خسته نباشی .... :d
البته فک کنم پایین صفحه جایی که رنک خودت و رفیقات رو میزنه نوشته بود earn double xp this weekend . محض اطلاع گفتم تا دابل اکس پی بعدی حواست باشه :d .
جلو گیری از Boost و بعضی از باگ های بازی! مثل کرش کردن موقع سرچ!کسی میدونه این آپدیت جدید واسه چی بود
دوستان بازی من کلا 23 مگ آپدیت داش
وقتی میرم تو مولتی مینویسه fetching online profile و همینجوری میمونه بعد میاد بیرون مینویسه نمیشه به سرورها وصل شد بعدا امتحان کنید یا به سایت فلان برید!
ارورهاشم با اعداد مختلف بود یه بار 8 یا بار فکر کنم 320 و...
مشکل از چیه؟ فردا درست میشه؟
در کنار اینکه می تونه مشکل از اینترنت ها باشه سرعت دانلودتون اگر خوب نباشه این قسمت به مشکل می خورید حتی اگر پینگتون عالی باشه .دوستان بازی من کلا 23 مگ آپدیت داش
وقتی میرم تو مولتی مینویسه fetching online profile و همینجوری میمونه بعد میاد بیرون مینویسه نمیشه به سرورها وصل شد بعدا امتحان کنید یا به سایت فلان برید!
ارورهاشم با اعداد مختلف بود یه بار 8 یا بار فکر کنم 320 و...
مشکل از چیه؟ فردا درست میشه؟
حتی سرعت دانلود هم خوب باشه وقتی آقایون پورت هارو میبندن باز هم به مشکل برمیخوریددر کنار اینکه می تونه مشکل از اینترنت ها باشه سرعت دانلودتون اگر خوب نباشه این قسمت به مشکل می خورید حتی اگر پینگتون عالی باشه .
عمو علی حیف نیست از لقب آقا واسه اینا استفاده میکن..؟؟!!یادت نمی آد چه پدری از ما در آوردن سر همین fetching..??تازه الان بهتر شده نسبت به 2 3 ماه پیش اون موقع که من یه گوسفند نذر میکردم یه دست بازی کنم....!!!حتی سرعت دانلود هم خوب باشه وقتی آقایون پورت هارو میبندن باز هم به مشکل برمیخورید