Movie Center

ملیسا مک کارتی اتفاقا شخصیت خیلی فان و باحالی داره. فیلم هاشم حد اقل چرت هم باشن (که نصفشون هستن دیگه :دی) به لطف خودش خنده دار میشن یکم...

جیلا رو هم کسی بش بد بگه با خودم طرفه:-w:gunner::coolgun:

خدا وکیلی جنیفر از با استعداد ترین ادمای هم دورشه دیگه... یک کار خوبیم که کرده اومده هم از طرف فیلمای باحال و بلاک باستر خودشو معروف کرده و هم از طرف فیلم های اسکاری و اینا مطرح شده خیلی...
امسالم نامزد اسکار میشه. Mark my word... بوکمارک کنین

جنیفر لارنس بعد از Silver Lining Playbook خودشو گم کرد و مثل بقیه هالیوود نشین هایی که فکر میکنن از همه بالاترن ، شد .
به تهیه کننده فیلم Dumb And Dumber To گفته بود من بازیگر اسکاری هستم و نمیخوام تو همیچین فیلم هایی بازی کنم چون اسکار بردم :|

جنیفر لارنس بعد از Silver Lining Playbook خودشو گم کرد و مثل بقیه هالیوود نشین هایی که فکر میکنن از همه بالاترن ، شد .
به تهیه کننده فیلم Dumb And Dumber To گفته بود من بازیگر اسکاری هستم و نمیخوام تو همیچین فیلم هایی بازی کنم چون اسکار بردم :|
احسان مدرک داری برای حرفت؟ یعنی جایی خوندی؟ :|

احسان مدرک داری برای حرفت؟ یعنی جایی خوندی؟ :|
اون حرفی که درباره ی اینکه "من چون اسکار بردم پس تو سطح من نیست این جور فیلم ها " من دوباره چک کردم که اره مثل اینکه طرف از خودش در آورده ولی مشخصه که راضی نبوده cameo داشته باشه
***8216;Dumb and Dumber To': Why Jennifer Lawrence Cameo Was Canceled [Updated]

اون حرفی که درباره ی اینکه "من چون اسکار بردم پس تو سطح من نیست این جور فیلم ها " من دوباره چک کردم که اره مثل اینکه طرف از خودش در آورده ولی مشخصه که راضی نبوده cameo داشته باشه

البته به نظرم اگر هم گفته باشه حق داشته :| خوشش نمیاد خوب تو یه فیلم دست چندمی بازی کنه دیگه :دی چی بود آخه این فیلم؟ :دی

ببین مشخصه خوب بازیش توی SLP قشنگ زندگیشو تغییر داده. و خیلیم متفاوت تر شده باشه شاید... مثلا از اوناییه که اگر مصاحبه های اولیشو (زمانای winter's Bone و جلوتر یکم.) گفته بود اصن براش قابل درک نیست چرا اینقدر پول میگیرن هنرمندا. حتی برای قسمت اول THG حدود 500 هزار دلار فقط دستمزد گرفت (فیلمی که حدود 500 میلیون دلار فروخت و از 2 ساعت و 20 دقیقش حد اقل توی 2 ساعت و 5 دقیقش جیلا بود) ولی بعدش بیشتر پول میگرفت. مثلا برای بازی در Catching Fire حدود 10 میلیون دلار گرفت...
ولی واقعا نمیتونه اینجوری (کلاس گذاشتن بخاطر اسکار :|. هرچند خود فیلمم خیلی چیپ بود انصافا) باشه. مخصوصا که خودش خیلی ادم خاکی ای هست.
یادمه موقع اسکار 2014 که برخلاف بفتا و گلدن گلوب بهترین مکمل رو دادن به نیانگو (12 سال بردگی. هرچند خودم جیلا فنم ولی بازی نیانگو بهتر بود به نظر خودمم) خودش گفت اصلا از این اتفاق ناراحت نیست و خیلی خوشحاله که حق به حقدار رسیده حتی گفته خودش (عضو آکادمی ـه) بازی اونو بیشتر دوست داشته و به اون رای داده. توی GG هم اگر دیده باشی وقتی اونو برنده اعلام کردن (که غیر منتظره بود) خیلی هول شد. نیوفتاد زمین (:))) ولی قشنگ میفهمیدی از شدت هول شدن نمیتونه سرپا بایسته :دی

