درود نریمان عزیز.بون تایید کرد که کریپت تو این نسخه وجود نداره، اما یه مود جایگزین و کاملا جدید برای unlock ها تو بازی هست که به زودی معرفی میشه.
همین که سرطانی مثل Variation رو حذف کردند من خدا رو شکر میکنم.گیم پلی نسبت به MK11 خیلــی باز تر شده، همه کارکترها meterless launcher برای شروع کامبو دارن، از اونطرف حذف variation ها باعث شده move list کارکترها خیلی پروپیمون باشه! ساب زیرو اگه اشتباه نکنم ۱۵ تا string و ۷ تا اسپشال داشت که چندتاشون ورژن های مختلف دارن. تو یکی از ویدیوها دیدم ۳ تا کلون پشت هم درست کرد!
کنشی قابلیت کنترل کامل demonـی که احظار میکنه رو داره و عملا اولین puppet کاراکتری هست که NRS ساخته.
از اونطرف ترکیب های مختلف از کامئو ها رو هم در نظر بگیرید!
در کل خیلی راضیم تا اینجا
شایدم ورژن کلوده واسه سوییچهمین که سرطانی مثل Variation رو حذف کردند من خدا رو شکر میکنم.
کلا این محدودیت های مسخره رو نمیدونم چرا گذاشتند.
بازی نمیدونم چرا نسل بعدیه؟ آخه وقتی برای فاکینگ سوییچ پورت میشه یعنی برای کنسل های نسل قبل هم قابل پورته:/
نسخه سوییچ توسط ۲ تا استودیو دیگه Downport میشه واسه سوییچ. با توجه به اینکه اکثر پلیر بیس PS و Xbox به نسل بعد کوچ کردن احتمال میدم پورت بازی واسه نسل قبل به صرفه نبوده براشون.بازی نمیدونم چرا نسل بعدیه؟ آخه وقتی برای فاکینگ سوییچ پورت میشه یعنی برای کنسل های نسل قبل هم قابل پورته