Molyneux: نینتندو را دست کم نگیرید

A.R.A.$.H

کاربر سایت
630x.jpg

رئیس سابق استدیوهای Bullfrog و Lionhead آقای Peter Molyneux صحبت های زیادی را برای وضعیت فعلی شرکت نینتندو دارند اما مدت بسیاری می گذرد که ایشان هیچ عنوانی برای پلتفرم های نینتندو عرضه نکرده اند.
ایشان در مصاحبه با IGN گفته اند:
مشکل نینتندو این است که کار خارق العاده ای را با جمع کردن میلیونها بازیکن برای Wii انجام دادند و Wii U هم تا حدی چنین شده است. اما آنها می خواهند که گیمرهای فعلی را نیز جذب کنند که در این مسیر راه خود را گم کرده اند. با این حال آنها افراد بسیار باهوشی هستند. نینتندو را هیچ وقت دست کم نگیرید. آنها یک سخت افزار از چیزی که ما از آینده گیمینگ برای قانع شدن می خواهیم فاصله دارند پس من به آنها توصیه ای نمیکنم.
این فاصله سخت افزاری احتمالا این معنی را می دهد که ما تا چند سال دیگر هم شاهد تقلای Wii U خواهیم بود و اشکال این کنسول از نظر آقای Molyneux، نداشتن جذبه است:
گیم پد کنسول Wii U بزرگ و نامناسب است و یک قطعه سخت افزاری جذاب نیست. من به سخت افزارهای جذاب عادت کرده ام چیزی که هیچ ربطی به کنترلر Wii ندارد! ( :) ) نینتندو سخت افزارهای جذابی دارد.
نظر شما درباره صحبت های آقای Molyneux چیست؟
Nintendo life

سخت افزار ضعیف کنسولهاش هم که همیشه یک نسل عقب تر هست.
چرا اطلاعات غلط می دید.:|
نینتندو دو نسل هستش که سخت افزار کنسول هاش نسبت به سایر رقبا ضعیف تر هست.
دو نسل می شه همیشه نه؟
داستان ، موسیقی و گرافیک خیلی خیلی مهم هستند که متاسفانه بازیهای نینتندو فاقد هر 3 این موارد هستند.
بله بله,سمفونی زلدا کاملا نشان دهنده این موضوع هست که حداقل زلدا فاقد موسیقی هست.:(
تحقیق کنید بد نیست یکم

آخه هنوزشم بهترین اکشن ادونچر ها تقریبا برای نینتندو هست

میتونید برید میانگین امتیازهای مثلا 5 تا از آخرین Zelda ها که اومده رو ببینید

هنوزشم داره تقریبا بهترین پلتفرمر ها رو میزنه مثلا super mario galaxy

در ضمن گرافیک درجه آخر هست به نظر من تقریبا وگرنه باید ryse موفق میشد (اگه شخصی خیلی به گرافیک علاقه داره خوب همین دنیای جلوی چشمون که از همه جا گرافیکش بیشتره ! ) هدف از بازی کردن قائدتا چیزی دیگری هست

داستان هم مهم هست اما نه خیلی چون اگه خیلی مهم بود beyond نباید همچین امتیازی میگرفت یا به فروشش نگاه کنید که گویا هست

این رو هم بگم که نینتندو تقریبا تا قبل از wii همیشه تقریبا بهترین گرافیک ها رو داشته یا حداقل گرافیکش خوب بوده مثل legend of zelda twilight princess و ocarina of time

سری بازی رلدا تقریبا همیشه در گیم پلی و داستان جزء بهترین ها بوده

سری متروید هم که معمولا هم گرافیک خوبی داشته (باتوجه به سخت افزار دستگاه) و هم گیم پلی و هم داستان و هم معما

در ضمن بهتر هست به نظرم بدونید که مثلا مهمترین چیزی که باعث فرق داشتن فیلم با بازی میشه گیم پلی هست
من نمیگم گیم پلی مهم نیست. فکر کنم شما درست متوجه نمیشی من چی میگم. معلومه که گیم پلی مهمه ولی داستان خیلی خیلی خیلی هم مهمه. داستان هم عناصر خاص خودش رو داره و به هر چیزی داستان نمیگن.
وقتی بازیهای با گیم پلی خلاقانه روی تلفن های هوشمند و PC وجود داره تنها دلیل برای انتخاب یک کنسول بازیهای انحصاری اون کنسول هست که همه مواردی رو که ذکر کردم داشته باشه. حالا اگر بازیهای انحصاری یک کنسول هم بخواد فقط و فقط گیم پلی باشه من گیمر برای چی باید اون کنسول رو انتخاب کنم؟

