Wrath OF Joker
کاربر سایت
می خواستم یه چیزی بهت بگم گفتم تحقیر میشی نمیگمصفحه رو ترکوندی!
دوما عکسا رو تو اسپویلر بذار چون عکسای استوریشه سوما ********راهای دیگه ای داره!
اول از تو Krypt میخریش .دوسنان یکی درست بگه کجا باید بریم واسه لباس باز کردن ؟!
BM 72بچه ها فاتالیتی های اسکورپین شماره چنده؟کسی میدونه ؟
آخه اونجا هم 10 بار رفتم چیزی به غیر از بیوگرافی و اینچیزا برای شخصیت ها چیزه دیگه ای نیس !اول از تو Krypt میخریش .
بعدش میری اون گزینه ی پایینی ـه Krypt که تو قسمت Extra هست و اونجا هم مجسمه ی همه ی شخصیت ها هستن ، لباس هر کدوم را که خریدی انتخاب میکنی و اینا ...
سپس ، تو قسمت انتخاب شخصیت Start را که بزنی اول ازت میپرسه که لباس شماره ی چند را میخوای بپوشی بعد میبرتت تو بازی ...
دوستان میگفتن تو قسمت Krypt که خریدی بعدش موقع انتخاب شخصیت Start ـو که بزنی گزینه واسه انتخاب لباست میاد ، ولی من تا اون قسمت پایین ـی ـش که اسمش را هم یادم نیست :d نرفته بودم نمیتونستم ازشون استفاده کنم ...
اگر لباسش را از تو Krypt خریده باشی وقتی Select ـش کنی یک پیام میاد مبنی بر آنلاک شدن لباس جدید و اینا ، زیاد دقیق پیامشو نخوندم ... ولی به هر حال همین الان رو Sonya امتحان کردم و همینطوری هم بودش .آخه اونجا هم 10 بار رفتم چیزی به غیر از بیوگرافی و اینچیزا برای شخصیت ها چیزه دیگه ای نیس !
سلام .
دوستان كه استوري رو تا آخر رفتن :
اين شائو كان اصلا نميشه كشتش :d دوستان ترفندي برا كشتنش ميدونن بگين:d
بهترین روش اینه بپری پشتش.تا بخواد برگرده میتونی سریع یه کمبو بهش بزنی.واسه من که خوب جواب میده.سلام .
دوستان كه استوري رو تا آخر رفتن :
اين شائو كان اصلا نميشه كشتش :d دوستان ترفندي برا كشتنش ميدونن بگين:d