Mortal Kombat l PC | [پست اول خوانده شود]

dd8q534a6ajy44t4hf.jpg

درود

بدون شک Mortal Kombat 2011 یکی از بهترین عناوین فایتینگ این نسل بود که توانست از سوی منتقدان و گیمرها موفق ظاهر بشه و فروش خوبش هم این رو به وضوح نشون میده . حدود 3 ماه پیش بود که اولین بار این بازی در دیتابیس استیم با کد 230800 به نمایش در اومد و کسی هم مطلع از نام بازی نبود تا اینکه 1 ماه پیش اطلاعاتی از جزئیات و لیست اچیومنتها + نام مورتال کامبت منتشر شد تا مشخص بشه بصورت 100% قرار هست Mortal Kombat بروی PC و شبکه ی استیم عرضه بشه . درسته بازی هنوز بصورت رسمی از سوی ناشران ( بدون حتی منتشر شدن 1 شات و تصویر) تایید نشده اما اطلاعاتی که تقریبا برای تمام عناوین در حال عرضه استیم منتشر میشه توی MK هم دیده میشه . طبیعتا تاریخ انتشار و تصویری از نسخه ی PC در دسترس نیست . با آمدن اطلاعات بیشتر پست اول بروز خواهد شد .

لیست اچیومنتهای منتشر شده :

k98hjzsl7fakofpt1vp.jpg

اولین تصاویر منتشر شده نسخه PC :

دوستانی که قصد خریدن نسخه اورجینال رو دارن Steam ID شون رو pm کنن که تو پست اول اضافه کنم تا برای پیدا کردن player و بخش Local ( در صورت وجود) مشکلی نداشته باشیم .

کاربران زیر بازی رو تهیه کردن :

1)HamidM3

2)artemishawke

3)sureyourken

4)Rize mize

5)TOG | Vulcan

6)Alireza7

Move List های بازی : (از اونجایی که اکثر دوستان برای انجام بازی از کنترلر X360 استفاده میکنن برای سهولت کار move list های نسخه ی 360 رو براتون آپلود کردم )

اینم اولین ویدیو ساخته شده از کمبو های MK توسط کاربر LeonSM که بهمراه دوستانشون تهیه ش کردن که انصافا هم زیبا کار شده و خلاقیت تمام ایرانی رو به خوبی به تصویر کشیده :

آخرین ویرایش:
خدا لعنت کنه این سازندگان رو
یه پشتیبانی هم ندارن.یه اپدیت نمیخوان بدن بیرون مثل آدمیزاد این بازی رو انجام بدیم

شما الان مشکلت چیه دقیقا :-/ بیشتر از 50 مچ بصورت آنلاین انجام دادمو خیلی خیلی بندرت پیش میومد که تو بازی لگ داشته باشم . فریم عادی بازی هم که خیلی روون و عالی هست و من شنیدم نسخه های کرکی هم بدون مشکل خاصی دارن بازی رو اجرا میکنن . اگه واقعا اینقد این بازی براتون مهمه و ارزش داره نسخه اورجینال رو با قیمت مناسب تهیه کنید تا مشکلات احتمالی کرک هم براتون پیش نیاد . اون موقع ببینم بازم لعنت میکنید سازنده و ناشر بازی رو ؟

اما کلا بین بازی های فایتینگ مورتال کمبت بدترین نت کد رو داره.مخصوصا واسه ما ایرانی ها که اینترنت داغونی داریم.همون 2سال پیش هم واسه کنسول کلی نالیدن اما درستش نکردن.فکر هم نکنم دیگه دس بزنن بهش.جدیدا هم کلی امضا جمع کرده بودن که شرکت سازنده یه پچ نهایی بده بیرون.هنوز به جایی نرسیده.
البته این بازی با اینترنت مخابرات مشکل اساسی داره.شاتل اما میگن میشه بازی کرد.من با پینگ 250 تا 300 استریت فایتر بازی میکردم اما اینو با 180 حتی نتونستم وارد بازی بشم.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

