Molyneux: نینتندو را دست کم نگیرید

A.R.A.$.H

کاربر سایت
630x.jpg

رئیس سابق استدیوهای Bullfrog و Lionhead آقای Peter Molyneux صحبت های زیادی را برای وضعیت فعلی شرکت نینتندو دارند اما مدت بسیاری می گذرد که ایشان هیچ عنوانی برای پلتفرم های نینتندو عرضه نکرده اند.
ایشان در مصاحبه با IGN گفته اند:
مشکل نینتندو این است که کار خارق العاده ای را با جمع کردن میلیونها بازیکن برای Wii انجام دادند و Wii U هم تا حدی چنین شده است. اما آنها می خواهند که گیمرهای فعلی را نیز جذب کنند که در این مسیر راه خود را گم کرده اند. با این حال آنها افراد بسیار باهوشی هستند. نینتندو را هیچ وقت دست کم نگیرید. آنها یک سخت افزار از چیزی که ما از آینده گیمینگ برای قانع شدن می خواهیم فاصله دارند پس من به آنها توصیه ای نمیکنم.
این فاصله سخت افزاری احتمالا این معنی را می دهد که ما تا چند سال دیگر هم شاهد تقلای Wii U خواهیم بود و اشکال این کنسول از نظر آقای Molyneux، نداشتن جذبه است:
گیم پد کنسول Wii U بزرگ و نامناسب است و یک قطعه سخت افزاری جذاب نیست. من به سخت افزارهای جذاب عادت کرده ام چیزی که هیچ ربطی به کنترلر Wii ندارد! ( :) ) نینتندو سخت افزارهای جذابی دارد.
نظر شما درباره صحبت های آقای Molyneux چیست؟
Nintendo life

اتفاقا اصلا بحث تاپیک این نیست. بحث تاپیک Wii U هست. گفتگو در مورد علایق شخصی اصلا فایده ای نداره. Wii U تا اینجای کار کنسولی نیست که توانایی رقابت با بقیه کنسول های نسل 8 رو داشته باشه. چرا؟ چون عناوینی که قبلا فقط با کنسول Wii قابل تجربه بود و خانواده ها خیلی می پسندیدن و موجب فروش زیاد Wii شده بود حالا با کینکت و موو
کاری نداریم موو کپی هست یا نه. در این مورد گفتگو نمی کنیم چون بحثمون سر Wii U هست
قابل تجربه هست و بنابراین کنسول Wii U نمیتونه با عناوین انحصاری نینتندو توی این نسل حرفی برای گفتن داشته باشه و باید به فکر عناوین جدید باشه که متاسفانه سخت افزار ضعیف اون این اجاز رو به Wii U نمیده که بتونه توی رقابت بمونه.

- - -ویرایش - - -

خواهش میکنم به بحث اصلی تاپیک برگردید و اینقدر بحث رو منحرف نکنید
در ضمن من از زلدا فقط موسیقی رو ندیدم . گفتم نه موسیق (چون توی کامنت های قبلی بچه ها گفته بودن موسیقی زلدا یعنی WOW ) و نه از بازی چیز خاصی ندیدم که بخوام بخاطر تجربه این عنوان بخوام برم یه کنسول بخرم. من هم موسیقی رو گفتم هم گرافیک هم کل بازی رو

با این حرفت که میگی نمیتونه با زلدا و ماریو این نسل خودشو بکشه بالا نسبتا موافقم
کلا مثلا کسی مثل من که کل نسل پیش رو Wii داشتم حاضرم فقط به خاطر یک زلدا وی یو بخرم یا ماریو گلکسی جدید ولی دیگه حاضر نیستم به خاطر بازی ها JRPG ( که نقطه قوت Wii بود ) وی یو بگیرم ... با اینکه شدیدا توی نسل قبل به این سبک علاقه مند شدم ولی خب اینکه بازی های شاخ یک کنسول (صرف نظر از بازی هایی که خود نینتندو میسازه) اکثرا JRPG باشن یکمی اذیت میکنه بهتره یکم وقتش رو روی سبک های دیگه بزاره
در مورد زلدا هم من نسخه DS رو بازی نکردم ولی مثلا نسخه ی Skyward Sword اش رو به جرات میگم بهترین بازی عمرم بود ... یکی از بی نقص ترین بازی هایی بود که تا الان بازی کرده بودم اگه یک موقعی شرایطش فراهم شد اصلا این بازی رو از دست نده !
Twilight Princess اش هم همینطور بود :)

