Movie Center

دو خبر کوتاه

photo_2016-06-09_18-27-32.jpg
اولین پوستر انیمیشن Moana ، محصول جدید کمپانی والت دیزنی منتشر شد. یکی از صدا پیشگان معروف این انیمیشن دواین جانسون هست. تاریخ اکران این انیمیشن در سینماها 3 آذر می باشد.
===========================================================
احتمال ساخت قسمت دوم برای انیمیشن موفق زوتوپیا و همچنین اسپین آف با محوریت خرس تنبل انیمیشن قوت گرفت

Sloth-Laugh.gif

photo_2016-06-09_19-52-38.jpg

امروز تولد 53 سالگی جانی دپ بازیگر محبوب ودوست داشتنی هست:x<:-P

یک سری نکات جالب از زندگی جانی دپ شما باید بدانید

به خاطر تخریب یک آپارتمان در سال 94 دستگیر شد.

رابرت دنیرو درباره او گفته: بدون جانی سینما یک چیزی کم داشت.

او برای خودش یک اسم مستعار با نام آقای بوگندو انتخاب کرد که البته مورد توجه قرار نگرفت.

همسر اولش لوری، در زمان ازدواج 25 سال داشت و دپ 20 ساله بود.

همچنان در هتل زندگی می کند و هیچ ماشین و خانه ای ندارد.

زمانی که با وینونا رایدر نامزد بود ، بر بروی بازویش عبارتی با این مضمون " وینونا برای همیشه " حک کرده بود اما زمانی که از وی جدا شد، برای پاک کردن آن عبارت، عمل جراحی بر روی بازویش انجام د اد و عبارت دیگری با این عنوان نوشت : وینو برای همیشه ( وینو به معنی اعتیاد به شراب خواری است )

در گروه موزیکی به نام " بچه ها " گیتاریست بود

عاشق این است که به همراه دخترش انیمیشن ببیند

زمانی که کودک بود به شکلات آلرژی داشت

برای اینکه بتواند با پدر و مادر همسرش صحبت کند، مجبور شد فرانسوی یاد بگیرد!

والدینش زمانی که وی 15 ساله بود طلاق گرفتند

در سال 1999 مقابل رستورانی در لندن، به علت درگیری با یک پاپاراتزی دستگیر شد

هر دو فرزندش، لیلی و جک از روی اسامی دو کارکتر اصلی فیلم افسانه ( 1995 ) نامگذاری شده اند.

او می خواست بعضی از دندان هایش را برای فیلم "دزدان دریایی کارائیب" روکش طلا کند ولی می دانست کارگردانان با این موضوع مخالفت می کنند. بنابراین تعداد بیشتری از دندان هایش را روکش طلا کرد وسپس به کارگردان ها نشان داد و آن ها از وی خواستند مقداری از روکش ها را دربیاورد.

با "شرلین فین"، "وینونا رایدر" و "جنیفر گری" نامزد بوده است.

در جایی گفته بود : تا 27 می 1997 هر آنچه انجام داده بودم یک جور خیال باطل بوده، بودن بدون زندگی کردن و سرانجام تولد دخترم به من زندگی بخشید.

صحبتهايي از جاني دپ درباره مسائل مختلف:
.
من خجالتيم , خيال پردازم يا هر چيزي كه شما بهش بگين. از شهرت متنفرم و ازش دوري ميكنم

بچه عجيبي بودم. ميخواستم بروسلي باشم , ميخواستم پليس باشم وقتيكه 5 سالم بود

شما با پول استقلال خودتان را ميخريد , چون در بيشتر طول زندگي اجازه نداريد عادي باشيد

تنها مخلوقاتي كه عشق خالص را منتقل ميكنند سگها و بچه ها هستند

جوايز براي من ارزشمند هستند اما در مقايسه با جمله كودك 10 ساله اي ك ه به من ميگويد (( عاشق كاپيتان اسپارو هستم )) هيچ ارزشي ندارند.

پدر شدن تغيير بزرگي در زندگي من بود , اما بيشتر از اينكه تغيير باشد , باعث شد خودم را پيدا كنم. ونسا و فرزندانم شالوده زندگي من هستند و هنگامي كه با انها هستم احساس ميكنم جايي هستم كه بايد باشم

اولین تصویر از Bumblebee در Transformers:The Last Knight
bmvrukw7m1uqdb2zy0cx.png
و با کمال تعجب TMNT 2 اول باکس افیس این هفتس :D (البته چون هفته اولشه تعجب نداره :D)
خدا میدونه چطور میخواد گند بزنه به تغییر شکل دهندگان : آخرین شوالیه
بعد اون شلم شوربایی که رو قسمت ۴ پیاده کرد مردک روان پریش x_x