ببین مشخصه خوب بازیش توی SLP قشنگ زندگیشو تغییر داده. و خیلیم متفاوت تر شده باشه شاید... مثلا از اوناییه که اگر مصاحبه های اولیشو (زمانای winter's Bone و جلوتر یکم.) گفته بود اصن براش قابل درک نیست چرا اینقدر پول میگیرن هنرمندا. حتی برای قسمت اول THG حدود 500 هزار دلار فقط دستمزد گرفت (فیلمی که حدود 600 میلیون دلار فروخت و از 2 ساعت و 20 دقیقش حد اقل توی 2 ساعت و 5 دقیقش جیلا بود) ولی اگر اشتباه نکنم بعدش بیشتر پول میگرفت. مثلا برای بازی در Catching Fire حدود 10 میلیون دلار گرفت...
ولی واقعا نمیتونه اینجوری (کلاس گذاشتن بخاطر اسکار :|. هرچند خود فیلمم خیلی چیپ بود انصافا) باشه. مخصوصا که خودش خیلی ادم خاکی ای هست.
یادمه موقع اسکار 2014 که برخلاف بفتا و گلدن گلوب بهترین مکمل رو دادن به نیانگو (12 سال بردگی. هرچند خودم جیلا فنم ولی بازی نیانگو بهتر بود به نظر خودمم) خودش گفت اصلا از این اتفاق ناراحت نیست و خیلی خوشحاله که حق به حقدار رسیده حتی گفته خودش (عضو آکادمی ـه) بازی اونو بیشتر دوست داشته و به اون رای داده. توی GG هم اگر دیده باشی وقتی اونو برنده اعلام کردن (که غیر منتظره بود) خیلی هول شد. نیوفتاد زمین (:))) ولی قشنگ میفهمیدی از شدت هول شدن نمیتونه سرپا بایسته :دی
دزسته حرفت و موافقم و من هم نیومدم با کیم کارداشیان که مقایسه نکردم :d ولی کسی که خیلی صاف و ساده بود و لباس هاس معمولی میپوشید و کلا تیریپ هالیوودی نداشت و در کل خودمونی بود یهو بعد از اسکار میاد و عوض میشه ، لباس های آنچنانی و خیلی باز و آرایش های خیلی سنگین و عکس های ... میندازه و اخلاقش عوض و کلا از این رو به اون رو میشه (شهرت هم دلیل خوبیه البته) ، این برای من ناخوشاینده وگرنه که واقعا بازیگر با استعدادیه و قشنگ تو نقشش فرو میره

حالا مثلا اسکار خیلی سطح بالا هست به اون فیلم نه گفته. در حد همون اسکار هست لارنس، به همون «The Hunger Games»اش برسه بهتره. هنوز ۳-۴ سال هم نیست که تو فیلم‌های قابل تحمل بازی کرده، رفتارش عوض شده. آدم نشناسه فکر می‌کنه مثلا برندو هست که جواب نه داده به کارگردان. :d

دزسته حرفت و موافقم و من هم نیومدم با کیم کارداشیان که مقایسه نکردم :d ولی کسی که خیلی صاف و ساده بود و لباس هاس معمولی میپوشید و کلا تیریپ هالیوودی نداشت و در کل خودمونی بود یهو بعد از اسکار میاد و عوض میشه ، لباس های آنچنانی و خیلی باز و آرایش های خیلی سنگین و عکس های ... میندازه و اخلاقش عوض و کلا از این رو به اون رو میشه (شهرت هم دلیل خوبیه البته) ، این برای من ناخوشاینده وگرنه که واقعا بازیگر با استعدادیه و قشنگ تو نقشش فرو میره

