Mortal Kombat | PS3

سلام دوستان میشه خواهش کنم تریلر های Mileena رو برایم من تو مدیا فایر آپلود کنید؟ خیلی تو کفم تا حالا هم که فقط عکس ازش دیدم نتونستم دانلود کنم
پیشاپیش ممنون
راستی کسی میدونه بازی تو نسخه ps3 رو چه رزولوشنی اجرا میشه؟ مثل اینکه 1080 هستش

آخرین ویرایش:
دموی بازی 8 مارس (5 روز دیگه) برای کاربران Plus و یک هفته بعدش برای همه کاربران عرضه میشه !
دیگه وقتشه که واسه پلاش شدن اقدام کنیم! :دی غیر از در دسترس قرار گرفتن زودتر دمو ها، اینقدر مزایا و content های مجانی و ویژه داره که هر کسی رو برای استفاده از این سرویس ترقیب کنه.

دوستان دیروز یک تریلر ( + مصاحبه :d ) از بخش Challenge Tower اومد که توی یک صحنش ملت به چیزی پی بردن! :d توی عکس زیر ببینید :

یعنی احتمال داره که Smoke به صورت Cyber باشه ؟ :d

• Like
Reactions: Politiciλn
دوستان دیروز یک تریلر ( + مصاحبه :d ) از بخش Challenge Tower اومد که توی یک صحنش ملت به چیزی پی بردن! :d توی عکس زیر ببینید :

یعنی احتمال داره که Smoke به صورت Cyber باشه ؟ :d
امیر تو عکس زده امکان داره Chameleon هم باشه که احتمالش هست چون هر دو تا شخصیت تو نسخه های دوم و سوم بودن. این طور هم که سازنده های بازی گفتن داستان پیرامون وقایع سه نسخه اولیه بازی میگرده و فکر کنم ممکنه جفتشون باشه:دی البته به نظر من هم بیشتر شبیه به Smoke هست.

SMOKE سایبر بوده از اول....

نه بابا چرا بچه مردم رو گمراه میکنی:دی Smoke و تمامی افراد قبیله Lin Kuei از اول آدم بودن اما بعدا به Cyborg تبدیل شدند. مثلا Smoke تو نسخه دوم آدم بوده اما تو نسخه سوم نه.

دیگه وقتشه که واسه پلاش شدن اقدام کنیم! :biggrin1: غیر از در دسترس قرار گرفتن زودتر دمو ها، اینقدر مزایا و content های مجانی و ویژه داره که هر کسی رو برای استفاده از این سرویس ترقیب کنه.
ایول خیلی منتظر موندن برای اومدنش برام سخته خدا کنه اینجا زود بیاد و ارزون:s باشه

صدرا Smoke اولش انسان بوده :d بعدا سایبر میشه :d
آقا ضدحال میزنیم :d بعد از کمی جست و جو !!! فکر کنم این بشر Cyrax باشه! این عکس یکم رنگ شخصیت ها رو سیاه سفید میکنه! (البته یکم! مثلا این تریلر یکم قبلش رو ببینید باراکا یکم رنگ داره :d ) رفتم گیم پلی هایی که اول کار نشون دادن رو دیدم اون اول که میزنه X vs Y ! عکس Cyrax دقیقا همین شکلیه :d فقط اینجا مشکل رنگ خاکستریه کاملشه :d

Chameleon این بشر که سایبر نبوده! نمیدونم رو چه حسابی نتیجه گرفتند ممکنه این باشه :d

از اینکه الکی جو رو متشنج کردم معذرت میخوام! :d :d :d
حالا برم یکم بیشتر تحقیق کنم شاید تفاوتی هم دیدم :d

اهم اهم ! :d بازم احتمال SMOKE بودن زیاد شد! :d
دوست عزیز ، کاربر PXG توی بخش 360 این عکس رو گزاشتند!

با این حساب این شخص رنگش خاکستریه! و خوب هم رنگ اسموکه! :d
ولی اگر اسموک باشه و طراحیش اینجوری که توی عکس ها معلومه کپی Cyrax باشه حال نمیده :d :d :d
باید صبر کنیم ببینیم چی میشه :d

بعد از مسابقه برهان و احد و شایان برای شما دوستداران برنامه ویژه ای دارم :دی
میخوام تو تاپیک مربوطه بیوگرافیهایی که پیدا میکنم ولی به دلیل زیق ( درست نوشتم :دی ) وقت نشد که بذارن براتون احیا کنم :دی
بنظر من این Cyrax هستش :دی
راستی Baraka که شایعه بود هستش ولی تایید نشده بود تو این عکس تایید شد :دی رایدن هم که تایید شد :دی Quan Chi و KABAL هم دوست دارم امیدوارم تایید بشن 26 کاراکتر میشن در این صورت که ما PS3 ها 27 تا داریم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or