Multi Platform Monster Hunter Wilds

سازنده
capcom
تاریخ انتشار
February 28, 2025
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

1111111111 - Copy.png

Developer & Publisher: Capcom
Genre: Action RPG
Platforms: PS5 - Xbox Series X|S - PC(Steam)
Release Date: February 28, 2025

Trailers

Monster Hunter Wilds - Official Reveal Trailer | TGA 2023

Monster Hunter Wilds - 1st Trailer

Monster Hunter Wilds - 2nd Trailer: The Hunter's Journey

Monster Hunter Wilds: Focus Mode Overview

Monster Hunter Wilds: 4th Trailer | Release Date Reveal

Monster Hunter Wilds: 5th Trailer | The Black Flame

Screenshots

222222 - Copy.png
777777.png 9999999.png 55555555.png 66666666.png 444444444.png 3333333333.png 8888888888.png

آخرین ویرایش:
دوستان حتما بتای بازی رو تست کنید خصوصا اونایی که قصد خریدش رو دارن. سرورهای بازی خیلی اوکی نی با نت ما. من وصل میشم اما نه میتونم جوین کسی بشم نه کسی میتونه جوین من بشه. حتما بازی کنید که ببینید با سرور مشکلی دارید یا نه.

در مورد خود بازی به عنوان کسی که همیشه خیلی به این بازی علاقه داشته اما نتونسته واسه مدت خیلی طولانی واسش وقت بذاره، عجیب از بازی خوشم اومده. گیم‌پلی و کامبت بازی دقیقا همون پایه و اساس نسخه‌ی World رو داره اما اینجا خیلی بیشتر بهم خوش میگذره. اولین چیزی که جلب توجه میکنه، انیمیشن‌های بازی هستن. خیلی متنوع و با کیفیتن. حرکت مانسترهارو میبینی جیگرت حال میاد. یا مثلا همین شترمرغی که سوارش میشیم خیلی حرکات نرم و خفنی داره. ۱۴تا سلاح داریم در انواع مختلف. من لانگ سورد و دوال بلید رو تست زدم خیلی حال کردم. گرافیک بازی خیلی خووبه. طوفان شن رو خیلی خوب دراوردن. روی حالت ۶۰ فریم میرم که فریم ثابته اکثر وقتا. محیط صحراییش رو خیلی دوس دارم. آشپزی از همیشه بهتر و قشنگتر. ساخت کرکتر خیلی خوب و با جزئیاته. باقی شخصیتای بازی هم خیلی خوب طراحی شدن. بانوان عزیز همگی خوشگل و دوس داشتنین. در ادامه‌ی اون داستان سرور، یه نکته‌ی خوبی که داره، بازی اجازه میده اگه پلیر نتونست جوینتون بشه به هر دلیلی، ۳تا AI میان واسه کمک که برای یکی مثل من خیلی خووبه. مانستر هانتر کلا تنهایی نمیچسبه بهم. یعنی همین که ۳تا AI بیان کنارم بجنگن خیلی بهتر از تنها بودنه. هوش مصنوعی خوبیم دارن. از تمام حرکات و کمبو‌ها استفاده میکنن. روی مانسترها زخم هم ایجاد میکنن که دمیج بیشتری میشه به اون نقطه داد. در کل خیلی به درد بخورن. البته برای این موضوع باید از داخل کمپ برید داخل تنظیمات و گزینه‌‌ی Only Support Hunters رو انتخاب کنید. خلاصه که تجربه‌ی خیلی لذتبخشه و سعی میکنم حسابی تو این یک هفته باهاش وقت بگذرونم.

آخرین ویرایش:
دوستان حتما بتای بازی رو تست کنید خصوصا اونایی که قصد خریدش رو دارن. سرورهای بازی خیلی اوکی نی با نت ما. من وصل میشم اما نه میتونم جوین کسی بشم نه کسی میتونه جوین من بشه. حتما بازی کنید که ببینید با سرور مشکلی دارید یا نه.

