Movie Center

من که اصلا ازین جنیفر لارنس خوشم نمیاد کلا خیلی نچسبه
بدتر از این Kristen Stewart هست,بنظرم اصلا این دوتا نمیتونن خوب نقش بازی کنن. stewart که کلا هیچ حالت چهره ای نداره. همیشه حالت facepalm داره :-&
ایشون در حالی که فقط 25 سالشه 3 بار نامزد اسکار شده و 1 بارش رو هم برده! اونوقت نمیتونه خوب نقش بازی کنه؟ اصلا متوجه هستی چی میگی؟
برای من هیچوقت اسکار مهم نبوده و من بعد هم نخواهد بود.بخاطر این گفتم که تو بازیهاش حالت تصنعی داره.
درکل نظر شخصیم بود

آخرین ویرایش:
بدتر از این Kristen Stewart هست,بنظرم اصلا این دوتا نمیتونن خوب نقش بازی کنن. stewart که کلا هیچ حالت چهره ای نداره. همیشه حالت facepalm داره :-&
ایشون در حالی که فقط 25 سالشه 3 بار نامزد اسکار شده و 1 بارش رو هم برده! اونوقت نمیتونه خوب نقش بازی کنه؟ اصلا متوجه هستی چی میگی؟

لارنس بدون شک یکی از بهترین و با استعدادترین بازیگرای زنِ حال حاضر هست که می تونه نقش های متفاوتی رو به خوبی اجرا کنه. فقط کافیه winter's bone، slp و american hustle و همچنین serena با همدیگه مقایسه بشن تا بشه توانایی لارنس در اجرای عالی نقش های سبک متفاوت رو فهمید.
مقایسه کریستین استوارت و لارنس نیز جالب و خنده دار بود!

الان دقیقا چطوری با این دقت و ظرافت متوجه میشید که اخلاقش عوض شده و خودش رو میگیره و .... ؟ جدا درک نمیکنم این جملات رو :دی انگار مثلا هرروز عصر با یاور میرن قهوه خونه قلیون میکشین و همه اخلاقش رو میدونن و پیگیر هستن. بیخیال بابا. بازیگر خوبیه و کسی هم نمیتونه کتمانش کنه. اگر میخواید خرابش کنید (حالا تو همین فروم خودمون) بخث دیگه ای.
اصلا قصد تخریب ندارم و همون طور که شما و بقیه گفتین بازیگر با استعدادی هست و به شدت از بازیش توی Winter's Bone و Silver Linings Playbook لذت بردم .
اما تمام حرف من (صدالبته نظر بسیار شخصی) اینه که تا همین قبل از مشهور شدنش (قبل از گرفتن اسکار) کلا یه رفتار دیگه ای داشت ، کلی میگم : با فاز و شخصیتی که من تو ذهنم از یه بازیگر واقعی و تمام عیار از همه جوانب دارم خیلی خیلی همخونی داشت . مثال بارز کسای دیگه برای من آدری هی**** یا همین جلوتر ، مریل استریپ و کیت بلانشت هست و امیدوار بودم مثل همین بازیگرها بمونه که خب نشد . فیلم هاشو میبینم ، شاید لذت ببرم ولی دیگه بهم نمیچسبه
پ.ن : توروخدا حمله نکنید:d . بیاید درست بحث کنیم :d

pzm6k6vv2hj1ap7jec6g_thumb.jpg

The_Martian_Launch_One_Sheet.jpg

آخرین ویرایش:
این دو فیلم بالا هر دو خیلی جالبن. هر دو ایده و داستان و یا حالا از طرفی جوری هستن که کاملا میتونن برن جزو Most anticipated ها و از طرفی نمیشه بهشون اعتماد کرد...

Martian که خوب کتابش عالیه و ایدش خیلی جالبه. فقط کارگردانش این اواخر خیلی افت کرده...
از اون طرف Jobs از نظر عوامل و ایده و همه چیز خیلی درخشان به نظر میرسه... تنها شبهه اینه که مدت زیادی هر کسی برای این فیلم در هر پستی انتخاب میشد رد میکرد نقشو :دی از کارگردان ها بگیر تا بازیگر ها...

Assassin's Creed

بازی هاش رو که خیلی وقته دنبال نمیکنم، ببینیم فیلمش چی از آب درمیاد. :دی حداقل از نظر بازیگر که امیدوارکننده هست و مایکل فسبندر و ماریون کوتیار، هر دو بچه های خوبی هستن. :دی
ماجراهای فیلم هم همون طور که میدونین یا نمیدونین، ارتباط مستقیمی به هیچ کدوم از بازی ها نداره و بخش قدیمی داستان هم به اسپانیای قرن 15 برمیگرده.

Assassin's Creed

بازی هاش رو که خیلی وقته دنبال نمیکنم، ببینیم فیلمش چی از آب درمیاد. :دی حداقل از نظر بازیگر که امیدوارکننده هست و مایکل فسبندر و ماریون کوتیار، هر دو بچه های خوبی هستن. :دی
ماجراهای فیلم هم همون طور که میدونین یا نمیدونین، ارتباط مستقیمی به هیچ کدوم از بازی ها نداره و بخش قدیمی داستان هم به اسپانیای قرن 15 برمیگرده.

داستان Assassin's Creed الان شکر خدا چنان قروقاطی شده که هرجوری بخان میتونن مانور بدن و هرچیزی هم درست کنن کسی اعتراض نمیکنه به لحاظ داستانی.کافیه یک بازه زمانی انتخاب کنن و بعدش شروع کنن به داستان سرهم کردن.از این لحاظ فکر کنم آسوده ترین تیمی هستن که قراره فیلم از روی بازی بسازن:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or