- - -ویرایش - - -

بله بله,سمفونی زلدا کاملا نشان دهنده این موضوع هست که حداقل زلدا فاقد موسیقی هست.:(
تحقیق کنید بد نیست یکم

من اکثر بازیهای نینتندو رو گفتم . نگفتم که همه. اگه روی نینتندو یه زلدا هست روی کنسول های دیگه صد تا بازی هست که موسیقی فوق العاده دارند

من نمیگم گیم پلی مهم نیست. فکر کنم شما درست متوجه نمیشی من چی میگم. معلومه که گیم پلی مهمه ولی داستان خیلی خیلی خیلی هم مهمه. داستان هم عناصر خاص خودش رو داره و به هر چیزی داستان نمیگن.
وقتی بازیهای با گیم پلی خلاقانه روی تلفن های هوشمند و PC وجود داره تنها دلیل برای انتخاب یک کنسول بازیهای انحصاری اون کنسول هست که همه مواردی رو که ذکر کردم داشته باشه. حالا اگر بازیهای انحصاری یک کنسول هم بخواد فقط و فقط گیم پلی باشه من گیمر برای چی باید اون کنسول رو انتخاب کنم؟

- - -ویرایش - - -

من اکثر بازیهای نینتندو رو گفتم . نگفتم که همه. اگه روی نینتندو یه زلدا هست روی کنسول های دیگه صد تا بازی هست که موسیقی فوق العاده دارند

ببخشید فکر نکنم سری بازی زلدا یا متروید رو بشه گفت بازی در موبایل هست که ازش بهتر باشه !

در ضمن به نظر من گیم پلی جزء اولین و مهمترین المان های مهم یک بازی هست نه داستان

چرا که فیلمها قائدتا داستان به مراتب بهتر دارند پس فیلم ببینیم دیگه ؟ هم طبیعی تر هست و هم داستانش بهتره معمولا

موسیقی و گرافیک خیلی خیلی مهم هستند که متاسفانه بازیهای نینتندو فاقد هر 3 این موارد هستند.
کاملا هم مشخص هست شما گفتی اکثر بازی ها و اصلا جمع بندی نکردی.:)

ببخشید فکر نکنم سری بازی زلدا یا متروید رو بشه گفت بازی در موبایل هست که ازش بهتر باشه !

در ضمن به نظر من گیم پلی جزء اولین و مهمترین المان های مهم یک بازی هست نه داستان

چرا که فیلمها قائدتا داستان به مراتب بهتر دارند پس فیلم ببینیم دیگه ؟ هم طبیعی تر هست و هم داستانش بهتره معمولا

متاسفانه شما اصلا پست های من رو درست و کامل نمی خونید و فقط دنبال بحث کردن هستید. سال خوبی داشته باشید.

مشکل نینتندو و هوادارنش اینه که توی گذشته گیر کرده اند. تا کی این شرکت میخواد سوپر ماریو 20 سال پیش رو بسازه؟ نمیدونم. وقتی هم به هوادارای نینتندو میگیم نینتندو چی داره؟ میگن کلی بازی. میگیم چی؟ پاسخشون فقط یه چیز_ سوپر ماریو ، ماریو کارت ، ماریو لند و ماریو و ماریو و ماریو .... شایدم زلدا.
نینتندو باید این نکته رو بفهمه توی یه بازی همه چیز گیم پلی نیست. داستان ، موسیقی و گرافیک خیلی خیلی مهم هستند که متاسفانه بازیهای نینتندو فاقد هر 3 این موارد هستند. مشکل نینتندو فقط سخت افزار ضعیف نیست بلکه موارد بالا هم هست.
الان که تلفن های هوشمند بازار رو با بازیهای با گیم پلی جذاب اشغال کرده اند دیگه کسی بخاطر فقط گیم پلی نمیره نینتندو بخره.

