Movie Center

برای بار چندم!
این بار نسخه وب دی ال بتمن v سوپر من رو دیدم.یه نظرم چیز خاصی اضافه نداشت ها!
مدت زمانش هم سه ساعت و خورده ای بود.دوستانی که دیدن میشه بگید کجلهاش اضافی بود؟
و رده بندی سنی R هم اصلا اضافی بود.همون فیلم بود!

برای بار چندم!
من خودم هنوز کامل ندیدمش ولی یه سری جاها دیدم بیشتر بود مخصوصا فایت هاش اصلا جدید به نظر میومد به نظر من
در مورد درجه سنی هم خب یه سری صحنه داشت که به نظرم برای 13 ساله ها مناسب نیست خیلی :D

• Like
Reactions: esemech
با تشکر از جناب زک اسنایدر بابت نابود کردن بتمن...!!!1 چی بود این:o...!!!! من که خیلی خوشبین بودم اینم.... وای به حال فن ها دیگه...!!!!

والا اکثر فن ها که تا به اینجا مشکلی نداشتن اصلا :دی :))

امسال واقعا به این فیلم بتمن و وارکرفت ظلم شد شدید.

ادم واقعا اینا رو میخونه نمیدونه باید چیکار کنه!

عزیز من چه ظلمی؟ فیلم یه پیس اف شت محضه که از نظر ساختاری و روایت و تدوین و هزارتا کوفت و زهرمار دیگه داغونه کدوم ظلم شده بهش!! فیلم 3 الی 4 ساعته رو دقیقه نود کردنش 2 ساعت رو پرده بازم میگید خوبه؟ مضحکه این فیلم از نظر داستان و روایت و شخصیت پردازی، مضحک!

انقدرم بخاطر فروش Warcraft نگید فیلم خوبی بوده و فن ها پسندیدن!! عمده فروش فیلم که باعث نشد یه فاحعه بشه تو چین بوده که فکر نکنم تو یه سایت و فروم بازی لازم باشه بگم که چقدر این سری بازی تو شرق و اللخصوص چین طرفدار داره و همین الانم هرچی پلیر داره از همون چین و ایناست.

من احتمال میدم که هنوز فیلم Captain America Civil War رو ندیدی! من خودم رفتم فیلم بتمن رو دیدم و آنچنان بدم نیومد. کمی خسته کننده بود ولی خوب بود. ولی وقتی رفتم فیلم Captain رو دیدم فهمیدم که چقدر این دوتا فیلم فرق دارن. همه چیه فیلم Captain تعادل داشت از fighting بگیر تا شوخی و داستانش. برعکس فیلم batman فقط fighting خوبی داشت و تمام تو بقیه موارد چرت بود!

محتویات پک بلو-ری و دی وی دی Captain America:Civil War مشخص شد
  • United We Stand, Divided We Fall — The Making of Captain America: Civil War – Part 1 & 2 – From skinny volunteer to backbone of Earth’s Mightiest Heroes, chart Captain America’s journey through every decisive moment in the Marvel Cinematic Universe in this complete behind-the-scenes look at a landmark in the Marvel saga.
  • Captain America: The Road to Civil War — Explore the First Avenger’s fascinating evolution from loyal soldier to seasoned, conflicted hero who questions authority.
  • Iron Man: The Road to Civil War — Tony Stark’s path has been no less epic or transformative than that of his friend and ally, Steve Rogers.
  • Open Your Mind: Marvel’s Doctor Strange — Exclusive Sneak Peek — Go behind and beyond the scenes as Doctor Strange makes his journey to the big screen.
  • Audio Commentary — With Directors Anthony and Joe Russo and the screenwriters.
  • Gag Reel
  • Deleted and Extended Scenes
/QUOTE]
subtf3uyb8jtlw723jbr.jpg
تاریخ انتشار در امریکا هنوز مشخص نیست اما در تاریخ 5 سپتامبر(14 شهریور) در انگلستان منتشر خواهد شد

برای بار چندم!

