Mortal Kombat | Xbox 360

یکی میشگه ارمک از همه قویتره - یکی سکتور - نوب - اسکورپین - ساب زیرو و...
وحید جان :دی تعریف بالانس بودن با این متناقضه :دی
سبا زیرو که اصلا در حد ساب زیرو نیست ... به هیچ درد خاصی نمیخوره دقیقا ! آیس کلونش تو درگیری خیلی به کار نمیاد ... آیس بالش سوراخه تا برسی به طرف آب شده ... تو درگیری هم نمی تونی آیس بال بزنی 3. ثانیه طول میکشه تا آیس بالش کار کنه ... باز اوضاع ِ سایبر ساب زیرو بهتر ِ .
ریدن خیلی لولِ .. عملا هیچی نیست ... هیچی ... دقیقا هیچی ...

به نظر من بهترین کاراکتر بازی از لحاظ طراحی و بالانس بودن حرکاتش ... کیتانا ئه . کونگ لائو هم بد نیست ...

باراکا هم عجیب قوی ِ ! یعنی چی این بشر باید راحت بزنه همرو با یه فن بترکون ِ ؟

به نظر من که Scorpion از همه قویتره :دی

Liu Kang هم به نظرم خیلی ضعیف ساختن و تنها حرکتش که خیلی ازش خوشم میاد همون لگدی که توی X-Ray میزنه خیلی باحاله :دی

نه جدی 4 5 تا شخصیت بیش از بقیه قوی ترن و یه سری بیش از بقیه ضعیف.
قوی ها مثلا Ermac, Smoke, Scorpion, Noob, Sektor, Cyrax و ضعیف ها ( به نسبت بقیه ) Raiden, Liu Kang, Sub-Zero و یکی دو تا دیگه. البته قوی ها بیش از حد قوی ان! بعضی از اینا هم مثل ریدن یکمی زیاد بد طراحی شدن.
دقیقا. Sub-Zero که رسما تعطیله:دی از اونور من با Smoke خیلی وحشیانه بازی میکنم:دی حالا یا با سبک بازی من جوره، یا زیادی قویه.

ولی کلا بازی تا حدودی بالانسش مشکل داره. تو این زمینه هنوز هیچ بازی با SF IV قابل مقایسه نیست.
اسموکش کلا خیلی قویه... البته به نظرم ارمک قوی ترین شخصیته. تمرکز و کنترل درست داشته باشی میشه توی یه حرکت حداقل 1/3 هلت حریف رو کم کرد.
نه مخالفم :دی! BB و MvC3 توی زمینه بالانس خیلی از SFIV بهتر بودن. همون Sagat کل جد و آباد شخصیت هارو بالا پایین میکرد :دی!
آهان Sagat رو یادم نبود:دی ولی SSF IV دیگه خدایی عالی شده بود.
BB هم که هیچی:دی فقط شخصیت هاش الکی با هم تفاوت داشتن (الان شهید میشم:دی)

آخرین ویرایش:
دقیقا. Sub-Zero که رسما تعطیله:دی از اونور من با Smoke خیلی وحشیانه بازی میکنم:دی حالا یا با سبک بازی من جوره، یا زیادی قویه.

ولی کلا بازی تا حدودی بالانسش مشکل داره. تو این زمینه هنوز هیچ بازی با SF IV قابل مقایسه نیست.
اسموکش کلا خیلی قویه... البته به نظرم ارمک قوی ترین شخصیته. تمرکز و کنترل درست داشته باشی میشه توی یه حرکت حداقل 1/3 هلت حریف رو کم کرد.
نه مخالفم :دی! BB و MvC3 توی زمینه بالانس خیلی از SFIV بهتر بودن. همون Sagat کل جد و آباد شخصیت هارو بالا پایین میکرد :دی!
آهان Sagat رو یادم نبود:biggrin1: ولی SSF IV دیگه خدایی عالی شده بود:biggrin1:
بازم به نظر من به پای اون 2 تا عنوان نمیرسید :دی! حتی یه شخصیت هم میتونه بالانس بازی رو بهم بزنه :دی! خداییش از این نظر اون دو تا خیلی خوب عمل کردن و کوچکترین تفاوتی بین شخصیت نمیشد دید. البته بین کلیت کار. نه اجرا. مثلا بازی با Jin توی BB و Dante توی MvC خیلی راحت تر از بقیه بود اما بالانس قدرت بهم نخورده بود :دی!
BB هم که هیچی:biggrin1: فقط شخصیت هاش الکی با هم تفاوت داشتن (الان شهید میشم:biggrin1:)
شات آپ :دی! بین لایچی و راگنا تفاوتی وجود نداشت فقط بازی با بعضی هاشون آسون تر بود. اجرا آسون بود اما از نظر قدرت فرقی نمیکردن :دی!

