ای وای. اصلا نوستالژی شدم شدید. فیلمه؟ انیمیشینه؟ ریبوته؟ نشنیده بودم اصلا یه چیزی دارن میسازن ازش.
ای وای. اصلا نوستالژی شدم شدید. فیلمه؟ انیمیشینه؟ ریبوته؟ نشنیده بودم اصلا یه چیزی دارن میسازن ازش.
نورینگتون هم فکر کنم شایعه شده بود برگشته! ولی من دوست دارم الیزابت هم برگردهو سوپرایز این بخش تایید بازگشت اورلندو بلوم در نقش ویل ترنر به فیلم هست
لهجه مشهدی؟فکر کنم آبادانی بود نه مشهدی :dاون مرده یخیه بود سیاه پوسته... لحجه مشهدیش... یعنی کل فیلم و دوبله و همش یک طرف. این لحجه مشهدی اون یخیه یک طرف
![]()
فقط منم که دوبلهٔ گلوری رو (در مقایسه با دوبلهٔ کشورهای دیگه) فاجعه میدونم؟دوبلهیگلوری Incredibels یکی از بهترین دوبلههایی بود که من تو زندگیم دیدم.خیلی خوب بود لعنتی.
![]()
احتمالا تنهایی توی این مسئله.فقط منم که دوبلهٔ گلوری رو (در مقایسه با دوبلهٔ کشورهای دیگه) فاجعه میدونم؟![]()
:d Ben Affleck's Batman was the best thing about the whole movieWarner Bros executives have rumored to have seen an unfinished private screening of Batman v Superman: Dawn of Justice
according to the report the executives were so impressed that they gave the film a standing ovation
اون نماد خود پیکساره اگه اشتباه نکنم.
اون مرده یخیه بود سیاه پوسته... لحجه مشهدیش... یعنی کل فیلم و دوبله و همش یک طرف. این لحجه مشهدی اون یخیه یک طرف
![]()
خدایی خیلی قشنگ در میاره. حداقلش اینه یه اسکار افتخاری هم شده بهش بدناحیانا خود اندی سرکیس قرار نیست در نقش یه میمون بازی کنه؟:d
کلا علاقه خاصی به میمون و گوریل داره مثل کینگ کونگ و سزار و اسمیگل (که شبیه میمون بود:d)