در مورد خود بازی به عنوان کسی که همیشه خیلی به این بازی علاقه داشته اما نتونسته واسه مدت خیلی طولانی واسش وقت بذاره، عجیب از بازی خوشم اومده. گیم‌پلی و کامبت بازی دقیقا همون پایه و اساس نسخه‌ی World رو داره اما اینجا خیلی بیشتر بهم خوش میگذره. اولین چیزی که جلب توجه میکنه، انیمیشن‌های بازی هستن. خیلی متنوع و با کیفیتن. حرکت مانسترهارو میبینی جیگرت حال میاد. یا مثلا همین شترمرغی که سوارش میشیم خیلی حرکات نرم و خفنی داره. ۱۴تا سلاح داریم در انواع مختلف. من لانگ سورد و دوال بلید رو تست زدم خیلی حال کردم. گرافیک بازی خیلی خووبه. روی حالت ۶۰ فریم میرم که فریم کاملا ثابته. محیط صحراییش رو خیلی دوس دارم. آشپزی از همیشه بهتر و قشنگتر. ساخت کرکتر خیلی خوب و با جزئیاته. باقی شخصیتای بازی هم خیلی خوب طراحی شدن. بانوان عزیز همگی خوشگل و دوس داشتنین. در ادامه‌ی اون داستان سرور، یه نکته‌ی خوبی که داره، بازی اجازه میده اگه پلیر نتونست جوینتون بشه به هر دلیلی، ۳تا AI میان واسه کمک که برای یکی مثل من خیلی خووبه. مانستر هانتر کلا تنهایی نمیچسبه بهم. یعنی همین که ۳تا AI بیان کنارم بجنگن خیلی بهتر از تنها بودنه. هوش مصنوعی خوبیم دارن. از تمام حرکات و کمبو‌ها استفاده میکنن. روی مانسترها زخم هم ایجاد میکنن که دمیج بیشتری میشه به اون نقطه داد. در کل خیلی به درد بخورن. خلاصه که تجربه‌ی خیلی لذتبخشه و سعی میکنم حسابی تو این یک هفته باهاش وقت بگذرونم.
روی ps5 60 فریمه؟ عجب کاش میدونستم الکی اسکیپ کردم تا بتای pc بیاد :D

• Like
Reactions: NHM
منم امروز بتا رو امتحان کردم، خداروشکر آنلاینش برام اوکی بود با نت شاتل. از این قضیه خیلی ترس داشتم قبل بتا، چون نصف لذت مانستر هانتر بازی با بقیس.

بعد تجربه بتا انتظار برای بازی خیلی سخت تر شد. :( :D

• Like
Reactions: R O N I N and NHM
من نمیدونم چرا هیچ وقت نمیتونم با این سری ارتباط بگیرم خیلی هم فرصت دادم بهش ولی اون حاله را بهم نمیده هم world را بازی کردم همین چند ماه پیش هم رایز را برای پلاس اومد بازی کردم نچسبید بهم پاکش کردم .جالبه بهترین بازی ۲۰۲۴ هم برای من تا الان granblue fantasy relink بوده که خیلی جاها ازش به عنوان یه مانستر هانتر سبک شده نام میبرن .
حیف:(:(:(

من نمیدونم چرا هیچ وقت نمیتونم با این سری ارتباط بگیرم خیلی هم فرصت دادم بهش ولی اون حاله را بهم نمیده هم world را بازی کردم همین چند ماه پیش هم رایز را برای پلاس اومد بازی کردم نچسبید بهم پاکش کردم .جالبه بهترین بازی ۲۰۲۴ هم برای من تا الان granblue fantasy relink بوده که خیلی جاها ازش به عنوان یه مانستر هانتر سبک شده نام میبرن .
جسارتا چند ساعت براش وقت گذاشتی؟

من خودم اولین بار کرکی حدود 2،3 ساعت رفتم با حالت تهوع پاکش کردم

چندسال بعد رو استیم خریدم که با یکی از دوستان بریم و 1000 ساعت پلی تایم رو رد کردم :D