الان یکی توضیح بده چرا فیلم های ترنسفورمرز اینقدر دید منفی نسبت بهشون هست؟ :D
شماره اول و دومش خوب بودن ولی سومش خیلی بد بود. 4 هم بدک نبود ولی قوی هم نبود. ولی من همش فحش و ناسزا نسبت به این سری فیلم میبینم :D

شماره اول و دومش خوب بودن ولی سومش خیلی بد بود. 4 هم بدک نبود ولی قوی هم نبود. ولی من همش فحش و ناسزا نسبت به این سری فیلم میبینم :D

خب می دونید کلا کارهایی که جلوه های ویژه صرف باشن و حجم جلوه ویژه اشون خیلی بالا باشه سریع می خورن تو ذوق اکثر بیننده ها . یعنی به حدی پیاز داغشو زیاد می کنند که دل طرف رو می زنه . دیگه از این جلوه ویژه لذت نمی بره . این موقع هست که طرف دیگه سطح رو ول می کنه میره تو عمق . دنبال داستان و کاراکترپردازی میگرده تو فیلم . که خب این رو منکر نمیشیم که از این نظر این سری تعطیله . برای همین میشه یک فیلم داغون . فقط رو جلوه ویژه حساب باز می کنه ولی از بس شلوغ میکنه و تدوین و فیلم برداری اش رو سرسام آور می کنه و انفجار راه می اندازه که بیننده خسته میشه !!!!

• Like
Reactions: Ulfric
شماره ي دومش بدترين چيزي هست كه در رسانه هاي تصويري ديدم يه فاجعه است :دى فاجعه ي بزرگ :دى ٣ و ٤ هم خداروشكر نديدم ديگه :دى

photo_2016-06-10_18-43-01.jpg

مل گیبسون با مسیح باز می‌گردد

در حالی که فیلمنامه‌نویس فیلم «شجاع‌دل» در حال نوشتن فیلمنامه دنباله فیلم جنجالی «مصائب مسیح/The Passion of the Christ » است، مل گیبسون اعلام کرده آمده است تا این فیلم را بسازد.
مل گیبسون امیدوار است بر مبنای فیلمنامه‌ای به قلم رندال والاس بار دیگر پشت دوربین قرار بگیرد تا ادامه بزرگ‌ترین فیلم دوران کاری‌اش یعنی «مصائب مسیح» را بسازد. راندال والاس که فیلمنامه اولین تجربه کارگردانی مل گیبسون یعنی «شجاع‌دل» را در سال ۱۹۹۵ نوشته بود، نامزد اسکار بهترین فیلمنامه شد و فیلم در نهایت اسکار بهترین فیلم را برد.
این فیملنامه‌نویس دیروز به هالیوود ریپورتر گفت نوشتن فیلمنامه دنباله «مصائب مسیح» را آغاز کرده و در آن داستان رستاخیز مسیح را روایت می‌کند. وی در فیلم قبلی که پر از خون و جزییات سخت از ۱۲ ساعت آخر زندگی مسیح بود، پرداخته بود و طبیعتا در این فیلم جز رستاخیز، نمی‌توان موضوع دیگری را در مرکز توجه قرار داد.
این در حالی است که گیبسون از سال ۲۰۰۶ به دلیل پرونده‌های مختلفی که مبنی بر نژادپرستی علیه‌اش به جریان افتاده بود، تقریبا از سینما فاصله گرفته بود و مدتی‌است فعالیت‌هایش را شروع کرده است.
والاس و گیبسون چندی پیش پروژه «نوک اره آهن‌بر» را با هم کلید زدند و گیبسون در حال انجام کارگردانی این فیلم است. این فیلم را نیز والاس نوشته و اندرو گارفیلد در نقش دزموند تی.داس در آن بازی کرده است و در نقش یک پزشک ارتشی است که بر مبنای باورهای مذهبی‌اش از حمل اسلحه خودداری می‌کند. این فیلم قرار است اواخر امسال اکران شود.
والاس گفته است حالا خیلی زود است تا درباره ظرفیت‌های ساخته شدن ادامه «مصائب مسیح» صحبت شود اما درک این آسان است که بدانیم گیبسون چقدر علاقه دارد تا این پروژه کلید بخورد. فیلم اصلی که با بودجه ۳۰ میلیون دلاری ساخته شد بیش از ۶۱۱ میلیون دلار در سراسر جهان فروش کرد و به عنوان موفق‌ترین فیلم در تاریخ سینمای مستقل شناخته شده است.
والاس که تحصیل کرده رشته الهیات است تاکید کرده که «مصائب مسیح» بزرگ‌ترین فیلمی است که خارج از هالیوود ساخته شد.

