Mortal Kombat l PC | [پست اول خوانده شود]

dd8q534a6ajy44t4hf.jpg

درود

بدون شک Mortal Kombat 2011 یکی از بهترین عناوین فایتینگ این نسل بود که توانست از سوی منتقدان و گیمرها موفق ظاهر بشه و فروش خوبش هم این رو به وضوح نشون میده . حدود 3 ماه پیش بود که اولین بار این بازی در دیتابیس استیم با کد 230800 به نمایش در اومد و کسی هم مطلع از نام بازی نبود تا اینکه 1 ماه پیش اطلاعاتی از جزئیات و لیست اچیومنتها + نام مورتال کامبت منتشر شد تا مشخص بشه بصورت 100% قرار هست Mortal Kombat بروی PC و شبکه ی استیم عرضه بشه . درسته بازی هنوز بصورت رسمی از سوی ناشران ( بدون حتی منتشر شدن 1 شات و تصویر) تایید نشده اما اطلاعاتی که تقریبا برای تمام عناوین در حال عرضه استیم منتشر میشه توی MK هم دیده میشه . طبیعتا تاریخ انتشار و تصویری از نسخه ی PC در دسترس نیست . با آمدن اطلاعات بیشتر پست اول بروز خواهد شد .

لیست اچیومنتهای منتشر شده :

k98hjzsl7fakofpt1vp.jpg

اولین تصاویر منتشر شده نسخه PC :

دوستانی که قصد خریدن نسخه اورجینال رو دارن Steam ID شون رو pm کنن که تو پست اول اضافه کنم تا برای پیدا کردن player و بخش Local ( در صورت وجود) مشکلی نداشته باشیم .

کاربران زیر بازی رو تهیه کردن :

1)HamidM3

2)artemishawke

3)sureyourken

4)Rize mize

5)TOG | Vulcan

6)Alireza7

Move List های بازی : (از اونجایی که اکثر دوستان برای انجام بازی از کنترلر X360 استفاده میکنن برای سهولت کار move list های نسخه ی 360 رو براتون آپلود کردم )

اینم اولین ویدیو ساخته شده از کمبو های MK توسط کاربر LeonSM که بهمراه دوستانشون تهیه ش کردن که انصافا هم زیبا کار شده و خلاقیت تمام ایرانی رو به خوبی به تصویر کشیده :

آخرین ویرایش:
من با کلی ذوق و شوق SFXT رو دانلود کردم به یاد خاطرات بچگی و شخصیت های ادغام شده دو بازی و همه چیز. برای چند ساعت بد نبود و خوب بود ولی واقعا به پای مورتال نمیرسه. مورتال رو میشه یه عمر گذاشت رو سیستم بمونه ولی اونو نه. احتمالا بعد چند روز پاکش میکنم. البته بازم سلیقه ایه خب.

من با کلی ذوق و شوق SFXT رو دانلود کردم به یاد خاطرات بچگی و شخصیت های ادغام شده دو بازی و همه چیز. برای چند ساعت بد نبود و خوب بود ولی واقعا به پای مورتال نمیرسه. مورتال رو میشه یه عمر گذاشت رو سیستم بمونه ولی اونو نه. احتمالا بعد چند روز پاکش میکنم. البته بازم سلیقه ایه خب.

منم عاشق مورتال هستم ولی باز sf و sfxt رو فایتینگ حرفه ای تر میدونم.بقول شما سلیقه ای هستش باز.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

منم عاشق مورتال هستم ولی باز sf و sfxt رو فایتینگ حرفه ای تر میدونم.بقول شما سلیقه ای هستش باز.

در مورد اینکه SF سختتر و طبیعتا حرفه ای تره شکی نیست توش. اگه پست زدم بخاطر این بود که اولا خوشم میاد تاپیکای بازی هایی که دوست دارم بیاد بالا و بیشتر پست بخوره یه حس خوبی به آدم میده:دی ثانیا واقعا این تو ذهنم بود که خب از بچگی تا الان در واقع بعد از نسخه های کنسول مرحوم سگا، هیچ وقت مورتال کامبتی مثل این نسخه نیومده بود به این کاملی با قسمت داستانی که در نوع خودش خوب بود واقعا و همه چیزم داخل خود بازی بود از هلپ های دکمه ها گرفته تا فیتالیتی ها تا قسمت های تمرینی و ... و البته قسمت هایی که باعث میشه حوصله ت سر نره مثل test your lock و در کل چیزی کم نداشت واقعا. من با این ذهنیت رفتم دنبال بازی های فایتینگ دیگه که برای پی سی اومدن و SFXT رو گرفتم که اون موقع که ریلیز شده بود نگرفته بودم و دیدم نه واقعا مورتال یه چیز دیگه ست. البته آقا نیما، من پست های شما رو در تاپیک های هر دوی این بازی ها دیدم و شما واقعا یک گیمر حرفه ای هستی بر خلاف من که تفننی بازی میکنم و شما بهتر میتونی نظر بدی. ولی خب بالاخره عوام هم باید نظر بدن:دی
من از دید کلی بخوام بگم بقول شما میشه عاشق مورتال بود ولی SF واقعا سخته بازی کردنش و البته هیچ وقت المان هایی که مورتال برای جذب کردن آدم داره SF نداره. البته شما آنلاین معمولا بازی میکنید بر خلاف من و اونم دوباره یه بحث جداست که وقتی میخوای با یه عده کل کل بکنی و آنلاین بازی کنی و قدرتتو به رخ یه عده بکشونی یا حتی نه فقط جاست فور فان، اونوقت کدوم یکی از اینا بیشتر حال میده. اونی که جذابتره یا اونی که سختتره و البته مثبت هجده تره:دی

