Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
یه حسی بهم میگه وسط ساختن Injustice 3 گفتن ولش کن بریم MK بسازیم! طراحی شخصیتا و استیج‌ها واقعا نسبت X و 11 خیلی خیلی ضعیفه! هیچ کدوم از قیافه شخصیتا و حتی کاستوم‌هاشون چیز متمایز کننده و اون عنصر خاص بودن رو ندارن!
این کمئو هم امیدوارم یه مود باشه صرفا و نه بخش اصلی بازی وگرنه این حالت تگ تیم و اینا واقعا فکر نکنم به مزاق هسته اصلی مخاطب‌های بازی خوش بیاد.
در کل واقعا یکم هایپ رو نابود کرد در حالی که ۱۱ یادمه چقدر نمایش‌ها و همه چیزش بی نقص بود و کلا همون چیزی بود که همه میخواستن.

طراحی استیج ها خوب بودن به نظرم...

در مورد رایدنم که گفتید چرا برق داره با اینکه خدا نیست...
میشه گفت به همون دلیلی برق داره که 570 کاراکتر دیگه جادوهای مختلفی میزنند:-" دیگه وقتی جانی کیج جادو جنبل داره، یه راهب قدرت داشته باشه عجیب نیست اونقدر:-" فقط هنوز جوجه رعد و برقیه:D

در مورد رابطه اسکورپی و سابی، من حقیقتا دوست دارم که بعد قرن ها جنگ، حالا تو نسخه های اخیر اینا شونه به شونه هم میجنگن
تو MK11 بود رفتن سراغ کارخونه سایبورگ سازی دیگه؟ اونجا شدید چسبید:D

الان جدا از کاراکترها ، بیشترین چیزی که مشتاقم اینه ببینم جای TOT چی اوردن! چون واقعا برام جذاب بود این بخش و نبودش خیلی غمگینم میکنه:D
و بعدشم کریپت و کاستومایز بازی:D
شونه به شونه نمیجنگن، رسما برادر خونی هستن :دی

خب من دیشب زنده ندیدم ولی الان تریلر رو دیدم
یه چند تا چیزی که نظرم رو جلب کرد

• دیزاین جدید جانی کیج ورای فاجعه است. این بار اول نیست که ندررلم از یه بازیگر معروف برای صورت و صدای شخصیت های کلاسیکش استفاده می کنه (تو 11 برای سونیا هم همین بود) ولی نتیجه این جا خیلی بدتر و جنریک تر شده
  • طراحی استیج ها خوبه؟ طراحی استیج ها فوق العاااااده است. شاید یکی از بهترین چیزهای کل تریلر این زنده بودن و گرمی استیج های بازیه.
  • کلا با آرت دایرکشن بازی به طرز عجیبی حال می کنم. هر کی هر ویژنی داشته با موفقیت بهش رسیده. درسته اون قدره دارک نیست مثل MKX. ولی MKX الان بهش نگاه کنی واقعا شبیه زباله بازیافتیه. از MK9 بدتر عمر کرده گرافیکش. این چیزی که اینا دارن این جا خلق می کنن شاید پیشرفت خیلی عظیمی نسبت به 11 نداشته باشه ولی به خاطر آرت دایرکشن منسجم ترش قطعا بیشتر عمر می کنه تو دید مخاطب ها.
  • Cameo Fighter ها اساسا همون Assist های بازی فایتینگ ها جاپونیه دیگه :دی البته به نظرم این جا خیلی قابل هضم تر ارائه شده باشه برای مخاطب. من تو اون بازی ها همیشه گه گیجه میگرفتم موقع کار با Assist ها.
  • دیزاین رایدن بیش از حد جنریک ـه. انگار یه NPC رو از خیابون برداشتن بهش قدرت بابابرقی دادن :دی اصن چرا این بشر وقتی دیگه خدا نیست هنوز این همه قدرت بابا برقی داره؟ :دی وصله جنراتور از پشت استیج؟ :دی
  • ترنزیشن بین صفحه انتخاب کاراکتر و گیم پلی رو واقعا دوست دارم. درسته یه جورایی لودینگ رو اون وسط مسط ها مخفی کردن ولی بازم ترنزیشن اش خیلی خوبه :x
  • فیتالیتی ها طبق معمول عالی اند >:)
  • هنوز باورم نمیشه این بازی فاکینگ 100 گیگه. چجوری آخه :((
  • انیمیشن ها خیلی نرمن... البته نه همشون :-< هنوزم وضع استریت فایتر بهتره و انیماتورهای کپکام سه هیچ اینا رو میزنن :دی
  • لیوکنگ را بسیار دوست می داریم :x

دیزاین جدید جانی کیج ورای فاجعه است. این بار اول نیست که ندررلم از یه بازیگر معروف برای صورت و صدای شخصیت های کلاسیکش استفاده می کنه (تو 11 برای سونیا هم همین بود) ولی نتیجه این جا خیلی بدتر و جنریک تر شده
اتفاقا فکر میکنم این دفعه صورت ها اسکن نشدن و دستی طراحی شدن، برای همین به خوبی 11 به نظر نمیان. اما در کل بد هم نیستن.

IMG_20230609_032813.png

صداگذار جانی هم همون صداگذار X و ۱۱ هست.

