Movie Center

سلام
آقا کسی فیلم Being Again رو دیده؟
قشنگه؟
دارمش ولی خودم هنوز ندیدمش. میخوام واسه کسی فیلم بریزم.
بین این و Inglorious Basterds موندم.
کسی اگه دیده، لطفا سریع جواب بده.
فوریه

سلام
آقا کسی فیلم Being Again رو دیده؟
قشنگه؟
دارمش ولی خودم هنوز ندیدمش. میخوام واسه کسی فیلم بریزم.
بین این و Inglorious Basterds موندم.
کسی اگه دیده، لطفا سریع جواب بده.
فوریه
اول بدون فوت وقت همین Inglorious Basterds رو بریز
ولی Being Again رو یه وقت خوب ببین ، فیلم قشنگ و حال خوب کنیه

فقط منم که دوبلهٔ گلوری رو (در مقایسه با دوبلهٔ کشورهای دیگه) فاجعه میدونم؟ :-s

فرق گلوری با بقیه اینه که طنز انیمیشن‌ها رو عوض می‌کنه و به قولی ایرانیزه‌اش می‌کنه (البته بقیه‌ی کشورها هم همین کار رو انجام می‌دن ولی نه به اندازه‌ی گلوری چون فرهنگ ما بیشتر تفاوت داره با بقیه). این تا حدودی کار خوبی هست چون اگه کار درست ترجمه بشه شاید خیلی‌ها اصلا با جوک‌هاش ارتباط برقرار نکنن و خب الان می‌بینی که چقدر کارشون ماندگار شده. ولی خب حق داری. اکثر مواقع بیشتر دیالوگ‌ها رو به کلی عوض می‌کنن که خب اگه بعدش بری نسخه‌ی اصلی رو ببینی گریه‌ات می‌گیره که چرا اینقدر تغییر دادن. :d اکثر صداها هیچ شباهتی به صداپیشه‌ی اصلی ندارن و وفادار نیستن. من چند بار شده که کارتون‌ها رو به زبان‌های آلمانی و ایتالیایی ببینم. اینقدر صداهاشون شبیه به شخصیت‌هاست که انگار داری به صداپیشه‌های اصلی گوش می‌دی، فقط تو یه زبان متفاوت. کارهای گلوری اکثرا این‌طور نیستن و از این نظر وقتی بری کارهای اصلی رو ببینی اعصبت خورد می‌شه، ولی خب بچه‌های بااستعدادی هستن و می‌دونن که چطور کارها رو دوبله کنن که اندازه‌ی نسخه‌ی اصلی ماندگار بشن. ولی خب اگه کسی زبانش خوب باشه و بره نسخه‌ی دوبله شده رو ببینه ضرر کرده. من حتی فیلم‌های فرانسوی و ایتالیایی که دوبله‌ی انگلیسی دارن رو با زبان اصلی و زیرنویس می‌بینم، چون هیچ کس نمی‌تونه جای صداپیشه‌های اصلی رو بگیره و اون تاثیری که روی آدم می‌ذاره کاملا متفاوته نسبت به کار دوبله شده. مثلا همین پوآرو با این که خوب دوبله شده ولی هیچ‌وقت سمتش نمی‌رم و نسخه‌ی اصلی رو نگاه می‌کنم چون حیفه که بازی کسی مثل Suchet رو از دست بدی. ولی خب زمانی که بچه بودم و نمی‌تونستم چیزی بفهمم دوبله‌های گلوری واقعا نیاز بودن. حتی همین الانشم اگه حوصله کنم که یه انیمیشن رو دوبار ببینم می‌شینم با دوبله‌ی گلوری می‌بینم چون خیلی خوب هستن.

یـ چیزی میشه در حد همون نسخه ی 3 و Resurrection 8-| فایده نداره باید از بیخ ریبوتش کنن و اگه هم احیانا خواستن سه گانش کنن مثل قبل هرکدوم برا خودشون یـ سازی نزنه مثل آدم داستانشون به هم پیوسته باشه ....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or