همونطور که هالو تو 2 نسل به 4 تا نسخه رسید

ماریو گلگسی هم داستان داشت هم شخصیت پردازی هم گرافیک و ...... که شد بهترین بازی سال 2007 اگه یادت نیست بالا 20 تا منبع بیارم؟

اگه ماریو بد بود متاهاش بالا 90 نبودن این فکر شماست که مسمومه بزرگترین منتقدا صنعیت گیم تاحالا به ماریو متا زیر 90 ندادن پس ببین چه عیبی تو نظرت هسن؟ یا بهتر بگم تعصب

همین اسمارت فون ها تو بازار بودن که wii تونست چند برابر پلی 3 و ایکس باکس 360 بفروشه و فروش 100 میلیونی برسه صد البته wii از دو کنسول دیگه دیرتر وارد بازار شد سال 2006 معرفی شد حتی ابزارهایی مثل کینکت و موو همنتونستن جلو برنده شدن نینتندو بگیرن

بجا فکرا تخیلی کردن از تجربیات استفاده کن و با عقلت تحلیل کن

همونطور که هالو تو 2 نسل به 4 تا نسخه رسید

ماریو گلگسی هم داستان داشت هم شخصیت پردازی هم گرافیک و ...... که شد بهترین بازی سال 2007 اگه یادت نیست بالا 20 تا منبع بیارم؟

اگه ماریو بد بود متاهاش بالا 90 نبودن این فکر شماست که مسمومه بزرگترین منتقدا صنعیت گیم تاحالا به ماریو متا زیر 90 ندادن پس ببین چه عیبی تو نظرت هسن؟ یا بهتر بگم تعصب

همین اسمارت فون ها تو بازار بودن که wii تونست چند برابر پلی 3 و ایکس باکس 360 بفروشه و فروش 100 میلیونی برسه صد البته wii از دو کنسول دیگه دیرتر وارد بازار شد سال 2006 معرفی شد حتی ابزارهایی مثل کینکت و موو همنتونستن جلو برنده شدن نینتندو بگیرن

بجا فکرا تخیلی کردن از تجربیات استفاده کن و با عقلت تحلیل کن

دوست عزیز لطفا ادب رو رعایت کنید و مراقب حرف زدنتون باشید و زود جوش نیارید تا به سرنوشت اون چند تا دوستتون دچار نشید.

تعدادی از بازیهای نینتندو : (که تعدادیشون سری بازی هستند)

THE LEGEND OF ZELDA

(در اصل یه جورایی این سری بازی بنیانگذار بازی های اکشن ادونچر امروزی هست و همه ی بازی های اکشن ادونچر امروزی یه جورایی مدیون این بازی هم هستند (گیم پلی در حد اعلا و داستان خوب یا عالی و گرافیک نسبتا مناسب و معماهای جالب و زیبا و شخصیت پردازی مناسب و خوب و ... )

Donkey Kong

اولین بازی پلتفرمر که بازی Donkey kong بوده و آخرین نسخه اش که به تازگی برای wii u اومد هم امتیاز نسبتا خوبی گرفت

Super Mario bros و Super Mario galaxy و در کل ماریوهای اصلی :

بی شک حداقل از 5 تا از بهترین بازیهای پلتفرمر مربوط به ماریو هست

گیم پلی حرف اول رو داره در سری بازی ماریو معمولا

(واقعیت امر به نظرم اینه که گیم پلی و محتوای بازی در هسته یک بازی هست و چیزی که باعث لذت بردن از بازی میشه مثلا گیم پلی خوب هست چرا که عنوانی مثل ryse علیرغم گرافیک بالا اما عنوان خوبی نشد یا حتی beyond حم خیلی بازی خوبی نشد چون گیم پلی خوبی نداشت حداقل )

Metroid :

این بازی قطعا یکی از بهترین سری بازی در بازیهای sci-fi هست

Metroid Prime سال 2002 اولین بازی fps از سری بازی Metroid هست (اولین بازی متروید پلتفرمر بود) Metroid Prime بالاترین امتیاز رو در بازیهای اول شخص در سایت Gameranking داره حتی میانگینش در اون سایت از Half Life 2 هم بالاتره

Fire Emblem :

این سری بازی یکی از بهترین بازیهای rpg نیتندو هست یا jrpg که آخرین نسخه اش که برای 3ds اومد امتیازهای خوبی رو گرفته

Star Fox :

سری بازی هواپیمایی شوتر sci-fi هست که همواره میانگین امتیازهای نستا خوبی گرفته

Pikimin :

