Mortal Kombat | Xbox 360

نه اصولاً مشکل 360 همینه!:d فایتینگا رو باید با دی‌پد بازی کرد اونم که توی دسته‌های معمولی 360 تعطیله. منتها یک سری دسته‌ی اصلاح شده هست با دی‌پد اصلاح شده.
ما که اینجا پیدا نکردیم. 70 دلاره.
پس چجوریه من با همون دسته های قدیمی و اصلاح نشده به راحتی با آنالوگ بازی میکنم!؟:دی
مشکل از منه یا دسته!؟:دی

بعد از هر مرحله بازی سیو میشه. اصلا مگه میشه 300 تا مرحله رو پشت سر هم رفت؟!!
===========================================

دوستان کسی راهی پیشنهادی برای مرحله 300 نداره؟ خیلی سخته :((

اولین راه اینه که بازم سعی کنی! دومیش هم اینه که اگه به اندازه ی کافی پول داری روش X رو بزن و اسکیپ کن.تموم میشه.ولی پیشنهاد میکنم خودت تموم کنی.من بعد دو روز تموم کردم انصافا خیلی حال میده وقتی خودت میبری.

دوستان یه سوال:
تو حالت OFFLINE میشه دو نفره بازی کرد؟ منظورم مثل vs battle تیکن هست...؟؟!؟!؟؟خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم...هر دو تا دسته هم روشن بود

دوستان یه سوال:
تو حالت OFFLINE میشه دو نفره بازی کرد؟ منظورم مثل vs battle تیکن هست...؟؟!؟!؟؟خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم...هر دو تا دسته هم روشن بود
RB رو بزن میره منو 2 نفره. فایتینگ باشه ورسوس نداشته باشه :دی؟

• Like
Reactions: .:Layho:.
پس چجوریه من با همون دسته های قدیمی و اصلاح نشده به راحتی با آنالوگ بازی میکنم!؟:دی
مشکل از منه یا دسته!؟:دی
دقّت نمی‌کنی که!:d من اصل منظورم D-Pad‌ بود. منم با انلاگ بازی می‌کنم؛ دی‌پد که تعطیله. اما همون انلاگم هی خود به خود میشینه اعصاب نمیزاره واسه آدم!:|:d

دوستان عزیز نمیدونم کسی به این قضیه قبلا اشاره کرده بوده یا نه چون به تاپیک کم سر میزنم.

اگه اشتباه نکنم تو Challenge شماره 77 یا 93 بازی بودش که باید توی Arena پایانی Story Mode بازی می کردید. اونجا اگر دقت کرده باشید به جای Kitana یک زن دیگه که Tanya هست رو به زنجیر کشیده بودن. برای همین فکر می کنم ایشون یکی دیگه از DLCهای بازی هست.

نکته بعدی هم حضور استاد Bo Rai Cho در اولین قسمت و میان پرده Story Mode هست که فکر کنم نشون میده ایشون هم امکان داره به عنوان DLC بیاد که شدیدا هم استقبال میشه از حضورش! همین دیگه:دی

دوستان عزیز نمیدونم کسی به این قضیه قبلا اشاره کرده بوده یا نه چون به تاپیک کم سر میزنم.

اگه اشتباه نکنم تو Challenge شماره 77 یا 93 بازی بودش که باید توی Arena پایانی Story Mode بازی می کردید. اونجا اگر دقت کرده باشید به جای Kitana یک زن دیگه که Tanya هست رو به زنجیر کشیده بودن. برای همین فکر می کنم ایشون یکی دیگه از DLCهای بازی هست.

نکته بعدی هم حضور استاد Bo Rai Cho در اولین قسمت و میان پرده Story Mode هست که فکر کنم نشون میده ایشون هم امکان داره به عنوان DLC بیاد که شدیدا هم استقبال میشه از حضورش! همین دیگه:دی
اقا برهان بهتر نبود توی Spoiler می گذاشتید .

واسه من که هنوز بازی نکردم این چیزا لو بره .

ببخشید ها جسارته !

منظورت Ladder ِ دیگه :دی؟ چون مرحله آخر استوری توی دنیا واقعی بودش...

اقا اين چلينجش هم حال ميده ها
من 160 تاشو رفتم :d
--------------------
كسي نفهميد سومين كاراكتري كه ازاد ميشه كيه؟
20 بار همه گفتن کوانچی!یکی هم سایبر سابزیرو 2 تا عکس داره فقط!
----------------------------
:((

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or