Mortal Kombat | PS3

من هرچقدرم سریع میزنم نمیشه :d مثلا این اسکورپی رو چجوری تونستی حریفش رو پرت کنی پایین ؟ :d حرکت هایی که باید بزنیم : جلو بالا بالا مربع
بالا رو که میزنم میپره! سریعم میزنم ولی بازم اذیت میکنه :d ولی تعداد دکمه هایی که باید برای فاتالایتی ها بزنیم کمتره و بهتره :d ساب زیرو هم سخته هم طولانی :-" هم هرکاری میکنم اجرا نمیشه :d

• Like
Reactions: FrankinG
من هرچقدرم سریع میزنم نمیشه :d مثلا این اسکورپی رو چجوری تونستی حریفش رو پرت کنی پایین ؟ :d حرکت هایی که باید بزنیم : جلو بالا بالا مربع
بالا رو که میزنم میپره! سریعم میزنم ولی بازم اذیت میکنه :d ولی تعداد دکمه هایی که باید برای فاتالایتی ها بزنیم کمتره و بهتره :d ساب زیرو هم سخته هم طولانی :-" هم هرکاری میکنم اجرا نمیشه :d

دیگه نمی دونم ولی می تونی وقتی خواستی فینیشینگ رو بزنی استاپ بزن تمرین کن برو تو موو لیست بعد بیبین چطوری 5-6 بار همونجا بزن تمرین کن بعدش بزن . بعد فلشا رو حواست باشه قاطی نکنی چون اگه سمت چپ با راست باشی ممکنه گیجت کنه

باید بری از نزدیک فیتالیتی کنیش ! :d از دور نمیشه ! :d

خیلی خیلی خوشم اومد از دمو ، فقط تنها چیزی که دلم میخواست وجود داشته باشه Finisher های غیر از Fatality بود که ظاهرا وجود نداره تو بازی :(

خیلی خیلی خوشم اومد از دمو ، فقط تنها چیزی که دلم میخواست وجود داشته باشه Finisher های غیر از Fatality بود که ظاهرا وجود نداره تو بازی :(
نیما یک خبر خوب میدارم! البته کاملا مطمئن نیستم! :d
امروز لیست اچیومنت های بازی اومد! و یک اچیومنت یافت شده با این مشخصات :

Complet-ality (10 points)
Perform 1 of each type of "-ality"
البته جزو اچیومنت های مخفیه و نمیشه گفت 100% میتونه باشه ولی احتمالا هست :d

و باز هم خبرهای دیگری داریم :d
2 کاراکتر دیگه تایید شدند که باید بازشون کنیم توی بازی! که البته این 2 اچیومنت هم مخفیند!

Quan-Tease (20 points)
Unlock Hidden Fighter "Quan Chi"

Cold Fusion (20 points)
Unlock Hidden Fighter "Cyber Sub-Zero"

این سایبر ساب زیرو قبلا بوده ؟ مثل اینکه توی MK:A بوده یک عکس هایی که هست وقتی اسمش رو سرچ کردم! البته شایدم عکس های FAKE بوده باشند :d

و باز هم طبق یک اچیومنت مخفی دیگه لباس سومی برای ملینا وجود داره! حالا برای بقیه هم هست یا نه نمیدونم ولی برای ملینا اچیومنت داره :d

Best...Alternate...Ever! (10 points)
Unlock Mileena's 3rd Alternate Costume

می خواستم تو بخش اخبار بزنم خبرش رو ولی به خاطر اینکه مطمئن نبودم سایبر ساب زیرو قبلا بوده یا نه نزدم! :d
این لینک لیست اچیومنت ها

اینم منبعی که خبر رو گزاشته
هرکی میتونه زحمتش رو بکشه و تو بخش اخبار بزاره :d

• Like
Reactions: m0jtaba and Nima
ممنون امیر خبرت رو گذاشتم تو اخبار ... بیصبرانه منتظر Scorpion VS Sub-Zero هستیم :d! در مورد Cyber Sub-Zero هم آره خودمم یجایی قبلا خوندم که تو آرماگدان قابل بازی بود ، همونو نوشتم ...

و باز هم طبق یک اچیومنت مخفی دیگه لباس سومی برای ملینا وجود داره! حالا برای بقیه هم هست یا نه نمیدونم ولی برای ملینا اچیومنت داره :d

Best...Alternate...Ever! (10 points)
Unlock Mileena's 3rd Alternate Costume
توی Neogaf از مدتی قبل میگفتن احتمال داره یه لباس استغفرالله ای (!) برای Mileena توی بازی باشه و حالا با این اچیومنت احتمالش بیشتر هم شد ! :دی

Quan Chi هم که نمیشه نباشه ! :دی جزو محبوب ترین شخصیت های جدیدتر (بعد از عناوین Genesis) هست :دی

توی Neogaf از مدتی قبل میگفتن احتمال داره یه لباس استغفرالله ای (!) برای Mileena توی بازی باشه و حالا با این اچیومنت احتمالش بیشتر هم شد ! :دی

Quan Chi هم که نمیشه نباشه ! :دی جزو محبوب ترین شخصیت های جدیدتر (بعد از عناوین Genesis) هست :دی

حالا باشه که ما بدمون نمیاد :d ولی تو Gamespot یه کنفرانس با Ed boon گذاشته بودن که جماعت تو Tw.eet ازش سوال میکردن اونم جواب میداد .... یکی پرسید Nu.dit.y هم موجوده در بازی ؟! Ed گفت با یه نیشخند ! :d نه ! نه ! نه تو این بازی ! :d
دیگه نمیدونم والا ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or