Movie Center

دوستان چند تا فیلم کاراگاهی جنایی خیلی خوب معرفی می کنید مثل سون؟
اینارو خودم دیدم:
همه فیلمای جنایی فینچر-مستیک ریور-la confidential-ممنتو-شاتر ایلند
یه فیلمی هم دیدم love actually اسمش بود.خیلی ازش خوشم اومد.چند تا فیلم هم مثل اون بگید بی زحمت:دی

• Like
Reactions: TheGodfather
طرح شهاب جعفرنژاد برای خبر احتمال بازی دیکاپریو در نقش مولانا.مولانا جلال‌الدین دی‌کاپریوی بلخی:grin:
جدا دی کاپریو مولانا بازی کنه مثل اینه که مارگارت تاچرو بدن شهره لرستانی.
به خدا توهین نکن:|:D
پس نیکلبک چی میشه :(

• Like
Reactions: saphire
موضوع اولی مشخصه مسیح رو به صلیب کشیدن ولی بخش دومش! :D رستاخیز کرد دود شد رفت هوا؟! چی رو میخواد فیلم کنه دقیقا؟

تو دین مسیح انفدر افسانه هست که میشه 18 تا فیلم ساخت ازش. مثلا موضوع به آسمان رفتن مسیح از صلیب، موضوع رستاخیز مجدد مسیح، قضیه به زمین امدن و بردن انسان های خوب به بهشت...

اتفاقا این مورد آخر سوژه بشدت جذاب و هیجان انگیزی هست. تقریبا 20 سال پیش Tim LaHaye یه مجموعه داستان به اسم Left Behind نوشت که به این موضوع اختصاص داشت. آدم ها یه روز از خواب بلند میشن میبینن خیلی از دوستان و آشنایان ناپدید شدن. بعد میفهمن مسیح اونهارو به بهشت برده و در نتیجه هرکی زنده مونده باید تشریف ببره جهنم. و یه داستان آخرالزمانی شاهکار داشت. خیلی هم جنجال به پا کرد. از داوینچی کد بیشتر. بعدا از روش گیم و فیلم هم ساختن که از دم آشغال بودن.

یکی شجاعت به خرج بده یه فیلم در مورد پدر و مادر مسیح بسازه و توضیح بده بعدا چطور میتراییست های اروپا ویژگی های مهر (از جمله تولد از مادر باکره، حلقه نور بالاسر - نماد خورشید - و نوع لباس و تاریخ تولد و ....) رو بهش نسبت دادن:دی بعدش یحتمل گنگ بنگ میشه اما ارزشش رو داره.

اینارو خودم دیدم:
یه فیلمی هم دیدم love actually اسمش بود.خیلی ازش خوشم اومد.چند تا فیلم هم مثل اون بگید بی زحمت:D

prisoners -gone baby gone -Chinatown-insomnia-
تو دین مسیح انفدر افسانه هست که میشه 18 تا فیلم ساخت ازش. مثلا موضوع به آسمان رفتن مسیح از صلیب، موضوع رستاخیز مجدد مسیح، قضیه به زمین امدن و بردن انسان های خوب به بهشت...

اتفاقا این مورد آخر سوژه بشدت جذاب و هیجان انگیزی هست. تقریبا 20 سال پیش Tim LaHaye یه مجموعه داستان به اسم Left Behind نوشت که به این موضوع اختصاص داشت. آدم ها یه روز از خواب بلند میشن میبینن خیلی از دوستان و آشنایان ناپدید شدن. بعد میفهمن مسیح اونهارو به بهشت برده و در نتیجه هرکی زنده مونده باید تشریف ببره جهنم. و یه داستان آخرالزمانی شاهکار داشت. خیلی هم جنجال به پا کرد. از داوینچی کد بیشتر. بعدا از روش گیم و فیلم هم ساختن که از دم آشغال بودن.

یکی شجاعت به خرج بده یه فیلم در مورد پدر و مادر مسیح بسازه و توضیح بده بعدا چطور میتراییست های اروپا ویژگی های مهر (از جمله تولد از مادر باکره، حلقه نور بالاسر - نماد خورشید - و نوع لباس و تاریخ تولد و ....) رو بهش نسبت دادن:D بعدش یحتمل گنگ بنگ میشه اما ارزشش رو داره.

این left behind به اون فیلم چرت و پرتی که نیکلاس کیج توش بازی کرده بود و گویا 2 3 تا فیلم کلاسیک هم داشته ارتطابی داشته ؟ جالبه این داستان که شما گفتید به نظر میاد منبع برداشت تام پروتا نویسنده ی کتابی بود که سریال leftovers رو بر اساسش ساختن . چون ایده مثل همونه

• Like
Reactions: BlackGamer
اینارو خودم دیدم:
این فیلمای کاراگاهی به نظرم خوبند یا ارزش دیدن دارند : The Maltese Falcon - Chinatown - Long goodbye -The Big Sleep - Stray Dog - Vertigo - Memories of Murder - Laura - The Big Heat - Murder, My Sweet
اینا فیلمای تقریبا معروفی هستند خودم از Chinatown و Long goodbye بیشتر بقیه خوشم میاد اگه اینارو دیدی یه سری فیلمهای کمتر شناخته شده تری هم هستند مثل :
The Naked City - He Walked by Night - A Fugitive from the Past - It Happened in Broad Daylight ایناهم خوبند مخصوصا A Fugitive from the Past که یه تم بودایی خاصی داره فیلمش .