خداییش نینتندو اگر بخاد همین رویه رو ادامه بده ورشکست میشه.
مگر اینکه تو خواب ببینی :d
تا وقتی Virtual Console هستش نینتندو هم هستش!!! :x

به جرات میگم اون صد میلیون نفر اکثریتشون گیمر نیستن. کسی ه گیمره‌دیگه چی کار به زلدا و ماریو داره.

بعد اینکه اون بدترین شرکت امریکا رو خوبه یچیز دیدی. اینم بدون اگea بازی نسازه صنعت گیم کله پا میشه ولی اگه نینتندو نباشه هیچ حادثه ای رخ نمیده. شما داری با زور تعصبت رو نشون میدی ولی ان نشون دادنت برای من وشیزی هم نمیارزه. بعد اینکه بگرد دنبال علت اینکه چرا بیشتر اون بازی فروخته.یکیش اینه که اینستال بیس کنسول نینتندو مهد کودک های سراسر دنیاست. خوب بچه هم به اسباب بازی نیاز داره. توی فروش نرم افزاری برو به مجموع نرم افزار ها و تنوع نرم افزار هایی که برای یه پلتفرم عرضه میشه نگاه کن نه به امار هایی که فقط یه عدده! تچشما برو ماریو بازی کن. ما مشغول بتل فیل و دارک سولز و انواع این بازی ها هستیم.

اینکه شما استنادت به یه لینک در مورد بد ترین کمپانی امریکاس و هنوز نمیدونی که چرا فلان بازی اینقدر فروخته. خود بخود تکلیف بحث رو روشن میکنه ! شما اول برو یه دید ریشه پیدا کن. یه مقدار فاز تحلیلت رو قوی کن. بعد بیاپست بعدیت رو ریپلی کنم

بسیار حرف های خنده داری بود :)) =)) :|
بچه ها دیدید؟ میگه اونایی که wii خریدن گیمر نیستن!!! :| :)) جک باحال ولی چرتی بود :d
احتمالا برای پز دادن خریدن /:) پز هم که نمیشه باهاش داد!!! :| چون از PS3 و X360 ارزون تره! پس واسه چی خریدن؟! :-/ معلومه: انحصاری های نینتدو و Motion controller هـ خفن :>

حرف زدنت منو یاد آی دی italodance میندازه :))

چیزی که واقعیت و مشخصه اینه که همه میدونن زلدا و ماریو تو نسل حاضر دیگه بازی حساب نمیان و کسل کنندن
ولی چون فن بازی اجازه تنفس به سلول های مغزی نمیدن الکی طرفداری میکنن..
چیزی که مشخصه نینتندو و بازیاش تو نسل حاضر غیرقابل قبول و مزخرفه
حالا الکی بر خلاف عقلتون نظر بدید ببینیم با نینتندوتون به کجا میرسید

