Modern Warfare 2 | PS3 | Online Multiplayer

سلام ! دوستان لطف کنید برید تو سایت InfinityWard.com عضو بشید ! بعد توی گروه
MW2 | Iranian Gamer عضو بشید , تا قرار هارو و تورنومنت هارو اونجا ترتیب بدیم ! اینطوری راحتر و بهتره !! ;)

سلام ! دوستان لطف کنید برید تو سایت InfinityWard.com عضو بشید ! بعد توی گروه
MW2 | Iranian Gamer عضو بشید , تا قرار هارو و تورنومنت هارو اونجا ترتیب بدیم ! اینطوری راحتر و بهتره !! ;)
فعلا هیچ حرکتی نمخواید بکنید . البته اجباری نیست ولی اگر کسی برای خودش خودسرانه کاری انجام بده توی Tournament جایی نخواهد داشت .
قوانینش رو دارم وضع می کنم ، خیلی هم سخت گییری زیاده ولی خوب باعث میشه کیفیت کار بره بالا .
به زودی تاپیک Tournament رو با همه جزئیات و قوانین و مقررات و برنامه ها تو بخش PlayStation Network میزارم .

فعلا هیچ حرکتی نمخواید بکنید . البته اجباری نیست ولی اگر کسی برای خودش خودسرانه کاری انجام بده توی Tournament جایی نخواهد داشت .
قوانینش رو دارم وضع می کنم ، خیلی هم سخت گییری زیاده ولی خوب باعث میشه کیفیت کار بره بالا .
به زودی تاپیک Tournament رو با همه جزئیات و قوانین و مقررات و برنامه ها تو بخش PlayStation Network میزارم .
چشم استاد...

ارش جان این قوانین رو کی اعلام میکنی :love:

فقط مجازات سنگینی رو برای کمپرها در نظر بگیر مثل قصاص , شلاق , ..... :mad: :d
ابولفضل قرار بود امشب اعلام کنم که میگم ساعت 30 : 8 از دانشگاه اومدم ، 9 هم تا الان که PSN بودم داشتیم بازی میکردیم دیگه :دی
قوانین خیلی سخت گیرانه است ، مطمئنا خیلی ها نمیتونن دووم بیارن .
راستی یه Headset جور کن ، از هفته ای که داره میاد میخوام استارت مسابقات رو بزنم .

ابولفضل قرار بود امشب اعلام کنم که میگم ساعت 30 : 8 از دانشگاه اومدم ، 9 هم تا الان که PSN بودم داشتیم بازی میکردیم دیگه :biggrin1:
قوانین خیلی سخت گیرانه است ، مطمئنا خیلی ها نمیتونن دووم بیارن .
راستی یه Headset جور کن ، از هفته ای که داره میاد میخوام استارت مسابقات رو بزنم .

ایول پس همه کارهای مقدماتی انجام شده :d
مشکلی از اون بابت نیست حتی میتونم از PS eye هم استفاده کنم ولی اینقدر این چند روزه خونه شلوغه نمیشه :d
امشب یه لحظه هم وصل شدم نمیدونم فهمیدی یا نه
البته فکر نکنم از بس که بچه ها با هم حرف میزنن :d

آدم تو این Matchmaking موهاش سفید میشه!!
شما چه حوصله ای دارید با این وضع Rank up میشید
به هر حال عشقه دیگه . :دی
البته من خودم اصلا Public بازی نمی کنم و فقط به عشق جمع شدن دور هم و گفتن و خندیدن MW2 رو بازی می کنم ، واقعا هم حال میده .
دیشب دیدی که پارتی داشت میترکید ، 18 نفر بودن تازه کلی هم PM میدادن که خالی شد بگید :دی

بچه ها وقت زیادی ندارید که تیم بدید ها . بعد نگید آرش تمدیدش کن . شروع کنید به یار گیری . هر کسی که فکر میکنه طبق اون تاپیک میتونه Leader بشه ، شروع کنه به یار گیری .
منم میخوام ! : (
نگو آیدین ، یادت میفتم اعصابم خورد میشه : (

آرش تا بازیا شروع نشده شبا که بازی میکنیم فقط با 12 نفر بازی کنیم که بتونیم public بازی کنیم
دیدی که دیشب بازی کردیم چه حالی هم داد
چشم ، تا شروع مسابقات Public بازی می کنیم .
دوستانی که تیم ندارن ، میتونن تیم تشکیل بدن ، تواناییشو دارن شروع کنن .
اگر زمان تموم بشه دیگه نمیزارم هیچ بازیکنی بیاد تو ، میل خودتونه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or