Molyneux: نینتندو را دست کم نگیرید

A.R.A.$.H

کاربر سایت
630x.jpg

رئیس سابق استدیوهای Bullfrog و Lionhead آقای Peter Molyneux صحبت های زیادی را برای وضعیت فعلی شرکت نینتندو دارند اما مدت بسیاری می گذرد که ایشان هیچ عنوانی برای پلتفرم های نینتندو عرضه نکرده اند.
ایشان در مصاحبه با IGN گفته اند:
مشکل نینتندو این است که کار خارق العاده ای را با جمع کردن میلیونها بازیکن برای Wii انجام دادند و Wii U هم تا حدی چنین شده است. اما آنها می خواهند که گیمرهای فعلی را نیز جذب کنند که در این مسیر راه خود را گم کرده اند. با این حال آنها افراد بسیار باهوشی هستند. نینتندو را هیچ وقت دست کم نگیرید. آنها یک سخت افزار از چیزی که ما از آینده گیمینگ برای قانع شدن می خواهیم فاصله دارند پس من به آنها توصیه ای نمیکنم.
این فاصله سخت افزاری احتمالا این معنی را می دهد که ما تا چند سال دیگر هم شاهد تقلای Wii U خواهیم بود و اشکال این کنسول از نظر آقای Molyneux، نداشتن جذبه است:
گیم پد کنسول Wii U بزرگ و نامناسب است و یک قطعه سخت افزاری جذاب نیست. من به سخت افزارهای جذاب عادت کرده ام چیزی که هیچ ربطی به کنترلر Wii ندارد! ( :) ) نینتندو سخت افزارهای جذابی دارد.
نظر شما درباره صحبت های آقای Molyneux چیست؟
Nintendo life

اولا دیگه منفجر کردید هر بحثی، هر حرفی می شه تنها مثالتون بازی TLOU هست انگار هیچ بازی دیگه ای وجود خارجی نداره. دوما 999 مال نینتندو نیست.
1_خوب چی بگم؟بگم cod ghosts?(بهتون حق میدم ولی tlou تو دهن افتاده دیگه:d)
2_اصلا حواسم نبود:|

چیزی که واقعیت و مشخصه اینه که همه میدونن زلدا و ماریو تو نسل حاضر دیگه بازی حساب نمیان و کسل کنندن
ولی چون فن بازی اجازه تنفس به سلول های مغزی نمیدن الکی طرفداری میکنن..
چیزی که مشخصه نینتندو و بازیاش تو نسل حاضر غیرقابل قبول و مزخرفه
حالا الکی بر خلاف عقلتون نظر بدید ببینیم با نینتندوتون به کجا میرسید
فقط میشه گفت LOL !!! یعنی واقعا یک سری ملت توی این فروم هستن که حرفایی میزنن که بقیه از نزدیکی بخش اخبار هم رد نشن ! یک سری کامنت ها توی این تاپیک خوندم که واقعا خنده دار بودن ! طرف فکر میکنه همه چی فن بازیه در صورتی که خودش حتی بازی زلدا رو ندیده ! بازی هایی مثل ماریو گلکسی رو فقط 2 تا اسکرین شات ازشون دیده بعدش میاد ترول هم میکنه ! بدون هیچگونه اطلاعات فقط کور کورانه میان بحث راه بندازن ! واقعا جای تاسف داره ! :|

مقایسه TLOU با ماریو دقیقا مثلِ مقایسه Metal Gear Solid با Fifa یا حتی PES میمونه که یکی برگرده بگه فیفا داستانِ بهتری داشت یا متال گیر ؟ پس فیفا داستان نداره بازیِ خیلی چرتیه!

وقتی میبینی کسی میاد چنین مقایسه ای میکنه بهتره هیچ جوابی بهش ندی و سکوت کنی!
باو منظورمو دقیقا برعکس فهمیدی:|:d

آقا این پست رو همه به مدت 1 ماه بزنید تو امضاتون واقعا ارزشش رو داره. من هر روز خوشحال تر می شم این چنین تحلیل گرانی توی این سایت هستن. من مخصوصا این قسمت رو خواهم گذاشت توی امضا، به english هم ترجمه می کنم میذارم توی سایت هایی که عضوم همه باید از این تراوشات مستفیض بشن:

کسی ه گیمره‌دیگه چی کار به زلدا و ماریو داره.