با کی کار داری؟! :-/

صد در صد هیچ کمپانی از لحاظ فروش و سود هرگز همیشه برنده نبوده(خود سونی فقط برنده بی چون و چرای دو نسل بوده تا اینجا) نینتندو از زمان عرضه Playstation برند یه شرکت بود که رده دوم قرار گرفت طول نسل PS2 هم در رده سوم قرار گرفت، تونستن با Aim کردن روی یه گروه سنی متفاوت و مخاطب های متفاوت تر توی زمان Wii یه سری موفقیت ها بدست بیارن(زیاد فروش کردن ولی بازم هیچوقت گیمر های Core به اندازه X360 و PS3 جدی نگرفتنش)
من اصلا با ایران کاری ندارم عزیزم، ایران به عنوان بازار گیم اصلا ارزش آنچنانی نداره، شما برو توی هر سایت گیمینگ معتبر اروپایی و آمریکایی و نظر مردم رو راجع به نینتندو بخون، اونوقت میبینی که هیچ ربطی به ایران نداره.(من رو دیگه نباید Accuse کرد به اینکه فکر میکنم اینکه Consumer تو ایران چه فکری میکنه مهمه!)
ماریو Significant نیست چون عمر خودش رو کرده! اصلا شکی نیست که استدیو های نینتندو خیلی استادانه این بازی رو طراحی میکنن ولی راستش رو بخوای وقتی بازیت از Knack کمتر فروش کنه توی هفته عرضه اش باید یه فکری به حالش بکنی.
ما اینیم دیگه خیلی پر جراتیم:>
کنسول 3DS بازار Hand-held رو Dominate کرده ولی اگر اخبار رو دنبال کنید این کنسول هم فروشی که باید میداشت و نداشته و سود آنچنانی برای نینتندو به ارمغان نیاورده.
نینتندو اگر 3rd Party بشه یاد میگیره که با استاندارد های این نسل بازی بسازه پس بدون شک کیفیت بازیهاشون میره بالا، شایدم به فکر ساختن 3-4 تا IP جدید افتادن که اینهمه Creative energy خودشون رو روی یه چیزی که آدم دلش بخواد بره طرفش صرف کنن.....همونطور که گفتم بد نیست که آدم بازیهاشون رو هفته ای 2 ساعت انجام بده ولی اون بازی ها اونقدر باحال نیستن که آدم یه کنسول براشون بخره پس بهتره بازیهاشون رو رویه کنسول های دیگه عرضه کنن....
سونی در کل مشکلی با فروش کنسول هاش و بازیهاش نداره که مجبور بشه God of War رو روی پلتفرم های دیگه عرضه کنه....سونی هم اگر دچار همچین مشکلی مثل نینتندو بود صد در صد باید همین کار رو میکرد.
حالا من نمی دونم چرا کامنت من باعث شد همه اینجا اینقدر Defensive بشید؟ من نظر خودم رو راجع به کمپانی گفتم که یه زمانی همه استاندارد خلاقیت قرارش میدادن ولی الان نه تنها گیمر هارو از خود ناراضی کرده بلکه داره خودش رو هم دستی دستی توی گور میبره(البته تا تو گور رفتن فاصله داره از اونجایی که 10 ملیارد دلار هنوز توی حسابشون دست نخورده مونده- که برای یه کمپانی که نسل پیش اینقدر "موفقیت" داشته خیلی کم هستش)

که اینطور؟ |-)
ماشالا ماشالا!!! انگلیسیت خ خوبه =d> ولی اینجا یه فروم فارسی هـ! پس الکی واژه های انگلیسی که معادل های فارسی خ خوبی هم دارن به کار نبر :|
کلا دیگه حرف نزن :d

من نگفته مهد کودک و هیچ چیزی هم در موردش نگفتم خودتون قبول دارید مهدکودک باز کردید..
حالا گفتن بقیه بماند
من چیزی در مورد مهد کودک و خاله بازیتون نگفتم ....

آهان شما آدرس مهد کودک میخواید؟ استان، شهر و منطقه تون رو بگید من میرم میگردم مهد کودک های خوبشو واستون پیدا میکنم :">

------------------------------------------------------

نینتندو واسه من یعنی زندگی :x

فقط من یه چیزیو متوجه شدم: یه بازی که توش خون از بدن یارو بزنه بیرون و بمیره و بکشه و خراب کنه و خراب بشه و فلان...فلان...فلان! میشه یه بازی خوب با گرافیک عالی /:) خ ممنون که اینو یاد دادین بهم :x :|

در مورد Wii U هم باید گفت: نینتندو با اون کنترلرش که به قول این یارو مولینکس جذاب نیست واقعا گند زد!!! اگه چند تا چیز به همون کنترلر هـ قدیمی اضافه میکرد بهتر میشد!!!
در ضمن دلیل اصلی موفق نشدنه Wii U اینه که همین بازی هایی که بعضیا ( :d ) دوست ندارن کم داشت!!! منظورم همون انحصاری هایی مثل Metroid, Kirby و ... است!

