Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
بازم دوباره مکس یه چرت و پرتی گفت همه جدی گرفتن. مکس هیچوقت اصلا MK باز نبوده و فقط با MKX اونم تا قبل از آخرین پچ حال میکرد.

پچ آخر MKX ویک آپ لانچرهای آرمور دار رو حذف کرد که خیلیا اعتقاد داشتن منشاء اصلی مشکلات MKX بود + یکسری تغییرات دیگه.

بازم دوباره مکس یه چرت و پرتی گفت همه جدی گرفتن. مکس هیچوقت اصلا MK باز نبوده و فقط با MKX اونم تا قبل از آخرین پچ حال میکرد.

پچ آخر MKX ویک آپ لانچرهای آرمور دار رو حذف کرد که خیلیا اعتقاد داشتن منشاء اصلی مشکلات MKX بود + یکسری تغییرات دیگه.
بیشتر مشکلش با سرعت بازی هست که میگه از MK11 یکم کند تره اما تو زمینه Combo و Creativity میگه که خیلی از 11 بهتره.

اگه بخوای از spirit استفاده کنی آره سخت تره و همونطور که توی ویدیو مشخصه دمیج وحشتناکی هم میده. ولی در حالت عادی با kameo تقریبا مثل شخصیت های دیگه هست.
اصلشم همینه که بتونی خوب از sento استفاده کنی دیگه حالا تو ویدیو از kameo خیلی استفاده نکرد اونم اضافه کنی به کمبو ها دیگه خیلی op میشه فک کنم. جونتم کم باشه آخر کمبو هم فیتال بلو رو میزنی 100% کمبو :D

IMG_20230624_212221.jpg

طراحی کنشی رو تو این شماره به شدت دوست میدارم. :x

اصلشم همینه که بتونی خوب از sento استفاده کنی دیگه حالا تو ویدیو از kameo خیلی استفاده نکرد اونم اضافه کنی به کمبو ها دیگه خیلی op میشه فک کنم. جونتم کم باشه آخر کمبو هم فیتال بلو رو میزنی 100% کمبو :D
زمانی که از Spirit استفاده کنی، کمیو غیر فعال میشه، دیگه خیلی نامردیه ۳ نفری بیوفتی به جون حریف! :D
بازی تو این ویدیو چند فریمه؟
۶۰ فریم

فقط میخوام بازی بیاد برم practice هزاران ایده ای که تو ذهنم دارم انجام بدم. تازه فقط 4 شخصیت و 3 کمیو رو دیدیم دیگه حساب کنید اگه همه رو در اختیار داشته باشیم چی میشه!
بیش از 900 ساعت گذاشتم پای MK11، فکر کنم برای این بازی برم بالای 2000 ساعت. :))

View attachment 298678

طراحی کنشی رو تو این شماره به شدت دوست میدارم. :x

زمانی که از Spirit استفاده کنی، کمیو غیر فعال میشه، دیگه خیلی نامردیه ۳ نفری بیوفتی به جون حریف! :D

۶۰ فریم
آره امیدوارم لباس Roninش هم باشه تو گیم Sento که خودش Ronin پوشیده😍

من تقریباً از هیچ چیز بازی خوشم نیومد
طراحی کرکترها و لباس ها که چیزی فراتر از فاجعه است
ولی بدترین بخشش تغییر بنیادی در تم و اتمسفر بازیه که هیچ نشانه ای از mk های قبلی توش نیست.
اون فضای دارک و رازآلود در نسخه های کلاسیک کجا و این دنیای شاد و رنگارنگ که آدمو یاد فورتنایت میندازه کجا.
بعد از mk9 دیگه بچه ها زدن تو بیراهه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or