چطوری میشه تمام کارکتر های بازی باز کرد اون چندتای پایینی سمت راست میگم.. چطوری میشه اضافه کردشون.

شرمنده حسش نیست وگرنه لینک میدادم. بچه ها اینجا لطف کردن کامل توضیح دادن اضافه کردن باس ها و شخصیت های جدیدو و تستم شده و جواب داده بدون مشکل. باید تو همین تاپیک یا تاپیک مشکلات بازی ها بگردی پیداش میکنی:دی

آخرین ویرایش:
دقیقا همون شبی که مودمم قطع شد، داداشم بازی رو دانلود شده برام آورد :d یعنی تا 6 روز 24 ساعته پاش بودیم... بخش Story خیلی خیلی قشنگی داشت و میخوام دوباره برم.
الان هم Challenge Tower رو تا مرحله ی 102 رفتم ... کسی تموم کرده ؟ میدونه چند تاست ؟ :d

نمره ی من به این بازی هم 9.25 هست ... حقش 10 هست چون نمی دونم چطور باید ازش ایراد گرفت ولی خب ما هم Kevin VanOrd شیم دیه :d ...

الان هم Challenge Tower رو تا مرحله ی 102 رفتم ... کسی تموم کرده ؟ میدونه چند تاست ؟ :d

300تاست. من الان 300 هستم و خیلی سخته. بعنی باید یه خورده صبور باشی و تاکتیکی پیش بری. بهت اجازه میده هر کی رو خواستی بر داری و باید با یه خط خون اول Goro رو بزنی و پشت بندش Kintaro و بعدشم Mileena. نمیدونم بعد از اونم کسی هست یا نه.

300تاست. من الان 300 هستم و خیلی سخته. بعنی باید یه خورده صبور باشی و تاکتیکی پیش بری. بهت اجازه میده هر کی رو خواستی بر داری و باید با یه خط خون اول Goro رو بزنی و پشت بندش Kintaro و بعدشم Mileena. نمیدونم بعد از اونم کسی هست یا نه.

بعدش خود Shao-Khan میاد.
این چلنچ سیصدو خیلی راحت می شه با Noob Saibot رد کرد. هر وقت Goro و Kintaoro خواستن یه حمله اجرا کنن، فوراً از فن تلپورت نوب (بالا + پایین) استفاده کنید. وقتی فن با موفقیت اجرا شد، آروم ازش دور شین و منتظر بمونین فرایند انجام یه فن دیگه آغاز شه و دوباره از همین فن استفاده کنید. این دو تا (به علاوه ی خود Shao Khan) خیلی راحت از این طریق از بین می رن. فقط Mileena یه خاطر سرعت بیش از حدش یه کم دردسازه. ولی اونو هم با گاردهای متوالی نشسته حین حمله ی قل خوردن و لگد از بالا زدنش و وقتی با گاردتون متوقف شد آپرکات زدن + فن تلپورت موقعی که داره نزدیک می شه تا لگد گارد نشسته شکنشو بزنه می شه شکست داد.

برای من سخت ترین challenge این Test Your Might آخریه بود. سرش نزدیک بود دکمه های numpad کیبوردم کنده بشن. :d

سلام
آقا این fight رو دو نفری هم میشه بازی کرد ؟
چجوری؟

اگه به کامپیوترتون دو تا دسته وصل کردید، توی اون صفحه ی قبل از loading که چهارتا مربع نشون داده می شه، دکمه ی accept رو روی دسته ی دوم بزنید تا player دوم به بازی اضافه بشه.

واقعا با این بازی حال میکنم. یاد و خاطرات MK های دوبعدی سالهای دور دوباره زنده شد. بهترین بازی فایتینگ باز هم باشکوه بازگشته! خوبی بازی اینه که تا 4 نفر میشه بازی کرد. و میشه با فامیل و دوستان یه مسابقه ی فوق العاده را انداخت :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or