Movie Center

چند تصویر از پشت صحنه Batman V Superman
58l8sd3ngepp6uvf90y7.jpg
gxnfpzlah41wnhh2ja8m.jpg
87bt18zya9ldc2zy0c0i.jpg
و یه تصویر از پشت صحنه Wonder Woman که تابستان 2017 اکران میشه
xtyk7ywbftb4kdf18wkt.jpg

حالم گرفته شد سر صبحی . چقدر بد بوده 2016 تا الان ...
مشتای خیلی قشنگی میزد , از اونا که میزد طرف میرفت تو زمین :D یادش بخیر ...
آره یه جوری دستش رو ول میداد توی سر و صورت ملت که آدم کلی حال میکرد! :دی

i90wrqqrx2xfwipaxa2o.gif

این ویدئو هم یه سری از این حرکات داره. :دی
watch?v=8yKbidd6U3o

کارگردان دانمارکی Nicolas Winding Refn برای ساخت فیلم Batgirl ابراز تمایل کرد.
تازه ترین اثر وایندینگ، The Neon Demon با بازی elle fanning نیز درباره یکی از کاراکترهای دنیای DC است و با این وجود وایندینگ از اشتیاق بی حدوحصرش برای ساخت Batgirl گفته.

xgedzGQqgh55ZMaSdTKYYP-1200-80.jpg
Drive director 'would love to' make a Batgirl movie | GamesRadar+
==========================================================
ساخت فیلم Minecraft تایید شد این فیلم بوسیله یکی از تهیه کنندگان انیمیشن تحسین شده The Lego Movie به نام rob mcelhenney کارگردانی خواهد شد.
iiXhfro2zRLgMyhXbiH7uG-1200-80.jpg
The Minecraft movie's building up to a May 2019 release date | GamesRadar+
===========================================================
تایریس گیبسون با انتشار این عکس در صفحه اینستاگرام خود حضورش در جدیدترین قسمت از سری فیلم های transformers به نام transformers last knightرا تایید کرد
photo_2016-06-28_21-09-43.jpg

به جان خودم چند وقت دیگه خبر ساخت فیلم تتریس هم میاد :|:D البته ماینکرفت پتانسیلشو داره یه چیزی مثل لگو ازش در بیاد ...
نه تنها فیلم تتریس در دست ساخت هست، که قراره تریلوژی هم باشه!!! :D
‘Tetris’ Movie Will Be a Sci-Fi Trilogy

من اولش فکر کردم شاید مثلاً میخوان یه بیوگرافی از سازنده های تتریس بسازن، ولی گویا فیلم در ژانر علمی تخیلی هست! پناه بر خدا! :D

نه تنها فیلم تتریس در دست ساخت هست، که قراره تریلوژی هم باشه!!! :D
‘Tetris’ Movie Will Be a Sci-Fi Trilogy

من اولش فکر کردم شاید مثلاً میخوان یه بیوگرافی از سازنده های تتریس بسازن، ولی گویا فیلم در ژانر علمی تخیلی هست! پناه بر خدا! :D

هیچ حرفی برای گفتن ندارم:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|

کحای کار هستید؟ :دی امید ها رو برای فیلم Pong هم نگه دارید :دی یه شش گانه تپل میشه ازش دربیاری :دی یه بتمن یا اسپایدرمنی و یا دوتا کاراکتر قرضی دیگه هم بهش اضافه میکنن میچپونن تو حلق ملت.

تازه بعد اینکه شش گانه تموم شد، میان از همون کاراکتر های فرعی، فیلم های حدا میزنن تحت عنوان Batman: The Pong Movie یا چمیدونم از این چرت و پرت های Pong Edition.

به امید خدا فرمول حواب بده، که میده، در نهایت یه فیلم کلی میزنن بنام The Avengames: Pong And Tetris And a lot of other bulls*its together که مسلما خودش یه شش گانه رو شاخش هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or