Movie Center

دوستان میخوام حس نوستالزی من و در آغوش بکشه در صورت امکان کمک فرمایید منون میشم :|

دوران کودکی محدودیت زیاد بود و جسته گریخته فیلم و نگاه میکردم :دی

داستان فکر کنم در یک محوطه مسابقه مانند اتفاق می افتاد کمجری برنامه بترتیب شرکت کننده ها را به درون یک ترنی هدایت میکرد و شرکت کننده ها و به زیر زمین جایی هدایت میشدن که بایذ از آنجا فرار کنند و آخر فیلم زمانی که آخرین شرکت کننده وارد صحنه میشه ( آرنولد ) مجری مسابقه را به اون محل میفرسته و .... :دی

کسی همچین فیلمی یادش میاد :دی

پنل بخش سینمایی دیزنی هم برگزار شد
خلاصه مراسم:

اول نوبت مارول بود که کوین فایگی رئیس مارول استدیو از کاستوم Doctor Strange رونمایی میکنه و یه سری Concept Art از این فیلم منتشر شد که متاسفانه تنها به افراد حاضر در کنفرانس نمایش داده شد
بخش دوم مارول متعلق به Captain America: Civil War بود که با حضور کریس اوانز و آنتونی مکی برگزار شد که با صحبت هایی از فیلم و نمایش لوگو جدید فیلم سرانجام اولین تریلر فیلم پخش شد هرچند هیچ تصویری از تریلر روی نت منتشر نشده است(لوگو قبلا لیک شده بود ولی رسما تایید نشده بود )
شرح تریلر

------

بعد از پایان بخش مارول نوبت به والت دیزنی استدیو بود
شروع این بخش با نمایش فیلم THE FINEST HOURS با بازی Chris Pine و Holliday Grainger بود که قرار است 29 ژانویه 2016 اکران شود
سپس نوبت به The Jungle Book رسید که پوستر جدید این فیلم منتشر شد(که دوستمون صفحه پیش گذاشتن :دی ) + تریلری که برای افراد حاضر در کنفرانس پخش شد
و بعد از کتاب جنگل نوبت به فیلم های Alice Through the Looking Glass - Pete's Dragon - Queen of Katwe و Beauty and the Beast که ظاهرا چیز خاصی ازشون نشون نمیدن :دی

سپس نوبت به Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales میرسه و از لوگو جدید فیلم رونمایی میشه:

و سوپرایز این بخش تایید بازگشت اورلندو بلوم در نقش ویل ترنر به فیلم هست :دی

-----

بخش استار وارز با تایید کست و لوگو Star Wars: Rogue One شروع میشه
Felicity Jones, Donnie Yen, و Mads Mikkelsen به عنوان بازیگران اصلی فیلم معرفی شدن که قرار است این فیلم دسامبر 2016 اکران شود

سپس نوبت به Star Wars: The Force Awakens میرسه که آبرامز قبلا تایید کرده بود که چیز جدیدی نشان نخواهند داد.

سرانجام Colin Trevorrow کارگردان فیلم ژوراسیک ورلد به عنوان کارگردان Star Wars: Episode IX معرفی شد

و در نهایت از Star Wars Land برای Disneyland وDisney World رونمایی شد:

ای وای. اصلا نوستالژی شدم شدید. فیلمه؟ انیمیشینه؟ ریبوته؟ نشنیده بودم اصلا یه چیزی دارن میسازن ازش.

فیلم :دی
اتفاقا دوتا The Jungle Book ساخته میشه یکی همین که پوسترش دوستمون گذاشته و 15 آپریل 2016 اکران میشه (کارگردانش هم Jon Favreau کارگردان دو قسمت اول آیرون من و Chef و کستش همScarlett Johansson -Idris Elba - Ben Kingsley و غیره:دی )
یه Jungle Book: Origins نامی هم هست که اندی سرکیس میسازه و 6 اکتبر 2017 اکران میشه که برعکس The Jungle Book که متعلق به والت دیزنی هست این یکی متعلق به وارنر بروس میباشد.
تریلرش هم ظاهرا پخش شده اما هنوز روی یوتیوب اپلود نکردن (مثل تریلر Civil War :| )

آخرین ویرایش:
و سوپرایز این بخش تایید بازگشت اورلندو بلوم در نقش ویل ترنر به فیلم هست
نورینگتون هم فکر کنم شایعه شده بود برگشته! ولی من دوست دارم الیزابت هم برگرده :(
نمیدونم چطور حاضر شدند قسمت چهارم رو فقط با جک، گیبس، باربوسا و البته جکِ میمون (:x) بسازند! البته کاپیتان تیگ هم بود :-ss:d ولی 10 20 تا از شخصیت های اصلی و فرعی جذاب رو کنار گذاشتند!

به امیدی فیلمی درحد 3 نسخه اول :bighug: هرچند بعضی ها از قسمت سوم زیاد خوششون نیومد، ولی من به اندازه دو قسمت اول دوسش میدارم :x

یه Jungle Book: Origins نامی هم هست که اندی سرکیس میسازه
احیانا خود اندی سرکیس قرار نیست در نقش یه میمون بازی کنه؟:d
کلا علاقه خاصی به میمون و گوریل داره مثل کینگ کونگ و سزار و اسمیگل (که شبیه میمون بود:d)

اون نماد خود پیکساره اگه اشتباه نکنم.

اون مرده یخیه بود سیاه پوسته... لحجه مشهدیش=))... یعنی کل فیلم و دوبله و همش یک طرف. این لحجه مشهدی اون یخیه یک طرف=))

اون نماد پیکسار خودش یک انیمیشن کوتاه بود . یادش بخیر من آخر توی استوری 1 رو وی اچ اس انیمیشن کوتاهشو داشتم . امیدوارم یک فیلم بلند ازش در بیارن

کلا علاقه خاصی به میمون و گوریل داره مثل کینگ کونگ و سزار و اسمیگل (که شبیه میمون بود:d)

اتفاقا در نقش Baloo خودش هست :دی

دیگه از میمون و گوریل خسته شده زده تو کار خرس :دی

خدایی خیلی قشنگ در میاره. حداقلش اینه یه اسکار افتخاری هم شده بهش بدن

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or