خیلی از داستان های مذهبی خوشم میاد با این که نیستم . واقعا دم مل گیبسون گرم ، اگر خوب رستاخیزو در بیاره عالی میشه ، کاشکی تو دوران مدرن باشه D :
چند ماه آینده هم که فصل آخرم The Leftovers رو داریم که قراره بترکونه

بیشتر از همه امسال منتظرalliedهستم:دی
برد پیت و ماریون کوتیار کارگردان هم رابرت زمکیس(فارست گامپ) داستان واقعی دوتا جاسوس جنگ جهانی دوم
امیدوارم خوب دربیاد برت پید دوسدارم:Victory::hearteyes:

• Like
Reactions: EnzoFerrari
لئو و توبي ده ٨٠

40fbd0cfce35f27713014b843b6a7573.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

:D
happydance.gif
Steven Spielberg confirmed that John Williams will score Indiana Jones 5
Legendary composer John Williams will definitely be scoring Rian Johnson's upcoming Star Wars : Episode VIII
arriving in December of 2017
also confirmed he'll be scoring the new Indiana Jones movie that was recently announced
The "one more" project he is working on is Steven Spielberg's next movie, the adaptation of Ready Player One
currently in pre-production

photo_2016-06-11_20-34-49.jpg
بازیگر معروف سریال The Walking Dead علاقه فراوانی به بازی در نقش شخصیت Ghost Rider دارد

نورمن ریداس، بازیگر معروف و محبوب سریال شناخته شده The Walking Dead در جدیدترین مصاحبه خود، اظهار کرده که به‌شدت خواهان بازی در نقش شخصیت «Ghost Rider» و راندن موتورهای کلاسیک با چرخ‌های آتشین است.
نورمن ریداس که به دلیل بازی در نقش کاراکتر دریل دیکسون بارها و بارها از سوی طرفدران سریال «مردگان متحرک» و منتقدان تحسین شده، در فهرست علاقه‌مندی‌های شخصی خود همواره به موتورسیکلت‌های کلاسیک اهمیت ویژه‌ای داده است؛ به‌گونه‌ای که حتی در سریال پرطرفدار شبکه AMC نیز این علاقه خود را پنهان نکرده و موتورسیکلت را به عنوان وسیله نقلیه خود برگزیده است. اکنون به‌نظر می‌رسد که ریداس علاوه‌بر این‌که اشتیاق وافری به این وسیله برای پر کردن اوقات روزانه و فراغت خود دارد، به هر چیزی که سیمایی از موتورها داشته باشد علاقه‌مند است! نورمن ریداس در جدیدترین مصاحبه خود با وب‌سایت آپ‌راکس، در پاسخ به پرسشی مبنی بر تمایل وی برای قرار گرفتن در نقش Ghost Rider، شخصیت موتورران جهان ابرقهرمانان کمپانی مارول، به‌شدت هیجان‌زده شد و این‌گونه گفت:

البته که دوست دارم در نقش این شخصیت ظاهر شوم. این یک حرکت انفجاری خواهد بود! بعد، قرار است که صورتم به جمجه‌ای در میان زبانه‌های آتش تبدیل شود و آن چیزهای مخصوص «روح‌سوار» را هم با خودم حمل کنم؟! بله، موافق گرفتن این نقش هستم.

ریداس ضمن ابراز شور و شوقش برای ظاهر شدن در نقش این کاراکتر، بازی نیکلاس کیج را نیز در اولین پروژه‌های سینمایی مربوط به Ghost Rider تحسین کرد و از وی به نیکی یاد کرد. تاریخ انتشار اولین فیلمی که با محوریت این ابرقهرمان جهنمی ساخته شد، به سال ۲۰۰۷، زمانی که امتیاز ساخت آن با کمپانی سونی بود، بازمی‌گردد. دومین قسمت فیلم نیز با نام Ghost Rider: Spirit of Vengeance در سال ۲۰۱۱ بر روی پرده‌ نقره‌ای رفت ولی آن‌گونه که باید و شاید بود، مورد پسند بیننده‌ها قرار نگرفت.

مرسی چین :دی وارکرفت تو چین فقط تو چهار روز 145 میلیون فروش کرد و رکورد زد و فعلا فروش جهانیش رفته رو مرز 287 میلیون . اینطوری پیش بره من فکر میکنم 450 میلیون رو راحت رد میکنه و باید برای ساخت شماره بعدی این مقدار بس باشه . دلم سوخت واسه منتقدایی که به قصد کوبیدن فیلم ( فقط چون Video Game Adaption ـه ) نقد های با نمره 0 و ... دادن و فیلم رو با Battlefield Earth مقایسه کردن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or