1730324172553.png

حقیقتا دو تا مشکل داره بزرگ داره سری مانستر هانتر، اولیش اینکه چند ساعت اول چپ و راست Tutorial پرت میکنه تو صورتت و هیچکدومش اصل بازی رو بهت یاد نمیده، خودت باید بری دنبالش :D

دومیش(که برای من اهمیتی نداره) ساده بودن Story بازیه، ولی بازم Lore قوی داره اگر بری دنبالش

مورد اول خیلی هارو از بازی میزنه(مثل خودم وقتی کرکی تستش کردم)، یعنی به جای این همه متن توتوریال چرت اگر پرتت میکرد تو Training Area و کومبو هارو بهت نشون میداد خیلی بهتر بود :-s

جسارتا چند ساعت براش وقت گذاشتی؟

من خودم اولین بار کرکی حدود 2،3 ساعت رفتم با حالت تهوع پاکش کردم

چندسال بعد رو استیم خریدم که با یکی از دوستان بریم و 1000 ساعت پلی تایم رو رد کردم :D

View attachment 355258

حقیقتا دو تا مشکل داره بزرگ داره سری مانستر هانتر، اولیش اینکه چند ساعت اول چپ و راست Tutorial پرت میکنه تو صورتت و هیچکدومش اصل بازی رو بهت یاد نمیده، خودت باید بری دنبالش :D

دومیش(که برای من اهمیتی نداره) ساده بودن Story بازیه، ولی بازم Lore قوی داره اگر بری دنبالش

مورد اول خیلی هارو از بازی میزنه(مثل خودم وقتی کرکی تستش کردم)، یعنی به جای این همه متن توتوریال چرت اگر پرتت میکرد تو Training Area و کومبو هارو بهت نشون میداد خیلی بهتر بود :-s
ببین بحث سلیقه است دیگه ورلد را بالای 10 ساعت رفتم بازم جذبش نشدم حالا رایز را کمتر بازی کردم .
مثال واضحش بالدورز گیت 3 هستش کی جرات داره بگه بازی خوبی نیست متای 96 گوتی پارسال زلدا را کنار زده کلی جایزه برده ولی سبک مورد علاقه من (و فکر کنم بالای 80 درصد فروم ) نیست.هیچ وقتم سراغش نخواهم رفت .
کلا بخوای مثال بیاری تا صبح میشه تومار ردیف کرد من خودم از این قضیه متاسف هستم چون میدونم سری بزرگی را از دست دادم :(

آخرین ویرایش:
ببین بحث سلیقه است دیگه ورلد را بالای 10 ساعت رفتم بازم جذبش نشدم حالا رایز را کمتر بازی کردم .
مثال واضحش بالدورز گیت 3 هستش کی جرات داره بگه بازی خوبی نیست متای 96 گوتی پارسال زلدا را کنار زده کلی جایزه برده ولی سبک مورد علاقه من (و فکر کنم بالای 80 درصد فروم ) نیست.هیچ وقتم سراغش نخواهم رفت .
کلا بخوای مثال بیاری تا صبح میشه تومار ردیف کرد من خودم از این قضیه متاسف هستم چون میدونم سری بزرگی را از دست دادم :(
آره 100% اینو قبول دارم که یه بازی کلا به سلیقه یکی نمیخوره، ولی MH به اصطلاح "عامه پسند" تر از چیزی مثل BG3 ـه

من خودم از پایه با کامبت Turn Based مشکل دارم چـــی بشه بازی کنم :D همچنین با متن زیاد کنار نمیام یعنی غیر از Ace Attorney سمت هیچ VN دیگه نرفتم(اونم چون AA مکانیک های دیگه هم غیر از کلیک کردن روی متن انتخابی داره :-") عملا BG3 بر خلافه همه باور هامه ولی منم منکر شاهکار بودنش نمیشم :D :D :D