والله دقیق یادم نیست چون قبلا پرده ای خوب دیده بودم و نصف صحنه ها تاریک بود ولی تا جایی که ذهنم درباره صحنه های اضافی کار می کنه
1.اون جایی که لوییز درباره گلوله تحقیق می کنه اونی که باهاش حرف میزنه باربرا گوردونه (دختر عینکیه . چون بازیگرش که جنا مالونه و قبلا گفته بودن که نقش باربرا رو داره )
2.صحنه ای که لکس لوتر دستگیر میشد و ما یک تصویر خیالی از موجودی شبیه به بارون های جهنمی بازی دوم جدید می دیدیم هم نبود .
بقیه سکانس های اضافی هم احتمالا تو فایت هاش بود که چون قبلا تاریک دیده بودم نمی تونم با اطمینان بگم

درباره r هم به نظرم یکی به خاطر فحش های پری وایت -یکی به خاطر سکانس وان حمام لوئیز لین یکی هم به خاطر جعبه ای که بتمن می کوبه تو سر یکی مغزش میپاچه رو دیوار بهش این درجه سنی رو دادن

و اما بنده هم یک سوال دارم

اون منشی چشم بادومی لکس تو دادگاه منفجر شد آیا ؟

• Like
Reactions: esemech
Batman V Superman Ultimate Cut رو دیدم، و باید بگم که واقعا از نسخه سینماییش بهتره.
فیلم اکران شده یه سری مشکلات داشت که بعضی‌هاش مربوط میشد به تدوین و شخصیت پردازی و گنگ بودن انگیزه‌ی کاراکترا از کاراشون. این مشکل تا حد زیادی تو این نسخه برطرف شده.
این 30 دقیقه‌ی اضافه جوری نیست که فقط 2-3 تا سکانس 10-12 دقیقه‌ای به فیلم اضافه شده باشه، خیلی از سکانس‌ها مدت زمان بیشتری دارن و اتفاقات و دیالوگ‌ها بهتر پرداخته میشه و هم چندتا صحنه ی کاملا جدید هست.
مهمترینش سکانس تو آفریقاست، الان تازه میشه فهمید اونجا چه اتفاقی افتاده و چرا اونجا انقدر جنجال به پا کرده.
از طرف دیگه هم لوییس و هم کلارک تحقیقاتی دارن تو فیلم انجام میدن و به نتایجی میرسن که تو نسخه سینمایی نبود. نقشه ی پشت پرده‌ی لکس و مراحل مختلفش هم حالا مشخص میشه که چیه.
مبارزه‌های فیلم هم طولانی‌تره و بیشتر بهشون پرداخته شده.
درجه‌ی R هم به خاطر خشونت بیشتر فیلمه، نمیدونم چرا کسی ممکنه به نظرش بیاد که این فیلم نیاز به این درجه نداره. قرار نیست که فیلم چون درجه سنیش شده R چندتا صحنه س/ک/س داشته باشه و کاراکترا هم دائما به هم فحش بدن. فیلم خشونتش رو از حد معقول و در چهارچوب خودش بالاتر نبرده، و همین حد هم به مقداری هست که R باشه.
البته اینا به این معنی نیست که فیلم دیگه یه شاهکار شده و هیچ ایرادی نداره، یه سری ایرادات بنیادی تر هم بود که چیزایی نبودن که با اضافه کردن صحنه هایی بشه تغییرشون داد. اما خب قطعا اگه این نسخه اکران میشد فیلم اینقدر مورد حمله قرار نمیگرفت.
البته این در مورد اون دسته از طرفدارانی که از قبل دیدن فیلم تصمیمشون رو گرفته بودن که از فیلم بدشون میاد صدق نمیکنه، چون این دسته از عزیزان ایرادایی که از فیلم میگیرن ایناست که "بتمن فقط کریستین بیل، آخه افلک هم شد بتمن؟" "زک سنایدر عقب مونده رو چه به کارگردانی" " بازیگر واندروومن زیادی لاغره" چنین افرادی هنوز هم از فیلم بدشون خواهد اومد.
اما اگر واقعا میخواید منطقی و بدون تعصب به فیلم نگاه کنید این قطعا فیلم بهتریه، و همون نسخه‌ای هم هست که سنایدر مد نظرش بوده و این تقصیر استودیوئه که به بدترین شکل ممکن فیلم رو کوتاه کردن.

