Movie Center

هایلایت از پنل Walt Disney Animation Studios/Pixar :

شخصیت جدید انیمیشن Zootopia به نام Gazelle با دوبلوری شکیرا معرفی شد:

شکیرا به غیر از دوبلوری آهنگ Try Everything هم برای این انیمیشن منتشر خواهد کرد

John Lasseter انیمیشن جدید دیزنی استدیو با عنوان Gigantic معرفی کرد.
این انیمیشن قراره سال 2018 اکران بشه . Nathan Greno کارگردان Tangled قراره کارگردان این انیمیشن باشه و Robert Lopez و Kristen Anderson-Lopez هم موسیقی این انیمیشن میسازند.
این انیمیشن براساس Jack and the Beanstalk ساخته می شود و داستان Jack befriends و دختر 11 ساله(غول :دی ) در قرن 15 اسپانیا روایت میکنه

از لوگو انیمیشن Moana هم رونمایی شد:

این انیمیشن قرار است 26 نوامبر 2016 اکران شود.

-----------------------------------

پیکسار در شروع بخش خود انیمیشن کوتاه Inside Out : Riley’s First Date? معرفی کرد:

و دوبلور تی رکس های انیمیشن The Good Dinosaur معرفی کرد
به ترتیب از سمت راست AJ Buckley, Anna Paquin & Sam Elliott :

شخصیت جدید انیمیشن Finding Dory معرفی شد و Ed O'Neill در نقش اختاپوسی به نام Hank(تصویر) دوبلوری خواهد کرد:

و انیمیشن جدید پیکسار به نام COCO معرفی شد( که بنیامین گفت :دی )
این انیمیشن به کارگردانی Lee Unkrich کارگردان Toy Story 3 ساخته خواهد شد و قرار است پاییز 2017 اکران شود و طبق گفته وی انیمیشن کاملا متفاوتی خواهید دید.

در ادامه اطلاعات جدیدی از انیمیشن Toy Story 4 که قراره 16 ژوئن 2017 اکران شود توسط John Lasseter منتشر شد:

"Each of the stories is a different genre," Lasseter said, "and Toy Story 4 is a love story. It's a love story between Woody and Bo Peep. Bo's returned for Toy Story 4. Woody and Buzz head out to find Bo. It's a very, very emotional story, and it's very fun doing a story about
We were also promised, "Some amazing new characters we’ll tell you about in the future."

اساتید عزیز، یه راهنمایی میخواستم. میشه لطفاً یکی دو تا سایت که نقد های درست و حسابی از فیلم میذارن رو معرفی کنید. چون اکثر نقدهایی که من توی نت میخونم تقریباً 90% مرور فیلم و بازگو کردن داستانه. ترجیحاً سایت هایی رو که معرفی میکنید (البته لطف میکنید اگه معرفی کنید ) به زبان بیگانه باشه خیلی بهتره :d
زبان بیگانه؟ کایه دو سینما! :d
کلا نقد فیلم وضعیت خوبی نداره، همین چند وقت پیش کراننبرگ هم صداش در اومد از این منتقدهای انلاین که نقداشون مساویه با تعریف داستان و مرور واضحات. جالبه به نمره های اینا و متا و گوجه برای خوب یا بد بودن فیلم استناد هم میشه! واسه نقدهای اکادمیک بیشتر باید بری سراغ مجله های مثل Sight & Sound یا Filmcomment که دسترسی بهشون راحت نیست، البته بعضی مطالبشون روی سایت میاد. Senses of Cinema مقالات خیلی خوبی داره. در کنار اینا میتونید نوشته های افرادی مثل جاناتان رزنبام یا دیوید بوردول رو بخونید. بوردول تو کتاب "هنر سینما" چند نمونه نقد از فیلمهای مطرح تاریخ سینما داشت. یادمه همشهری کین رو 10-15 ص بررسی کرده بود. نقدهای کایه دو سینما هم بعضا توسط سایتهایی مثل Indiewire به انگلیسی ترجمه میشن و خوب کایه کلا تو زمینه نقد فیلم سرامد بوده همیشه. مطالب منتقدهای بزرگ قرن بیست مثل اندره بازن، اندرو ساریس، فرانسوا تروفو و ... هم کلا راه آشنایی با سینماست! نمونه فارسی هم فصلنامه "فیلمخانه" که مطالبش هم شامل ترجمه میشه و هم نقدهای اختصاصی و در کل ارزش خوندن داره و فیلمهای جدید رو هم زیاد بررسی می کنه.