در جواب کسی هم که هی میگفت بازی هـ موبایل بهتر از بازیای نینتندو هـ!
یعنی Angry Birds از Kirby قشنگ تره؟ یا Asphalt بهتر از Zelda هـ؟ یا Cut the rope گیم پلیش بهتر از Metroid هـ؟ یا مثلا Temple Run باحال تر از Mario هـ؟ /:)
مقایسه بازیای موبایل با بازیای نینتندو خ مسخره نیست؟ مثل این میمونه که بازی های PS3 رو با N-Gage مقایسه کرد :|

یادم رفت چی میخواستم بگم از بس پست های بی منطق دیدم :|

در مورد Wii U هم باید گفت: نینتندو با اون کنترلرش که به قول این یارو مولینکس جذاب نیست واقعا گند زد!!! اگه چند تا چیز به همون کنترلر هـ قدیمی اضافه میکرد بهتر میشد!!!
در ضمن دلیل اصلی موفق نشدنه Wii U اینه که همین بازی هایی که بعضیا ( :d ) دوست ندارن کم داشت!!! منظورم همون انحصاری هایی مثل Metroid, Kirby و ... است!

اون کنترلر قدیمی رو مثلا چی بهش اضافه میکرد؟ اون کنترلر قدیمی و وسایل اضافی زمان خودشون جذاب بوده ولی الان با وجود کینکت و موو و VR و ... دیگه فکر نکنم جذابیتی داشته باشه.

در ضمن Wii U اون بازیها رو کم نداره. هم ماریو داره هم زلدا داره و ... پس دلیل عدم موفقیتش تا به حال ربطی به عناوین انحصاری نداره بلکه به کلیت سیستم و ضعف سخت افزار و کمبود عناوین تاپ چند پلتفورمی داره و فکر نکنم عناوین Kirby و Metroid هم اگر بودن میتونست توی رقابت نسل هشت حرفی برای گفتن داشته باشه مگر اینکه همونطور که مولینکس گفته یه فکری به حال کلیت سیستم بکنه و سخت افزار سیستم رو بهبود بده تا بازیسازها تمایلی برای ساخت بازی ها مولتی پلتفورم و رده سنی M روی این کنسول داشته باشند

اون کنترلر قدیمی رو مثلا چی بهش اضافه میکرد؟ اون کنترلر قدیمی و وسایل اضافی زمان خودشون جذاب بوده ولی الان با وجود کینکت و موو و VR و ... دیگه فکر نکنم جذابیتی داشته باشه.

در ضمن Wii U اون بازیها رو کم نداره. هم ماریو داره هم زلدا داره و ... پس دلیل عدم موفقیتش تا به حال ربطی به عناوین انحصاری نداره بلکه به کلیت سیستم و ضعف سخت افزار و کمبود عناوین تاپ چند پلتفورمی داره و فکر نکنم عناوین Kirby و Metroid هم اگر بودن میتونست توی رقابت نسل هشت حرفی برای گفتن داشته باشه مگر اینکه همونطور که مولینکس گفته یه فکری به حال کلیت سیستم بکنه و سخت افزار سیستم رو بهبود بده تا بازیسازها تمایلی برای ساخت بازی ها مولتی پلتفورم و رده سنی M روی این کنسول داشته باشند

Blah Blah Blah :-@ :d
آخه کجای move به ویموت و نانچاک میرسه؟! :| در ضمن تقریبا همه بازی های Wii از motion controller استفاده میکنن ولی PS3 نه!!! باز kinect یه چیزی!
خلاقیت نینتندو رو هیچ شرکتی نداره!!! من مطمئنم کنسول های بعدیشو جوری میسازه که کنسول های دیگه رو قورت بده :>

خودم میدونم که Wii U هم Mario داره هم Zelda!
شما میتونی فک کنی فرقی نمیکرد اگه Kirby و Metroid هم میداد! ولی اگه میداد خ موفق تر بود! اگر Pokemon رو هم برای Wii U بده مطمئن باش خ سریع فروشش بالا میره! ولی Pokemon رو فقط واسه کنسول های دستیش میده! کلا خ بازی های Wii U کم هـ!

