Movie Center

اون لیست که کلا هر بار که یه فیلمی میاد ملت جوگیر می‌شن بهش ۱۰ می‌دن میاد تو لیست. یادمه یه بار «A Separation» هم اومده بود بالای لیست، یا همین «اونجرز» که تا همین چند وقت پیش جزو ۲۰تای اول بود. :d کلا هیچ لیستی خوب نیست، یه ذره از هر کدومشون رو انتخاب کنید با هم جمع کنید یه لیست خوب در میاد؛ لیستی که تمام سبک‌ها رو پوشش بده.

کلا هر لیستی که «Citizen Kane» رو نداشته باشه خوبه. :d
کلا با فیلم های بزرگ سینما مشکل داری نه؟ :دی

بستگی داره منظورت از بزرگ چی باشه. :d با فیلم‌ها و کارگردان‌هایی که ادا در میارن مشکل دارم، از جمله ولز. :d

حالا پوریا اگه من بگم تو داری ادا در میاری چی؟ :دی

چیکار ادا و اطوار کارگردان دارید؟ فیلم خوب باشه، لذت ببرید، اگه خواستید دوتا چیز ازش بفهمید ( همچی چیز مهمی نیست مهم اون لذت بخش بودن هست ) و در مراحل بالاتر نکات جلب و چیز جالبی برای گفتن داشته باشه. دیگه چیکار دارید از کی تقلید کرده یا فیلم هاش ماله دهه70 و 80 هست؟!

New Poster For Quentin Tarantino's 'The Hateful Eight

wfnncdestfh57vwz1vgc.jpg

آخرین ویرایش:
توی مقوله هنر حتی با وجود تعریف فرم بازم خیلی چیزها کیفیه:دی و بهترین یه چیزیه که بشه توی تعریف کمی جاش داد برای همین مقایسه فیلم های متفاوت از دهه های متفاوت با سبک های متفاوت از ممالک مختلف به نظر من کار جالبی نیست. مثه لیست انتخاب بهترین گیتاریست های تاریخ یا بهترین آرتیست تاریخ یا از این جور خزعبلاته و همچنین بسیار هم آمریکانیزه شدست اصولا این لیستا:دی

این imdb اونقدرا هم که میگین بد نیست شاید یه فیلمی که اول میاد که اتفاقا تو گیشه عالی عمل میکنه امتیازش هم اونجا بالا باشه ولی اگه مثلا 1 سال یا بیشتر بگذره میبینین که نمرش به شدت افت میکنه و از لیست خارج میشه و فقط اون فیلمایی اونجا میتونه مدت زماتن طولانی ای بمونه که واقعا خوب باشه
مورد بعدی اینکه چجوری میگین رستگاری شاوشنگ تاثیر گذاری خاصی نداشت؟اتفاقا فیلم پر از نکات تاثیرگذار و قابل تأمل بود.البته من منظورم تاثیر بر روی بییننده بود نه مثلا مثل همشهری کین تاثیر بر کل سینما داشته باشه با اون نوع فیلمبرداری و تدوین و .....

چیکار ادا و اطوار کارگردان دارید؟ فیلم خوب باشه، لذت ببرید، اگه خواستید دوتا چیز ازش بفهمید ( همچی چیز مهمی نیست مهم اون لذت بخش بودن هست ) و در مراحل بالاتر نکات جلب و چیز جالبی برای گفتن داشته باشه. دیگه چیکار دارید از کی تقلید کرده یا فیلم هاش ماله دهه70 و 80 هست؟!
چون برگمان از مخالف های سرسخت ولز و کارهاش هست پوریا هم به همین خاطر با ولز مشکل داره :d

- - -ویرایش - - -
انصافا دیگه پالپ فیکشن رو با هر معیاری بخواید حساب کنید شاهکاره.:d مطلقا بهترین فیلم تاریخ نمیتونه باشه ولی یکی از بهترین ها حتما.
سلیقه است دیگه،هر چقدرم بحث فنی و منطقی باشه بازم حس و سلیقه همه چیز رو تعیین می کنه،اصلا همون منطق هم خیلی وقت ها سلیقه هست که بهش شکل می ده