بنظرم مشکل اصلی بتمن داستانش و بعدش جلوه های ویژه ای زیادی بود بقیه چیزاش خوب بود،بعضیا گیر میدن لباس بتمن از کجا امد و این چیزا ،همینجوری فیلم 3ساعت شده به این جزئیات جا نداره دیگه پرداخته بشه

والله دقیق یادم نیست چون قبلا پرده ای خوب دیده بودم و نصف صحنه ها تاریک بود ولی تا جایی که ذهنم درباره صحنه های اضافی کار می کنه
1.اون جایی که لوییز درباره گلوله تحقیق می کنه اونی که باهاش حرف میزنه باربرا گوردونه (دختر عینکیه . چون بازیگرش که جنا مالونه و قبلا گفته بودن که نقش باربرا رو داره )
2.صحنه ای که لکس لوتر دستگیر میشد و ما یک تصویر خیالی از موجودی شبیه به بارون های جهنمی بازی دوم جدید می دیدیم هم نبود .
بقیه سکانس های اضافی هم احتمالا تو فایت هاش بود که چون قبلا تاریک دیده بودم نمی تونم با اطمینان بگم

درباره r هم به نظرم یکی به خاطر فحش های پری وایت -یکی به خاطر سکانس وان حمام لوئیز لین یکی هم به خاطر جعبه ای که بتمن می کوبه تو سر یکی مغزش میپاچه رو دیوار بهش این درجه سنی رو دادن

و اما بنده هم یک سوال دارم

اون منشی چشم بادومی لکس تو دادگاه منفجر شد آیا ؟
جنا مالونه باربارا نیست فقط شایعه بود
فایت هاش بیشتر شدن همه ی فایت های فیلم
منشی لکس هم ظاهرا اره

• Like
Reactions: Torch Bearer
انصافا این بتمن وی سوپرمن خوب بود ، منم با حس تنفر از زک فیلمو دیدم اما نظرم عوض شد ! این وارکرات هم صد در صد کم کمش فیلم متوسط ـیه ، کلا کریتیک ها با فیلم های که از روی بازی ساخته میشن مشکل شدید دارن : ))

بنظرم مشکل اصلی بتمن داستانش و بعدش جلوه های ویژه ای زیادی بود بقیه چیزاش خوب بود،بعضیا گیر میدن لباس بتمن از کجا امد و این چیزا ،همینجوری فیلم 3ساعت شده به این جزئیات جا نداره دیگه پرداخته بشه

منظورتون از لباس بتمن سکانس بعد مبارزه است ؟ چون فقط اون جا ممکنه سوال پیش بیاد . وگرنه آیرون من مثل نقل و نبات تو فیلم هاش زره عوض می کنه فکر نمی کنم برای کسی مشکلی پیش بیاد :دی