در ضمن مولینکس فقط گفت کنترلرش به درد نمیخوره!

دلیل اصلی فروش کم Wii U فقط همینه: ساپورت بد!!! تا الآن این کنسول باید حداقل یه Kirby و Metroid میداشت! فقط همین بازی ها هم نیست! باید خ بازی های دیگه مثه Wario Ware, Donkey Kong و ... میداد واسه این کنسول! کلا خ بازی هاش کمه! چه انحصاری، چه غیر انحصاری!
کلا این نسل نینتندو هیچ خلاقیتی به کار نبرد!!!

چقدر من کلا کلا میگم :d

من Wii رو به Wii U و DS رو به 3DS ترجیح میدم! فقط به خاطر طیف بازی ها! مخصوصا من DS رو از همه کنسولای دیگه بیشتر دوس دارم!

چرا بحث رو میپیچونی؟! :d رده سنی M چیه!!! بگو بازی های بکش بکش!!! :d
یعنی اگه نینتندو بخواد انحصاری واسه رده سنی M (به قول شما :d) بسازه، من دیگه هیچ وقت کنسولاشو نمیخرم!!! چون اون جور باز ها هیچ معنایی نداره!!!

یه چیزی هم که کنسولایی مثل Wii و Wii U و 3DS کم دارن، Final Fantasy هـ!!! باید یه حرفی چیزی با Square Enix بزنه در این رابطه!!! :d
مثلا از FF V به بعد فقط یه FF XII داد واسه DS! همینو بس! البته S-E بازی تکرار نشدنی ای به نام :x:x:x The World Ends With You :x:x:x رو واسه DS ساخت که من ترجیحش میدم به تمام بازی ها (حتی TLoU)! البته به FF VII ترجیحش نمیدما :-"
انقدر این بازی خوب بود که ورداشتن remix اشو واسه iOS ساختن!
و همینطور بازی های توپی مثل Kingdom Hearts: Re:coded و Kingdom Hearts: 358/2 Days رو واسه DS داد بیرون :x
ولی نمدونم چرا FF نداد :(

آخرین ویرایش:
آخه کجای move به ویموت و نانچاک میرسه؟! :| در ضمن تقریبا همه بازی های Wii از motion controller استفاده میکنن ولی PS3 نه!!! باز kinect یه چیزی!
خلاقیت نینتندو رو هیچ شرکتی نداره!!! من مطمئنم کنسول های بعدیشو جوری میسازه که کنسول های دیگه رو قورت بده :>

خودم میدونم که Wii U هم Mario داره هم Zelda!
شما میتونی فک کنی فرقی نمیکرد اگه Kirby و Metroid هم میداد! ولی اگه میداد خ موفق تر بود! اگر Pokemon رو هم برای Wii U بده مطمئن باش خ سریع فروشش بالا میره! ولی Pokemon رو فقط واسه کنسول های دستیش میده! کلا خ بازی های Wii U کم هـ!

در ضمن مولینکس فقط گفت کنترلرش به درد نمیخوره!

دلیل اصلی فروش کم Wii U فقط همینه: ساپورت بد!!! تا الآن این کنسول باید حداقل یه Kirby و Metroid میداشت! فقط همین بازی ها هم نیست! باید خ بازی های دیگه مثه Wario Ware, Donkey Kong و ... میداد واسه این کنسول! کلا خ بازی هاش کمه! چه انحصاری، چه غیر انحصاری!
کلا این نسل نینتندو هیچ خلاقیتی به کار نبرد!!!

چقدر من کلا کلا میگم :d

من Wii رو به Wii U و DS رو به 3DS ترجیح میدم! فقط به خاطر طیف بازی ها! مخصوصا من DS رو از همه کنسولای دیگه بیشتر دوس دارم!

