Molyneux: نینتندو را دست کم نگیرید

A.R.A.$.H

کاربر سایت
630x.jpg

رئیس سابق استدیوهای Bullfrog و Lionhead آقای Peter Molyneux صحبت های زیادی را برای وضعیت فعلی شرکت نینتندو دارند اما مدت بسیاری می گذرد که ایشان هیچ عنوانی برای پلتفرم های نینتندو عرضه نکرده اند.
ایشان در مصاحبه با IGN گفته اند:
مشکل نینتندو این است که کار خارق العاده ای را با جمع کردن میلیونها بازیکن برای Wii انجام دادند و Wii U هم تا حدی چنین شده است. اما آنها می خواهند که گیمرهای فعلی را نیز جذب کنند که در این مسیر راه خود را گم کرده اند. با این حال آنها افراد بسیار باهوشی هستند. نینتندو را هیچ وقت دست کم نگیرید. آنها یک سخت افزار از چیزی که ما از آینده گیمینگ برای قانع شدن می خواهیم فاصله دارند پس من به آنها توصیه ای نمیکنم.
این فاصله سخت افزاری احتمالا این معنی را می دهد که ما تا چند سال دیگر هم شاهد تقلای Wii U خواهیم بود و اشکال این کنسول از نظر آقای Molyneux، نداشتن جذبه است:
گیم پد کنسول Wii U بزرگ و نامناسب است و یک قطعه سخت افزاری جذاب نیست. من به سخت افزارهای جذاب عادت کرده ام چیزی که هیچ ربطی به کنترلر Wii ندارد! ( :) ) نینتندو سخت افزارهای جذابی دارد.
نظر شما درباره صحبت های آقای Molyneux چیست؟
Nintendo life

بنده به شخصه حالم از زلدا و ماریو سونیک و تینی تون و کرش و اینا بهم میخوره(منظور کلا بازی های قدیمیه و کاری به پلتفرم ندارم) . نینتندو شرکتیه که تخصصش کلا روی گیم هست و این فرق بزرگش با مایکروسافت و سونیه ولی توی باتلاقه دهه هشتاد و نود گیر کرده. اون قضبه گنده بودنشم خدابیا مرزه. الان همین EA هفت بار نینتندو رو میخوره و تف میکنه. بقیه شرکتها هم به هکین ترتیب. پس جو الکی ندید

بله هر سبک گیم سلیقه ایه و طرفدارا خودشو داره یکی ماریو و زلدا دوست داره یکی دوست نداره 100 میلیون نفری که wii خریدن و 155 میلیون نفری که ds خریدن تو نسل هفت دوست داشتن انحصاریا نینتندو و انحصاری شرکتا دیگه که رو کنسولا نینتندو اومدن

بله مثال خوبی زدید ea دو سال بدترین کمپانی آمریکا لقب گرفته و اینبارم برای سومین بار تو لیست اولین کمپانی هست و داره به قشنگترین لقب دنیا میرسه

http://forum.bazicenter.com/thread87237/

یا بله بازی new super mario bros نسخه ds و wii رو هم 87 میلیون نسخه فروخته از بی طرفداری و عدم رقبت انقدر فروخته :d همینم یه بازی نینتندو از کنسولا کمپانی ها دیگه تو نسل هفت بیشتر فروخته پرفروشترین بازی کمپانی ها دیگه یک سوم این بازی هم نتونستن بفروشن حال کی جو الکی میده؟

آخرین ویرایش:
بله هر سبک گیم سلیقه ایه و طرفدارا خودشو داره یکی ماریو و زلدا دوست داره یکی دوست نداره 100 میلیون نفری که wii خریدن و 155 میلیون نفری که ds خریدن تو نسل هفت دوست داشتن انحصاریا نینتندو و انحصاری شرکتا دیگه که رو کنسولا نینتندو اومدن

بله مثال خوبی زدید ea دو سال بدترین کمپانی آمریکا گرفته و اینبارم تو لیست اولین کمپانی هست و داره به قشنگترین لقب دنیا میرسه

http://forum.bazicenter.com/thread87237/

یا بله بازی new super mario bros نسخه ds و wii رو هم 87 میلیون نسخه فروخته از بی طرفداری و عدم رقبت انقدر فروخته :d همینم یه بازی نینتندو از کنسولا کمپانی ها دیگه تو نسل هفت بیشتر فروخته پرفروشترین بازی کمپانی ها دیگه یک سوم این بازی هم نتونستن بفروشن حال کی جو الکی میده؟
به جرات میگم اون صد میلیون نفر اکثریتشون گیمر نیستن. کسی ه گیمره‌دیگه چی کار به زلدا و ماریو داره.