Batman V Superman Ultimate Cut رو دیدم، و باید بگم که واقعا از نسخه سینماییش بهتره.
فیلم اکران شده یه سری مشکلات داشت که بعضی‌هاش مربوط میشد به تدوین و شخصیت پردازی و گنگ بودن انگیزه‌ی کاراکترا از کاراشون. این مشکل تا حد زیادی تو این نسخه برطرف شده.
این 30 دقیقه‌ی اضافه جوری نیست که فقط 2-3 تا سکانس 10-12 دقیقه‌ای به فیلم اضافه شده باشه، خیلی از سکانس‌ها مدت زمان بیشتری دارن و اتفاقات و دیالوگ‌ها بهتر پرداخته میشه و هم چندتا صحنه ی کاملا جدید هست.
مهمترینش سکانس تو آفریقاست، الان تازه میشه فهمید اونجا چه اتفاقی افتاده و چرا اونجا انقدر جنجال به پا کرده.
از طرف دیگه هم لوییس و هم کلارک تحقیقاتی دارن تو فیلم انجام میدن و به نتایجی میرسن که تو نسخه سینمایی نبود. نقشه ی پشت پرده‌ی لکس و مراحل مختلفش هم حالا مشخص میشه که چیه.
مبارزه‌های فیلم هم طولانی‌تره و بیشتر بهشون پرداخته شده.
درجه‌ی R هم به خاطر خشونت بیشتر فیلمه، نمیدونم چرا کسی ممکنه به نظرش بیاد که این فیلم نیاز به این درجه نداره. قرار نیست که فیلم چون درجه سنیش شده R چندتا صحنه س/ک/س داشته باشه و کاراکترا هم دائما به هم فحش بدن. فیلم خشونتش رو از حد معقول و در چهارچوب خودش بالاتر نبرده، و همین حد هم به مقداری هست که R باشه.
البته اینا به این معنی نیست که فیلم دیگه یه شاهکار شده و هیچ ایرادی نداره، یه سری ایرادات بنیادی تر هم بود که چیزایی نبودن که با اضافه کردن صحنه هایی بشه تغییرشون داد. اما خب قطعا اگه این نسخه اکران میشد فیلم اینقدر مورد حمله قرار نمیگرفت.
البته این در مورد اون دسته از طرفدارانی که از قبل دیدن فیلم تصمیمشون رو گرفته بودن که از فیلم بدشون میاد صدق نمیکنه، چون این دسته از عزیزان ایرادایی که از فیلم میگیرن ایناست که "بتمن فقط کریستین بیل، آخه افلک هم شد بتمن؟" "زک سنایدر عقب مونده رو چه به کارگردانی" " بازیگر واندروومن زیادی لاغره" چنین افرادی هنوز هم از فیلم بدشون خواهد اومد.
اما اگر واقعا میخواید منطقی و بدون تعصب به فیلم نگاه کنید این قطعا فیلم بهتریه، و همون نسخه‌ای هم هست که سنایدر مد نظرش بوده و این تقصیر استودیوئه که به بدترین شکل ممکن فیلم رو کوتاه کردن.

حرف شما دقیقا درسته . این نسخه بعضی سوال هارو به درستی پاسخ داده . مخصوصا نقشه لکس لوتر و قضیه آفریقا . منم به نظرم فاجعه نبود ولی می تونست بهتر باشه . یک سری ایراد که واقعا بنی اسرائیلیه . در توانایی کریستین بیل و عالی بودن شخصیت پردازی بتمن/بروس وین ورژن نولان شکی نیست . ولی بتمن بن افلک به اون چیزی که من از کودکی ار بتمن تو ذهنم بود نزدیک تر بود . واقعا هم گل کاشت . خشونت کار هم عالی بود و حتی به نظر من کم هم بود . باید بیشتر می شد . در کل شاهکار نبود ولی در این حد فاجعه هم که خیلی ها می گفتن نبود . لااقل نسبت به گرین لنترن و فنتستیک فور های اولیه (چون جدیده هم به نظرم بهش فرصت ندادن پتانسیل هاش رو شکوفا کنه ) و بتمن و رابین خیلی خیلی بهتره .

دوستان یک سوال . کسی می دونه این نسخه کامل بتمن به صورت سه بعدی هم میاد تو سایت ها ؟ ایکس من قبلیه رو نسخه rouge cut اش فقط دو بعدی پیدا کردم سه بعدی اش رو پیدا نکردم این هم مثل اون نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or