Modern Warfare 3 | PS3 | Multiplayer Section

Fetching

با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه سوال داشتم ایا بیشتر دوستان که مشکل fetching داشتن،هنوز هم داران وبا همون کلک fac3book داخل مالتی COD میشن،یا درست شده
چون من بازی تازه دستم رسیده و این مشکلو دارم!
با تشکر پیشاپیش از دوستان

بله....
خوش به حالت پس :d
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه سوال داشتم ایا بیشتر دوستان که مشکل fetching داشتن،هنوز هم داران وبا همون کلک fac3book داخل مالتی COD میشن،یا درست شده
چون من بازی تازه دستم رسیده و این مشکلو دارم!
با تشکر پیشاپیش از دوستان
اره فعلا همین کار رو میشه کرد

خوش به حالت پس :d

ببینم یعنی شما نمیتونین این کار رو بکنین ؟ الان من 3 تا پک رو از اکانتش برداشتم ولی فعلا اولی رو دانلود کردم.. مپ Libration (یه همچین چیزی بود اسمش... :دی ) بعد برای اطمینان هم یه دست Private بازی کردم توش و کار کرد...

کلک FB چیه؟

همین سوالو منم دارم :دی دیشب یه نیم ساعت وایسادم تا Fetching رو بیخیال شد !

ببینم یعنی شما نمیتونین این کار رو بکنین ؟ الان من 3 تا پک رو از اکانتش برداشتم ولی فعلا اولی رو دانلود کردم.. مپ Libration (یه همچین چیزی بود اسمش... :دی ) بعد برای اطمینان هم یه دست Private بازی کردم توش و کار کرد...
دوست عزیز پرایوت میزازه بازی کنی ولی انلاین نه! فعلا فقط اعضای الیت میتونن بازی کنن

FB کلک نیست ...
وقتی اوضاع Fetching خرابه برو توی Option ـه منوی Multiplayer هر صبر کن هروقت گزینه ی Faceb**k اومد یعنی Fetching تموم شده و میتونی بری تو بازی.
من فکر کنم وقتی تو همون menu هم که باشی سرور به صورت خودکار داره وصلت میکنه حالا فرقی نداره که find رو بزنی fetchin بیاد یا رو همون menu باشی
البته فکر کنم به خاطر مساءل روح و روانی :d نمایش fetch این راهو پیشنهاد میدی

دوست عزیز پرایوت میزازه بازی کنی ولی انلاین نه! فعلا فقط اعضای الیت میتونن بازی کنن
دوست عزیز ، public هم میتونه بازی کنه ! من premium هستم ولی با یه اکانت دیگه تست کردم شده ! حالا نمیدونم شما چجوری با اطمینان میگی نمیشه.

من فکر کنم وقتی تو همون menu هم که باشی سرور به صورت خودکار داره وصلت میکنه حالا فرقی نداره که find رو بزنی fetchin بیاد یا رو همون menu باشی
البته فکر کنم به خاطر مساءل روح و روانی :d نمایش fetch این راهو پیشنهاد میدی

درسته شما وقتی میری توی منو خود بازی شروع به Fetching میکنه اون FB فقط واسه اینه که ببینی Fetching تموم شده یا نه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or