Movie Center

نقدای فیلم جدید آقامون مک کانهی هم اومد که ... :(
7rww_metacritic.jpg

وارکرفت هم با فروش 378 میلیون دلاری خودش، تونست به پر فروش ترین فیلمی که از روی یک بازی ساخته میشه تبدیل بشه.

یه سری خبر راجع به Justice League اومده:
گفتن فیلم قراره لایت تر و فان تر باشه
داستانم اینه که بتمن و واندرومن میرن که پیدا کردن اعضا
ویلن هم Steppenwolf هست
تعداد suit های بتمن هم بیشتر از یکی اعلام شده
گفته شده که شرکت وین لباس فلش رو اپگرید میکنه
به بتموبیل یه سری گجت جدید اضافه شده همینطور بتمن هم گجت های بیشتری خواهد داشت حتی یه سری شایعات راجع به یه وسیله نقلیه دیگه بتمن هست
رابطه رفاقتی بین فلش و سایبورگ هست(ترجیح میدادم Green Lantern تو فیلم باشه که این مورد سر جای خودش باشه :D
درباره اریجین مادر باکس ها هم تو فیلم کامل توضیح داده میشه
موسیقی متن فیلم هم Junkie XL میسازه

سلام.
من اول که شنیدم دوستمون از black swan ترسیده فکر کردم شوخی داره میکنه ولی الان میبینم خیلی جدی گفتش!
من این فیلم رو تنها تو خونه بودم و نصفه شب دیدم و نه ترسیدم نه خیلی هیجانی شدم و از اونجایی که فیلم اسپویل شده بود برام فقط بحث دیدم فیلم مطرح بود.
ترسناکترین فیلمهای اخیری که دیدم The Conjuring و insidius کالکشن بود که البته شماره دوم هندی بازی داشت!
ولی ترسناکترین فیلم دوران زندگیم شب بیست و نهم و جنگیر بود که تو هشت سالگی دیدم!

سلام.
من اول که شنیدم دوستمون از black swan ترسیده فکر کردم شوخی داره میکنه ولی الان میبینم خیلی جدی گفتش!
من این فیلم رو تنها تو خونه بودم و نصفه شب دیدم و نه ترسیدم نه خیلی هیجانی شدم و از اونجایی که فیلم اسپویل شده بود برام فقط بحث دیدم فیلم مطرح بود.
ترسناکترین فیلمهای اخیری که دیدم The Conjuring و insidius کالکشن بود که البته شماره دوم هندی بازی داشت!
ولی ترسناکترین فیلم دوران زندگیم شب بیست و نهم و جنگیر بود که تو هشت سالگی دیدم!
black swan اصلن در رده ی ترسناک نیست که کسی بترسه یا نترسه، یه فیلم روانشناسانه س و بیشتر تأمل برانگیزه، نمادین و سیمبولیک هستش.

• Like
Reactions: TheGodfather
بن افلک : در Justice League از جنبه کاراگاهی شخصیت بتمن بیشتر از Batman V Superman استفاده خواهد شد ، و این موضوع در فیلم مستقلی که خودم خواهم ساخت محوریت بیشتری خواهد داشت
index.jpg
منبع
================================================================================================
طبق مقاله Entertainment Weekly ، حضور شخصیت Darth Vader در فیلم Star Wars Rogue One قطعی میباشد و او نقش مهمی را در این فیلم ایفا میکند
rogue-one-a-star-wars-story-photos-d2ed941ff22af5d5.jpg
منبع
======================================================================================================
پوستر های جدید منتشر شده
Suicide Squad
این فیلم ۵ آگوست ( ۱۵ مرداد ) اکران خواهد شد
photo_2016-06-23_17-26-18.jpg photo_2016-06-23_17-26-26.jpg photo_2016-06-23_17-26-30.jpg photo_2016-06-23_17-26-36.jpg photo_2016-06-23_17-26-40.jpg

Takashi Fansite

سازنده سری Sonic ، ساخت جدیدترین نسخه از این سری و ساخت فیلمی بر پایه این شخصیت که توسط کمپانی سونی ساخته میشود را تایید کرد
index.jpg
منبع
=========================================================================================
بر اساس آخرین اخبار Paul Feig در حال ساختن قسمت دوم فیلم Spy است !
این فیلم نیز با بازی Melissa McCarthy و با صحنه های بیشتری از Jason Statham ساخته خواهد شد.
ads.jpg
منبع

photo_2016-06-24_18-21-06.jpg
تریلر
پوستر جدید فیلم Mechanic : Resurrection به همراه تریلر فیلم

===========================================
تصاویر منتشر شده از فیلم Rogue One : A Star Wars Story در تاریخ 16 دسامبر سال 2016 ( 26 آذر 1395 ) اکران خواهد شد

photo_2016-06-24_18-41-11.jpg photo_2016-06-24_18-41-21.jpg photo_2016-06-24_18-41-25.jpg photo_2016-06-24_18-41-29.jpg photo_2016-06-24_18-41-33.jpg

آخرین ویرایش:
میشه چند تا فیلم که اکثر زمانش تو یک لوکیشن اتفاق میافته پیشنهاد بدید. مثل Exam یا همین The Hateful eight
the dog day aftrenoon
reservoir dogs
rope
rear window
12 angry men
gravity

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
امروز در طی ویژه برنامه ای که توسط Comic Book Movie برگزار شد خبرهای متناقضی به گوش رسید. مجری این برنامه یعنی Jeff Sneider از تمایل شرکت Sony برای ساخت اسپین آف فیلم مرد عنکبوتی بر اساس شخصیت Silver Sable خبر داد. او همچنین اشاره کرد که این شرکت نویسندگی این پروژه را به نویسنده فیلم Iron Lady یعنی Abi Morgan واگذار کرده است.
منبع
silver-sable-spider-man-movies-187520.jpg
================================================================
تام روتمن رئیس فعلی شرکت سینمایی سونی تایید کرد ، فیلم سینمایی Spider-Man Homecoming با نظرات و نظارت کمپانی ماورل ساخته خواهد شد اما همچنان نظر آخر توسط کمپانی سونی گفته خواهد شد
فیلم Spider-Man Homecoming با بازی Tom Holland در نقش شخصیت Spider-Man و Robert Downey Jr در نقش Tony Stark در تاریخ 7 جولای 2017 ( 17 تیر 96 ) اکران خواهد شد
photo_2016-06-25_19-53-37.jpg
منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or