Movie Center

بهترین فیلم تاریخ «Fanny and Alexander» هست، زیاد به خودتون فشار نیارید. :d ولی این سوال جواب قطعی نداره، شوخیش هم جالب نیست.
داره: A Clockwork Orange:d

خیلی سلیقه ای هستش واقعا نمیشه گفت از نظر خیلی از منتقدین همشهری کین

ولی من خودم بین رستگاری شاوشنگ و god father 1 نمیتونم انتخاب کنم:d
ُShawshank Redemption واقعا تو فهرست 50 فیلم برتر تاریخ سینما هم جایی نداره چه برسه به این.

هر چی فکر می کنم از رستگاری در شاوشنگ overrate تر پیدا نمی کنم،نه اینکه فیلم بدی باشه،ولی با هیچ منطقی نمی تونم قبول کنم جزو بهترین فیلم های تاریخ باشه،فیلمی که بخش تاثیر گذاریش صفر هست چطور می تونه بهترین فیلم تاریخ باشه؟

داره: A Clockwork Orange:d

اثر اقتباسی قبول نیست. :d

هر چی فکر می کنم از رستگاری در شاوشنگ overrate تر پیدا نمی کنم،نه اینکه فیلم بدی باشه،ولی با هیچ منطقی نمی تونم قبول کنم جزو بهترین فیلم های تاریخ باشه،فیلمی که بخش تاثیر گذاریش صفر هست چطور می تونه بهترین فیلم تاریخ باشه؟
از همه اورریتدتر «Pulp Fiction» هست تو این لیست IMDB، حتی بیشتر از «The Shawshank Redemption». بعد مثلا «Le samouraï» میاد ته جدول. :d

آخرین ویرایش:
واقعا من هایپ پشت سر pulp fiction رو متوجه نمیشم.

sent from mobile

یه عده فکر می‌کنن مثلا این رقص Travolta یا عصبانی شدن Jackson خیلی کوله، همین. :d به همین می‌گن عامه‌پسند دیگه، حالا از طرف بپرسی از چی فیلم خوشت اومد همین‌ها رو بهت می‌گه. کلا تارانتینو استاد ساختن فیلم‌های عامه‌پسند هست و از معدود کارگردان‌هایی هست که با این سبک منحصر به فردی که داره تو هالیوود دووم آورده. دهه‌ی ۶۰-۷۰ این فیلم‌ها تو محله‌های دورافتاده اجرا می‌شد، مردم به خاطر یه شخصیت زن‌اش یا خشونت بیش از حدش می‌رفتن فیلم می‌دیدن، هیچ‌وقت هم معروف نمی‌شدن. کلا خود تارانتینو هم می‌گه که از رو این فیلم‌ها ایده می‌گیره. برای همین اصلا از کارهاش خوشم نمیاد. «Reservoir Dogs» تنها فیلمی هست از تارانتینو که من یه ذره ازش خوشم اومد.

دوستانی که The Babadook رو دیدند، ممنون می شم اگر یه مقدار در مورد داستان این فیلم توضیح بدند...

می خواستم بدونم موجودی به اسم Babadook اصلا تو فیلم وجود داشت یا همه توهمات زنه بود که بعد از خوندن اون کتاب بوجود اومد؟ یعنی زنه دیوونه بوده و اون کتابه و کارهای بچه ــش باعث میشه اون موجوده تو ذهنش بوجود بیاد؟ دلیل حضور شوهر زنه تو یه قسمت های فیلم چی بود؟

اگر ممکنه دوستانی که فیلم رو دیدند شفاف سازی کنند این موارد رو ....

اون لیست که کلا هر بار که یه فیلمی میاد ملت جوگیر می‌شن بهش ۱۰ می‌دن میاد تو لیست. یادمه یه بار «A Separation» هم اومده بود بالای لیست، یا همین «اونجرز» که تا همین چند وقت پیش جزو ۲۰تای اول بود. :d کلا هیچ لیستی خوب نیست، یه ذره از هر کدومشون رو انتخاب کنید با هم جمع کنید یه لیست خوب در میاد؛ لیستی که تمام سبک‌ها رو پوشش بده.

کلا هر لیستی که «Citizen Kane» رو نداشته باشه خوبه. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or