MH چون کامبتش یه جورایی مثل Souls ـه(از این نظر که سنگین و هر اتکی میدی باید صبر کنی انیمیشنش تموم بشه، یعنی با فکر و به موقع اتک ندی کتکرو میخوری :D) و از اونور اصلا خشک نیست و آسون تره(عملا بین Hack and Slash و "Soulslike") فکر میکردم هرکی اکشن خوشش بیاد و چندتا سلاح مختلف رو تست کنه غیر ممکنه با بازی ارتباط نگیره

مثلا خودم Long Sword main بودم تو ورلد بالانس خوبی بین سرعت و قدرته، Great Sword هم سلاح دومم بود با اینکه سنگین و کنده ولی هیت آخر TCS رو که لند میکنی اصلا
1730361605635.png

ولی مثلا از Dual Blades زیاد خوشم نمیاد زیادی سریع و سبکه، واسه همین پرسیدم چقدر بهش وقت دادی که ببینم مثلا سلاح های مختلف رو تست کردی یا نه چون خیلی Playstyle متفاوتی باهم دارن

شما که الدن رینگ هم پلات کردی و GF:R دوست داشتی عمیقا در تعجم که خوشت نیومده :D

ببخشید طولانی شد :-s

TL;DR:
To each his own >:D<

• Like
Reactions: DedSec88
میگم شما اون ۱۰ ساعت ورلد رو سولو رفتی یا با بقیه؟:-?

میپرسم، چون خودم قبل از اینکه اولین هانتم رو با ۳ نفر دیگه برم خیلی جذب ورلد نشده بودم، ولی وقتی یه هانت ۴ نفری رفتم یهو تو ذهنم یه جرقه زده شد و بازی برام کلیک کرد. :D

همونطور که دوست دیگمون هم گفتن، سلاحی که انتخاب میکنی هم خیلی تو تجربه بازی تاثیر داره. اگه سلاحت بهت نخوره (مثل من و Longsword:D) تجربه بازی تا حدی خراب میشه.
من خودم اولین هانتم با Charge Blade رو که رفتم اینطوری شدم:D:

1000014799.gif

• Smile
من خودم اولین هانتم با Charge Blade رو که رفتم اینطوری شدم:D:
اصلا انگار یه بازی دیگست انقدر CB مکانیک های مختلف داره :D

میگم ساعت شروع اپن بتا استیم رو میدونی؟ چون پری-لود که نداره ظاهرا(فکر کنم تو عکس که از استریمشون گذاشتم بود ولی تبدیل اینارو هنوز مشکل دارم :>)

خسته شدیم :-s

• Like
اصلا انگار یه بازی دیگست انقدر CB مکانیک های مختلف داره :D

میگم ساعت شروع اپن بتا استیم رو میدونی؟ چون پری-لود که نداره ظاهرا(فکر کنم تو عکس که از استریمشون گذاشتم بود ولی تبدیل اینارو هنوز مشکل دارم :>)

خسته شدیم :-s
فردا صبح ساعت ۶:۳۰ شروع میشه تا همون تایم صبح دوشنبه.
مطمئنی استیم پریلود نداره؟ من صبح امروز میدیدم مردم میگفتن پریلود استیم شروع شده. :-?

اگه کراس‌پلی توی بتا فعال بود، اگه مایل بودی بیا چندتا هانت با هم بریم.:D;;)

• Like
مطمئنی استیم پریلود نداره؟ من صبح امروز میدیدم مردم میگفتن پریلود استیم شروع شده. :-?
1730375817567.png

تا دیشب چک کردم نبود :D نایس
1730375967854.png

اگه کراس‌پلی توی بتا فعال بود، اگه مایل بودی بیا چندتا هانت با هم بریم.:D;;)
آره فکر کنم هست، اصلا حدس میزنم هدفشون از اینکه "اپن بتا پلی تست" گذاشتن به جای دمو ساده همین بوده که ببینن وضعیت کراس پلی چجوریه :D

من میخوام استریمش کنم، زمانی که برم بستگی به وضع نت داره ولی اوکی هماهنگ میکنیم :>

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or