نمیدونم چرا حس می کنم تو Challenge Mode بعضی از کاراکترها زیادی سریع میشن.
مثلا Cyrex امروز که لباهاش بازی کردم خیلی سریع بود در صورتیکه تو حالت عادی اینقدر سریع نیست

سلام ملت:دی
استراتژی مناسبی برای رد کردن چلنج Ermac Vs Goro x3 سراغ دارید؟:دی

با جامپ مشت و آپر کات. فاصله رو حفظ کن و فقط سعی کن همیشه پشت سرش باشی بعد ضربه بزنی بعد میتونی با اون فن: عقب- جلو ضربدر .پرتش کنی به عقب.
x-ray هم برای سومیه نگه دار که خیلی سگه.

قلق زدنشون بیاد دست راحت رد میکنی

نمیدونم چرا حس می کنم تو Challenge Mode بعضی از کاراکترها زیادی سریع میشن.
مثلا Cyrex امروز که لباهاش بازی کردم خیلی سریع بود در صورتیکه تو حالت عادی اینقدر سریع نیست
این سرعت بازی و نامیزان بودن اون کلا رو اعصابه! پورت کردن ولی چک نکردن ببینن چطوری شده!

شما الان مشکلت چیه دقیقا :-/ بیشتر از 50 مچ بصورت آنلاین انجام دادمو خیلی خیلی بندرت پیش میومد که تو بازی لگ داشته باشم . فریم عادی بازی هم که خیلی روون و عالی هست و من شنیدم نسخه های کرکی هم بدون مشکل خاصی دارن بازی رو اجرا میکنن . اگه واقعا اینقد این بازی براتون مهمه و ارزش داره نسخه اورجینال رو با قیمت مناسب تهیه کنید تا مشکلات احتمالی کرک هم براتون پیش نیاد . اون موقع ببینم بازم لعنت میکنید سازنده و ناشر بازی رو ؟
مشکل من فقط آهسته بودن بازی توی بعضی از کامپیوترها هستش همین
خودم بازی رو دوبار تموم کردم ولی با صدبار رفتن به منو و برگشتن با بازی

سلام بر همه
با کیبورد چطور فنی اجرا کنم که از کپسول ها و همون X-ray استفاده کنه؟
فن زنجیر Scorpion چجوریه یا اسمش چیه؟

برای X-RAY : کنترل رو به علاوه دکمه صفر بزن انجام میده
اون زنجیر رو فکر کنم منظورت رو فهمیدم میتونی دوتا عقب و 7 رو بزنی
اینها در صورتی هست که دکمه ها رو تغییر نداده باشی

فینیشر هایی که دو تا جامپ پشت سر هم داره مثه Toasty برای اسکورپیون.
رو چطوری میشه اجرا کرد ؟ باید پاهاش به زمین برسه ؟
هر کاری کردم نشد.

- - -ویرایش - - -

آخرین چلنج تاور هم که دیگه آخرت چلنجه. واقعا سخته هر کی تونسته بره واقعا کمبت بازه.

فینیشر هایی که دو تا جامپ پشت سر هم داره مثه Toasty برای اسکورپیون.
رو چطوری میشه اجرا کرد ؟ باید پاهاش به زمین برسه ؟
هر کاری کردم نشد.

- - -ویرایش - - -

آخرین چلنج تاور هم که دیگه آخرت چلنجه. واقعا سخته هر کی تونسته بره واقعا کمبت بازه.

شما دکمه بلاک رو بگیر و جهت هارو بزن آخرین دکمه رو که خواستی بزنی بلاک رو ول کن بعد بزن.اینجوری راحتتر میشه زد.
چلنج آخرم اگه خیلی سخته واست.اینقدر بباز کم کم آسون میشه.فقط موقعی که میبازی باید retry رو بزنی وگرنه اگه کارکتر عوض کنی یا از چنلج بیای بیرون باز سختی برمیگرده.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or