من ادا در بیارم که چی بشه؟ :d فیلم ساختم مگه؟

ادا منظورم تو خود فیلم هست (و البته بیرون از فیلم)، ادا در آوردن برای مخاطب. مثلا این که مهرجویی با دو تا کلوز-آپ از کتابی که هامون دستش گرفته به ما می‌گه که این آدم روشنفکره (که مثلا من باورم بشه، به جای نشون دادن شخصیت‌اش :d)، ولی نیم ساعت بعدش میاد می‌گه «این زن حق منه، سهم منه» و با تفنگ می‌افته به جونش. :d یا همین سکانس‌های رویا (که هیچ معنی هم ندارن تو فیلم)، مثلا می‌خواد به من بگه فلینی می‌بینه مهرجویی. :d یا نادر می‌دونه که پدرش پشت در افتاده، ولی با تمام قدرت در رو باز می‌کنه، طوری که اگه زنده هم باشه احتمالا با اون شدت ضربه مغزی شده. ولی قبلش موقع شستن پدرش گریه می‌کنه (که خب ما نه از پدر چیزی می‌دونیم و نه پسر—باز تو «سونات پاییزی» ما رابطه‌ی دختر با مادر و خواهرش رو می‌بینیم). و البته Rosebud معروف. به این‌ها می‌گم ادا. البته کارگردان رو که بشناسید دیگه دستش رو می‌شه، اتفاقا باید به کارگردان نگاه کنی. مثلا اگه بدونی «لینکلن» رو اسپیلبرگ ساخته، حتی اگه دی لوئیس عالی بازی کرده باشه خود فیلم میهن‌پرستانه می‌شه و خسته کننده. یا سر گندی که به «A.I» زد و کوبریک بیچاره رو تو قبر خودش لرزوند باید کارگردان رو بشناسی.

چون برگمان از مخالف های سرسخت ولز و کارهاش هست پوریا هم به همین خاطر با ولز مشکل داره :d

نه اتفاقا اینقدر نقد خوندم که قانع شده باشم. اتفاقا برگمان تو آرشیو شخصی‌اش به «Die Hard» و «S*x and the City» هم نمره‌ی ۵/۵ داده بود، ولی من هیچ کدوم از این‌ها رو دوست ندارم. :d

آخرین ویرایش:
چجوری میتونید بهترین فیلم تاریخو انتخاب کنید حتی سلیقه ای ;;)
شخصا سواد سینمایی ندارم که بخوام فیلمارو از لحاظ فنی با هم مقایسه کنم بگم فلان فیلم بهتر کار شده حتی اگه داشتمم بازم متر مشخصی وجود نداره که بشه قاطعانه صحبت کرد
حتی بهترین فیلم هر ژانرم نمیشه انتخاب کرد چه برسه به بهترین فیلم تاریخ ! اوناییکه حرفه ای فیلم میبینن میدونن فیلمای خوب چیا هستن هرکیم با سلیقه خودش رتبه بندی میکنه مهم اینکه فیلمایی که انتخاب میشن تکرارین رتبشون مهم نیست زیاد :d
مثلا من شخصا 12angry men برام بهترین فیلمیه که دیدم

