Mortal Kombat | Xbox 360

دوسنان یکی درست بگه کجا باید بریم واسه لباس باز کردن ؟!
اول از تو Krypt میخریش .
بعدش میری اون گزینه ی پایینی ـه Krypt که تو قسمت Extra هست و اونجا هم مجسمه ی همه ی شخصیت ها هستن ، لباس هر کدوم را که خریدی انتخاب میکنی و اینا ...
سپس ، تو قسمت انتخاب شخصیت Start را که بزنی اول ازت میپرسه که لباس شماره ی چند را میخوای بپوشی بعد میبرتت تو بازی ...

دوستان میگفتن تو قسمت Krypt که خریدی بعدش موقع انتخاب شخصیت Start ـو که بزنی گزینه واسه انتخاب لباست میاد ، ولی من تا اون قسمت پایین ـی ـش که اسمش را هم یادم نیست :d نرفته بودم نمیتونستم ازشون استفاده کنم ...

اول از تو Krypt میخریش .
بعدش میری اون گزینه ی پایینی ـه Krypt که تو قسمت Extra هست و اونجا هم مجسمه ی همه ی شخصیت ها هستن ، لباس هر کدوم را که خریدی انتخاب میکنی و اینا ...
سپس ، تو قسمت انتخاب شخصیت Start را که بزنی اول ازت میپرسه که لباس شماره ی چند را میخوای بپوشی بعد میبرتت تو بازی ...

دوستان میگفتن تو قسمت Krypt که خریدی بعدش موقع انتخاب شخصیت Start ـو که بزنی گزینه واسه انتخاب لباست میاد ، ولی من تا اون قسمت پایین ـی ـش که اسمش را هم یادم نیست :d نرفته بودم نمیتونستم ازشون استفاده کنم ...
آخه اونجا هم 10 بار رفتم چیزی به غیر از بیوگرافی و اینچیزا برای شخصیت ها چیزه دیگه ای نیس !

واقعا که بازی فوق العاده ای هستش ... من مرتال کمبات و پرتال 2 رو با هم خریدم ولی الان 3 روزی فقط مرتال کمبات بازی میکنم ! اصلا پرتال 2 رو تو کنسولم نزاشتم ببینم چطوریه .... البته از قبل میدونستم مرتال کمبات قراره گل بکاره ... فوق العادست و باید به سازندگانش افرین گفت ... :)

سلام به برم بكس fighting....;)
ما چند وقتي هست كه دنباله برگذاريه مسابقات fighting در ايران هستيم.البته به صورت رسمي...با مجوز:d
براي كسب اطلاعات بيشتر به اين تاپيك مراجعه كنيد:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=40936
يا به اين وبلاگ بريد:
http://fighting-tournament.blogfa.com/
منتطره انتقادات و پيشنهادات شما هستيم
موفق باشيد;)

آخه اونجا هم 10 بار رفتم چیزی به غیر از بیوگرافی و اینچیزا برای شخصیت ها چیزه دیگه ای نیس !
اگر لباسش را از تو Krypt خریده باشی وقتی Select ـش کنی یک پیام میاد مبنی بر آنلاک شدن لباس جدید و اینا ، زیاد دقیق پیامشو نخوندم ... ولی به هر حال همین الان رو Sonya امتحان کردم و همینطوری هم بودش .

سلام .
دوستان كه استوري رو تا آخر رفتن :
اين شائو كان اصلا نميشه كشتش :d دوستان ترفندي برا كشتنش ميدونن بگين:d
بهترین روش اینه بپری پشتش.تا بخواد برگرده میتونی سریع یه کمبو بهش بزنی.واسه من که خوب جواب میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or