سری بازی استراتژی فانتزی هست که همه نسخه هاش امتیازهای خوبی رو گرفته

Wounderful 101 :

بازی جدیدی برای wii u که امتیازهای نستا خوبی گرفته

Animal Crossing :

این سری بازی , بازی هست که یه حالتی شبیه ساز زندگی هست البته فان و بامزه هست و نسخه آخرش که برای 3ds اومد فروش خوبی داشت و میانگین امتیاز خوبی هم گرفت

سری بازیهای نینتندو بازم هستند و مخصر به همین بازی ها نمیشند

خیلی ممنون

درسته ممنونم

شخصی مثل naribazi اسم 2 تا بازی انحصاری نینتندو شنیده با همون نظر ماریو که تو کنسول nes (میکرو) دیده با همون نظر میده هنوز انحصاریا نینتندو نمیشناسه مثل این بچه کوچیکا که یه مجله باز میکنن 2 تا عکس میبینن دیگه خودشونو خدا نقد و نظر دادن میدونن

حالا غیر از انحصاریا نینتندو شرکتا دیگه هم بازیا انحصاریشونو روی کنسولا نینتندو میدن یکیش سگا مثل بازیا mad world و بایونتا و .......................

همیشه هم همینطوری بوده ناشرا بازیا مولتی و ....... برای کنسولا نینتندو هم میزنن مثل همین wii u که وضعیت فروش خوبی نداره اما کالاف گاست . 2 تا بتمن آرخام و اسیسینس و ............. براش اومده

فامیلم پلی 3 داشت کالاف مدرن وار 3 تازه اومده بود بازی میکرد یه روز اومد خونمون من اون زمان wii داشتم گفت بازی شوتر چی داری گفتم چی میخوای مدال افتخار قرهرمانان 2 میخوای یا کالاف 5 یا مدرن وار 1 یا مدرن وار 3 و چنتا شوتر اختصاصی انحصاری wii دیگم گفتم گفت مگه wii اینا هم داره گفتم آره براش مدرن وار 3 گذاشتم حال کرد یه ماه بعدش wii خرید

متاسفانه شما اصلا پست های من رو درست و کامل نمی خونید و فقط دنبال بحث کردن هستید. سال خوبی داشته باشید.

شما داری میگید که بازی های خلاقانه موبایل مثلا از اصلا گیم پلی مثلا mario 3d land واقعا با کدوم از بازیهای موبایل قابل قیاسه ؟

یا گیم پلی مثلا ocarina of time ?

یا super mario galaxy ?

من خودم یه موقعی بازی موبایل دوست داشتم اما الان کمتر دوست دارم و ترجیحم کنسول هست

نه که بازی موبایل بد باشه اما به نظرم کنسول بهتره مثلا همین 3ds یه عناوینی داره که اصلا تو موبایل نیست عنوانی که در حدشون باشه

همین زلدا آخری که برای 3ds اومد چندتا جایزه برده

مثلا از gdc جایزه بهترین بازی handheld / mobile رو برده و همینطور از vgx و gamespot هم که گفت بازی سال هست !!!!

این زلدای آخری هم گیم پلیش عالی هست و هم موسیقیش و هم داستان خوبی داره , دیگه چه انتظاری از یه بازی میره ؟ میانگین امتیازشم که بالای 90 هست

حالا اصلا کدوم عنوان موبایل به این میرسه !؟

در ضمن شما گویا خیلی تاکید روی داستان داری اما نه تنها به نظر من بلکه به نظر خیلی های دیگه گیم پلی از داستان مهمتره

خوب من که گفتم شما فیلم ببینید قطعا داستانش از یه بازی میتونه بهتر باشه و یا حتی جلوه های ویژه قشنگتر و یا کیفیت بهتر ! اما گیم پلی نداره

سال نوی شما هم مبارک باشه

ممنون

مهم این نیست که بازی بنیانگذار سبکی باشه یا نه چون یه زمانی فقط نینتندو بود و بس و رقیب آنچنانی نداشت و خیلی بازیها همون روزها اومدن و شروع کننده ی یک سبک شدن. همینطور که دوستمون هم گفتن اکثر بازیهای نینتندو کژوال پسند هستند. در مورد همین تعداد بازی که گفتید فقط و فقط گیم پلی حرف اول رو میزنه و بس و دیگه هیچ چیزی نداره. سخت افزار ضعیف کنسولهاش هم که همیشه یک نسل عقب تر هست. دیگه چی بگم من؟