شما که یه کژوالی میتونی هدبندش کنی بزنی پیشونیت تو خیابون ببینیمت خوشحال شیم. جدی میگم این قضیه رو
casual و چه به این بازیا. ولی کلا من با افتخار هد بند طرافداری ماریو رو می زنم.

dourbest

آخرین ویرایش:
-هیچ کمپانی تولید بازی نیست که تونسته باشه تو همه نسل ها اول باشه، ولی در کل موفق ترین تا حالا نینتندو بوده شما می خوای انکار کنی؟ سونی کی تونست نینتندو و زیر پا له کنه ما نفهمیدیم؟!
-فقط تو ایران هست که ملت بازی رو از روی خون و خون ریزی و mature بودن با ارزش می دونن. همین هم هست که سلیقه این سری اشخاص در حد بازی کردن COD هست و به جز بکش بکش و گرافیک خدا چیزی از بازی سرشون نمیشه.
-شما واقعا فکر می کنی بازی کردن بازی های mature برعکس بازی ها silly وقت تلف کردن نیست؟!
-کسی که میاد mario اونقدر significant نیست، نشون میده که در چه حد از دنیای بازی دوره.
-من یکی نمی تونم کسی رو که بازی های wii رو silly میدونه جدی بگیرم بقیه رو نمی دونم. مثلا mario galaxy رو بازی silly دونستن خیلی جرات می خواد.
-همین که الان بازی های نینتندو و همون کنسول 3DS همیشه جزو پرفروش ترین بازی ها و کنسول ها هستن نشون میده که این چیزایی که گفتی چقدر از واقعیت دور هست.
-اگر بازی های نینتندو Mediocre هستن، رو چه حساب می گی اگر بشن 3rd party بازی هاشون بهتر میشه؟! مثلا mario بیاد روی ps4 قشنگ تر میشه؟!
-در پایان، اگر فارسی نوشتن واستون اینقدر سخته می تونی یه مترجم انلاین استفاده کنی و توش معنی کلمات رو پیدا کنی تا مجبور نشی هی انگلیسی بنویسی.

صد در صد هیچ کمپانی از لحاظ فروش و سود هرگز همیشه برنده نبوده(خود سونی فقط برنده بی چون و چرای دو نسل بوده تا اینجا) نینتندو از زمان عرضه Playstation برند یه شرکت بود که رده دوم قرار گرفت طول نسل PS2 هم در رده سوم قرار گرفت، تونستن با Aim کردن روی یه گروه سنی متفاوت و مخاطب های متفاوت تر توی زمان Wii یه سری موفقیت ها بدست بیارن(زیاد فروش کردن ولی بازم هیچوقت گیمر های Core به اندازه X360 و PS3 جدی نگرفتنش)
من اصلا با ایران کاری ندارم عزیزم، ایران به عنوان بازار گیم اصلا ارزش آنچنانی نداره، شما برو توی هر سایت گیمینگ معتبر اروپایی و آمریکایی و نظر مردم رو راجع به نینتندو بخون، اونوقت میبینی که هیچ ربطی به ایران نداره.(من رو دیگه نباید Accuse کرد به اینکه فکر میکنم اینکه Consumer تو ایران چه فکری میکنه مهمه!)
ماریو Significant نیست چون عمر خودش رو کرده! اصلا شکی نیست که استدیو های نینتندو خیلی استادانه این بازی رو طراحی میکنن ولی راستش رو بخوای وقتی بازیت از Knack کمتر فروش کنه توی هفته عرضه اش باید یه فکری به حالش بکنی.
ما اینیم دیگه خیلی پر جراتیم:>
کنسول 3DS بازار Hand-held رو Dominate کرده ولی اگر اخبار رو دنبال کنید این کنسول هم فروشی که باید میداشت و نداشته و سود آنچنانی برای نینتندو به ارمغان نیاورده.
نینتندو اگر 3rd Party بشه یاد میگیره که با استاندارد های این نسل بازی بسازه پس بدون شک کیفیت بازیهاشون میره بالا، شایدم به فکر ساختن 3-4 تا IP جدید افتادن که اینهمه Creative energy خودشون رو روی یه چیزی که آدم دلش بخواد بره طرفش صرف کنن.....همونطور که گفتم بد نیست که آدم بازیهاشون رو هفته ای 2 ساعت انجام بده ولی اون بازی ها اونقدر باحال نیستن که آدم یه کنسول براشون بخره پس بهتره بازیهاشون رو رویه کنسول های دیگه عرضه کنن....
سونی در کل مشکلی با فروش کنسول هاش و بازیهاش نداره که مجبور بشه God of War رو روی پلتفرم های دیگه عرضه کنه....سونی هم اگر دچار همچین مشکلی مثل نینتندو بود صد در صد باید همین کار رو میکرد.
حالا من نمی دونم چرا کامنت من باعث شد همه اینجا اینقدر Defensive بشید؟ من نظر خودم رو راجع به کمپانی گفتم که یه زمانی همه استاندارد خلاقیت قرارش میدادن ولی الان نه تنها گیمر هارو از خود ناراضی کرده بلکه داره خودش رو هم دستی دستی توی گور میبره(البته تا تو گور رفتن فاصله داره از اونجایی که 10 ملیارد دلار هنوز توی حسابشون دست نخورده مونده- که برای یه کمپانی که نسل پیش اینقدر "موفقیت" داشته خیلی کم هستش)

