Mortal Kombat | PS3

یکی از دوستان دیروز گفت والپیپرها رو بزارم وقت نشد دیروز! :d
الان میزارم :d شرمنده به خاطر تاخیر :d

اینا رو از خود سایت بازی گرفتم، اگر سایزش مشکل داره برید به خودشون گیر بدید :d

باکس‌شات PS3 همراه با تصویر Kratos به عنوان یک مضمون انحصاری:

mk11.jpg

ممنون مهدی . فقط : کرکتر Kratos در حالت عادی تو بازی هست یا باید بدستش آورد یا از PSN دنلدش کرد ؟

پ.ن:بی صبرانه منتظر Finish Him ـه جکی چان (لو کانگ بود ؟ :d) هستم .. که اژدها میشد از گردن به بالای حریف رو میبلعید !!

ممنون مهدی . فقط : کرکتر Kratos در حالت عادی تو بازی هست یا باید بدستش آورد یا از PSN دنلدش کرد ؟

پ.ن:بی صبرانه منتظر Finish Him ـه جکی چان (لو کانگ بود ؟ :d) هستم .. که اژدها میشد از گردن به بالای حریف رو میبلعید !!

ما بچه بودیم به اون میگفتیم بروس لی:)) ولی جکی چان نشنیده بودم:d

من عشق اون finish him رایدن رو داشتم بهش میگفتیم "صدام حسین" تو یه زمین مخصوصی انجام میشد و فاصلت هم باید اندازه یه آپرکات بود بعد تند تند پایین + استارت رو میزدیم طرف میشد صدام حسین =))=))=))=)) خیلی باحال بود من تا حالا 1 بار تونستم بروس لی رو به اژدها تبدیل کنم بعد از اون نتونستم اصلا به من finishing زدن نیمده بود
ولی این دفعه نمیزارم از دستم بپره و حتما سعی میکنم همشونو یاد بگیرم:>

خوب خوب خوب ! بالاخره 2 کاراکتر دیگه هم تایید شدند! :d و دو کاراکتر هم به صورت متحرک دیدیم :d
توی تریلری که امروز اومد و IGN گزاشته Goro و Ermac مشاهده شدند! این تریلر فقط در مورد اون قدرتی که استخون ها رو میشکنه و این چیزا توضیح داد !
و توی یک صحنه شخص شخیص Liu Kang یا همون بروس لی :d :d هم مشاهده شد!
و توی یکی از art ها که در مورد طراحی استخوان بندی و صورت بود عکس باراکا هم توشون بود ( + ملینا و رپتایل )
خوب دیگه دوستانی که انقدر منتظر این اشخاص بودند برند حال کنند! فقط مونده تایید نووب :d
اینم لینک ویدیو !
http://www.ign.com/videos/2011/01/27/mortal-kombat-brutal-x-ray-action-video
یک سری عکس هم ملت از ویدیو گرفتن توی بخش تصاویر میزارم برید اونجا ببینید :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
من عشق اون finish him رایدن رو داشتم بهش میگفتیم "صدام حسین" تو یه زمین مخصوصی انجام میشد و فاصلت هم باید اندازه یه آپرکات بود بعد تند تند پایین + استارت رو میزدیم طرف میشد صدام حسین =))=))=))=)) خیلی باحال بود من تا حالا 1 بار تونستم بروس لی رو به اژدها تبدیل کنم بعد از اون نتونستم اصلا به من finishing زدن نیمده بود
ولی این دفعه نمیزارم از دستم بپره و حتما سعی میکنم همشونو یاد بگیرم:>

دستورش تو سگا این بود : مایل جلو 2 تا عقب سی !

خوب خوب خوب ! بالاخره 2 کاراکتر دیگه هم تایید شدند! :d و دو کاراکتر هم به صورت متحرک دیدیم :d
توی تریلری که امروز اومد و IGN گزاشته Goro و Ermac مشاهده شدند! این تریلر فقط در مورد اون قدرتی که استخون ها رو میشکنه و این چیزا توضیح داد !
و توی یک صحنه شخص شخیص Liu Kang یا همون بروس لی :d :d هم مشاهده شد!
و توی یکی از art ها که در مورد طراحی استخوان بندی و صورت بود عکس باراکا هم توشون بود ( + ملینا و رپتایل )
خوب دیگه دوستانی که انقدر منتظر این اشخاص بودند برند حال کنند! فقط مونده تایید نووب :d
اینم لینک ویدیو !
http://www.ign.com/videos/2011/01/27/mortal-kombat-brutal-x-ray-action-video
یک سری عکس هم ملت از ویدیو گرفتن توی بخش تصاویر میزارم برید اونجا ببینید :d
ممنون بابت لینک واقعا روی شگستن استخوان ها چه زیبا کار کردند
راستی یک سوال الان
الان دقیقا چند تا شخصیت برا بازی تایید شده:d

خوب خوب خوب ! دیروز یک تریلر جدید از گیم پلی liu kang نمایش دادن!
با کیفیت HD توی مدیافایر آپ کردم! ( از GT میباشد! ) امیدوارم فیض ببرید :d

دانلود

راستی اون آخر کاری لباس دوم جانی کیج بود ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or