اقا اصلن ما بچه شما خدا

راضی شدی عقده هات فروکش کرد؟

دیگه چیزی نگو چون آبرو خودت میره اگه سنت بالا 20 سال بود میدونستی نینتندو از نسل 1 تا نسل 6 کنسولاش از رقباش قویتر بود فقط تو نسل 7 به بعد دیگه این برعکس شده

نمونه اش nes ( میکرو ) که از همه قدرتمندتر بود اون از نسل بعدش سوپر نینتندو سگا جنسیس که سوپر نینتندو قدرتمندتر بود و برنده نسل شد اون از نسل بعدش که پلی 1 سی پیوش 33 مگاهرتز بود نینتندو 64 که سی پیوش 96 مگاهرتز بود اون از نسل بعدش پلی 2 سی پیوش 296 مگاهرتز بود گیم کیوب نینتندو 485 مگاهرتز

پس وقتی اطلاعات نداری اظهار نظر نکن الان قدیم نیست تو 2 دقیقه میتونی از ویکی پدیا تمام اطلاعات کنسولا در بیاری مگر اینکه تو دهات زندگی بکنی

آخرین ویرایش:
شما داری میگید که بازی های خلاقانه موبایل مثلا از اصلا گیم پلی مثلا mario 3d land واقعا با کدوم از بازیهای موبایل قابل قیاسه ؟

یا گیم پلی مثلا ocarina of time ?

یا super mario galaxy ?

من خودم یه موقعی بازی موبایل دوست داشتم اما الان کمتر دوست دارم و ترجیحم کنسول هست

نه که بازی موبایل بد باشه اما به نظرم کنسول بهتره مثلا همین 3ds یه عناوینی داره که اصلا تو موبایل نیست عنوانی که در حدشون باشه

همین زلدا آخری که برای 3ds اومد چندتا جایزه برده

مثلا از gdc جایزه بهترین بازی handheld / mobile رو برده و همینطور از vgx و gamespot هم که گفت بازی سال هست !!!!

این زلدای آخری هم گیم پلیش عالی هست و هم موسیقیش و هم داستان خوبی داره , دیگه چه انتظاری از یه بازی میره ؟ میانگین امتیازشم که بالای 90 هست

حالا اصلا کدوم عنوان موبایل به این میرسه !؟

در ضمن شما گویا خیلی تاکید روی داستان داری اما نه تنها به نظر من بلکه به نظر خیلی های دیگه گیم پلی از داستان مهمتره

خوب من که گفتم شما فیلم ببینید قطعا داستانش از یه بازی میتونه بهتر باشه و یا حتی جلوه های ویژه قشنگتر و یا کیفیت بهتر ! اما گیم پلی نداره

سال نوی شما هم مبارک باشه

ممنون
واسه همین میگم پست من رو درست متوجه نشدید. حتما اول از همه گیم پلی مهمترین چیز هست ولی بازی با گیم پلی خارق العاده ولی خالی از عناصر داستانی رو به هیچ وجه نمی پسندم و کل حرفم هم همین بود.
حرف من راجع به این موضوع هست که نینتندو فقط داره گذشته ی خودش رو تکرار میکنه و این میتونه توی نسل جدید صدمه ی زیادی بهش بزنه و فروش کم کنسول Wii U هم این رو نشون میده

- - -ویرایش - - -

اقا اصلن ما بچه شما خدا

راضی شدی عقده هات فروکش کرد؟

دیگه چیزی نگو چون آبرو خودت میره اگه سنت بالا 20 سال بود میدونستی نینتندو از نسل 1 تا نسل 6 کنسولاش از رقباش قویتر بود فقط تو نسل 7 به بعد دیگه این برعکس شده

نمونه اش nes ( میکرو ) که از همه قدرتمندتر بود اون از نسل بعدش سوپر نینتندو سگا جنسیس که سوپر نینتندو قدرتمندتر بود و برنده نسل شد اون از نسل بعدش که پلی 1 سی پیوش 33 مگاهرتز بود نینتندو 64 که سی پیوش 96 مگاهرتز بود اون از نسل بعدش پلی 2 سی پیوش 296 مگاهرتز بود گیم کیوب نینتندو 485 مگاهرتز