نکته اول

عادت بکنیم به جای جدل کردن با هم گفتگو کنیم و یاد بگیریم از الفاظ و کلمات نا مناسب استفاده نکنیم. یاد بگیریم اگر کسی نظرش رو اعلام میکنه قصد جنگ نداره و یاد بگیریم کسی که با ما گفتگو میکنه دشمن ما نیست.

نکته دوم

دوستان هوادار نینتندو و دیگران. اگر حرفی زده میشه فقط و فقط اظهار نظر است و هیچ کس قصد این رو نداره که نظر کسی رو عوض کنه و هدف فقط و فقط گفتگو است و بس.

نکته سوم

اما بحث اصلی تاپیک این نیست که شرکت نینتندو شرکت خوبی نیست بلکه برعکس نینتندو بزرگترین شرکت تولید بازی هست. ولی نظر ما این است که نینتندو توی چندین سال پیش گیر کرده و اگر فکری به حال کنسول Wii U نکنه عاقبت خوشی در انتظارش نیست. الان با وجود کینکت ، تلفن های هوشمند ، واقعیت مجازی و خیلی از وسایلی که در حال ظهور هستند دیگه کنسول Wii U با اون دسته ی شبه تبلت و بزرگش نمیتونه حرفی برای گفتن داشته باشه مخصوصا که عناوین سرگرم کننده ای مثل رقص و ورزش و ... که قبلا فقط با کنسول Wii میشد تجربه کرد الان دیگه با هر کنسولی میشه تجربه کرد. پس بهتر_ نینتندو علاوه بر تقویت سخت افزار یه فکری هم به حال عناوین رده سنی M بکنه اگر میخواد توی بازار رقابت بمونه

