Mortal Kombat l PC | [پست اول خوانده شود]

dd8q534a6ajy44t4hf.jpg

درود

بدون شک Mortal Kombat 2011 یکی از بهترین عناوین فایتینگ این نسل بود که توانست از سوی منتقدان و گیمرها موفق ظاهر بشه و فروش خوبش هم این رو به وضوح نشون میده . حدود 3 ماه پیش بود که اولین بار این بازی در دیتابیس استیم با کد 230800 به نمایش در اومد و کسی هم مطلع از نام بازی نبود تا اینکه 1 ماه پیش اطلاعاتی از جزئیات و لیست اچیومنتها + نام مورتال کامبت منتشر شد تا مشخص بشه بصورت 100% قرار هست Mortal Kombat بروی PC و شبکه ی استیم عرضه بشه . درسته بازی هنوز بصورت رسمی از سوی ناشران ( بدون حتی منتشر شدن 1 شات و تصویر) تایید نشده اما اطلاعاتی که تقریبا برای تمام عناوین در حال عرضه استیم منتشر میشه توی MK هم دیده میشه . طبیعتا تاریخ انتشار و تصویری از نسخه ی PC در دسترس نیست . با آمدن اطلاعات بیشتر پست اول بروز خواهد شد .

لیست اچیومنتهای منتشر شده :

k98hjzsl7fakofpt1vp.jpg

اولین تصاویر منتشر شده نسخه PC :

دوستانی که قصد خریدن نسخه اورجینال رو دارن Steam ID شون رو pm کنن که تو پست اول اضافه کنم تا برای پیدا کردن player و بخش Local ( در صورت وجود) مشکلی نداشته باشیم .

کاربران زیر بازی رو تهیه کردن :

1)HamidM3

2)artemishawke

3)sureyourken

4)Rize mize

5)TOG | Vulcan

6)Alireza7

Move List های بازی : (از اونجایی که اکثر دوستان برای انجام بازی از کنترلر X360 استفاده میکنن برای سهولت کار move list های نسخه ی 360 رو براتون آپلود کردم )

اینم اولین ویدیو ساخته شده از کمبو های MK توسط کاربر LeonSM که بهمراه دوستانشون تهیه ش کردن که انصافا هم زیبا کار شده و خلاقیت تمام ایرانی رو به خوبی به تصویر کشیده :

آخرین ویرایش:
البته تا حد زیادی به استایل و مهارت بازیکن هم مربوطه، بازی RPG نیست که چون یکی لولش پایین تره پس ضعیف تره:دی

نه دوست عزیز . اساس این چیدمان اینجوریه که هرکارکتر نسبت به بقیه کارکترها در یه سطح بازی چقدر ضعیف یا قوی عمل میکنه.
مثلا کابال از 10 بازی با هر کارکتری به هیچ عنوان 6 به 4 نمیبازه.در بدترین حالت 5.5 مساوی هستن.
این چارت رو هم 3تا از بهترین پلیرهای کمبت با نظر اعضای انجمن testyourmight.com درست کردن.و تقریبا همه بهش معتقد هستن.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

من نظرات دوستان رو خوندم از نظر من که حرفه ای نیستم تو mk هر شخصیتی که ضربه اش بتونه حریف رو برای حتی یک ثانیه stun و بی حرکت کنه خیلی قوی میشه مثلا همین کالال buzz saw میتونه حریف رو زمین بزنه یا nomad dash حریف رو برای چند ثانیه از دور خارج میکنه حتی ضربه معمولی لگدش b میتونه همین کار رو بکنه

من نظرات دوستان رو خوندم از نظر من که حرفه ای نیستم تو mk هر شخصیتی که ضربه اش بتونه حریف رو برای حتی یک ثانیه stun و بی حرکت کنه خیلی قوی میشه مثلا همین کالال buzz saw میتونه حریف رو زمین بزنه یا nomad dash حریف رو برای چند ثانیه از دور خارج میکنه حتی ضربه معمولی لگدش b میتونه همین کار رو بکنه

خوب شما در نظر بگیر همون nomad dash شما رو حریف بلاک کنه اونوقته که بسته به کارکتر حریف راحت بالای 30% کمبو میخورید.در بازی safe بازی کردن خیلی مهمه.حرکت جلو b کابال خیلی خوبه اخر کمبوها باعث میشه حریف به حالت ایستاده بمونه و نتونه wakeup بزنه .کلا اگه بتونین ویدیوهای مسابقات کارکتر خودتون رو نگاه کنید کامل دستتون میاد شیوه صحیح و safe بازی کردن کارکتر خودتون چجوریه.معمولا از اون همه لیست کمبو فقط 2 یا 3 تای خوبش فقط استفاده میشه.