نه دیگه بیا با این کیم کاردشیانم مقایسش کن :|)x
البته اینایی که گفتی و خیلی بات موافق نیستم (نو افنس البته)... عوض شده ولی نه اونقدر. عوض شدنش هم برای اینه که چون اولا اوایل کم کار بوده (کلا زود مشهور شد) و خیلی اونجوری نبود. دوما اون زمان بچه بوده :| اگر اشتباه نکنم بازی SLPش موقع 20 سالگیش بوده :دی موقع اسکار گرفتنش هم 21 سال... دوما عکساش هم اگر منظورت فتو شات های مجلاتشه که اون وقتا هم بودا... کم... الانشم خیلی نیست...
اخلاقشم الان تغییری نکرده ها... برو مصاحباتشو بخون میخندی همش:)) کلا تریپ شخصیتیش خیلی برام جذاب بوده و هست

حالا مثلا اسکار خیلی سطح بالا هست به اون فیلم نه گفته. در حد همون اسکار هست لارنس، به همون «The Hunger Games»اش برسه بهتره. هنوز ۳-۴ سال هم نیست که تو فیلم‌های قابل تحمل بازی کرده، رفتارش عوض شده. آدم نشناسه فکر می‌کنه مثلا برندو هست که جواب نه داده به کارگردان. :d

الان دقیقا چطوری با این دقت و ظرافت متوجه میشید که اخلاقش عوض شده و خودش رو میگیره و .... ؟ جدا درک نمیکنم این جملات رو :دی انگار مثلا هرروز عصر با یاور میرن قهوه خونه قلیون میکشین و همه اخلاقش رو میدونن و پیگیر هستن. بیخیال بابا. بازیگر خوبیه و کسی هم نمیتونه کتمانش کنه. اگر میخواید خرابش کنید (حالا تو همین فروم خودمون) بخث دیگه ای.

الان دقیقا چطوری با این دقت و ظرافت متوجه میشید که اخلاقش عوض شده و خودش رو میگیره و .... ؟ جدا درک نمیکنم این جملات رو :دی انگار مثلا هرروز عصر با یاور میرن قهوه خونه قلیون میکشین و همه اخلاقش رو میدونن و پیگیر هستن. بیخیال بابا. بازیگر خوبیه و کسی هم نمیتونه کتمانش کنه. اگر میخواید خرابش کنید (حالا تو همین فروم خودمون) بخث دیگه ای.

تعداد فیلم‌های خوبی—البته اگه سری THG رو حساب کنیم—که بازی کرده به تعداد انگشتان دستِ، آدم با ۴-۵ تا فیلم که پرونده‌ی یه بازیگر رو نمی‌بنده. :d جدا از این‌ها من حرفی در رابطه با تغییر ایشون نزدم، فقط نظرم رو در رابطه با اظهار نظری که کرده گفتم. خراب‌اش هم نمی‌خوام بکنم چون هنوز اونقدری فیلم بازی نکرده که بخوایم جمع‌بندی بکنیم سر کارنامه‌ی بازیگری‌اش (هنوز شاهکار پارسال‌اش رو یادم نرفته :d). کلی گفتم این رویه‌ی «من اسکار گرفتم»ای که پیش گرفته جالب نیست برام. حالا نمی‌دونم اسم این رو تغییر می‌ذاری یا نه؛ البته به من که ربطی نداره. به اونی که بحث رو شروع کرد بگو. :d

تو شماره سپتامبر مجله Empire یک مسابقه بین بتمن و سوپرمن های ادوار و مدیوم های مختلف راه انداخته که من عکس گرفتم از صفحش میزارم شما هم ببینید چقدر خنده داره برندش:d کیفیت گوشیم خیلی خوب نیست البته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or