صد در صد هیچ کمپانی از لحاظ فروش و سود هرگز همیشه برنده نبوده(خود سونی فقط برنده بی چون و چرای دو نسل بوده تا اینجا) نینتندو از زمان عرضه Playstation برند یه شرکت بود که رده دوم قرار گرفت طول نسل PS2 هم در رده سوم قرار گرفت، تونستن با Aim کردن روی یه گروه سنی متفاوت و مخاطب های متفاوت تر توی زمان Wii یه سری موفقیت ها بدست بیارن(زیاد فروش کردن ولی بازم هیچوقت گیمر های Core به اندازه X360 و PS3 جدی نگرفتنش)
من اصلا با ایران کاری ندارم عزیزم، ایران به عنوان بازار گیم اصلا ارزش آنچنانی نداره، شما برو توی هر سایت گیمینگ معتبر اروپایی و آمریکایی و نظر مردم رو راجع به نینتندو بخون، اونوقت میبینی که هیچ ربطی به ایران نداره.(من رو دیگه نباید Accuse کرد به اینکه فکر میکنم اینکه Consumer تو ایران چه فکری میکنه مهمه!)
ماریو Significant نیست چون عمر خودش رو کرده! اصلا شکی نیست که استدیو های نینتندو خیلی استادانه این بازی رو طراحی میکنن ولی راستش رو بخوای وقتی بازیت از Knack کمتر فروش کنه توی هفته عرضه اش باید یه فکری به حالش بکنی.
ما اینیم دیگه خیلی پر جراتیم:>
کنسول 3DS بازار Hand-held رو Dominate کرده ولی اگر اخبار رو دنبال کنید این کنسول هم فروشی که باید میداشت و نداشته و سود آنچنانی برای نینتندو به ارمغان نیاورده.
نینتندو اگر 3rd Party بشه یاد میگیره که با استاندارد های این نسل بازی بسازه پس بدون شک کیفیت بازیهاشون میره بالا، شایدم به فکر ساختن 3-4 تا IP جدید افتادن که اینهمه Creative energy خودشون رو روی یه چیزی که آدم دلش بخواد بره طرفش صرف کنن.....همونطور که گفتم بد نیست که آدم بازیهاشون رو هفته ای 2 ساعت انجام بده ولی اون بازی ها اونقدر باحال نیستن که آدم یه کنسول براشون بخره پس بهتره بازیهاشون رو رویه کنسول های دیگه عرضه کنن....
سونی در کل مشکلی با فروش کنسول هاش و بازیهاش نداره که مجبور بشه God of War رو روی پلتفرم های دیگه عرضه کنه....سونی هم اگر دچار همچین مشکلی مثل نینتندو بود صد در صد باید همین کار رو میکرد.
حالا من نمی دونم چرا کامنت من باعث شد همه اینجا اینقدر Defensive بشید؟ من نظر خودم رو راجع به کمپانی گفتم که یه زمانی همه استاندارد خلاقیت قرارش میدادن ولی الان نه تنها گیمر هارو از خود ناراضی کرده بلکه داره خودش رو هم دستی دستی توی گور میبره(البته تا تو گور رفتن فاصله داره از اونجایی که 10 ملیارد دلار هنوز توی حسابشون دست نخورده مونده- که برای یه کمپانی که نسل پیش اینقدر "موفقیت" داشته خیلی کم هستش)

از کی تا حالا کیفیت بازی رو فروشش مشخص میکنه؟! اگه اینطور بود که CoD همه GoTY ها رو درو کرده بود و کل صنعت در حال ستایش بازی های آشغال بودن. یه زباله ای مثل Knack اصلا قابل مقایسه با Super Mario 3D World نیست از نظر کیفیت. شما برو نقد های این دو تا رو با هم compare (!) کن.

از کی تا حالا کیفیت بازی رو فروشش مشخص میکنه؟! اگه اینطور بود که CoD همه GoTY ها رو درو کرده بود و کل صنعت در حال ستایش بازی های آشغال بودن. یه زباله ای مثل Knack اصلا قابل مقایسه با Super Mario 3D World نیست از نظر کیفیت. شما برو نقد های این دو تا رو با هم compare (!) کن.

بابا شماها چرا اینقدر Aggressive اید...باید توی فروشگاه سایت پروزک و زانکس هم بفروشن انگار....فروش یه بازی دلیل بر فوق العاده بودنش نیست ولی وقتی یه بازی با کیفیت عالی(9-10 از اکثر سایت ها) به نسبت یه بازی که کیفیت مزخرف داره(4-6 از اکثر سایت ها) فروشش خیلی پایینتر باشه اونم توی هفته عرضه، این یعنی که یه جای کار می لنگه.....

- - -ویرایش - - -

دوستان هوادار نینتندو و دیگران. اگر حرفی زده میشه فقط و فقط اظهار نظر است و هیچ کس قصد این رو نداره که نظر کسی رو عوض کنه و هدف فقط و فقط گفتگو است و بس.

گفتی! من با یه لحن خیلی Mild و عادی دارم نظرم رو میگم ولی همه یه Stance دشمنی با آدم میگیرن انگار میاموتو بابا بزرگشونه:d

نکته اول

عادت بکنیم به جای جدل کردن با هم گفتگو کنیم و یاد بگیریم از الفاظ و کلمات نا مناسب استفاده نکنیم. یاد بگیریم اگر کسی نظرش رو اعلام میکنه قصد جنگ نداره و یاد بگیریم کسی که با ما گفتگو میکنه دشمن ما نیست.