بعد اینکه اون بدترین شرکت امریکا رو خوبه یچیز دیدی. اینم بدون اگea بازی نسازه صنعت گیم کله پا میشه ولی اگه نینتندو نباشه هیچ حادثه ای رخ نمیده. شما داری با زور تعصبت رو نشون میدی ولی ان نشون دادنت برای من وشیزی هم نمیارزه. بعد اینکه بگرد دنبال علت اینکه چرا بیشتر اون بازی فروخته.یکیش اینه که اینستال بیس کنسول نینتندو مهد کودک های سراسر دنیاست. خوب بچه هم به اسباب بازی نیاز داره. توی فروش نرم افزاری برو به مجموع نرم افزار ها و تنوع نرم افزار هایی که برای یه پلتفرم عرضه میشه نگاه کن نه به امار هایی که فقط یه عدده! تچشما برو ماریو بازی کن. ما مشغول بتل فیل و دارک سولز و انواع این بازی ها هستیم.

اینکه شما استنادت به یه لینک در مورد بد ترین کمپانی امریکاس و هنوز نمیدونی که چرا فلان بازی اینقدر فروخته. خود بخود تکلیف بحث رو روشن میکنه ! شما اول برو یه دید ریشه پیدا کن. یه مقدار فاز تحلیلت رو قوی کن. بعد بیاپست بعدیت رو ریپلی کنم

به جرات میگم اون صد میلیون نفر اکثریتشون گیمر نیستن. کسی ه گیمره‌دیگه چی کار به زلدا و ماریو داره.

بعد اینکه اون بدترین شرکت امریکا رو خوبه یچیز دیدی. اینم بدون اگea بازی نسازه صنعت گیم کله پا میشه ولی اگه نینتندو نباشه هیچ حادثه ای رخ نمیده. شما داری با زور تعصبت رو نشون میدی ولی ان نشون دادنت برای من وشیزی هم نمیارزه. بعد اینکه بگرد دنبال علت اینکه چرا بیشتر اون بازی فروخته.یکیش اینه که اینستال بیس کنسول نینتندو مهد کودک های سراسر دنیاست. خوب بچه هم به اسباب بازی نیاز داره. توی فروش نرم افزاری برو به مجموع نرم افزار ها و تنوع نرم افزار هایی که برای یه پلتفرم عرضه میشه نگاه کن نه به امار هایی که فقط یه عدده! تچشما برو ماریو بازی کن. ما مشغول بتل فیل و دارک سولز و انواع این بازی ها هستیم.

اینکه شما استنادت به یه لینک در مورد بد ترین کمپانی امریکاس و هنوز نمیدونی که چرا فلان بازی اینقدر فروخته. خود بخود تکلیف بحث رو روشن میکنه ! شما اول برو یه دید ریشه پیدا کن. یه مقدار فاز تحلیلت رو قوی کن. بعد بیاپست بعدیت رو ریپلی کنم

بله همه بچه هستن و فقط چنتا ایرانی بزرگ و آدم حسابی محسوب میشن و بقیه دیگه آدم محسوب نمیشن و بقیه بچه مچه هستن

بله کاملا درست منطقی میفرمایید :)) بایید نینتندویی باشه مثل ویموت بزنه تا کمپانی مثل سونی کپی برابر اصل محصولاتشو بزنه مثل موو :d در ضمن میگن کنسول بازی از اسمش معلومه چی هست یه وقت با چیز دیگه اشتباهش نگیری آقا بزرگه :))

دمت گرم اسباب خنده مارو فراهم کردی مارو روز عیدی شاد کردی خدا بهت سلامتی بده :))

به جرات بهت می گم برو خدا روزیت رو یه جا دیگه حواله کنه ;)

خوب دوست من همه چیز سر جاش خوب شما توقع داستانی مثل tlou رو از ماریو داری؟
یا اصلا چرا نینتندو!همین کراش خودمون!خیلی الان داستانش گیرا بود که همه دنبال اینن که ناتی حقشو بخره دوباره برگرده به اوجش؟
خوب هر چیزی سر جاشه!مثلا بازی the last story رو داستانش رو بخونید!خوب نمیتونن که رو ماریو داستانی مثل rtlou رو پیاده کنن که!گرچه سری mario and luigi بسیار داستان باحالی داره(از نظر طنز!)
بازم میگم نینتی کلی داستان های فوق العاده داره!حالا یه بازیش از نظر داستان بهتره یکی از نظر گیمپلی!
مثال؟iهمین بازی 999 که امتیازاشم بسیار بالاست!یا چرا راه دور بریم رزیدنت اویل هاش!یا بازی nostalgia !در کل بگم که بستگی به خودت داری با سبک بازیاش حال کنی یدونست!
ولی دیگه خیلی نامردیه که بگیم داستان یا موسیقی خوب نداره بازیاش!

