Modern Warfare 2 | PS3 | Online Multiplayer

به به :love:

امشب هم مثل شب های گذشته همه اومدن
امیدوارم این روند ادامه داشته باشه :d

میگم بچه ها نمیخوان Clan بسازن ؟

:|
اي جان ! ابوالفضل تك خور ـه خود من بودي ها !

باشه بهش میگم :d

آخرین ویرایش:
:|
اي جان ! ابوالفضل تك خور ـه خود من بودي ها !

ماشالله بچه ها !‌ عجيب عشق نايفن :d
ايشالله شب هاي اتي :d

===

شب خوبي بود :d

===

باشه بهش میگم :biggrin1:

ببين اين هد هاي من چه طور تاثير روت گزاشته :d

آخرین ویرایش:
سلام
اه چقد بد بازی کردم اعصابم خورد شدش بازی شورو میشد من می خوردم یه دفه:biggrin1:
ایشالا در آینده بازیکنیم ولی انصافا ابوالفضل عجب بازی داشتش من یه ذره نقشه هارو یاد بگیرم بهترمیشم:biggrin1: ولی در کل خیلی حال دادش
باتشکر

آقا خیلی فاز میده واجب شده یه تورنومت بزاریم
مازیار در حال برنامه ریزی هستم . نگران نباشید یه برنامه ای میچینم کف کنید :دی
مازیار بهت گفتم بیا پیش خودم ها ، تو هر بازی بودم بردم ، تو هم تو هر بازی بودی باختی :دی البته جز 2 دست :دی
ابولفضل عالی بود . مدیریت K1N6 به تو افتخار میکنه :دی

ولی انصافا ابوالفضل عجب بازی داشتش من یه ذره نقشه هارو یاد بگیرم بهترمیشم:biggrin1: ولی در کل خیلی حال دادش
ممنون دوست عزیز :d

ابولفضل عالی بود . مدیریت K1N6 به تو افتخار میکنه :biggrin1:
ممنون ارش جان لطف داری :love:

حتما دوستان به فکر یک tournament درست و حسابی باشن تعدادمون هم که زیاده

این طوری بیشتر حال میده :d

بچه ها از همین الان برای تورنمنت باید بهد تیم های مختلف تقسیم بشیم . برای این تقسیم شدن هر تیم یه لیدر و یه معاون لیدر خواهد داشت .
الان نمیخواد اسامی تیم ها رو اعلام کنید ، تو همین بازی هایی که هر شب می کنیم دنبال هم تیمی بگردید و با هم کلن تشکیل بدید .
4 تا تیم هم بشیم کافیه و به صورت لیگ بازی می کنیم .

بچه ها از همین الان برای تورنمنت باید بهد تیم های مختلف تقسیم بشیم . برای این تقسیم شدن هر تیم یه لیدر و یه معاون لیدر خواهد داشت .
الان نمیخواد اسامی تیم ها رو اعلام کنید ، تو همین بازی هایی که هر شب می کنیم دنبال هم تیمی بگردید و با هم کلن تشکیل بدید .
4 تا تیم هم بشیم کافیه و به صورت لیگ بازی می کنیم .
میبینم ارش به modern camper رو اوردی عجیب :biggrin1:
خدا خیرم بده با این جنگ راه انداختنم ;)

میبینم ارش به modern camper رو اوردی عجیب :biggrin1:
خدا خیرم بده با این جنگ راه انداختنم ;)
اگر دقت کنی محسن اصلا Public بازی نمی کنم به خاطر همین پینگ بد و چیتر ها و کمپر های مزخرف .
به Level ام نگاه کنی مشخصه . با بچه ها بازی کردن خوبه ، همه خودی میگیم میخندیم ، پینگ ها عالی ، چیتر و کمپر هم که نیست .
اینا فرقشه :دی
البته آرش جان هیچ برنامه ریزی بدون نظر GOD این بازی یعنی بنده (:biggrin1::biggrin1::sick:) انجام نخواهد شد !:biggrin1: فقط حیف که این چند روزه پشت سر هم امتحان دارم و هر دفعه تفننی میام و گرنه ...:-"
شوخی کردم... بازی بچه ها خوبه فقط نمیدونم چرا این یکپارچگی داشتن هدست وجود نداره . قربون IW هم که برم ماشاءالله همینطوری 15MB فقط مثل کنتور آب آپدیت میده بیرون !

یک مساله ای هم که هست اینه که بچه ها رو فقط میشه تو PRIVATE گیر آورد و گرنه نمیشه تو PUBLIC بچه ها رو گیر اورد که این خیلی بده !
من که ادعا نکردم :دی کوچیک همه هم هستم . شما دستور بده بنده اجرا کنم .

وای اند خنده بود تنهاbabyبازی من بودم با ارش کلی خندیدیم هدشاتش میکردم یار من بودا
اصلان هم که عصاره فحش البته بعد از نیکنام

آخرین ویرایش:
اگر دقت کنی محسن اصلا Public بازی نمی کنم به خاطر همین پینگ بد و چیتر ها و کمپر های مزخرف .
به Level ام نگاه کنی مشخصه . با بچه ها بازی کردن خوبه ، همه خودی میگیم میخندیم ، پینگ ها عالی ، چیتر و کمپر هم که نیست .
اینا فرقشه :دی

من که ادعا نکردم :دی کوچیک همه هم هستم . شما دستور بده بنده اجرا کنم .

آرش من شوخی کردم من هم هیچ ادعایی ندارم والله !:biggrin1:
آرش اگه بشه بچه ها رو تو Public جمع کرد خیلی خوب میشد ! هم RANK ها بالا میرفت هم دیگه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or