نکته دوم

نکته سوم

اما بحث اصلی تاپیک این نیست که شرکت نینتندو شرکت خوبی نیست بلکه برعکس نینتندو بزرگترین شرکت تولید بازی هست. ولی نظر ما این است که نینتندو توی چندین سال پیش گیر کرده و اگر فکری به حال کنسول Wii U نکنه عاقبت خوشی در انتظارش نیست. الان با وجود کینکت ، تلفن های هوشمند ، واقعیت مجازی و خیلی از وسایلی که در حال ظهور هستند دیگه کنسول Wii U با اون دسته ی شبه تبلت و بزرگش نمیتونه حرفی برای گفتن داشته باشه مخصوصا که عناوین سرگرم کننده ای مثل رقص و ورزش و ... که قبلا فقط با کنسول Wii میشد تجربه کرد الان دیگه با هر کنسولی میشه تجربه کرد. پس بهتر_ نینتندو علاوه بر تقویت سخت افزار یه فکری هم به حال عناوین رده سنی M بکنه اگر میخواد توی بازار رقابت بمونه

یکی میاد مثل این اقای lord sohrab نظرش رو میگه ما هم گوش میدیم حتی اگر موافق نباشیم، یکی هم میاد حرفای تو مخی میزنه میگه هر کی ماریو بازی میکنه casual هست خب نمیشه که!
اتفاقا بحث میتونه خوب باشه و نظر دو طرف رو عوض کنه، البته مسله اینه که اینجا کسی اشتباه هم کنه حاضر نیست قبول کنه.

یکی میاد مثل این اقای lord sohrab نظرش رو میگه ما هم گوش میدیم حتی اگر موافق نباشیم، یکی هم میاد حرفای تو مخی میزنه میگه هر کی ماریو بازی میکنه casual هست خب نمیشه که!
اتفاقا بحث میتونه خوب باشه و نظر دو طرف رو عوض کنه، البته مسله اینه که اینجا کسی اشتباه هم کنه حاضر نیست قبول کنه.

حرف شما متین ولی ما بحثمون اینه که کنسول Wii U توی نسل حاظر دیگه فقط با ماریو و زلدا و دیگر عناوین رده سنی E و T نمیتونه توی رقابت حرفی برای گفتن داشته باشه و باید هم به فکر سخت افزار و هم به فکر بازیهاش باشه.
من خودم الان دارم New Super Mario رو روی DS البته با امولاتور بازی میکنم و خیلی هم لذت میبرم اما به شخصه برای این بازی نمیام کنسول رو بخرم
زلدا رو هم روی DS بازی کردم والا نه از موسیقی چیزی دیدم نه از بازی. کلا این بازیها با گروه خونی من جور در نمی یاد

آخرین ویرایش:
داداش اینجا مهد کودک نیست، یاد بگیر مثل ادم بالغ بحث کن بعد جوابت رو بگیر.
من نگفته مهد کودک و هیچ چیزی هم در موردش نگفتم خودتون قبول دارید مهدکودک باز کردید..
حالا گفتن بقیه بماند
من چیزی در مورد مهد کودک و خاله بازیتون نگفتم ....

حرف شما متین ولی ما بحثمون اینه که کنسول Wii U توی نسل حاظر دیگه فقط با ماریو و زلدا و دیگر عناوین رده سنی E و T نمیتونه توی رقابت حرفی برای گفتن داشته باشه و باید هم به فکر سخت افزار و هم به فکر بازیهاش باشه.
من خودم الان دارم New Super Mario رو روی DS البته با امولاتور بازی میکنم و خیلی هم لذت میبرم اما به شخصه برای این بازی نمیام کنسول رو بخرم
زلدا رو هم روی DS بازی کردم والا نه از موسیقی چیزی دیدم نه از بازی. کلا این بازیها با گروه خونی من جور در نمی یاد

خیلی سادست کسی که از زلدا فقط موسیقی اش رو می بینه اصلا نمی تونه در مورد نینتندو و عناوینش نظر بده ;)

