مازیار در حال برنامه ریزی هستم . نگران نباشید یه برنامه ای میچینم کف کنیدآقا خیلی فاز میده واجب شده یه تورنومت بزاریم
ممنون دوست عزیز :dولی انصافا ابوالفضل عجب بازی داشتش من یه ذره نقشه هارو یاد بگیرم بهترمیشم:biggrin1: ولی در کل خیلی حال دادش
ممنون ارش جان لطف داریابولفضل عالی بود . مدیریت K1N6 به تو افتخار میکنه :biggrin1:

میبینم ارش به modern camper رو اوردی عجیب :biggrin1:بچه ها از همین الان برای تورنمنت باید بهد تیم های مختلف تقسیم بشیم . برای این تقسیم شدن هر تیم یه لیدر و یه معاون لیدر خواهد داشت .
الان نمیخواد اسامی تیم ها رو اعلام کنید ، تو همین بازی هایی که هر شب می کنیم دنبال هم تیمی بگردید و با هم کلن تشکیل بدید .
4 تا تیم هم بشیم کافیه و به صورت لیگ بازی می کنیم .

اگر دقت کنی محسن اصلا Public بازی نمی کنم به خاطر همین پینگ بد و چیتر ها و کمپر های مزخرف .میبینم ارش به modern camper رو اوردی عجیب :biggrin1:
خدا خیرم بده با این جنگ راه انداختنم![]()
من که ادعا نکردمالبته آرش جان هیچ برنامه ریزی بدون نظر GOD این بازی یعنی بنده (:biggrin1::biggrin1:) انجام نخواهد شد !:biggrin1: فقط حیف که این چند روزه پشت سر هم امتحان دارم و هر دفعه تفننی میام و گرنه ...
شوخی کردم... بازی بچه ها خوبه فقط نمیدونم چرا این یکپارچگی داشتن هدست وجود نداره . قربون IW هم که برم ماشاءالله همینطوری 15MB فقط مثل کنتور آب آپدیت میده بیرون !
یک مساله ای هم که هست اینه که بچه ها رو فقط میشه تو PRIVATE گیر آورد و گرنه نمیشه تو PUBLIC بچه ها رو گیر اورد که این خیلی بده !
اگر دقت کنی محسن اصلا Public بازی نمی کنم به خاطر همین پینگ بد و چیتر ها و کمپر های مزخرف .
به Level ام نگاه کنی مشخصه . با بچه ها بازی کردن خوبه ، همه خودی میگیم میخندیم ، پینگ ها عالی ، چیتر و کمپر هم که نیست .
اینا فرقشه![]()
من که ادعا نکردمکوچیک همه هم هستم . شما دستور بده بنده اجرا کنم .