Movie Center

نمیدونم کسی گفت یا نه ولی
DiCaprio با عمو مارتین Re-team شدن برای فیلم بعدی مارتین خان. Devil in The White City هم اسم کتابیه که فیلم ازش اقتباس شده و اسم فیلم هم همین خواهد بود. :)

نمیدونم کسی گفت یا نه ولی
DiCaprio با عمو مارتین Re-team شدن برای فیلم بعدی مارتین خان. Devil in The White City هم اسم کتابیه که فیلم ازش اقتباس شده و اسم فیلم هم همین خواهد بود. :)
یه قسمت مهمش که نگفتی اینه که فیلم در مورد سریال کیلره که دی کاپریو نقش قاتلش رو داره:d
خودم به شخصه عاشق این موضوع هستم ولی خیلی کم پیش میاد که فیلم های خوبی در حد فیلم های فینچر ببینیم.ولی اسکورسیزی خود جنسه:d

یه قسمت مهمش که نگفتی اینه که فیلم در مورد سریال کیلره که دی کاپریو نقش قاتلش رو داره:d
خودم به شخصه عاشق این موضوع هستم ولی خیلی کم پیش میاد که فیلم های خوبی در حد فیلم های فینچر ببینیم.ولی اسکورسیزی خود جنسه:d
ههه:دی
اسکورسیزی همین یه قلم جنس رو تو کارنامش کم داره:دی(اگه فیلم در مورد سریال کیلرها و اینا داره من ندیدم:دی) دی کاپریو هم یادم نمیاد نقش سریال کیلر بازی کرده باشه:دی چه شود:دی

اساتید عزیز، یه راهنمایی میخواستم. میشه لطفاً یکی دو تا سایت که نقد های درست و حسابی از فیلم میذارن رو معرفی کنید. چون اکثر نقدهایی که من توی نت میخونم تقریباً 90% مرور فیلم و بازگو کردن داستانه. ترجیحاً سایت هایی رو که معرفی میکنید (البته لطف میکنید اگه معرفی کنید ) به زبان بیگانه باشه خیلی بهتره :d

تریلر فیلم جدید تارانتینو عالی بود . مایکل مدسن خوراکش فیلمای تارانتینوست خیلی دوسش دارم :دی
------
راستی این قضیه 70 MM چیه الان فیلم رو برداشته با دوربین های قدیمی زمان فیلم های وسترن ساخته ؟ بعد فرق اینه که کلا صحنه ها واید تر هستن درسته ؟ یعنی شات ها یه جورایی دور دیده میشن ؟ (ببخشید از اصطلاحات فیلم سازی چیزی حالیم نیست یکی روشنمون کنه :دی)
راستی آخر تریلر نوشت See it in Glorious 70 mm .... الان نسخه هایی که ما میبینیم با اونی که تو سینما پخش میکنن فرقی نداره که ؟ فکر کنم فقط اون Black Bar های بالا پایین کمی پهن تر هستن برا پخش خونگی ( شایدم اشتباه میکنم ) .

mqdefault.webp

Trumbo Official Trailer #1 | 720

mqdefault.webp

The Hateful Eight Official Teaser Trailer #1 | 720

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or