هوملندر؟ کو کجاس؟! ویدیویی ازش گذاشتن؟خب من بازیو پیش خرید کردم رفت با گیم پلی امروز چون فقط میخوام با اون هوملندر لعنتی همه رو جر بدم
و دیگه هیچ ویدیویی از بازی نمبینم چون این ویدیو دیدنا باعث لوث شدن بازی میشه برام.
جزو کامبت پک اول بازیه 50 دلار لیک شدههوملندر؟ کو کجاس؟! ویدیویی ازش گذاشتن؟
جزو کامبت پک یکه بجز اون اومنی من و پیسکسپر و ارمک و کوان چی و دوتا دیگه هم هستنهوملندر؟ کو کجاس؟! ویدیویی ازش گذاشتن؟
از جایگزین کریپت حرفی نزدن؟
یعنی ممکنه stryker هم جزو کارکترها اصلی باشه یا فقط کمکی هست؟
این موضوع فقط در مورد MK نیست تقریبا همه بازی و حتی فیلم ها به این سمت رفتننمیدونم چرا سری مورتال کامبت از اون جو تاریک و خوف خودش فاصله گرفته. فقط یک لحظه موزیک ورودی مورتال کامبت یک و دو رو تو ذهنتون تصور کنید. واقعا جو فوق العاده ای داشتن کامبتهای کلاسیک.
نمیدونم چرا سری مورتال کامبت از اون جو تاریک و خوف خودش فاصله گرفته. فقط یک لحظه موزیک ورودی مورتال کامبت یک و دو رو تو ذهنتون تصور کنید. واقعا جو فوق العاده ای داشتن کامبتهای کلاسیک.
انگار مثلا مردم خبر ندارن پارسال همین موقع وارنر واسه استودیو های بازیش دنبال خریدار بود و اگر NRS فروش میرفت طبیعتا IP DC رو از دست میداداطلاعات جدید
- بعد از MK11 انجین NRS به UE4 در حال تغییر بوده و میبایست با ابزار و تول های خودشون بهینه میشده، به خاطر اینکه میدونستن این پروسه طولانی تر از حالت عادیه تصمیم گرفتن IJ3 رو اسکیپ کنن که ۷ سال بین MK فاصله نیوفته.