Movie Center

الان دنبال دلیل جنگ ابرقهرمان ها با هم تو نسخه سوم کاپیتان آمریکا بودم که تو ویکیپیدیا به این قسمت رسیدم :

"اما این تیم بعد از تصویب قانونی مبنی بر نظارت بر فعالیت‌های ابرانسان‌ها، به دو جبهه تقسیم شده و مقابل هم قرار می‌گیرند."

این داستان X-men نیست ؟ /:)

الان دنبال دلیل جنگ ابرقهرمان ها با هم تو نسخه سوم کاپیتان آمریکا بودم که تو ویکیپیدیا به این قسمت رسیدم :

"اما این تیم بعد از تصویب قانونی مبنی بر نظارت بر فعالیت‌های ابرانسان‌ها، به دو جبهه تقسیم شده و مقابل هم قرار می‌گیرند."

نه . این یکی رو دارن از یکی از بهترین کمیک های مارول اقتباس میکنن که البته تو کمیک X-Men هم هستن ولی به خاطر اینکه حق استفاده از X-Men تو سینما دست فاکس هست دیزنی نمیتونه ازشون استفاده کنه متاسفانه

نه:|
تو اکس-من دولت کلا مخالف میوتنت ها بود و مگنیتو میخواست انسان ها رو نابود کنه، ولی
تو civil war بعد از یه اتفاقی دولت قانونی تصویب میکنه که تمام سوپر هیرو ها باید هویت اصلیشون رو لو بدن، که خب به قیمت در خطر قرار گرفتن نزدیکانشون میشه، به خاطر همین یه عده به رهبری کاپیتان مخالفت میکنن و با گروه دیگه به رهبری آیرون من وارد جنگ میشن.
یک شهر به علت اشتباه یه گروه سوپرهیرو منفجر میشه
اگه حوصله دارید کمیکش رو بخونید، یکی از کارهای خوبه ماروله. یه سایتی ترجمه هم کرده بود که متاسفانه اسمش یادم نیست.:d

glbwit919mpuqjao9bxy.jpg

این Rotten Tomatoes یا امتیازهاش خیلی بالا هست یا خیلی پایین. حد وسط نداره، درست مثل reviewهای ملت تو استیم. :d

بزرگترین نقطه قوت اش همینه و بخاطر همین من بیشتر سیستم روتن رو میپسندم. بصورت کلی اکثر فیلم ها روتن خوبی ندارن ولی اونایی که بالای 70 الی 80 هستن قطعا ارزش یبار دیدن رو دارن.

متا هم تعداد نقد هاش کمه و هم اینکه منتقد هایی داره که اصلا ارزش نداره حرفاشون حداقل برای من ولی روتن اینجوری نیست و تو مبحث فیلم روتن رو به شخصه بیشتر اعتبار میدم.

من حدود ۳۰٪ شاید حدس میزدم Fantastic4 موفق شه... ولی این از اونایی بود که با عکس و تریلر اولش فاتحش خونده شده بود
راتن تومیتو ۰٪ ندیده بودم جدن=))

بزرگترین نقطه قوت اش همینه و بخاطر همین من بیشتر سیستم روتن رو میپسندم. بصورت کلی اکثر فیلم ها روتن خوبی ندارن ولی اونایی که بالای 70 الی 80 هستن قطعا ارزش یبار دیدن رو دارن.

متا هم تعداد نقد هاش کمه و هم اینکه منتقد هایی داره که اصلا ارزش نداره حرفاشون حداقل برای من ولی روتن اینجوری نیست و تو مبحث فیلم روتن رو به شخصه بیشتر اعتبار میدم.

نه اتفاقا به نظر من خیلی هم بد هست. یه سری فیلم‌های معمولی که ارزش ندارن خیلی نمره‌شون می‌ره بالا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or