دو سوال
این غیب شدن رپتایل و اسموک به چه دردی میخوره دقیقا؟
یکی دو تا از فن های اصلیه رین اصلا جونی از طرف نمی بره ، مثل اون حبابه از این فن ها چجوری استفاده می کنین؟

دو سوال
این غیب شدن رپتایل و اسموک به چه دردی میخوره دقیقا؟
یکی دو تا از فن های اصلیه رین اصلا جونی از طرف نمی بره ، مثل اون حبابه از این فن ها چجوری استفاده می کنین؟

اگه ورژن ex اون غیب شدن هارو بزنی کاملا غیب میشن. البته رپتایل دیدم که توی بلاک استرینگ از نظر فریم برتری میده اگه غیب شدن رو بزنی که البته حرفه ای هستش.
واسه رین هم خوب نمیشه همینجوری یهویی زد اون حباب رو چون خیلی کندهو راحت حریف بلاک میکنه . توی کمبو ازش استفاده میکنن . میتونی حریف رو سمت خودت بیاری و کمبو رو ادامه بدی.ورژن ex هم همون کار رو میکنه + مقداری از بارهای ex حریف رو کم میکنه که باعث میشه وسط کمبو تو حریف دیگه breaker نداشته باشه.

چجوری میشه شاو کان و گورو و کینتارو رو تو ای بازی باز کرد؟من که کل چهار قسمت krypt رو باز کردم ولی هنوز این آدما باز نشدن.میشه راهنمایی کنید؟

اگه ورژن ex اون غیب شدن هارو بزنی کاملا غیب میشن. البته رپتایل دیدم که توی بلاک استرینگ از نظر فریم برتری میده اگه غیب شدن رو بزنی که البته حرفه ای هستش.
واسه رین هم خوب نمیشه همینجوری یهویی زد اون حباب رو چون خیلی کندهو راحت حریف بلاک میکنه . توی کمبو ازش استفاده میکنن . میتونی حریف رو سمت خودت بیاری و کمبو رو ادامه بدی.ورژن ex هم همون کار رو میکنه + مقداری از بارهای ex حریف رو کم میکنه که باعث میشه وسط کمبو تو حریف دیگه breaker نداشته باشه.

دستت درد نکنه پس رین به کار من نماد :دی

همونطور که قول داده بودم بلاخره کمبو ویدیو دوم هم آماده شد.
جا داره از اوس حمید و صفا که خیلی زحمت کشیدن از طرف خودم تشکر کنم .
میشه گفت الان با اون ویدئو اولی واسه همه کارکترها حدقل یک کمبو گذاشتیم .
حجمش یکم زیاد شد واسه همین توی دو ورژن کم حجم و معمولی آپلود کردم واستون .

Version SD : Size 68MB
Mortal Kombat Combo v2 SD
MK Combo Video v2 SD.mp4

Version Low Quality : Size 32MB
MK Combo Video v2.mp4

دوست گرامی ضمن تشکر/ ویدیو یک کجا هستش من که پیداش نکردم:|

آخرین ویرایش:
آقا من یه سری از سبک ها مثل ریسینگ و فایتینگ رو خیلی خیلی کم بازی می کنم!
الان تو این بازی تو غول آخر موندم!
ریدن با شائو خان!
آقاجون یه سری تکنیک به ما یاد بدین این شائو خان رو بزنیم ..
به خدا دهنم رو آسفالت کرده .. :دی

آقا من یه سری از سبک ها مثل ریسینگ و فایتینگ رو خیلی خیلی کم بازی می کنم!
الان تو این بازی تو غول آخر موندم!
ریدن با شائو خان!
آقاجون یه سری تکنیک به ما یاد بدین این شائو خان رو بزنیم ..
به خدا دهنم رو آسفالت کرده .. :دی
اون تکنیک داره کشتنش! بیشتر که دقت کنی میبینی آسون هم هست کشتنش فقط یکم حوصله میخواد :دی
برو نزدیکش! بچسب بهش! بعد میخواست بزنه بپر پشتش بزن زیرش بره هوا! بعد همین روند ادامه بده هی بزنش! با این روش راحت میشه کشتش!

یا هم برو جلو بچسب بهش فقط دفاع بگیر! فقط دفاع! بعد لگد که میزد سریع یک موقعیت گیر بیار برو پشتش! بزن!

کلا یک کلمه:
از جلو بهش به هیچ وجه حمله نکن! فقط برو پشتش! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or