من ادا در بیارم که چی بشه؟ :d فیلم ساختم مگه؟

ادا منظورم تو خود فیلم هست (و البته بیرون از فیلم)، ادا در آوردن برای مخاطب. مثلا این که مهرجویی با دو تا کلوز-آپ از کتابی که هامون دستش گرفته به ما می‌گه که این آدم روشنفکره (که مثلا من باورم بشه، به جای نشون دادن شخصیت‌اش :d)، ولی نیم ساعت بعدش میاد می‌گه «این زن حق منه، سهم منه» و با تفنگ می‌افته به جونش. :d یا همین سکانس‌های رویا (که هیچ معنی هم ندارن تو فیلم)، مثلا می‌خواد به من بگه فلینی می‌بینه مهرجویی. :d یا نادر می‌دونه که پدرش پشت در افتاده، ولی با تمام قدرت در رو باز می‌کنه، طوری که اگه زنده هم باشه احتمالا با اون شدت ضربه مغزی شده. ولی قبلش موقع شستن پدرش گریه می‌کنه (که خب ما نه از پدر چیزی می‌دونیم و نه پسر—باز تو «سونات پاییزی» ما رابطه‌ی دختر با مادر و خواهرش رو می‌بینیم). و البته Rosebud معروف. به این‌ها می‌گم ادا. البته کارگردان رو که بشناسید دیگه دستش رو می‌شه، اتفاقا باید به کارگردان نگاه کنی. مثلا اگه بدونی «لینکلن» رو اسپیلبرگ ساخته، حتی اگه دی لوئیس عالی بازی کرده باشه خود فیلم میهن‌پرستانه می‌شه و خسته کننده. یا سر گندی که به «A.I» زد و کوبریک بیچاره رو تو قبر خودش لرزوند باید کارگردان رو بشناسی.

نه اتفاقا اینقدر نقد خوندم که قانع شده باشم. اتفاقا برگمان تو آرشیو شخصی‌اش به «Die Hard» و «S*x and the City» هم نمره‌ی ۵/۵ داده بود، ولی من هیچ کدوم از این‌ها رو دوست ندارم. :d

با همه نظرت مخالفم :دی اما لایک کردم فقط بخاطر اون قسمتی که در رابطه با اسپلیبرگ نوشتی :دی جدا فیلماش اخیرا حال بهم زن شده.

من نمدونم مشکلتون با لیست IMDB چیه ؟ یـ لیست که بر اساس سلایق مردم درست شده . غیر اینه ؟ حالا شما قبولش نداری دلیل نمیشه چرت باشه (چون بر اساس جامعه آماری بالایی درست شده) شما هم خوشت نمیاد ینی سلیقت با اکثریت یکی نیست دیگه این همه بالا پایین نداره به خدا .....
پ.ن :ملت همه از دم فیلم بین متخصص که نیستن اگه لیست تخصصی مخواید تو نت موجوده .

من نمدونم مشکلتون با لیست IMDB چیه ؟ یـ لیست که بر اساس سلایق مردم درست شده . غیر اینه ؟ حالا شما قبولش نداری دلیل نمیشه چرت باشه (چون بر اساس جامعه آماری بالایی درست شده) شما هم خوشت نمیاد ینی سلیقت با اکثریت یکی نیست دیگه این همه بالا پایین نداره به خدا .....
پ.ن :ملت همه از دم فیلم بین متخصص که نیستن اگه لیست تخصصی مخواید تو نت موجوده .
والا یکی نیست بهشون همینو بگه. لیست IMDB دقیقا بر اساس نمرات مردمه.
حتی وجود فیلم های جدید و نسبتا سطح پایین تری مثل اونجرز هم دلیل بر بد بودنش نیست. من خودم شخصه از فیلم اصلا خوشم نیومد ولی خوب "خیلیا" رو دیدم که عاشقش شدن و میگن "خیلی باحاله"...
--------------------------------

از بحث بگذریم دوستان میخوام اروم اروم به فیلم های ترسناک رو بیارم:-s (کلا باهاشون مشکل داشتم. میخوام مشکلو رفع کنم "آروم آروم" :)) ) برای شروع کدوم فیلم ها رو توضیه میکنین؟ ترجیحا جدید.
پ.ن. آروم آروم گفتم. یعنی از اول نیاین فیلم های خیلی ترسناکو بگین :دی
پ.ن2. ترسناک باشه نه حال بهم زن ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or