همه چیز از دید من عالی به نظر می‌رسه، به جز اینکه هی شخصیت‌ها رو با همدیگه قاطی می‌کنم. :D شاید هم به خاطر کهولت سن باشه، ولی کلاً نوع چهره‌ها و لباس‌ها یه جوریه که هم توی تریلر اصلی و هم اینجا، یه ذره طول می‌کشید تا بفهمم چی به چیه و کی داره با کی صحبت می‌کنه یا می‌جنگه! :دی

همه چیز از دید من عالی به نظر می‌رسه، به جز اینکه هی شخصیت‌ها رو با همدیگه قاطی می‌کنم. :D شاید هم به خاطر کهولت سن باشه، ولی کلاً نوع چهره‌ها و لباس‌ها یه جوریه که هم توی تریلر اصلی و هم اینجا، یه ذره طول می‌کشید تا بفهمم چی به چیه و کی داره با کی صحبت می‌کنه یا می‌جنگه! :D
همون چیزی که @Red V هم گفت
طراحی کاراکتر، اون بخش خاص بودن کاراکترها رو نداره واقعا!
حداقل توی این چیزایی که فعلا نشون دادن

من یه چیز نفهمیدم که cameo مگه شخصیت های مخصوص خودش نداشت :-?

آخر تریلر ساب زیرو میاد با اسکورپیون فیتالیتی مشترک میزنن:blink:

یا کلا میشه همه کارکتر هارو به صورت تیم برداشت یا من کلا گیج شدم :D

IMG_20230609_145717_141.jpg

من یه چیز نفهمیدم که cameo مگه شخصیت های مخصوص خودش نداشت :-?

آخر تریلر ساب زیرو میاد با اسکورپیون فیتالیتی مشترک میزنن:blink:

یا کلا میشه همه کارکتر هارو به صورت تیم برداشت یا من کلا گیج شدم :D

View attachment 296291
گفتن هم یک سری کارکتر های بازی هستن هم کارکتر های مخصوص خودشونو دارن.
حتی گفتن ساب زیرو می تونه cameo اش خود ساب زیرو باشه.
ولی گفتن اکثرا cameo ها کارکتر های خودشونو دارن.

حالا تا میتونید فشار بخورید ولی آخر بالای 10 میلیون نسخه میفروشه :D

گیمپلی هنوز مثل 11 خیلی جنکی و سفت بنظر میاد ولی شاید این فقط برا کسایی که نوب هستن ناخوشاینده. خود ام کی باز ها بنظر نمیاد خیلی مشکلی باش داشته باشن
گرافیک پیشرفت جزئی نسبت به 11 هست چون با همون انجین ساخته شده.

پ.ن: من زیاد با نسخه قبلی ور نرفتم ولی تو ستینگش گزینه ای نداره این خشونت ر سانسور کرد؟!

كامبت هم مثله فيفا و كاد يه فن بيس بزرگ داره كه زياله هم باشه فروشش خوبه

منتهي اينو قشنگ منتقدها و فنهاي قديمي سلاخيش ميكنن

اينكه از شخصيتهاي اصلي كامبت استفاده كردي و يه يونيورس گوگولي فانتزي ساختي كلا يه اي پي ديگست ميشد اسمش كامبت كركترز vs فورتنايت باشه اون موقع همه چي توجيح پذير بود :D

• Like
Reactions: Midpoorya
ولی کلاً نوع چهره‌ها و لباس‌ها یه جوریه که هم توی تریلر اصلی و هم اینجا، یه ذره طول می‌کشید تا بفهمم چی به چیه و کی داره با کی صحبت می‌کنه یا می‌جنگه! :D
کلا خیلی برام عجیبه یه سری ها به داستان بازی های فایتینگ اهمیت میدن! ینی بیخود تر و سطحی تر از خودشون نداریم :D
خواستم بگم مهم نیست کی با کی میجنگه فقط مهمه تو مچ کاراکتر خودتو با حریف اشتباه نگیری😁

• Smile
Reactions: Dinosaur
کلا خیلی برام عجیبه یه سری ها به داستان بازی های فایتینگ اهمیت میدن! ینی بیخود تر و سطحی تر از خودشون نداریم :D
خواستم بگم مهم نیست کی با کی میجنگه فقط مهمه تو مچ کاراکتر خودتو با حریف اشتباه نگیری😁
همینطور که دنبال کردن داستان یه فیبم اکشن مثل جان ویک جذابیت خودشو داره:-"
تو فایتینگ ها هم جذابیت خودش رو داره که این کاراکترها چه میکنند و به کجا میرسن!
همه صرفا بازی رو به دلیل مبارزات حرفه ای نمیزنند! و دلیل فن بیس بزرگ MK که شاید فن های SF نمیبینند(حداقل زمان عرضه ی SF V نمیدیدند) همین موارده! که مخاطب بازی های فایتینگ فقط قشر هاردکور و اهل مسابقه نیستن

---

در مورد منتقدها نابود میکنند بازی رو، چیزی که میگید صد برابر بدترش سر سری AC اومد...و من نه متای قرمزی دیدم این وسط و نه فروش بدی متاسفانه:(
این MK اصلا و ابدا وضعش اونجوری نیست:-"

---

یه خبر اومده بازی کریپت نداره:(
بسی غمگین میشم اگر واقعی باشه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or