تا کی میخوایم همدیگر و سوژه کنیم کافیه یکی بیاد بگه بنظر من مثلا ماریو مزخرف ( چیه یک بازی بچه گانه که هیچ هدف قابل ملاحظه ای را دنبال نمیکنه یک محیط شاد شاد بچه گانه ) ( اینم اضافه کنم خودم ماریو را دوست دارم این مثال بود )من باشم این پست و ببینم سکوت میکنم نه اینکه نقلش کنم !!
نمیدونم خودم که بازیهای نینتدو را با مبدل روی PC بازی میکردم اما در نسل قبل همین احساس بمن دست داده بود که کنسول نینتندو برای بچه هاست !! بازی زیادی از این کنسول بیاد ندارم که تم شاد نداشته باشه ! نمیگم این بده هر دو کنسول رقیب بازی مفرح داشتند و در نسل جدید هم خواهند داشت اما اینکه ببینم بازیها فقط تم شاد دارند یک بحث دیگه بحساب می آید !!!

میخواهید بحث کنید بیاید سر این بحث کنید که چرا باید یکی مثل من همچین فکری و داشته باشه

لطفا پستی هم میبینید که منطقی نیست و خنده داره زیرسیبیلی رد کنید نه اینکه سوژه کنید و بخندید کار خوبی نیست !

تا کی میخوایم همدیگر و سوژه کنیم کافیه یکی بیاد بگه بنظر من مثلا ماریو مزخرف ( چیه یک بازی بچه گانه که هیچ هدف قابل ملاحظه ای را دنبال نمیکنه یک محیط شاد شاد بچه گانه ) ( اینم اضافه کنم خودم ماریو را دوست دارم این مثال بود )من باشم این پست و ببینم سکوت میکنم نه اینکه نقلش کنم !!
نمیدونم خودم که بازیهای نینتدو را با مبدل روی PC بازی میکردم اما در نسل قبل همین احساس بمن دست داده بود که کنسول نینتندو برای بچه هاست !! بازی زیادی از این کنسول بیاد ندارم که تم شاد نداشته باشه ! نمیگم این بده هر دو کنسول رقیب بازی مفرح داشتند و در نسل جدید هم خواهند داشت اما اینکه ببینم بازیها فقط تم شاد دارند یک بحث دیگه بحساب می آید !!!

میخواهید بحث کنید بیاید سر این بحث کنید که چرا باید یکی مثل من همچین فکری و داشته باشه

لطفا پستی هم میبینید که منطقی نیست و خنده داره زیرسیبیلی رد کنید نه اینکه سوژه کنید و بخندید کار خوبی نیست !

اتفاقا اصلا بحث تاپیک این نیست. بحث تاپیک Wii U هست. گفتگو در مورد علایق شخصی اصلا فایده ای نداره. Wii U تا اینجای کار کنسولی نیست که توانایی رقابت با بقیه کنسول های نسل 8 رو داشته باشه. چرا؟ چون عناوینی که قبلا فقط با کنسول Wii قابل تجربه بود و خانواده ها خیلی می پسندیدن و موجب فروش زیاد Wii شده بود حالا با کینکت و موو
کاری نداریم موو کپی هست یا نه. در این مورد گفتگو نمی کنیم چون بحثمون سر Wii U هست
قابل تجربه هست و بنابراین کنسول Wii U نمیتونه با عناوین انحصاری نینتندو توی این نسل حرفی برای گفتن داشته باشه و باید به فکر عناوین جدید باشه که متاسفانه سخت افزار ضعیف اون این اجاز رو به Wii U نمیده که بتونه توی رقابت بمونه.

- - -ویرایش - - -

خیلی سادست کسی که از زلدا فقط موسیقی اش رو می بینه اصلا نمی تونه در مورد نینتندو و عناوینش نظر بده ;)
خواهش میکنم به بحث اصلی تاپیک برگردید و اینقدر بحث رو منحرف نکنید
در ضمن من از زلدا فقط موسیقی رو ندیدم . گفتم نه موسیق (چون توی کامنت های قبلی بچه ها گفته بودن موسیقی زلدا یعنی WOW ) و نه از بازی چیز خاصی ندیدم که بخوام بخاطر تجربه این عنوان بخوام برم یه کنسول بخرم. من هم موسیقی رو گفتم هم گرافیک هم کل بازی رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or