امروز تولد 53 سالگی جانی دپ بازیگر محبوب ودوست داشتنی هست
یک سری نکات جالب از زندگی جانی دپ شما باید بدانید
به خاطر تخریب یک آپارتمان در سال 94 دستگیر شد.
رابرت دنیرو درباره او گفته: بدون جانی سینما یک چیزی کم داشت.
او برای خودش یک اسم مستعار با نام آقای بوگندو انتخاب کرد که البته مورد توجه قرار نگرفت.
همسر اولش لوری، در زمان ازدواج 25 سال داشت و دپ 20 ساله بود.
همچنان در هتل زندگی می کند و هیچ ماشین و خانه ای ندارد.
زمانی که با وینونا رایدر نامزد بود ، بر بروی بازویش عبارتی با این مضمون " وینونا برای همیشه " حک کرده بود اما زمانی که از وی جدا شد، برای پاک کردن آن عبارت، عمل جراحی بر روی بازویش انجام د اد و عبارت دیگری با این عنوان نوشت : وینو برای همیشه ( وینو به معنی اعتیاد به شراب خواری است )
در گروه موزیکی به نام " بچه ها " گیتاریست بود
عاشق این است که به همراه دخترش انیمیشن ببیند
زمانی که کودک بود به شکلات آلرژی داشت
برای اینکه بتواند با پدر و مادر همسرش صحبت کند، مجبور شد فرانسوی یاد بگیرد!
والدینش زمانی که وی 15 ساله بود طلاق گرفتند
در سال 1999 مقابل رستورانی در لندن، به علت درگیری با یک پاپاراتزی دستگیر شد
هر دو فرزندش، لیلی و جک از روی اسامی دو کارکتر اصلی فیلم افسانه ( 1995 ) نامگذاری شده اند.
او می خواست بعضی از دندان هایش را برای فیلم "دزدان دریایی کارائیب" روکش طلا کند ولی می دانست کارگردانان با این موضوع مخالفت می کنند. بنابراین تعداد بیشتری از دندان هایش را روکش طلا کرد وسپس به کارگردان ها نشان داد و آن ها از وی خواستند مقداری از روکش ها را دربیاورد.
با "شرلین فین"، "وینونا رایدر" و "جنیفر گری" نامزد بوده است.
در جایی گفته بود : تا 27 می 1997 هر آنچه انجام داده بودم یک جور خیال باطل بوده، بودن بدون زندگی کردن و سرانجام تولد دخترم به من زندگی بخشید.
صحبتهايي از جاني دپ درباره مسائل مختلف:
.
من خجالتيم , خيال پردازم يا هر چيزي كه شما بهش بگين. از شهرت متنفرم و ازش دوري ميكنم
بچه عجيبي بودم. ميخواستم بروسلي باشم , ميخواستم پليس باشم وقتيكه 5 سالم بود
شما با پول استقلال خودتان را ميخريد , چون در بيشتر طول زندگي اجازه نداريد عادي باشيد
تنها مخلوقاتي كه عشق خالص را منتقل ميكنند سگها و بچه ها هستند
جوايز براي من ارزشمند هستند اما در مقايسه با جمله كودك 10 ساله اي ك ه به من ميگويد (( عاشق كاپيتان اسپارو هستم )) هيچ ارزشي ندارند.
پدر شدن تغيير بزرگي در زندگي من بود , اما بيشتر از اينكه تغيير باشد , باعث شد خودم را پيدا كنم. ونسا و فرزندانم شالوده زندگي من هستند و هنگامي كه با انها هستم احساس ميكنم جايي هستم كه بايد باشم