Multi Platform Monster Hunter Wilds

سازنده
capcom
تاریخ انتشار
February 28, 2025
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

1111111111 - Copy.png

Developer & Publisher: Capcom
Genre: Action RPG
Platforms: PS5 - Xbox Series X|S - PC(Steam)
Release Date: February 28, 2025

Event Quests Schedule

Trailers
Monster Hunter Wilds - Official Reveal Trailer | TGA 2023

Monster Hunter Wilds - 1st Trailer

Monster Hunter Wilds - 2nd Trailer: The Hunter's Journey

Monster Hunter Wilds: Focus Mode Overview

Monster Hunter Wilds: 4th Trailer | Release Date Reveal

Monster Hunter Wilds: 5th Trailer | The Black Flame

Monster Hunter Wilds: 6th Trailer | Into the Iceshard Cliffs

Monster Hunter Wilds - Launch Trailer

Monster Hunter Wilds - Proof of a Hero Trailer

Screenshots

222222 - Copy.png
777777.png 9999999.png 55555555.png 66666666.png 444444444.png 3333333333.png 8888888888.png

آخرین ویرایش:
فقط يسوال ديگه این های رنک و باسای اند گیم رو میشه سولو رفت یا از اوناست که کارت سخت میشه ک نیازه حتما گروهی بری؟
تنهایی هم میتونی بری ولی سخته البته بازی خودش سه تا هوش مصنوعی برات میاره اگه بخوای تنها بری

هوش مصنوعي بخوبي عمل ميكنه بطوريكه نيازی ب پلیر واقعی نباشه؟
خیلی مواقع از پلیر واقعی هم بهتر عمل میکنه! من اندگیمو بارها با همونا رفتم و نتیجه بهتری داشته. تنظیماتو بذار روی اینکه هوش مصنوعی همون اول باهات هانت رو شروع کنه. و sos بزن که پلیر پیدا شه. تا اومدن پلیر اونا کامل میتونن کمکت کنن.
چه پلیر چه هوش مصنوعی، در نهایت شما باید بیلد کاراکتر خودت خوب باشه که بتونی تاثیرگذار باشی توی هانت و گیم پلی دستت اومده باشه. وگرنه سر اومدن اپدیتای بعدی که مانسترا سختتر میشن، حتی تیمت خوب باشه ولی کاراکترت اماده نباشه، خودت پاشنه اشیل تیم میشی.

خیلی مواقع از پلیر واقعی هم بهتر عمل میکنه! من اندگیمو بارها با همونا رفتم و نتیجه بهتری داشته. تنظیماتو بذار روی اینکه هوش مصنوعی همون اول باهات هانت رو شروع کنه. و sos بزن که پلیر پیدا شه. تا اومدن پلیر اونا کامل میتونن کمکت کنن.
چه پلیر چه هوش مصنوعی، در نهایت شما باید بیلد کاراکتر خودت خوب باشه که بتونی تاثیرگذار باشی توی هانت و گیم پلی دستت اومده باشه. وگرنه سر اومدن اپدیتای بعدی که مانسترا سختتر میشن، حتی تیمت خوب باشه ولی کاراکترت اماده نباشه، خودت پاشنه اشیل تیم میشی.
اينكه سختتر ميشه از چه لحاظ ؟ زمان بیشتری لازم داره تا مانستره بمیره یا تحرک و ضرباتش بیشتر میشه و جون بیشتری میگیره ازت ؟

اينكه سختتر ميشه از چه لحاظ ؟ زمان بیشتری لازم داره تا مانستره بمیره یا تحرک و ضرباتش بیشتر میشه و جون بیشتری میگیره ازت ؟
طبیعتا همش ولی کلا به سختی بازی توجه نکن بازی کنی بیشتر مسلط میشی چند روز اول باس arkveld رو میخواستم برم بزنم برای فارم کردن تن و بدنم میلرزید الان دارم با یه ذره اپگریدو این چیزا فقط arkveld میزنم

• Like
Reactions: noorihamid99
راستی کسی اگر میخواد سرچ کنه لیک های بازی رو ببینه تقریبا کل تاتیل آپدیت ها چند ماهه لیک شدن و با نمایش امروز بازم تایید شد که واقعین
مانسترا بعضیا دیتاهاشون تو بازی هست حتی یه سریا مثل Lagiacrus آرمور و سلاح هاش هم تو بازی هست این دهن سرویسا یعنی آماده داشتن فقط تاتیل آپدیتش کردن :\
حالا باز این خوبه سر رایز یادمه کلا hr لاک بود و endgame و پایان استوری نداشت تا tu2 چقدر سر اون رو مخم رفت که بخاطرش سوییچ گرفته بودم :D
روی yuzu تازه mhgu شروع کردم چقدر نداشتن l2 r2 اذیت میکنه هنوز نتونستم بهش عادت کنم :D

سولو زدن این بازی برای هر کسی نیست راستش.
والا با اینکه فقط من از زمان بیس گیم world این سری رو میشناسم واقعا بازی خیلی سادست با راستر در حال حاضر که کلا یکی دوبار بیشتر کارت نمیکنی توی کل استوری تا 40
توی مولتی هم که مانستر 24 ساعت استان و پارالایزه من خودم بیشتر ترجیحم رفته سمت سولو بازی کردن تا مانسترایه گردن کلفت تری بیان :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or