Mortal Kombat | Xbox 360

ساده ترین راه برای مرحله آخر حالت داستانی {واقعا ساده اس}
برای کشتن شائو کان فقط کافی حسابی ازش دور بشید
تو این حالت دو حالت پیش میاد. یا داره تهدید میکنه یا نیزه پرت میده
موقع پرتاب نیزه بشینید و موقع تهدید کردن و مسخره کردن عقب جلو سبز رو بزنید {همون که با دستاش تو هوا به سمت طرف میپره}
اگه همین یه حرکت رو خوب انجام بدید به سادگی میتونید حتی شائو کان رو flawless victory بکنید
هر ضربه هم 5% خون کم میکنه
روش تلپورت و آپرکات خیلی بهتره و سریعتره ولی نیازمند دو تا نکته هست
اول اینکه خیلی سریع بعد از تلپورت حرکت آپرکات رو انجام بدید
دوم هم به دلیل مذخرف بودن دسته 360× برای فایتینگ باید خیلی خوب با دسته کار کنید چون بعد از تلپورت ممکنه نتونید آپرکات رو انجام بدید
در کل روش اول مطمئن تر و ساده تره و روش دوم سریعتر و سخت تره
من خودم با این حرکت یه راند رو flawless victory برنده شدم
یه مشکلی هست برای روشی که شما می‌گید:
پتک یا چکش که پرت می کنه که قابل دفاع کردن نیست که!:d

فتالیتی ها رو حتما باید با امتیاز انلاک کنیم
چون دوست من بدون اینکه انلاک کرده باشه شانسی یکی زد ولی فتالیتی درست در اومد و به move list اضافه شد

توي فايل يك كد هست مثل Spark:D,B,BP
d يعني پايين يا down
b يعني عقب يا back
اين ها را فهميدم ولي منظورش از bp نمي دونم چه دكمه اي است شما اگه مي دونيد يه راهنمايي به من بكنيد
ممنون

سلام
دوستان میشه این کلمات مخفف انگلیسی را منظورش را به ما بگید ممنون میشم

پتک یا چکش که پرت می کنه که قابل دفاع کردن نیست که!
واسه همین میگم حسابی ازش دور بشید
منظورم اینه که تا جایی که میتونید {تا جایی که راه داره} ازش دور بشید چون اگه یه دونه پتک هم بتونه بهتون بزنه تقریبا کارتون تمومه { کسایی که به اینجا رسیدن میدونن چی میگم}
تا یه ضربه بهش زدید سریعا تا جایی که میتونید ازش دور بشید
یه بار تست کنید متوجه میشید چی میگم
خود من سه ساعت تلپورت کردم و به نتیجه نرسیدم ولی با این روش دست دوم به سادگی بردمش

واسه همین میگم حسابی ازش دور بشید
منظورم اینه که تا جایی که میتونید {تا جایی که راه داره} ازش دور بشید چون اگه یه دونه پتک هم بتونه بهتون بزنه تقریبا کارتون تمومه { کسایی که به اینجا رسیدن میدونن چی میگم}
تا یه ضربه بهش زدید سریعا تا جایی که میتونید ازش دور بشید
یه بار تست کنید متوجه میشید چی میگم
خود من سه ساعت تلپورت کردم و به نتیجه نرسیدم ولی با این روش دست دوم به سادگی بردمش
قابل رد کردن پتکی که میزنه فاصله بگیرید وقتی پتک پرت کرد زیر پا بزنید یا حالت نشسته B بزنید رد میشه پتک. برای زدنش وقتی فاصله گرفتید وایساد فحش دادن :d A<--- ---> بزنید سریع دوباره فاصله بگیرید. که اون اژده ها که آمدن دوره RAIDEN میپرن SHAO KAHN گاز میگیرن میبرنش بالا که QUAN CHI میاد ماسکشو با باباش :d برمیداره دوتا ناسزا به SHAO KAHN هم میدن

DLC یک نوع چیزهای اضافی هستند که بصورت دانلودی هستند مثلا شخصیت جدید یا لباس یا هر چیز جدیدی میخوان به بازی اضافه کننن بصورت DLC عرضه میکنن :دی

از دوستان هم بخاطر کمک بی پرواشون به من کمال تشکر و دارم :دی
مرسی بابت راهنمایی. :)

پس حتما باید دی ال سی رو دانلودش کرد و ریخت تو دستگاه. یعنی به صورت دی وی دی تو بازار نمیاد؟

وقتی DLC رو دانلود کردیم باید چجوری تو دستگاه آوردش؟ چجوری اجرا میشه؟ با فلش باید ریخت تو دستگاه؟

مرسی بابت راهنمایی. :)

پس حتما باید دی ال سی رو دانلودش کرد و ریخت تو دستگاه. یعنی به صورت دی وی دی تو بازار نمیاد؟

وقتی DLC رو دانلود کردیم باید چجوری تو دستگاه آوردش؟ چجوری اجرا میشه؟ با فلش باید ریخت تو دستگاه؟
دوست عزیز اینجا جاش نیست!
جوابت:باید از شبکه لایو بگیری یا غیر از اون اگه کنسولت jtag بود یا از روشی که تو همین انجمن هست (تو قسمت مهم هم هست) dlc رو دان کن بریز رو دستگاه)شبکه لایو هم همه چیش پولیه
------------------------------------
دوستان من کلا ladder رو با کونگ لاو با تلپورت تا 10همین نفرو رفتم به شاوکان که رسیدم دیگه نتونستم تکون بخورم!
یه راهی معرفی کنید بی خطر!
اگه فیتالتی رو نخریده باشم کدشو وارد کنم اجرا میشه ؟

من قسمت Test Yor Luck رو که یک مرحلشو میبرم میخواهد سیو بشه میگه داخل پروفایلت نیستی و وقتی دوباره Sign out میکنم و وارد پروفایلم میشم بازی رو میاره داخل منوی اصلی

چیکار کنم؟

من قسمت Test Yor Luck رو که یک مرحلشو میبرم میخواهد سیو بشه میگه داخل پروفایلت نیستی و وقتی دوباره Sign out میکنم و وارد پروفایلم میشم بازی رو میاره داخل منوی اصلی

چیکار کنم؟
بچه ها میگن save ـت رو پاک کن درست میشه:دی
====================================
کسانی که لباس دوم اسکرپین رو میخوان:
برید قبرستون ،krypt ؛ در کل 2 تا قبر با معبد هست که یکیش 1500 تا پولشه، از 1500 تا هم بیشتر نداریم.
برید بخریدش و حال کنید:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or