Modern Warfare 3 | PS3 | Multiplayer Section

خسته نباشی .... :d

البته فک کنم پایین صفحه جایی که رنک خودت و رفیقات رو میزنه نوشته بود earn double xp this weekend . محض اطلاع گفتم تا دابل اکس پی بعدی حواست باشه :d .

نوشته بود ولی ......:d
روزی 10 ساعت اون موقع ها بازی کردم البته:d

دوستان کسی Overwatch رو تست کرده ؟ خیلی مپ باحالیه :d خیلی باش حال کردم !
-------------------------
احتمالا تا ماه آینده اولین DLC Collection برای کاربرای غیر الیت بیاد ...

دوستان بازی من کلا 23 مگ آپدیت داش
وقتی میرم تو مولتی مینویسه fetching online profile و همینجوری میمونه بعد میاد بیرون مینویسه نمیشه به سرورها وصل شد بعدا امتحان کنید یا به سایت فلان برید:دی!
ارورهاشم با اعداد مختلف بود یه بار 8 یا بار فکر کنم 320 و...
مشکل از چیه؟ فردا درست میشه؟

وقتی میرم تو مولتی مینویسه fetching online profile و همینجوری میمونه بعد میاد بیرون مینویسه نمیشه به سرورها وصل شد بعدا امتحان کنید یا به سایت فلان برید:دی!

مشکل اینترنت کشور عزیزمون هست ، واسه منم همینطور شده احتمالا درست بشه ...

منم فردا احتمالا بازی دستم میاد... آیدی منم بنویسین اونجا :دی ALIREZA1993
ولی من توی کلن White shadows هستم که البته ایرانی نیست (با یه مشت اجنبی هستیم :دی )

در کنار اینکه می تونه مشکل از اینترنت ها باشه سرعت دانلودتون اگر خوب نباشه این قسمت به مشکل می خورید حتی اگر پینگتون عالی باشه .

در کنار اینکه می تونه مشکل از اینترنت ها باشه سرعت دانلودتون اگر خوب نباشه این قسمت به مشکل می خورید حتی اگر پینگتون عالی باشه .
حتی سرعت دانلود هم خوب باشه وقتی آقایون پورت هارو میبندن باز هم به مشکل برمیخورید

حتی سرعت دانلود هم خوب باشه وقتی آقایون پورت هارو میبندن باز هم به مشکل برمیخورید
عمو علی حیف نیست از لقب آقا واسه اینا استفاده میکن..؟؟!!یادت نمی آد چه پدری از ما در آوردن سر همین fetching..??تازه الان بهتر شده نسبت به 2 3 ماه پیش اون موقع که من یه گوسفند نذر میکردم یه دست بازی کنم....!!!

نتم 1 گیگه
+ سرعت دانلود 300 ولی با PS3 آپدیت 23مگی 40 دقیقه طول کشید:|

---------- نوشته در 12:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:37 PM ارسال شده بود ----------

خوب من الان دارم میرم آنلاین هرکی خواست بیاد
من رو 360 خیلی اینو بازی میکردم ولی رو PS3 کنترلش یکم بنظرم سخت تره:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or