Movie Center

آقا جایی هست بشه موسیقی متن فیلمای ایرانی رو پیدا کرد؟ ما در به در دنبال یکی از موسیقی متنای رخ دیوانه میگردیم هر چی هست فقط اون آهنگ کاوه آفاقه (facepalm).

سلام دوستان. من و دوستم قرار گذاشتیم بشینیم یه سری فیلم ببینیم و دربارش بحث کنیم. چند تا فیلم ترجیها جدید که داستان خفنی داشته باشه mind blowing! باشه :D و ترسناک و حال به هم زن نباشه معرفی میکنید؟
فیلمایی که داستان جدید و خوب داشته باشین.
ممنون.

سلام دوستان. من و دوستم قرار گذاشتیم بشینیم یه سری فیلم ببینیم و دربارش بحث کنیم. چند تا فیلم ترجیها جدید که داستان خفنی داشته باشه mind blowing! باشه :D و ترسناک و حال به هم زن نباشه معرفی میکنید؟
ممنون.
Fight Club
Shutter Island
Mulholland Drive
Memento
Apocalypse Now
Interstellar
فیلم های استنلی کوبریک
و باقی فیلمای نولان

مردی 65 ساله در هنگام مشاهده فیلم 2 Conjuring بر اثر سکته قلبی در گذشت !
The-Conjuring-2.jpg منبع
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
جدیدترین پوستر منتشر شده از فیلم
Suicide Squad

photo_2016-06-19_16-24-18.jpg

این فیلم در تاریخ 5 آگوست ( 15 مرداد ) اکران خواهد شد

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاریخ اکران فیلم The Lego Movie Sequel از 2018 به هشتم فوریه 2019 تغییر پیدا کرده است .

photo_2016-06-19_16-38-58.jpg
منبع

yelchin-head.jpg

بازیگر جدید فیلم Star Trek آقای Anton Yelchin دیروز، در سن 27 سالگی بر اثر حادثه رانندگی در گذشت!

ممنون.
این دوتام هستن علاوه بر بقیه فیلما که بچه ها گفتن.
Nightcrawler
Gone Girl
یکم ثریلر روانشناسی رو مخ آدمم بخای we need to talk about kevin قشنگه
یه فیلم یکم آروم بخای ولی فوق العاده قشنگ بخای میتونی Match Point رو ببینی که وودی آلنه دیگه...
یه فیلم دیگه که البته جدید نیست ولی خیلی خوبه Breaking the Waves از lars von trier هستش که دیگه فکر کنم بشناسی اگرم نه که یه سرچ بزن آشنا شی باهاش:D

دوستم بهم فیلم Black Swan رو معرفی کرد و من به صراحت گفتم آدم فوق ترسوییم ولی گفت این از ten coverfield lane کمتز تزسناک تره!‌ :| خلاصه سر Black Swan سکته کردم الان هم میترسم بخوابم! اگر کسی مثل من ترسوعه بشینه با یکی دیگه ببینه چون واقعا ارزش فیلم بالاست!

ممنون.
سلام ، قرار خوبى گذاشتين:D
دوستان فيلم هاى خيلى خوبى معرفى كردن منم هم دوتا اسم ميبرم كه الان بخاطرم هست.
يكيش مربوط به سفر در زمانه كه خيلى قروقاطى ميشه و ميتونيد كلى ايده پردازى كنيد. فيلم روند نرمى داره و خوش خوراكه:D اما اخرش مغز منفجر كن خيلى خفنى داره. بنظرم حتما ببين، به اسم Predestination
فيلم بعدى هم به اسم Prisoners يه فيلم جنايى خيلى خوبه كه اگه طرفدار اين ژانر هستيد از دست نديد. كارگردان بشدت به جزعيات در فيلم پرداخته. مثل يك قطعات پازل، فيلم رو بهم ميريزه و در اخر اين قطعات رو بهم ميچسبونه و كامل بهتون نشون ميده اما اين شما هستيد كه اخر در مورد شخصيت هاى فيلم و اين پازل هاى نتيجه گيرى ميكنيد! فيلم لايه هاى ديگه هم دارن كه ميتونيد در موردش كلى بحث كنيد.
موفق باشيد:-bd

چند روز پیش خبری گذاشتم که یک مرد 65 ساله در هندی تماشای فیلم 2 Conjuring بر اثر سکته قلبی درگذشت
جزییات جدید
هنگامی که وی به بیمارستان منتقل شد خبر مرگ او توسط دکتر تایید شد . اما خبر شوکه آور دیگر این است که هنگامی میخواستند جسد او را به پزشک قانونی منتقل کنند در کمال ناباوری جسد و فرد حمل کننده هر دو مفقود شدند ! این خبر را یکی از وبسایت های معتبر هند تایید کرده است . در پی این خبر موج وحشت در شبکه های اجتماعی راه افتاده است . هنوز دلیل منطقی برای این واقعه بیان نشده است .
منبع

conjuring2-large_trans++K8oq_TXSPAJ0t21oESloXYV4XZMU8yV22wInfrfUWRg.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or