گانه ای که تو اوج تموم شد...
وقتی پست رو گذاشتم فقط نقدهای خوب و متوسط اومده بود:دی
البته تا فیلمو نبینم نمیشه نظر داد
ولی دیگه فک نکنم در حد شماره 4افتضاح باشه
من از سینه چاک های سری بورن م:دی
همینکه بورن برگشته و اگه اکشنش درحد 3تای اول باشه راضیم:دی

• Like
Reactions: incoming
تریلر جاستیس لیگ رو دیدم (تریلر که نبود گفتن footage ـو ایناس) یک بار که نه 4 5 بار دیدم ، خیلی خوشم اومد .
این بار دی سی فان رو اضافه کرده به شخصیت هاش اما به شخصیت هایی که باید فان باشن نه مثل مارول که همرو فان میکنه...
همین سیویل وار رو من درک نمیکنم چرا اتنقدر نمره های خوب گرفت ، واقعا کار قوی ـی نبود ، همه کارای مارول مث هم دارن میشن (به جز گاردین ـو ، کلا کارایی شماره اولشونه ظاهرا )
از اون طرف دکتر استرنج هم به نظر عالیه میاد تو مارول.
از یه طرف دیگه American Gods رو داشتیم که واقعا عالی بود اونایی که کتاب رو خوندن هم گفتن اون حال و هوای رمان پیاده کردن .
آخر سر هم Suicide Squad که خیلی هایپم واسش D : ظاهرا احتمالش هست شماره بعدیش R Rated باشه خدارو شکر : (

آخرین ویرایش:
تریلر جاستیس لیگ رو دیدم (تریلر که نبود گفتن footage ـو ایناس) یک بار که نه 4 5 بار دیدم ، خیلی خوشم اومد .
این بار دی سی فان رو اضافه کرده به شخصیت هاش اما به شخصیت هایی که باید فان باشن نه مثل مارول که همرو فان میکنه...
همین سیویل وار رو من درک نمیکنم چرا اتنقدر نمره های خوب گرفت ، واقعا کار قوی ـی نبود ، همه کارای مارول مث همل دارن میشن (به جز گاردین ـو ، کلا کارایی شماره اولشونه ظاهرا )
از اون طرف دکتر استرنج هم به نظر عالیه میاد تو مارول.
از یه طرف دیگه American Gods رو داشتیم که واقعا عالی بود اونایی که کتاب رو خوندن هم گفتن اون حال و هوای رمان پیاده کردن .
آخر سر هم Suicide Squad که خیلی هایپم واسش D : ظاهرا احتمالش هست شماره بعدیش R Rated باشه خدارو شکر : (
دقیقا سوال واسه منم هست که چرا این سیویل وار تا این حد شنگول بود ؟ تو اون فرودگاه وسط جنگ ملت همه دارن به هم تیکه میندازن . درسته شخصیت اسپایدرمن شوخه کلا ولی دلیل نمیشه وقتی 10 تا هیرو دارن مبارزه میکنن حس فیلم کمدی دست بده به ادم .

• Like
Reactions: FaRd!N
جالبه منم گفتم که فیلم در اون حدی که بزرگ شد نیست چنان پست من به باد انتقاد گرفته شد که دیدنی بود!جالب ترش این بود یه بنده خدایی میگفت از کمیک هم بهتر بوده فیلم لول!
اون کمیک حماسی و دارک کجا و این دزد پلیس کجا!
البته درصد زیادی از تحویل گرفتن CW بخاطر تنفر از BVS بود اونم سر چی خدا میدونه!تغییر کردن یونیورس مارول بعد CW و عظیمترین نبرد ابرقهرمانا تو فرودگاه و اتفاقی بیادموندنی برای کاپیتان امریکا یا ورود خیلی کشکی کاراکتر مهمی مثل SM از جمله نکات این فیلم مهم بود که بیشترم بود گفتم بگم الان اون دوستمون دوباره میاد فکت صادر میکنه که ایراد گرفتن از فیلمی که از کمیکش هم بهتر باشه حرام هست!
کل هایپ فیلم سر اتفاق پایانی فیلم بود که خیلی شیک استیو سپرو انداخت زمین و زرتی نامه فدایت شوم برای استارک فرستاد!حالا الان چه تغییری کرده یونیورس کسی فهمید به منم بگه!از این مارول بعید نبود که آخر تیتراژ پایانی بیاد استارکو نشون بده تو کادو سال نو با نامه عاشقانه شیلد استیو بهش پس داده باشه لول!
فیلماش به شدت تکراری شدن و حد طنزو از مرز گذرونده!ثانوسم که این همه هایپ شده میاد 4تا جوک میگه یه ناخون میکشه رو صورت چندتاشون میزاره میره!

تازه BvS رو دیدم. تا قبل از دیدنش برام سوال بود چرا بچه ها اینقدر فیلم رو میکوبن؟ بعد از دیدنش برام سوال شد چرا اینقدر کم میکوبیدن؟

به شدت بی سر و ته، پر از سوتی و کارهای مسخره، طولانی و حوصله سر بر، اکشن نه چندان جالب، کارگردانی افتضاح و ...
این فیلم اصلا نقطه قوت نداشت به نظرم. واقعا از ته دل میگم حیف حجم و وقتی که پاش هدر دادم. زک اسنایدر از نظر من باید توالت بشوره. خاک تو سرت واقعا.

پ.ن: من نه کمیک های Marvel رو دنبال میکنم و نه DC رو. اما اینجا میفهمم که چرا Marvel کیفیت کارهاش اینقدر بالاست و برنامه ریزی تر و تمیزی برای دنیاهاش داره. DC با افتخار گندترین شروع رو برای تلفیق دنیاهاش انجام داد.

آخرین ویرایش:
کسی دیگه نبود از Civil War خوشش نیومده باشه؟ :دی بدویید بدویید تا تنور داغه سریع بچسبونید، ساعت هم 2.36 بامداد هست :دی بیاید بگید در برید :دی

دقیقا سوال واسه منم هست که چرا این سیویل وار تا این حد شنگول بود ؟ تو اون فرودگاه وسط جنگ ملت همه دارن به هم تیکه میندازن . درسته شخصیت اسپایدرمن شوخه کلا ولی دلیل نمیشه وقتی 10 تا هیرو دارن مبارزه میکنن حس فیلم کمدی دست بده به ادم .

دقیقا موافقم. زیادی شنگول بود D :
---
killing joke خیلی انیمیشن های چیپی داشت زیاد قشنگ نبودن: | ، دوبله ها عالی بود ، مارک همیل مثل همیشه عالی . فقط یکم زیادی فمینیزه شده بود: |
باید تمرکزشونو روی همین رابطه جوکر ـو بتمن میزاشتن به اش اومدن 20 30 دقیقه پرولوگ ساختن برای بتگرل : | اما خب پایانو خوب دراورده بودن انصافا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or