چرا بحث رو میپیچونی؟! :d رده سنی M چیه!!! بگو بازی های بکش بکش!!! :d
یعنی اگه نینتندو بخواد انحصاری واسه رده سنی M (به قول شما :d) بسازه، من دیگه هیچ وقت کنسولاشو نمیخرم!!! چون اون جور باز ها هیچ معنایی نداره!!!

یه چیزی هم که کنسولایی مثل Wii و Wii U و 3DS کم دارن، Final Fantasy هـ!!! باید یه حرفی چیزی با Square Enix بزنه در این رابطه!!! :d
مثلا از FF V به بعد فقط یه FF XII داد واسه DS! همینو بس! البته S-E بازی تکرار نشدنی ای به نام :x:x:x The World Ends With You :x:x:x رو واسه DS ساخت که من ترجیحش میدم به تمام بازی ها (حتی TLoU)! البته به FF VII ترجیحش نمیدما :-"
انقدر این بازی خوب بود که ورداشتن remix اشو واسه iOS ساختن!
و همینطور بازی های توپی مثل Kingdom Hearts: Re:coded و Kingdom Hearts: 358/2 Days رو واسه DS داد بیرون :x
ولی نمدونم چرا FF نداد :(

یه سری حرفهایی که زدید فقط یه نظر شخصی هست مثل این جمله
البته S-E بازی تکرار نشدنی ای به نام :x:x:x The World Ends With You :x:x:x رو واسه DS ساخت که من ترجیحش میدم به تمام بازی ها (حتی TLoU

کاری به بحث نینتندو و بازیهاش نداریم
گفتگوی ما راجع به عدم موفقیت Wii U هست. چرا؟ خودتون اذعان میکنید که درست پشتیبانی نمیشه؟ خب این پشتیبانی یعنی چی؟ یعنی اینکه اینقدر سخت افزار مناسب باشه که شرکتهای بازیسازی رقبتی واسه تولید بازی روی این کنسول نشون بدن.. حرف من اینه که توی این نسل نینتندو خیلی خیلی عقب افتاده و این عقب افتادگی رو فقط چند تا عنوان انحصاری نمیتونه جبران کنه.

یه سری حرفهایی که زدید فقط یه نظر شخصی هست مثل این جمله
البته S-E بازی تکرار نشدنی ای به نام :x:x:x The World Ends With You :x:x:x رو واسه DS ساخت که من ترجیحش میدم به تمام بازی ها (حتی TLoU

کاری به بحث نینتندو و بازیهاش نداریم
گفتگوی ما راجع به عدم موفقیت Wii U هست. چرا؟ خودتون اذعان میکنید که درست پشتیبانی نمیشه؟ خب این پشتیبانی یعنی چی؟ یعنی اینکه اینقدر سخت افزار مناسب باشه که شرکتهای بازیسازی رقبتی واسه تولید بازی روی این کنسول نشون بدن.. حرف من اینه که توی این نسل نینتندو خیلی خیلی عقب افتاده و این عقب افتادگی رو فقط چند تا عنوان انحصاری نمیتونه جبران کنه.

:| اصلا میخوای کلا حرف نزنم؟! من داشتم میگفتم یکی از کمبود های Wii U بازی Final Fantasy هستش!!! خوب این ربط به بحث داشت دیگه!

پشتیبانی یعنی اینکه ورداره ده-بیست تا بازی درست حسابی بسازه واسه کنسول!
کجای سخت افزار هـ Wii U بده؟ فقط کمی تا حدودی پایین تر PS4 و X1 هـ! وگرنه نه ساختار پیچیده ای داره نه قدرت کمی که سازنده ها نخوان واسش بازی بسازن!

بنده به شخصه حالم از زلدا و ماریو سونیک و تینی تون و کرش و اینا بهم میخوره(منظور کلا بازی های قدیمیه و کاری به پلتفرم ندارم) . نینتندو شرکتیه که تخصصش کلا روی گیم هست و این فرق بزرگش با مایکروسافت و سونیه ولی توی باتلاقه دهه هشتاد و نود گیر کرده. اون قضبه گنده بودنشم خدابیا مرزه. الان همین EA هفت بار نینتندو رو میخوره و تف میکنه. بقیه شرکتها هم به هکین ترتیب. پس جو الکی ندید

به جرات میگم اون صد میلیون نفر اکثریتشون گیمر نیستن. کسی ه گیمره‌دیگه چی کار به زلدا و ماریو داره.