در «مصائب مسیح» جیم کاویزل در نقش حضرت مسیح بازی کرده بود.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
photo_2016-06-10_18-40-44.jpg
فیلم Warcraft رکورد فروش Star Wars 7 در باکس آفیس چین را شکست

فیلم وارکرفت (Warcraft) در روز اول عرضه‌اش در چین، فروشی عالی را تجربه کرده است. این فیلم ضمن تجربه‌ی فروشی بیشتر از فیلم جنگ ستارگان: نیرو بر‌می‌خیزد (Star Wars: The Force Awakens) در روز اول، رکورد فروش Avengers: Age of Ultron را نیز شکسته است.
وارکرفت، فیلم برگرفته شده از بازی Warcraft، در چین به موفقیتی شگفت انگیز دست یافته است. مجموع فروش این فیلم در روز عرضه از ۴۶ میلیون دلار گذشته است و در مسیر تبدیل شدن به یکی از بزرگترین فیلم‌های هالیوود در چین قرار دارد.
فیلم فانتزی Warcraft به کارگردانی دانکن جونز در روز اول فروش بهتری را نسبت به Star Wars: The Force Awakens که فروشی در حدود ۳۳ میلیون دلار داشته، تجربه کرده است. همچنانکه وب سایت «ورایتی» (Variety) گزارش داده، این فیلم بزرگترین عرضه‌ی غیر آخر هفته در باکس آفیس چین است و به راحتی توانسته است رکورد دار قبلی یعنی فیلم Avengers: Age of Ultron محصول سال ۲۰۱۵ را پشت سر بگذارد. این سایت ادعا کرده است که Warcraft خواهد توانست در ۵ روز اول عرضه‌اش حداکثر ۱۵۰ میلیون دلار درآمد زایی داشته باشد.
اگرچه این فیلم هنوز در آمریکا اکران نشده است، چندین هفته از عرضه‌ی آن در برخی کشورهای خارجی می‌گذرد، بطوری که توانسته است تا کنون ۱۲۱ میلیون دلار درآمد زایی داشته باشد. در سال‌های اخیر اهمیت بازار بین المللی برای فیلم‌های هالیوودی با بودجه بالا به شکل روز افزونی افزایش یافته است و بخش زیادی از بودجه‌ی فیلم‌ها از طریق این بازارها تأمین می‌شوند.

آخرین ویرایش:
این فیملنامه‌نویس دیروز به هالیوود ریپورتر گفت نوشتن فیلمنامه دنباله «مصائب مسیح» را آغاز کرده و در آن داستان رستاخیز مسیح را روایت می‌کند. وی در فیلم قبلی که پر از خون و جزییات سخت از ۱۲ ساعت آخر زندگی مسیح بود، پرداخته بود و طبیعتا در این فیلم جز رستاحیز، نمی‌توان موضوع دیگری را در مرکز توجه قرار داد.
موضوع اولی مشخصه مسیح رو به صلیب کشیدن ولی بخش دومش! :دی رستاخیز کرد دود شد رفت هوا؟! چی رو میخواد فیلم کنه دقیقا؟

موضوع اولی مشخصه مسیح رو به صلیب کشیدن ولی بخش دومش! :D رستاخیز کرد دود شد رفت هوا؟! چی رو میخواد فیلم کنه دقیقا؟
رستاخیز عیسی مسیح یک ایمانِ مسیحی است که در آن عیسی مسیح بطورِ معجزه آسایی در روزِ یکشنبه و پس از اینکه در روزِ جمعه به صلیب کشیده شده و اعدام شد به زندگی بازگشت. این اصل، اصلِ ایمان مسیحی و الهیاتِ مسیحی و بخشی از مرامنامه نیسن است: بر اساس کتاب، در روزِ سوم وی دوباره برخاست.

• Like
Reactions: TheGodfather
قبل از اینکه یکی بیاد بگه تو قرن بیست و یک و سال 2016 حرف از غیبت مسیح، و گیف ROFL بذاره، بگم که اگه میخواید بهتون توهین نشه، به عقاید هم احترام بگذاریم..

Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
به صلیب کشیدن یه رخ داد ثبتش شده و واقعی هست و مابقیش نیست. شماهم ظاهرا از اون کسانی هستی که اگر به اعتقادات احترام گذاشته نشه بمب میبندی به خودت :دی.

به صلیب کشیدن یه رخ داد ثبتش شده و واقعی هست و مابقیش نیست. شماهم ظاهرا از اون کسانی هستی که اگر به اعتقادات احترام گذاشته نشه بمب میبندی به خودت :D.
سوء تفاهم نشه ، تا اون قسمتش حلّه اوکی!
بعدش هم اینقدر راحت رو ملت برچسب نزن:D

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or