مجرد ۴۰ ساله
to9j_mojarade-40-sale.jpg

10 / 0

url

دِ لامصبا حداقل عددش رو عوض کنید! چمیدونم بکنیدش 39، 50، 45 و ... یعنی عینا باید کپی کنید؟

زبان بیگانه؟ کایه دو سینما! :d
کلا نقد فیلم وضعیت خوبی نداره، همین چند وقت پیش کراننبرگ هم صداش در اومد از این منتقدهای انلاین که نقداشون مساویه با تعریف داستان و مرور واضحات. جالبه به نمره های اینا و متا و گوجه برای خوب یا بد بودن فیلم استناد هم میشه! واسه نقدهای اکادمیک بیشتر باید بری سراغ مجله های مثل Sight & Sound یا Filmcomment که دسترسی بهشون راحت نیست، البته بعضی مطالبشون روی سایت میاد. Senses of Cinema مقالات خیلی خوبی داره. در کنار اینا میتونید نوشته های افرادی مثل جاناتان رزنبام یا دیوید بوردول رو بخونید. بوردول تو کتاب "هنر سینما" چند نمونه نقد از فیلمهای مطرح تاریخ سینما داشت. یادمه همشهری کین رو 10-15 ص بررسی کرده بود. نقدهای کایه دو سینما هم بعضا توسط سایتهایی مثل Indiewire به انگلیسی ترجمه میشن و خوب کایه کلا تو زمینه نقد فیلم سرامد بوده همیشه. مطالب منتقدهای بزرگ قرن بیست مثل اندره بازن، اندرو ساریس، فرانسوا تروفو و ... هم کلا راه آشنایی با سینماست! نمونه فارسی هم فصلنامه "فیلمخانه" که مطالبش هم شامل ترجمه میشه و هم نقدهای اختصاصی و در کل ارزش خوندن داره و فیلمهای جدید رو هم زیاد بررسی می کنه.

دقیقا. از قرن ۲۱ به بعد هر کی یه بلاگ باز کرده نقد نوشته فکر کرده منتقده. یه جو بدی که راه افتاده اینه که منتقدهای امروزی جرئت نقد کردن فیلم‌های قدیمی که توسط خیلی‌ها پرستش می‌شن (مثل «Citizen Kane» :d) رو ندارن و با خودشون روراست نیستن. یعنی فقط می‌بینن یه نفر چی گفته، همون رو تکرار می‌کنن. برای همین خیلی کم می‌تونی امثال Cahiers du Cinema و Positif رو پیدا کنی که مثلا بیان از فیلمی مثل «Amour» انتقاد کنن (که اگه بری نقدهاشون رو بخونی قول می‌دم نظرت در رابطه با هانکه عوض می‌شه—البته اگه کسی رو می‌شناسی که برات ترجمه کنه)؛ آندره بازن و ساریس و بقیه که بماند. ولی خب من پیشنهاد می‌کنم اول کارهای کریستین متز، نوئل بورچ رو مطالعه کنید بعد خودتون تصمیم بگیرید. اصلا هر کی می‌خواد واردش بشه باید با کتاب «?What is cinema» شروع کنه. ولی در حال حاضر نیویورکر خوبه، خیلی از منتقدهای خوب تو نیویورکر می‌نوشتن/می‌نویسن. نقدهاشون طولانی نیست (معمولا ۱-۲ صفحه) ولی خوب هستن. کسایی مثل پالین کیل توش می‌نوشتن. ولی خب در حال حاضر می‌شه گفت که منتقد خوب، منتقد مرده هست. :d

