Modern Warfare 3 | PS3 | Multiplayer Section

در این شکی نیست که نت های ما بیش از اندازه عالی هست !!!!! در کنارش این mw سیستم آنلاینش یکم سخت گیر هست و اذیت کن یک سری به فروم های mw بزنید متوجه می شید .

دوستان من تونستم بازی کنم خیلی هم حال داد
کلا تو 360 هم با کلاس ریوت خیلی شاخ بودم:دی
قشنگ تویه یه مچ لولم 1 بود 3 نفر رو کشتم لولم 2 شد بعد که ریوت رو باز کردم 16 نفرو کشتم:)):دی
( کجاش خنده دار بود:|؟)
اددم کنید حتما بازی میکنم
jakbelic

آخیش چقدر حال داد منو سجاد جان دوباره بازی کردیم ولذت بردیم:دی این آخریا دیگه به بازیه خودم میخندیدم:))
پشت سر سجاد میرفتم بعد با هم میمردیم:))
کلا خیلی فاز داد ولی من هم تو 360 هم اینجا مرحله outpost و seatown رو دوسست دارم که 1 بار تو اوت پست بیشتر نبودیم:(

با سلام
ببخشید میدونم این سئوال اینجا جاش نیست ولی میشه بگید بای آنلاین بازی کردن با ps3 و xbox حداقل سرعت اینترنت یا پهنای باند چقدر باشه باتشکر؟#:-s

سلام !

یکی از دوستام Elite رو با اکانتش خریده , (اکانت برای USA و ریجن بازی 1 ) , منم بازیم ریجن 1 هستش.. الان اکانتش رو گرفتم رفتم مپ پکها + اپلیکیشن ELITE رو از اکانتش بردشتم... الان وقتی من دانلود کنم برای منم ELITE میشه؟
یا حداقل مپهاش کار میکنه ؟
من تازه پریروز خریدم , نمیدونم چی به چیه :دی

سلام !

یکی از دوستام Elite رو با اکانتش خریده , (اکانت برای USA و ریجن بازی 1 ) , منم بازیم ریجن 1 هستش.. الان اکانتش رو گرفتم رفتم مپ پکها + اپلیکیشن ELITE رو از اکانتش بردشتم... الان وقتی من دانلود کنم برای منم ELITE میشه؟
یا حداقل مپهاش کار میکنه ؟
من تازه پریروز خریدم , نمیدونم چی به چیه :دی

نه ، فقط با اکانت خریداری شده میتونی از مپ ها استفاده کنی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or