ضربدرها چه فرقی با wrong دارن؟
فرقی خاصی ندارن، بین لیکرا اختلافه اون چند مورد!ضربدرها چه فرقی با wrong دارن؟
کاش همشون تیک بخورن پس...البته نایت وولف، اون بخش femش عوض بشه!فرقی خاصی ندارن، بین لیکرا اختلافه اون چند مورد!
HavikChaos به کدوم کرکتر خیلی مرتبط بود؟
من داشتم سرچ می کردم به یه اسمی به نام Zaggot هم رسیدم کنار هاویک ( که این یکی بر خلاف هاویک انگار فقط مخصوص کمیکای کمبت بوده تا گیماش)Havik
یعنی میتونه از ویلین های اصلی بازی باشه؟
حتی شخصیت های قابل بازی هم که تا اینجا ازشون گیم پلی دیدیم هیچکدوم ذات بدی ندارن. این بازی بُعد تاریکی داره که هنوز ازشدرخصوص استیج ها که گفته میشه چرا همش گل و بلبله، طبیعتاً فعلا تمرکزشون روی دنیای جدید و Peacefull ـی هست که لوکنگ از نو ساخته.
اما خب همه میدونیم که این قضیه موندگار نیست، تایید شده که یه اتفاق های بدی تو تامیلاین جدید قرار رخ بده. حتی تو توضیح تریلر گیمپلی هم یه هینت گنده دادن
Do not mistake serenity for weakness. Chaos will be snuffed out with unrelenting force.
Chaos به کدوم کرکتر خیلی مرتبط بود؟
Bi-Han تو تایملاین جدید خیلی Asshole ـه.حتی شخصیت های قابل بازی هم که تا اینجا ازشون گیم پلی دیدیم هیچکدوم ذات بدی ندارن.
بیهان که همیشه همین بوده، بیشتر حرف میزنه هیچ غلطی نمیتونه بکنه. من منظورم شخصیت های منفی بود، بیهان رو میشه با چهار تا نصیحت به راه راست هدایت کرد.