مقایسه TLOU با ماریو دقیقا مثلِ مقایسه Metal Gear Solid با Fifa یا حتی PES میمونه که یکی برگرده بگه فیفا داستانِ بهتری داشت یا متال گیر ؟ پس فیفا داستان نداره بازیِ خیلی چرتیه!

وقتی میبینی کسی میاد چنین مقایسه ای میکنه بهتره هیچ جوابی بهش ندی و سکوت کنی!

آقا این پست رو همه به مدت 1 ماه بزنید تو امضاتون واقعا ارزشش رو داره. من هر روز خوشحال تر می شم این چنین تحلیل گرانی توی این سایت هستن. من مخصوصا این قسمت رو خواهم گذاشت توی امضا، به english هم ترجمه می کنم میذارم توی سایت هایی که عضوم همه باید از این تراوشات مستفیض بشن:

کسی ه گیمره‌دیگه چی کار به زلدا و ماریو داره.

همونطور که جیسون روبین گفت چند وقت پیش:Nintendo is irrelevant as a hardware developer

من یه زمانی کنسول های نینتندو رو دوست داشتم ولی اون موقع 5 سالم بود! نینتندو بازیهایی که جمعیت Core gamer هارو جلب کنه یا نداره یا خیلی کم داره، درسته بد نیست آدم برای رفع خستگی از بازیهای جدی و Mature بشینه 2 ساعت هم در هفته ماریو بازی کنه ولی هیچوقت ماریو و زلدا و دانکی کونگ اونقدر Significant نیستن که من 1 ملیون و خورده ای پول کنسول نینتندو رو براشون بدم! Wii دلیل فروش بالاش این بود که Audience متفاوتی رو مورد هدف قرار داد مثل بچه های خیلی خیلی کوچیک (مثل دختر خاله من که Dual Shock 3 باعث میشد Confuse بشه به خالم گفتم براش Wii بخره، 3 سالش بود).......الانم ماشاالله مادر پدرا اینقدر از لحاظ تکنولوژیکی بچه هارو ساپورت میکنن من تعجب میکنم اگر توی هر خونه ای که یه بچه کوچولو هست یه دونه Wii نباشه....حتی گیمر های حرفه ای که Wii رو خریدن بخاطر بازیهای Silly اش بوده و برای وقت تلف کردن بعد از بازیهای خونین و خشن بوده(که اصلا بد نیست ولی همونطور که گفتم ارزش خرید یه کنسول کامل رو نداره)

مشکل من با نینتندو اینه که هنوز توی دهه 80 سیر میکنه و به فکر Glory های گذشته است قبل از اینکه سونی پا به عرصه گیمینگ بگذاره و لهش کنه زیر پا.....اصلا دلم نمیخواد این کمپانی شکست بخوره، به هیچ وجه به نظر من آدم های Talented ی توی این کمپانی کار میکنن ولی تمام استعداد هاشون به باد میره با ساختن این بازیهای Mediocre امیدوارم یه روزی سر عقل بیان و مثل سگا بشن یه Third party developer .....بازی بسازن و دل ملت رو شاد کنن....

آخرین ویرایش:
يك سئوال فني حالا يك عده گمراه مثل من به نينتندو علاقه مند هستن دوستان چرا اينقدر جوش ميزنن؟
واقعاً اين جمله "موسي به دين خود، عيسي به دين خود" رو بايد همه جا توي ديد بنويسن.

