Fenris Wolf
کاربر سایت
نه ، فقط با اکانت خریداری شده میتونی از مپ ها استفاده کنی !
ولی من دانلود کردم مپاشو و کار کردا.... چجوریاس ؟
یعنی با اکانت دوستت دانلود کردی ، بعد رفتی تو اکانت خودت بازی کردی و شد ؟
خوش به حالت پس :dبله....
اره فعلا همین کار رو میشه کردبا سلام خدمت دوستان عزیز
من یه سوال داشتم ایا بیشتر دوستان که مشکل fetching داشتن،هنوز هم داران وبا همون کلک fac3book داخل مالتی COD میشن،یا درست شده
چون من بازی تازه دستم رسیده و این مشکلو دارم!
با تشکر پیشاپیش از دوستان
خوش به حالت پس :d
کلک FB چیه؟
دوست عزیز پرایوت میزازه بازی کنی ولی انلاین نه! فعلا فقط اعضای الیت میتونن بازی کننببینم یعنی شما نمیتونین این کار رو بکنین ؟ الان من 3 تا پک رو از اکانتش برداشتم ولی فعلا اولی رو دانلود کردم.. مپ Libration (یه همچین چیزی بود اسمش... ) بعد برای اطمینان هم یه دست Private بازی کردم توش و کار کرد...
FB کلک نیست ...کلک FB چیه؟
من فکر کنم وقتی تو همون menu هم که باشی سرور به صورت خودکار داره وصلت میکنه حالا فرقی نداره که find رو بزنی fetchin بیاد یا رو همون menu باشیFB کلک نیست ...
وقتی اوضاع Fetching خرابه برو توی Option ـه منوی Multiplayer هر صبر کن هروقت گزینه ی Faceb**k اومد یعنی Fetching تموم شده و میتونی بری تو بازی.
دوست عزیز ، public هم میتونه بازی کنه ! من premium هستم ولی با یه اکانت دیگه تست کردم شده ! حالا نمیدونم شما چجوری با اطمینان میگی نمیشه.دوست عزیز پرایوت میزازه بازی کنی ولی انلاین نه! فعلا فقط اعضای الیت میتونن بازی کنن
من فکر کنم وقتی تو همون menu هم که باشی سرور به صورت خودکار داره وصلت میکنه حالا فرقی نداره که find رو بزنی fetchin بیاد یا رو همون menu باشی
البته فکر کنم به خاطر مساءل روح و روانی :d نمایش fetch این راهو پیشنهاد میدی
دوست عزیز ، public هم میتونه بازی کنه ! من premium هستم ولی با یه اکانت دیگه تست کردم شده ! حالا نمیدونم شما چجوری با اطمینان میگی نمیشه.