این نسخه رو ما عاشقان نوب سایبوت تحریم می کنیم مورتال بدون نوب مثه چلوکباب بدون کبابه...والسلام
واقعا هیچ وقت اون حس تکرار نمیشه. من موقعی که برای اولین بار MK2 رو دیدم و حدود یک سال بعدش UMK3، توی ناخودآگاهام ثبت شده و همیشه جلوی چشمه.برعکسم نگاه کنی (منتها اگه نسخه آخر رو فاکتور بگیریم) باز فکر میکنی داری از نسخه های قدیمی به جدید میری! MK2 فوق العاده بود...
ولی درکل به نظر من تو سری فایتینگ هیچ چیزی جای UMK3 رو نه میگیره و نخواهد گرفت! مافوق تصور بود اون نسخه. (هنوزم روز اولی که نسخه مگا درایوش رو گرفتم یادم میاد! هی چه زود گذشت)
من شدمکدهای Stress Test برای کسایی که انتخاب شدن ارسال شدن، ایمیل هاتونو چک کنید.
من انتخاب نشدم.
اگه کد گرفتی باید به مدت 2 روز ویدیوهای درخواستی ما رو بذاری. سریع دانلود کن که وقت نداریممن شدم
فعلن من یه عکس از روستر اصلی و یه عکس از روستر کمو میخوام البته اگه روستر نهایی باشهاگه کد گرفتی باید به مدت 2 روز ویدیوهای درخواستی ما رو بذاری. سریع دانلود کن که وقت نداریم
هنوز غیر از اون 9 شخصیت و چند کمیو کسی معرفی نشده که بخوان راستر نهایی رو بذارن توی این بیلد. احتمالا همون بیلد SGF باشه.فعلن من یه عکس از روستر اصلی و یه عکس از روستر کمو میخوام البته اگه روستر نهایی باشه