آقایون من خوب شد MK های قبلی رو نخریدم الان میرم سراغ این خیلی حال کردم با اون wallpaper ملینا خیلی خشن بید

فقط : کرکتر Kratos در حالت عادی تو بازی هست یا باید بدستش آورد یا از PSN دنلدش کرد ؟
ممنون مهدی . فقط : کرکتر Kratos در حالت عادی تو بازی هست یا باید بدستش آورد یا از PSN دنلدش کرد ؟
پ.ن:بی صبرانه منتظر Finish Him ـه جکی چان (لو کانگ بود ؟ :d) هستم .. که اژدها میشد از گردن به بالای حریف رو میبلعید !!
ولی جکی چان نشنیده بودم:d

خیلی باحال بود من تا حالا 1 بار تونستم بروس لی رو به اژدها تبدیل کنم بعد از اون نتونستم اصلا به من finishing زدن نیمده بود 
من عشق اون finish him رایدن رو داشتم بهش میگفتیم "صدام حسین" تو یه زمین مخصوصی انجام میشد و فاصلت هم باید اندازه یه آپرکات بود بعد تند تند پایین + استارت رو میزدیم طرف میشد صدام حسینخیلی باحال بود من تا حالا 1 بار تونستم بروس لی رو به اژدها تبدیل کنم بعد از اون نتونستم اصلا به من finishing زدن نیمده بود
ولی این دفعه نمیزارم از دستم بپره و حتما سعی میکنم همشونو یاد بگیرم![]()
ممنون بابت لینک واقعا روی شگستن استخوان ها چه زیبا کار کردندخوب خوب خوب ! بالاخره 2 کاراکتر دیگه هم تایید شدند! :d و دو کاراکتر هم به صورت متحرک دیدیم :d
توی تریلری که امروز اومد و IGN گزاشته Goro و Ermac مشاهده شدند! این تریلر فقط در مورد اون قدرتی که استخون ها رو میشکنه و این چیزا توضیح داد !
و توی یک صحنه شخص شخیص Liu Kang یا همون بروس لی :d :d هم مشاهده شد!
و توی یکی از art ها که در مورد طراحی استخوان بندی و صورت بود عکس باراکا هم توشون بود ( + ملینا و رپتایل )
خوب دیگه دوستانی که انقدر منتظر این اشخاص بودند برند حال کنند! فقط مونده تایید نووب :d
اینم لینک ویدیو !
http://www.ign.com/videos/2011/01/27/mortal-kombat-brutal-x-ray-action-video
یک سری عکس هم ملت از ویدیو گرفتن توی بخش تصاویر میزارم برید اونجا ببینید :d