بعد اینکه اون بدترین شرکت امریکا رو خوبه یچیز دیدی. اینم بدون اگea بازی نسازه صنعت گیم کله پا میشه ولی اگه نینتندو نباشه هیچ حادثه ای رخ نمیده. شما داری با زور تعصبت رو نشون میدی ولی ان نشون دادنت برای من وشیزی هم نمیارزه. بعد اینکه بگرد دنبال علت اینکه چرا بیشتر اون بازی فروخته.یکیش اینه که اینستال بیس کنسول نینتندو مهد کودک های سراسر دنیاست. خوب بچه هم به اسباب بازی نیاز داره. توی فروش نرم افزاری برو به مجموع نرم افزار ها و تنوع نرم افزار هایی که برای یه پلتفرم عرضه میشه نگاه کن نه به امار هایی که فقط یه عدده! تچشما برو ماریو بازی کن. ما مشغول بتل فیل و دارک سولز و انواع این بازی ها هستیم.

اینکه شما استنادت به یه لینک در مورد بد ترین کمپانی امریکاس و هنوز نمیدونی که چرا فلان بازی اینقدر فروخته. خود بخود تکلیف بحث رو روشن میکنه ! شما اول برو یه دید ریشه پیدا کن. یه مقدار فاز تحلیلت رو قوی کن. بعد بیاپست بعدیت رو ریپلی کنم
احساس میکنم به کل خاطرات و سالهایی که این کنترل ها رو گرفتم دستم و بازی کردم توهین شد ... یعنی نمیتونم باور کنم کسی این اسامی مقدس تو دنیای بازی رو ترول کرده .. چی بگم

اره بدون نینتندو ... دوستان دوسن دارن سالی 50000000 تا شوتر اول شخص براشون بسازن بازی کنن

محض اطلاع بگم که خلاقیت به جنگولک تولید کردن نیست....Move, Kineckt و اون ماس ماسک نینتندو همشون در یه حد هستن و من به عنوان یکی که وقت آزادم 50% ش صرف بازی کردن میشه اینجور دسته هارو جز یه چیزی که واسه بچه کوچولو ها بازی کردن رو آسونتر کنه نمی بینم...توی پست های قبلی هم گفتم نینتندو با Wii تونست خودش رو از نابودی نجات بده بعد از افتضاحی که توی دو نسل پشت هم بار آورد ولی در بین این راه کلی از جامعه گیمر های Core رو هم از دست داد....شاید یه زمانی (دهه 80 و اوایل 90) نینتندو خلاق ترین کمپانی بازیسازی تاریخ بود اما الان نیست...چون فقط و فقط و فقط هنگ کرده روی Franchise هایی که توی همون سالها ساخته بود....4 تا IP هم هیچوقت باعث موفقیت یه کنسول نمی شن هر چقدر هم منتقد های Prentetious سایت های خارجی به این بازی ها امتیاز بالا بدن.

احساس میکنم به کل خاطرات و سالهایی که این کنترل ها رو گرفتم دستم و بازی کردم توهین شد ... یعنی نمیتونم باور کنم کسی این اسامی مقدس تو دنیای بازی رو ترول کرده .. چی بگم

اره بدون نینتندو ... دوستان دوسن دارن سالی 50000000 تا شوتر اول شخص براشون بسازن بازی کنن

چرا احساسات خودتو جریحه دار میکنی با توجه کردن به حرف هایی که اندازه یه . منطق توشون نیست :d

ولشون کن بابا :d

:| اصلا میخوای کلا حرف نزنم؟! من داشتم میگفتم یکی از کمبود های Wii U بازی Final Fantasy هستش!!! خوب این ربط به بحث داشت دیگه!

