Modern Warfare 3 | PS3 | Multiplayer Section

یک سوال بازی من ریجن 1 اگه ریجن 2 بگیرم باز همین لولم یا باید از صفر شروع کنم

اگه اشتباه میگم دوستان اصلاح کنن ولی دیسک رو عوض کنین فکر میکنم لولتون همین بمونه. اگه DLC خریده باشین براش شاید یکم قضیه پیچیده بشه چون نمیدونم DLC ای که با بازی قبلی خریدین که ریجنش با این جدیده فرق داره چه بلایی سرش میاد.

تویه PSN یا همون SEN سروراش مثلا یکی هاست HOST میشه بقیه جوین JOINمیکنن>!؟
اگه اینطوره که نباید از نظر بازی مشکل داشته باشیم و ماشاا... بچه های ایرانی PSN هم زیادن

آخرین ویرایش:
آقایون چرا خبری نشد از این Double XP ؟

چرا دابل اکس پی شروع شده من دیشب تا 3 صبح بازی کردم 10 لول هم یکجا rank up کردم ( از 40 تا 50 پرستیژ ) وحشتناک حااااااااااااااااااااال داد هر بازی که میری 8000 اکس پی رو شاخشه .

فقط مشکل این عید دیدنی هاست که نمیزاره تعطیلات رو به نحو احسنت استفاده کنیم .

دابل اکس پی بدجور چسبید 22 لول رنک آپ کردم شیرین . رکوردم زدم برایه خودم 35 کیل در یک مچ . دسته بازیم هم خورد شد . تابحال ندیده بودم کسی بالایه 70 کیل داشته باشه تو بازی که تو این سه روز دیدم ( بعد از respawn شدن احتمال مرگ دوباره 99 درصد بود بدجور به .... رفتیم ) . کلا تو این سه روز دابل اکس پی خیلی اتفاق تلخ و شیرین افتاد :d. کی 85 تومن میده بره دسته بگیره :( .

آقا من الان دوغ 3 رو تقریبا! بدون مشکل بازی میکنم پینگم حدودا 200 تا 300 :دی لول 38 ام
میتونم MW3 رو خوب بازی کنم؟ عالی که 100% نمیشه

این بازی از بتلفیلد سبک تره و با اینترنت های کند هم نسبتاً خوب کار می کنه.شاید ذره ای لگ باشه اما اصلاً تاثیر آن چنانی نداره
add me:jomonj

@jetalpha
ما که بازی کردیم ولی اصلا نفهمیدم دابل شده. من فکر می کردم یه ×2 چیزی مینویسه. پس بگو امتیاز بالا میداد واسه چی بود.:d

خسته نباشی .... :d

البته فک کنم پایین صفحه جایی که رنک خودت و رفیقات رو میزنه نوشته بود earn double xp this weekend . محض اطلاع گفتم تا دابل اکس پی بعدی حواست باشه :d .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or