آخرین ویرایش:
من کلآ در زمینه داستان Fighting ها از جمله MK چیز زیادی نمیدونم ! البته در مورد کاراکترها یه چیزایی میدونم ولی در کل یه سری سوال در مورد بخش داستانی بازی داشتم :
این مگه داستان نسخه های کلاسیک نبود ؟! :دی مثلآ قضایای Sub-Zero که به Noob Saibot تبدیل میشه و داداشش میشه Sub-Zeroـی جدید و دست های Jax و روبات ها و ...
بعد آخرش چی شد ؟! توی نسخه های کلاسیک مگه این طوری میشد ؟! :دی
به جز اون , قضیه Cyber Sub-Zero چی بود ؟!!
کلآ داستان بازی تا آخر MK3 رفت و بعد به یه جای دیگه رسید یا موضوع چیز دیگه ای هست ؟! :دی

یه سوال!:دی
تو Challenge tower فکر کنم مرحله ی 6-7 باشه که باید با Jax با Scorpion مبارزه کنی,آخرش باید بهش Stage Fatality بزنی یا چی!؟ بعد اون کمبویی که میگه رو باید از فاصله ی خاصی بزنی!؟ من هر جور میزنم نمیشه لامصب!:دی

یه سوال!:دی
تو Challenge tower فکر کنم مرحله ی 6-7 باشه که باید با Jax با Scorpion مبارزه کنی,آخرش باید بهش Stage Fatality بزنی یا چی!؟ بعد اون کمبویی که میگه رو باید از فاصله ی خاصی بزنی!؟ من هر جور میزنم نمیشه لامصب!:دی

والا اگه درست یادمه باید بهش بچسبی بزنی.من که اینطوری زدم.راستی دوستانی که Story Mode رو تموم کردن وقتی Challenge Tower رو تموم کنید لباس اول Mileena رو که در اولین مبارزه باهاش دیدین آزاد میشه.

والا اگه درست یادمه باید بهش بچسبی بزنی.من که اینطوری زدم.راستی دوستانی که Story Mode رو تموم کردن وقتی Challenge Tower رو تموم کنید لباس اول Mileena رو که در اولین مبارزه باهاش دیدین آزاد میشه.

کلا چندتا چالنج داره ؟

من کلآ در زمینه داستان Fighting ها از جمله MK چیز زیادی نمیدونم ! البته در مورد کاراکترها یه چیزایی میدونم ولی در کل یه سری سوال در مورد بخش داستانی بازی داشتم :
این مگه داستان نسخه های کلاسیک نبود ؟! :دی مثلآ قضایای Sub-Zero که به Noob Saibot تبدیل میشه و داداشش میشه Sub-Zeroـی جدید و دست های Jax و روبات ها و ...
بعد آخرش چی شد ؟! توی نسخه های کلاسیک مگه این طوری میشد ؟! :دی
به جز اون , قضیه Cyber Sub-Zero چی بود ؟!!
کلآ داستان بازی تا آخر MK3 رفت و بعد به یه جای دیگه رسید یا موضوع چیز دیگه ای هست ؟! :دی
فکر کنم اندینگشون با خودشون بود که به نظرم گند زدن! فیلم هندی بود تا اندینگ درست حسابی...
تو Challenge tower فکر کنم مرحله ی 6-7 باشه که باید با Jax با Scorpion مبارزه کنی,آخرش باید بهش Stage Fatality بزنی یا چی!؟ بعد اون کمبویی که میگه رو باید از فاصله ی خاصی بزنی!؟ من هر جور میزنم نمیشه لامصب!:biggrin1:
فکر کنم 3 بار پایین RT بودش. یا یه همچین چیزایی. خودش میزد البته تا اونجا که یادمه...
کلا چندتا چالنج داره ؟
300 تا.

دوستان جایی از بازی هست که مثل بخش آموزشی بازی باشه ؟!
اونجا فقط جانی کیج رو همه رکاتش رو میگفت ! من میخوام یکی دیگه رو بردارم که دکمه زنی دقیقش رو برام بگه !
چالنج تاور این کارو میکنه یا نه ؟!
این ساب زیرو چرا اینقدر کند و کتک خور شده ؟! :d
کسی نمیدونست این سواله مارو ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or