Mortal Kombat l PC | [پست اول خوانده شود]

dd8q534a6ajy44t4hf.jpg

درود

بدون شک Mortal Kombat 2011 یکی از بهترین عناوین فایتینگ این نسل بود که توانست از سوی منتقدان و گیمرها موفق ظاهر بشه و فروش خوبش هم این رو به وضوح نشون میده . حدود 3 ماه پیش بود که اولین بار این بازی در دیتابیس استیم با کد 230800 به نمایش در اومد و کسی هم مطلع از نام بازی نبود تا اینکه 1 ماه پیش اطلاعاتی از جزئیات و لیست اچیومنتها + نام مورتال کامبت منتشر شد تا مشخص بشه بصورت 100% قرار هست Mortal Kombat بروی PC و شبکه ی استیم عرضه بشه . درسته بازی هنوز بصورت رسمی از سوی ناشران ( بدون حتی منتشر شدن 1 شات و تصویر) تایید نشده اما اطلاعاتی که تقریبا برای تمام عناوین در حال عرضه استیم منتشر میشه توی MK هم دیده میشه . طبیعتا تاریخ انتشار و تصویری از نسخه ی PC در دسترس نیست . با آمدن اطلاعات بیشتر پست اول بروز خواهد شد .

لیست اچیومنتهای منتشر شده :

k98hjzsl7fakofpt1vp.jpg

اولین تصاویر منتشر شده نسخه PC :

دوستانی که قصد خریدن نسخه اورجینال رو دارن Steam ID شون رو pm کنن که تو پست اول اضافه کنم تا برای پیدا کردن player و بخش Local ( در صورت وجود) مشکلی نداشته باشیم .

کاربران زیر بازی رو تهیه کردن :

1)HamidM3

2)artemishawke

3)sureyourken

4)Rize mize

5)TOG | Vulcan

6)Alireza7

Move List های بازی : (از اونجایی که اکثر دوستان برای انجام بازی از کنترلر X360 استفاده میکنن برای سهولت کار move list های نسخه ی 360 رو براتون آپلود کردم )

اینم اولین ویدیو ساخته شده از کمبو های MK توسط کاربر LeonSM که بهمراه دوستانشون تهیه ش کردن که انصافا هم زیبا کار شده و خلاقیت تمام ایرانی رو به خوبی به تصویر کشیده :

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه.
Intro خیلی خوب درومده بود ولی... این آهنگ چی بود آخه گذاشتی؟ :دی بدجور رو اعصابه :دی

اخه راجب آهنگ زیاد فکر نکردم و وقت زیاد نذاشتم واسش. البته به نظرم خودم زیاد هم بد نشد. تو mute کن نگاه کن. :دی

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

اخه راجب آهنگ زیاد فکر نکردم و وقت زیاد نذاشتم واسش. البته به نظرم خودم زیاد هم بد نشد. تو mute کن نگاه کن. :دی

خب اینجاست که بحث ادیت میاد وسط. چه از نظر فنی و چه از نظر خوشگلاسیون!
فنی برای کادر بندی ویدیو و خوشگلاسیون برای اینکه کسی که ویدیو رو قراره ساعت ها آنالیز کنه mute کردن موزیک به ذهنش وارد نشه.
یه موزیک خوب برای این ویدیو مد نظرم بود. قرار بود مخصوص کومبو ها ادیت بشه. حیف شد نتونستم کمک تون کنم.
ولی در کل خوب بود. براوو.

خب اینجاست که بحث ادیت میاد وسط. چه از نظر فنی و چه از نظر خوشگلاسیون!
فنی برای کادر بندی ویدیو و خوشگلاسیون برای اینکه کسی که ویدیو رو قراره ساعت ها آنالیز کنه mute کردن موزیک به ذهنش وارد نشه.
یه موزیک خوب برای این ویدیو مد نظرم بود. قرار بود مخصوص کومبو ها ادیت بشه. حیف شد نتونستم کمک تون کنم.
ولی در کل خوب بود. براوو.

این اولین تجربه من توی ادیت بود.بیشترین تمرکز رو روی ساختن اینترو گذاشتم.3تا ویدیو رو ادیت کردم تا این شد.یکی از مشکلات aspect rate متفاوت ویدیوهای حمید بود.
موزیک رو هم میدونستم روی ویدیوهای کمبو شنیده بودم.اگه اشتباه نکنم روی یکی از اینتروهای evo هم گذاشته بودن اما خوب با کمی ادیت.
درکل امیدوارم دوستان ببینن و خوششون بیاد و بیشتر به این بازی علاقمند بشن.

اینده از ان پلتفرم pc هست اینو کاملا جدی میگم وبهش اعتقاد دارم.وقتی جدیدترین بازیها رو میشه از استور روسیه خرید 50 یا نهایت 80 تومن اخه مگه سرم به سنگ خورده برم 200 تومن پول دیسک اورجینال برای کنسول بدم که هم از نظر گرافیک و هم از نظر فریم پایینتر از pc هست.

هنوز بعضیا تو دوران 5 سال پیش این پلتفرم دست و پا میزنن .حالا دیدی اشتباه میکردی اقای boon

اینده از ان پلتفرم pc هست اینو کاملا جدی میگم وبهش اعتقاد دارم.وقتی جدیدترین بازیها رو میشه از استور روسیه خرید 50 یا نهایت 80 تومن اخه مگه سرم به سنگ خورده برم 200 تومن پول دیسک اورجینال برای کنسول بدم که هم از نظر گرافیک و هم از نظر فریم پایینتر از pc هست.

هنوز بعضیا تو دوران 5 سال پیش این پلتفرم دست و پا میزنن .حالا دیدی اشتباه میکردی اقای boon

البته اینطور بهش نگاه کن که برای ما اینطوری. برای بقیه بازی ها رو دیسک 59دلاره و دیجیتال هم 59 دلار و 49 دلاره.

خیلی دوست دارم یه مشت بذارم توی صورت ابله Ed Boon. هنوزم یادم نرفته توییترشو دنبال میکردم و چقدر PC رو تحقیر و مسخره و ترول میکرد. حالا داره با دمش گردو میشکونه.
نفر بعد Harada هست...
اینجا پول حرف اول رو میزنه.

- - -ویرایش - - -

همونطور که قول داده بودم بلاخره کمبو ویدیو دوم هم آماده شد.
جا داره از اوس حمید و صفا که خیلی زحمت کشیدن از طرف خودم تشکر کنم .
میشه گفت الان با اون ویدئو اولی واسه همه کارکترها حدقل یک کمبو گذاشتیم .
حجمش یکم زیاد شد واسه همین توی دو ورژن کم حجم و معمولی آپلود کردم واستون .

کمبوهات تا دسته تو حلقم. :دی
آهنگی هم که انتخاب کرده بودی منو کشته. :دی

ریجن لاک نکردن که فروش بازی بره بالا و الا ناشر و خود ولو هم میدونن که خیلی از بازیها رو افراد سودجو از طریق استور روسیه خرید میکنن و به ملت با قیمت بالاتر قالب میکنن . طبیعتا شما بازیهای لوکس مثل Black ops 2 و خیلی از بازیهای تاپ که به عنوان pre order عرضه میشن رو نمیتونی با 50/80 تومن تهیه ش کنی . عنوانی که 2 سال از عرضه ش گذشته رو نمیان اینکارارو باهاش کنن چون ارزششو نداره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or