پشتیبانی یعنی اینکه ورداره ده-بیست تا بازی درست حسابی بسازه واسه کنسول!
کجای سخت افزار هـ Wii U بده؟ فقط کمی تا حدودی پایین تر PS4 و X1 هـ! وگرنه نه ساختار پیچیده ای داره نه قدرت کمی که سازنده ها نخوان واسش بازی بسازن!

مشخصات سخت افزاری Wii U :

- پردازنده مرکزی : پردازنده 3 هسته ای IBM با کلاک 1.24GHz
- پردازنده گرافیکی : Latte با کلاک 550MHz
- حافظه : 2 گیگابایت DDR3 با باس 1600

مشخصات سخت افزاری XBOX ONE :

- پردازنده مرکزی : پردازنده 8 هسته ای AMD با کلاک 1.75GHz
- پردازنده گرافیکی : GCN با کلاک 853MHz
- حافظه : 8 گیگابایت DDR3

مشخصات سخت افزاری PS4 :

- پردازنده مرکزی : پردازنده 8 هسته AMD با کلاک 1.24GHz
- پردازنده گرافیکی : AMD با کلاک 550MHz
- حافظه : 8 گیگابایت GDDR5

اگر مشخصات Wii U رو با دقت بخونید میبینید که با 4 و X1 فاصله خیلی زیادی داره ولی نزدیک به 360 و PS3 هست. حتی پردازنده مرکزی 360 و PS3 از Wii U هم بهتر هستند.

مشخصات سخت افزاری Wii U :

- پردازنده مرکزی : پردازنده 3 هسته ای IBM با کلاک 1.24GHz
- پردازنده گرافیکی : Latte با کلاک 550MHz
- حافظه : 2 گیگابایت DDR3 با باس 1600

مشخصات سخت افزاری XBOX ONE :

- پردازنده مرکزی : پردازنده 8 هسته ای AMD با کلاک 1.75GHz
- پردازنده گرافیکی : GCN با کلاک 853MHz
- حافظه : 8 گیگابایت DDR3

مشخصات سخت افزاری PS4 :

- پردازنده مرکزی : پردازنده 8 هسته AMD با کلاک 1.24GHz
- پردازنده گرافیکی : AMD با کلاک 550MHz
- حافظه : 8 گیگابایت GDDR5

اگر مشخصات Wii U رو با دقت بخونید میبینید که با 4 و X1 فاصله خیلی زیادی داره ولی نزدیک به 360 و PS3 هست. حتی پردازنده مرکزی 360 و PS3 از Wii U هم بهتر هستند.

خ ممنون ولی من از همه اینا اطلاع داشتم 8-|

ولی با اینکه کاملا میدونم که چقدر فرق هست بین Wii U و اون یکیا، بازم واسه من فرق زیادی نداره گرافیکشون!!! :d چون من ور نمیدارم گرافیک CoD یا Assassin's creed هـ Wii U رو با نسخه های PS4 و X1 مقایسه کنم!!!
من میخوام گرافیک Mario، Zelda و Kirby رو مقایسه کنم که هیچ کدوم از اونا ندارن!!! :|

در ضمن باز هم برمیگردیم سر همین بحث که همه چی گرافیک نیست! ;;)

خ ممنون ولی من از همه اینا اطلاع داشتم 8-|

ولی با اینکه کاملا میدونم که چقدر فرق هست بین Wii U و اون یکیا، بازم واسه من فرق زیادی نداره گرافیکشون!!! :d چون من ور نمیدارم گرافیک CoD یا Assassin's creed هـ Wii U رو با نسخه های PS4 و X1 مقایسه کنم!!!
من میخوام گرافیک Mario، Zelda و Kirby رو مقایسه کنم که هیچ کدوم از اونا ندارن!!! :|

در ضمن باز هم برمیگردیم سر همین بحث که همه چی گرافیک نیست! ;;)

من نگفتم همه چی گرافیک هست. اگر اینطور بود که RYSE میشد GOTY. شما گفتی سخت افزار Wii U با PS4 و X1 فرق چندانی نداره ولی دیدید که اتفاقا فرقشون خیلی خیلی هم زیاده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or