Movie Center

سالها بود دنبال یه چیزی مثل Popcorn Time بودم.:d یه نرم افزار که بشه فیلم رو دانلود کرد و همزمان هم دید. خیلی فیلمها هستن که میتونید با کیفیت 720 یا 1080 تو آرشیو نرم افزار پیدا کنید. خوبیش اینه که با یه دکمه زیرنویس فارسی رو هم ارائه میده. من که با این اینترنت داغونم خیلی مشکلی باهاش نداشتم.:d حتما امتحانش کنید.

سالها بود دنبال یه چیزی مثل Popcorn Time بودم.:d یه نرم افزار که بشه فیلم رو دانلود کرد و همزمان هم دید. خیلی فیلمها هستن که میتونید با کیفیت 720 یا 1080 تو آرشیو نرم افزار پیدا کنید. خوبیش اینه که با یه دکمه زیرنویس فارسی رو هم ارائه میده. من که با این اینترنت داغونم خیلی مشکلی باهاش نداشتم.:d حتما امتحانش کنید.

WOW عالیه این. کاش میشد 100 تا لایک میزدم بهت :دی

^^^
پس قرار ویل دیزن دوباره بر گرده. نسخه اول به نظرم خوب بود البته انصافا Ice Cube هم تو نسخه دوم خیلی خوب بازی می کرد....
یه زمان خیلی پیگیر نسخه سومش بودم ....

آقا شما با زیرنویس مشکل نداشتی؟:d من میزنم انگار دانلود میکنه زیرنویس رو ولی نشون نمیده...

تو آمریکا و اروپا چند نفر رو تا مرز دستگیری بردن. حال میکنیا. :d

iOS نداره ؟! :دی

----------------------------------------

لیست 18 بازیگر زن پردرامد سینما در سال 2015 از نظر نشریه فوربس

1. Jennifer Lawrence - $52 million
2. Scarlett Johansson – $35.5 million
3. Melissa McCarthy – $23 million
4. Bingbing Fan – $21 million
5. Jennifer Aniston – $16.5 million
6. Julia Roberts – $16 million
7. Angelina Jolie – $15 million
8. Reese Witherspoon – $15 million
9. Anne Hathaway – $12 million
10. Kristen Stewart – $12 million
11. Cameron Diaz – $11 million
12. Gwyneth Paltrow – $9 million
13. Meryl Streep – $8 million
14. Amanda Seyfried – $8 million
15. Sandra Bullock – $8 million
16. Emma Stone – $6.5 million
17. Mila Kunis – $6.5 million
18. Natalie Portman – $6 million
ینی اون سینماییو که توش لارنس بشه پردرآمدترین و پورتمن کم در آمدترین، باید برای همیشه بوسید گزاشت کنار!!! البته پورتمن کلا کم کار هست!

آخرین ویرایش:

یه پیش بینی از کاندیدای اسکار زدن همینجوری خوندنش بد نیست

بهترین بازیگر مرد :
1. Leonardo DiCaprio – The Revenant
2. Michael Fassbender – Steve Jobs
3. Bridge of Spies – Tom Hanks
4. the Danish Girl – Eddie Redmayne
5. johnny depp - Black Maqss

کسانی که میتونن تو لیست باشن :
Matt Damon – The Martian /Don Cheadle – Miles Ahead / Jason Segel – The End of the Tour (Could go Supporting) /
Joseph Gordon-Levitt – Snowden or The Walk/Ian McKellen – Mr. Holmes / Tom Hiddleston – I Saw the
Light / Ben Foster – The Program / Miles Teller – Bleed for This / Bradley
Cooper – Burnt / Michael Caine – Youth / Brad Pitt – By the Sea

بهترین کارگردان :
1. Ridley Scott – The Martian
2. Alejandro G. Iñárritu – The Revenant
3. Todd Haynes – Carol
4. Steven Spielberg – Bridge of Spies
5. David Gordon Green – Our Brand is Crisis

برترین فیلم :
1. The Martian
2. The Revenant
3. Bridge of Spies
4. Our Brand is Crisis
5. Carol
6. The Hateful Eight
7. Brooklyn
8. Steve Jobs
9. Inside Out
10. Joy

بهترین بازیگر زن :
1. Jennifer Lawrence – Joy
2. Saoirse Ronan – Brooklyn
3. Cate Blanchett – Carol (Could go Supporting)
4. Sandra Bullock – Our Brand is Crisis
5. Lilly Tomlin – Grandma

پیش بینی بیش نیست اما میشه کمی امیدوار بشم به بازگشت جانی دپ ؟ دلم جانی دپ میخواد :((

آخرین ویرایش:
جالبه تو لیست اصلا چارلیز ترون نیست:|
اتفاقا منم به این نکته رسیدم وقت نکردم دوباره چک کنم:|...
(نمیگم JLaw بده یا خوبه ولی نسبت به این دختر توپوله مک‌کارتی، واقعا فاصلشون زیاده.. این دختره اصلا از این صنعت چی می‌خواد:|)

این مک کارتی خودشو کاری ندارم ولی فیلماش الحق نسبت به فیلمای هم سبک خنده دارن. Spy که بدون شک یکی از بهترین کمدیای چند سال اخیر بود.:d The Heat و Identity Thief هر چیم که بودن از فیلمای چیپ سث روگن که بهتر بودن.:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or