آخرین ویرایش:
همونطور که جیسون روبین گفت چند وقت پیش:Nintendo is irrelevant as a hardware developer
من یه زمانی کنسول های نینتندو رو دوست داشتم ولی اون موقع 5 سالم بود! نینتندو بازیهایی که جمعیت Core gamer هارو جلب کنه یا نداره یا خیلی کم داره، درسته بد نیست آدم برای رفع خستگی از بازیهای جدی و Mature بشینه 2 ساعت هم در هفته ماریو بازی کنه ولی هیچوقت ماریو و زلدا و دانکی کونگ اونقدر Significant نیستن که من 1 ملیون و خورده ای پول کنسول نینتندو رو براشون بدم! Wii دلیل فروش بالاش این بود که Audience متفاوتی رو مورد هدف قرار داد مثل بچه های خیلی خیلی کوچیک (مثل دختر خاله من که Dual Shock 3 باعث میشد Confuse بشه به خالم گفتم براش Wii بخره، 3 سالش بود).......الانم ماشاالله مادر پدرا اینقدر از لحاظ تکنولوژیکی بچه هارو ساپورت میکنن من تعجب میکنم اگر توی هر خونه ای که یه بچه کوچولو هست یه دونه Wii نباشه....حتی گیمر های حرفه ای که Wii رو خریدن بخاطر بازیهای Silly اش بوده و برای وقت تلف کردن بعد از بازیهای خونین و خشن بوده(که اصلا بد نیست ولی همونطور که گفتم ارزش خرید یه کنسول کامل رو نداره)

مشکل من با نینتندو اینه که هنوز توی دهه 80 سیر میکنه و به فکر Glory های گذشته است قبل از اینکه سونی پا به عرصه گیمینگ بگذاره و لهش کنه زیر پا.....اصلا دلم نمیخواد این کمپانی شکست بخوره، به هیچ وجه به نظر من آدم های Talented ی توی این کمپانی کار میکنن ولی تمام استعداد هاشون به باد میره با ساختن این بازیهای Mediocre امیدوارم یه روزی سر عقل بیان و مثل سگا بشن یه Third party developer .....بازی بسازن و دل ملت رو شاد کنن....

-هیچ کمپانی تولید بازی نیست که تونسته باشه تو همه نسل ها اول باشه، ولی در کل موفق ترین تا حالا نینتندو بوده شما می خوای انکار کنی؟ سونی کی تونست نینتندو و زیر پا له کنه ما نفهمیدیم؟!
-فقط تو ایران هست که ملت بازی رو از روی خون و خون ریزی و mature بودن با ارزش می دونن. همین هم هست که سلیقه این سری اشخاص در حد بازی کردن COD هست و به جز بکش بکش و گرافیک خدا چیزی از بازی سرشون نمیشه.
-شما واقعا فکر می کنی بازی کردن بازی های mature برعکس بازی ها silly وقت تلف کردن نیست؟!
-کسی که میاد mario اونقدر significant نیست، نشون میده که در چه حد از دنیای بازی دوره.
-من یکی نمی تونم کسی رو که بازی های wii رو silly میدونه جدی بگیرم بقیه رو نمی دونم. مثلا mario galaxy رو بازی silly دونستن خیلی جرات می خواد.
-همین که الان بازی های نینتندو و همون کنسول 3DS همیشه جزو پرفروش ترین بازی ها و کنسول ها هستن نشون میده که این چیزایی که گفتی چقدر از واقعیت دور هست.
-اگر بازی های نینتندو Mediocre هستن، رو چه حساب می گی اگر بشن 3rd party بازی هاشون بهتر میشه؟! مثلا mario بیاد روی ps4 قشنگ تر میشه؟!
-در پایان، اگر فارسی نوشتن واستون اینقدر سخته می تونی یه مترجم انلاین استفاده کنی و توش معنی کلمات رو پیدا کنی تا مجبور نشی هی انگلیسی بنویسی.

يك سئوال فني حالا يك عده گمراه مثل من به نينتندو علاقه مند هستن دوستان چرا اينقدر جوش ميزنن؟
واقعاً اين جمله "موسيبه دين خود، عيسي به دين خود" رو بايد همه جا توي ديد بنويسن.

از زور حسودی و سوزش اینطوری میکنن همین نسل 7 که ds حدود 155 میلیون کنسول فروخت یعنی 85 میلیون کنسول بیشتر از psp

wii هم که وضعش معلومه بالا 100 میلیون کنسول فروخت و برنده نسل شد حالا یکی میاد یه چیزی میگه سوزش داره چون کنسولش بالا1 میلیون خرجش کرده اما 1 سوم wii هم نفروخته