پس وقتی اطلاعات نداری اظهار نظر نکن الان قدیم نیست تو 2 دقیقه میتونی از ویکی پدیا تمام اطلاعات کنسولا در بیاری مگر اینکه تو دهات زندگی بکنی

پست های شما گزارش شد. شخصیتم بهم اجازه نمیده با شما مباحثه کنم. سال خوبی داشته باشید

آخرین ویرایش:
واسه همین میگم پست من رو درست متوجه نشدید. حتما اول از همه گیم پلی مهمترین چیز هست ولی بازی با گیم پلی خارق العاده ولی خالی از عناصر داستانی رو به هیچ وجه نمی پسندم و کل حرفم هم همین بود.
حرف من راجع به این موضوع هست که نینتندو فقط داره گذشته ی خودش رو تکرار میکنه و این میتونه توی نسل جدید صدمه ی زیادی بهش بزنه و فروش کم کنسول Wii U هم این رو نشون میده

- - -ویرایش - - -

پست های شما گزارش شد. شخصیتم بهم اجازه نمیده با شما مباحثه کنم. سال خوبی داشته باشید
خوب دوست من همه چیز سر جاش خوب شما توقع داستانی مثل tlou رو از ماریو داری؟
یا اصلا چرا نینتندو!همین کراش خودمون!خیلی الان داستانش گیرا بود که همه دنبال اینن که ناتی حقشو بخره دوباره برگرده به اوجش؟
خوب هر چیزی سر جاشه!مثلا بازی the last story رو داستانش رو بخونید!خوب نمیتونن که رو ماریو داستانی مثل rtlou رو پیاده کنن که!گرچه سری mario and luigi بسیار داستان باحالی داره(از نظر طنز!)
بازم میگم نینتی کلی داستان های فوق العاده داره!حالا یه بازیش از نظر داستان بهتره یکی از نظر گیمپلی!
مثال؟iهمین بازی 999 که امتیازاشم بسیار بالاست!یا چرا راه دور بریم رزیدنت اویل هاش!یا بازی nostalgia !در کل بگم که بستگی به خودت داری با سبک بازیاش حال کنی یدونست!
ولی دیگه خیلی نامردیه که بگیم داستان یا موسیقی خوب نداره بازیاش!

بنده به شخصه حالم از زلدا و ماریو سونیک و تینی تون و کرش و اینا بهم میخوره(منظور کلا بازی های قدیمیه و کاری به پلتفرم ندارم) . نینتندو شرکتیه که تخصصش کلا روی گیم هست و این فرق بزرگش با مایکروسافت و سونیه ولی توی باتلاقه دهه هشتاد و نود گیر کرده. اون قضبه گنده بودنشم خدابیا مرزه. الان همین EA هفت بار نینتندو رو میخوره و تف میکنه. بقیه شرکتها هم به هکین ترتیب. پس جو الکی ندید

خوب دوست من همه چیز سر جاش خوب شما توقع داستانی مثل tlou رو از ماریو داری؟
یا اصلا چرا نینتندو!همین کراش خودمون!خیلی الان داستانش گیرا بود که همه دنبال اینن که ناتی حقشو بخره دوباره برگرده به اوجش؟
خوب هر چیزی سر جاشه!مثلا بازی the last story رو داستانش رو بخونید!خوب نمیتونن که رو ماریو داستانی مثل rtlou رو پیاده کنن که!گرچه سری mario and luigi بسیار داستان باحالی داره(از نظر طنز!)
بازم میگم نینتی کلی داستان های فوق العاده داره!حالا یه بازیش از نظر داستان بهتره یکی از نظر گیمپلی!
مثال؟iهمین بازی 999 که امتیازاشم بسیار بالاست!یا چرا راه دور بریم رزیدنت اویل هاش!یا بازی nostalgia !در کل بگم که بستگی به خودت داری با سبک بازیاش حال کنی یدونست!
ولی دیگه خیلی نامردیه که بگیم داستان یا موسیقی خوب نداره بازیاش!

اولا دیگه منفجر کردید هر بحثی، هر حرفی می شه تنها مثالتون بازی TLOU هست انگار هیچ بازی دیگه ای وجود خارجی نداره. دوما 999 مال نینتندو نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or