دوستان سه تا فیلم هست که از بچگی دنبالشون هستم و هیچ وقت نتونستم پیداشون کنم . لطفا اگه کسی میدونه بگه که تا آخر عمر دعاش میکنم :

فیلم اول :
یه خواهر و برادر بودن که که فکر کنم یه گردنبندی چیزی داشتن که میتونستن کوچیک بشن و توی اون گردنبند یه دنیای خیالی بود که یه پیرمرد هم توش بود و به این دوتا گفت که باید از دست آدم بدا نجات بدین و نذارین دستشون بیوفته

فیلم دوم :

یه خانواده بودن . مادر خانواده یهو غیب میشه بعدا میفهمن که یه سری موجودات جادویی اون رو دزدیدن و پدر و دوتا بچه ها می رن دنبال مادرشون . فیلم فانتزی ای هست و مثلا یادمه که توش به جایی میرسن که یه هزارتو هست و توی اون هزارتو یه مرد گاو نما هست و اونا باید یه چیزی رو از اونجا بدست بیارن

فیلم سوم
یه پسری بود که پدر بزرگش مریض بود و پسره خیلی پدر بزرشگو دوست داشت و یه خرس اسباب بازی هم داشت . خلاصه اینکه این پسره کوچیک میشه و میره تو بدن چدر بزرگش و میخواد بیماری اون رو درمان کنه
ممنون

دوستان سه تا فیلم هست که از بچگی دنبالشون هستم و هیچ وقت نتونستم پیداشون کنم . لطفا اگه کسی میدونه بگه که تا آخر عمر دعاش میکنم :

فیلم اول :
یه خواهر و برادر بودن که که فکر کنم یه گردنبندی چیزی داشتن که میتونستن کوچیک بشن و توی اون گردنبند یه دنیای خیالی بود که یه پیرمرد هم توش بود و به این دوتا گفت که باید از دست آدم بدا نجات بدین و نذارین دستشون بیوفته

فیلم دوم :

یه خانواده بودن . مادر خانواده یهو غیب میشه بعدا میفهمن که یه سری موجودات جادویی اون رو دزدیدن و پدر و دوتا بچه ها می رن دنبال مادرشون . فیلم فانتزی ای هست و مثلا یادمه که توش به جایی میرسن که یه هزارتو هست و توی اون هزارتو یه مرد گاو نما هست و اونا باید یه چیزی رو از اونجا بدست بیارن

فیلم سوم
یه پسری بود که پدر بزرگش مریض بود و پسره خیلی پدر بزرشگو دوست داشت و یه خرس اسباب بازی هم داشت . خلاصه اینکه این پسره کوچیک میشه و میره تو بدن چدر بزرگش و میخواد بیماری اون رو درمان کنه
ممنون

فیلم سوم:

Body Troopers - Wikipedia, the free encyclopedia

به اسمـ Chasing the Kidney Stone همـ منتشر شده

احسان فیلم سومتو منم دیدم... یادمه میرن پیش گلبولا و اینا... درسته؟
اره درسته
خیلی قشتگ بود

----------------------------------
فیلم دوم رو خودم پیدا کردم
اسمش Voyage of the Unicorn هست و در واقع فیلم تلویزیونی هست ولی یه دنیا خاطره است

این فیلم سومه نمرش 5.4 ه...:|

کلا خیلی شده فیلمایی که بچگی عاشقشون بودی و الان میبینی ریت زیر ۴-۵ دارن... با خودت میگی یک زمانی عاشق این فیلم بودم... جالبه هنوزم ببینی ازش خوشت میاد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or