شونه به شونه نمیجنگن، رسما برادر خونی هستنطراحی استیج ها خوب بودن به نظرم...
در مورد رایدنم که گفتید چرا برق داره با اینکه خدا نیست...
میشه گفت به همون دلیلی برق داره که 570 کاراکتر دیگه جادوهای مختلفی میزنند دیگه وقتی جانی کیج جادو جنبل داره، یه راهب قدرت داشته باشه عجیب نیست اونقدر فقط هنوز جوجه رعد و برقیه
در مورد رابطه اسکورپی و سابی، من حقیقتا دوست دارم که بعد قرن ها جنگ، حالا تو نسخه های اخیر اینا شونه به شونه هم میجنگن
تو MK11 بود رفتن سراغ کارخونه سایبورگ سازی دیگه؟ اونجا شدید چسبید
الان جدا از کاراکترها ، بیشترین چیزی که مشتاقم اینه ببینم جای TOT چی اوردن! چون واقعا برام جذاب بود این بخش و نبودش خیلی غمگینم میکنه
و بعدشم کریپت و کاستومایز بازی
اتفاقا فکر میکنم این دفعه صورت ها اسکن نشدن و دستی طراحی شدن، برای همین به خوبی 11 به نظر نمیان. اما در کل بد هم نیستن.دیزاین جدید جانی کیج ورای فاجعه است. این بار اول نیست که ندررلم از یه بازیگر معروف برای صورت و صدای شخصیت های کلاسیکش استفاده می کنه (تو 11 برای سونیا هم همین بود) ولی نتیجه این جا خیلی بدتر و جنریک تر شده
همون چیزی که @Red V هم گفتهمه چیز از دید من عالی به نظر میرسه، به جز اینکه هی شخصیتها رو با همدیگه قاطی میکنم. شاید هم به خاطر کهولت سن باشه، ولی کلاً نوع چهرهها و لباسها یه جوریه که هم توی تریلر اصلی و هم اینجا، یه ذره طول میکشید تا بفهمم چی به چیه و کی داره با کی صحبت میکنه یا میجنگه!
گفتن هم یک سری کارکتر های بازی هستن هم کارکتر های مخصوص خودشونو دارن.من یه چیز نفهمیدم که cameo مگه شخصیت های مخصوص خودش نداشت
آخر تریلر ساب زیرو میاد با اسکورپیون فیتالیتی مشترک میزنن
یا کلا میشه همه کارکتر هارو به صورت تیم برداشت یا من کلا گیج شدم
View attachment 296291
حالا تا میتونید فشار بخورید ولی آخر بالای 10 میلیون نسخه میفروشه
گیمپلی هنوز مثل 11 خیلی جنکی و سفت بنظر میاد ولی شاید این فقط برا کسایی که نوب هستن ناخوشاینده. خود ام کی باز ها بنظر نمیاد خیلی مشکلی باش داشته باشن
گرافیک پیشرفت جزئی نسبت به 11 هست چون با همون انجین ساخته شده.
پ.ن: من زیاد با نسخه قبلی ور نرفتم ولی تو ستینگش گزینه ای نداره این خشونت ر سانسور کرد؟!
کلا خیلی برام عجیبه یه سری ها به داستان بازی های فایتینگ اهمیت میدن! ینی بیخود تر و سطحی تر از خودشون نداریمولی کلاً نوع چهرهها و لباسها یه جوریه که هم توی تریلر اصلی و هم اینجا، یه ذره طول میکشید تا بفهمم چی به چیه و کی داره با کی صحبت میکنه یا میجنگه!
همینطور که دنبال کردن داستان یه فیبم اکشن مثل جان ویک جذابیت خودشو دارهکلا خیلی برام عجیبه یه سری ها به داستان بازی های فایتینگ اهمیت میدن! ینی بیخود تر و سطحی تر از خودشون نداریم
خواستم بگم مهم نیست کی با کی میجنگه فقط مهمه تو مچ کاراکتر خودتو با حریف اشتباه نگیری
منتهي اينو قشنگ منتقدها و فنهاي قديمي سلاخيش ميكنن