سونی کی باشه بخواد له کنه سونی با این تنوع کالا ارزش سهام کمپانیش از نینتندویی که فقط تخصصش گیمه کمتره یه بازی new super mario که نینتندو تو نسل 7 داد 87 میلیون نسخه فروخت که یه بازی نینتندو فروشش از کل فروش ps3 بیشتره فروش کنسول پیشکش سونی و ماکروسافت اگه تونستن یه بازیشون به فروش یه بازی نینتندو برسن بعد بیاد نظر بدید

3 تا کمپانی کنسول ساز داریم حالا هر کی به یکیشون علاقه داره من نینتندو یکی ماکروسافت یکی هم سونی حالا وقتی یکی میاد یه کمپانی برنده نسل زیر سوال میبره و فن ها اون کمپانی دست میندازه معلومه طرف از لحاظ فکری مشکل داره چون شکست خورده

همین نسل هشتم 3ds حدود 43 میلیون فروخته psvita حدود 6 میلیون بعد طرف میاد 3ds زیر سوال میبره این معلومه به طرف خیلی خیلی فشار اومده

خود من فن نینتندو ام اما همه کنسولا دیگم داشتم تجربه کردم لذت بردم و از بازیا خوبشون تمجید کردم همین الانم میخوام یه xbox 360 باندل کینکت( کینکت خیلی دوست دارم) بخرم با یه ps2 با دوربین eyetoy بخرم برای بازیا زیباش و تجدید خاطره بخصوص کراش هاش خود eyetoy یکی از جذابترین و بهترین تکنولژی گیم بود که تو کل زندگیم دیدم

چون فن نینتندو ام قرار نیست بقیه کمپانی ها و بازی هاشونو بکوبم این اشتباهه چون حتی کنسولا شکست خوردم بازیا خیلی عالی دارن مثل دریمکست که بازی شنمو محشر بود و از خوندن خبری که شاید نسخه سوم این بازی ساخته بشه واقعا هایپ شدم

پس کسی که کمپانی موفق دیگه رو الکی چیزی درباره اش میگه فقط تعصب الکی داره همین آسمون و زمین به هم بافته بگه ما بهتریم ولی طرف انقدر رشد فکری نداشته بفهمه فقط خدا بهترینه و کاملترینه شاید فکر کرده سونی خداست :))

کسی که هم میگه : امیدوارم یه روزی سر عقل بیان و مثل سگا بشن یه Third party developer .....بازی بسازن و دل ملت رو شاد کنن....

کسی که این حرفو زده هر وقت بازی خدا جنگ رو xbox اومد بعد بیا از این حرفا بزن داداش گلم

آخرین ویرایش:
صحبت هایی مثل حرفهای زیر یا یکسری از حرفهای دیگه که در این تاپیک شد یا تاپیکهای مشابه :

** شخصی که گیمر باشه مگه زلدا یا ماریو بازی میکنه **

** چیزی که واقعیت و مشخصه اینه که همه میدونن زلدا و ماریو تو نسل حاضر دیگه بازی حساب نمیان و کسل کنندن **

یکی از دلایلی هست که من دیگه از این به بعد کمتر وارد یکسری از بحثها میشوم

نه اینکه وارد بجث نشوم از این به بعد اما سعی میکنم بیشتر جواب سوال یا حرفهای منطقی تر رو بدهم

سال خوبی رو برای همه از خدا میخواهم

خیلی ممنون

آخرین ویرایش:
چیزی که واقعیت و مشخصه اینه که همه میدونن زلدا و ماریو تو نسل حاضر دیگه بازی حساب نمیان و کسل کنندن
ولی چون فن بازی اجازه تنفس به سلول های مغزی نمیدن الکی طرفداری میکنن..
چیزی که مشخصه نینتندو و بازیاش تو نسل حاضر غیرقابل قبول و مزخرفه
حالا الکی بر خلاف عقلتون نظر بدید ببینیم با نینتندوتون به کجا میرسید

چیزی که واقعیت و مشخصه اینه که همه میدونن زلدا و ماریو تو نسل حاضر دیگه بازی حساب نمیان و کسل کنندن

داداش اینجا مهد کودک نیست، یاد بگیر مثل ادم بالغ بحث کن بعد جوابت رو بگیر.

دوستان بهتره این بحث رو ول کنید,وقتی همچین نظراتی رو از کسی که از 1 کیلومتر هم بازی رو ندیده,می شنویم نباید انتظار منطقی بودن رو داشته باشیم.8-|

we have fan but edge not fan see this

E261_cover-610x810.jpg

the reason to own a wiiu has arrived

فکر نکنم برای یک بازی کسل کننده همچین چیزی بنویسند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or