من فقط تونستم با Noob Saibot بکشمش. اونم نه از فاصله نزدیک، از طریق شیوه مبارزه بدون درگیری. اصلی که تو فیلم اژدها وارد می شود، بروس لی روی کشتی به اون اشاره میکنه! :d فقط صبر میکردم تا اون چکش خفنش رو پرت کنه بعد اینو میزدم با سرعت: پایین - بالا. :d یا پایین - جلو - A. با سایه ام تونستم بکشمش. :dسلام .
دوستان كه استوري رو تا آخر رفتن :
اين شائو كان اصلا نميشه كشتش :d دوستان ترفندي برا كشتنش ميدونن بگين:d
خوب تو استوري مود با Noob نيستي اون قسمت :dمن فقط تونستم با Noob Saibot بکشمش. اونم نه از فاصله نزدیک، از طریق شیوه مبارزه بدون درگیری. اصلی که تو فیلم اژدها وارد می شود، بروس لی روی کشتی به اون اشاره میکنه! :d فقط صبر میکردم تا اون چکش خفنش رو پرت کنه بعد اینو میزدم با سرعت: پایین - بالا. :d یا پایین - جلو - A. با سایه ام تونستم بکشمش. :d
بچه ها 2 سوال داشتم از خدمتتون:
اول اینکه قضیه Babality چیه؟ کجا باید ظاهرش کرد. تو کریپت هست یا باید از جای دیگه ای گرفت؟
سوال دوم: DLC چیه؟ شاید سوالم تکراری باشه برای دوستان اما واقعا نمیدونم DLC چیه. لطفا یکی توضیح بده. مرسی
با بد بودن چهره لیو کانگ هم موافقم. هرچی حرکاتش رو خوب درآوردن این چهره اش اصلا قشنگ نیست. اصلا قیافه لیو کانگ این شکلی نیست!
سلام .
دوستان كه استوري رو تا آخر رفتن :
اين شائو كان اصلا نميشه كشتش :d دوستان ترفندي برا كشتنش ميدونن بگين:d
!!Wooooooooooow
خیلی فراتر از انتظاراتم بود! خیلی حرفه ایه!! اونایی که کمی با هنرهای رزمی آشنایی داشته باشن پی به عظمت بازی میبرن و براشون غیر قابل باوره که توی یه بازی اینقدر خوب و عالی تونسته باشن حرکات رزمی رو طراحی کنند و هنر خودشون رو به نمایش بزارن.
ببخشید چون به نظرم چیز خاصی نبودش که بخوام بزارم اما چشم. دلیلم هم این بود که اون قسمت دوم حرفم دقیقا اولین سکانس بخش Story Mode هست و چیزی رو لو نمیده!اقا برهان بهتر نبود توی Spoiler می گذاشتید .
واسه من که هنوز بازی نکردم این چیزا لو بره .
ببخشید ها جسارته !
منظورت Ladder ِ دیگه؟ چون مرحله آخر استوری توی دنیا واقعی بودش...
Tanya عجب دقتی کردی برهانتانیا یکی از شخصیت های خیلی محبوب منه .. بهش میگفتم هپلی هپو
خلاصه تأیید شه خیلی خوشحال میشم
باهوش جونم! مگه من گفتم تو Ladder؟ گفتم محیطی که تو Ladder بود چون این مکانی که گفتی مرحله مبارزه لیوکانگ با شائو کان هست نه مرحله آخرش!